3552
-
Grat az albínóhoz! Nyomatsd fel a BigGameLodge-ra! -
:D ez jó volt
x) -
zira #2950 INNEN letölthető -
deer hunterezo #2949 amit muse csinált hol van alapítottunk egyet -
klán?! -
deer hunterezo #2947 kiri hol van muse vagy a klán ?? -
AZ MEIK MAP? BELINKELNÉD? -
zira #2945 Whitetail Slaughter House -
húúú a bikát hol lőtted? -
deer hunterezo #2943 haliho játszik még vki :D -
zira #2942 két legújabb rare deer-em 
egy fat roe deer
és egy albino whitetail buck
-
Sziasztok!
Régen játszottam ilyen játékkal, most megjött a kedvem megint vadászni.
Valaki leírná nekem priviben, hogy hol tart a játék (évad, kiegészítők stb.).
Köszi előre is! -
Kiírja a játék. Így van:
Prey:
-Whitetail
-Muledeer
Meg ilyenek. -
és aszt honan lehet tudni hogy ott van ojan? -
Whitetail Slaughter Island
xd -
Ahol van whitetail. -
Az a gáz az említett két mappal, hogy rendkívül pronak kell lenni hogy kiszúrd a szarvasokat. Ugyanannyi bika van átlagban mint más pályán, csak ők előbb észrevesznek Téged...(:
Ez a szépsége(?) Oregonnak. -
ÉS MEIK MAPBA LEHET TALÁLNI
?? -
nincs -
valaki tudna linkelni 1 ojan mapot ahol csak albino szarvas van? thx -
Nos nekem inkább az utánajárás fekszik. Sokkal izgibb szerintem. Szóval inkább erre alakítottam ki a karimat. Többnyire egy Compound Bow-t és egy távcsöves puskát viszek magammal EXPERT módban játszom, exotic cuccok és ló nélkül, 5x time multiplierrel. Lenne még kérdésem. :)
Nem tudom nálatok hogyan működik, de úgy vettem észre, hogy POST-RUT -ban le sem kakilják a bikák a hívót. ( Grunt Call ) Ami elméletileg odahívná a bikákat. Csak a Scent Stompert szoktam magamra fújni és ezt viszem magammal. Nem zavar különösebben csak azért viszem, hogy megálljanak egy helyben egy időre. De nem jönnek felém, csak megállnak és nézegetnek egy darabig. Többször különböző helyeken sokáig figyeltem hogyan reagálnak de a hívó nem látja el funkcióját. :)
Másik kérdésem az lenne, hogy van 1-2 map ahol egyáltalán nem találkozom bikákkal. Oregonban és Utahban tudna valaki valami támpontot adni merre vannak ? :D Tudom mászkáljak sokat és meglesz de nem mondanám, hogy sikerül. Mindkét helyen órákat mászkáltam ma és mind a négy szélén voltam mindkét pályán és egyedül UTAH-ban találtam egy bikát az is egy spike volt.
Olyasmire gondolok, mint Australiaban a folyó kettős kanyarja. Ott elsőre még az első órában lőttem egy WR bikát, vagy mint az Illinois map Délre eső harmada. Bár én ott midnenhol látok mozgást. Utahban és Oregonban csak lesről lőttem még szarvasokat azt is nagyon sokára. Black Forest az mocsok egy hely és nagyon sötét. Gyorsan túl lettem ott a kötelező bikán a skill miatt de nem tudom hogyan lövöm ki ott az RB és WR bikát. Egyértelműen az Illinois map a kedvencem. Nagyon jó kis dimbes-dombos folyós pálya, télen nagyon hangulatos és szerintem optimális az aljnövényzet-fák-tisztások aránya és a síkságok-dombok is nagyon jól és reálisan vannak elkészítve. Imádom. :) Bár mind ilyen lenne.
Illinois RB
Illinois WR
Australia WR -
Köszi a választ! :) -
A pontok elosztása: ez attól függ, milyen stílust kedvelsz inkább. Ha cserkelsz, akkol rakj a stealth-re, meg a presencre. Ha a lesvadászat áll közelebb a szívedhez, akkor stealth, call, meg weapon skill.
Csalogatás: Talán több pont kell a callra, én azt vettem észre, hogy a kézi csali hatásosabb, mint az elektromos.
Az illatanyagok: Nem figyeltem meg különösebben, de én mindig úgy csináltam, hogy nőstény feromon, aztán csali elő, és hív. -
Sziasztok, lenne egy pár kérdésem. Megvettem még régebben a játékot de eddig nem igazán volt időm játszani vele. Nagyon jó játék amúgy, még most kezdem átélni a játék mélységeit és nagyon meglepett, hogy mennyire nem lehet ( hála istennek ) gondos előkészületek, a helyszín a les és a szélirány jó megválasztása nélkül boldogulni... Ez nagyon tetszik.
Először is a karaktergenerálás:
A pontok elosztása érdekelne, hogy mi az optimális elosztás ? Én mindegyikre kettőt raktam, csak a weapon skillre tettem négyet mert hát azért ahhoz érteni kéne. Az első megnyert skillpontomat a stealth-re tettem, a következőt a presence-re teszem szerintem. Szóval mik a vélemények, mi lenne a legjobb elgondolás ?
Második kérdésem a csalogatás/rejtőzködés témában lenne. Többnyire azt az elektromos kütyüt használom és a szarvasagancsokat csalogatáshoz ami működik is. Mivel a call skillemen 2 pont van ezért sokszor elrontja ha manuálisam azzal a kis fúvós izével csalogatom. Többször világgá szaladtak már a hangja miatt ezért azt hanyagolom... Bőgés szezonban vadászom de még soha nem láttam olyat, hogy összementek volna a bikák ami szerintem az elektromos kütyü miatt van vagy nem tudom. Egyre-egyre közelebb jönnek hozzám, de gondolom egy idő után észrevesznek és elfutnak. Ezért egyszerre még soha nem volt 2 bikánál több a közelemben. Mi a csínja-bínja ennek a csalogatás dologak ? Tegyek több pontot az elején a call-ra ?
Harmadik kérdésem az illatanyagok terén lenne. Van a kék, ami ugye hivatott elfedni valamennyire az "emberszagot" ami rendben is van így de én használom a nőstény feromont is csalogatásnak. A kérdésem az lenne, hogy ez egyik kiváltja -e a másikat ? Tehát ha befújom magam a nőstény feromonnal akkor az elfedi e az emberszagot, vagy azt külön használni kell a feromon mellett ?
Utolsó kérdésem az lenne, hogy mivel a tripod nincs álcázva azt érdemes valamilyen fák közé, bokrok fölé felállítani, vagy ugyanannyira kiszúrnak ott is, mintha a puszta közepén ülök föl rá ? Nyilván az első a logikus, de az érdekelne, hogy modellezték -e ezt is vagy mindegy ?
Előre is köszönöm a válaszokat, biztosan lesz még kérdésem csak ezek azok amikre leginkább kíváncsi vagyok... -
jah
nekem is össze kéne egyet raknom...
nem kell valakinek egy egyedi építésű scott bringa?(: -
Ház+a belevaló
-
beleszámoltad az egész konfigot, vagy csak a házat meg a belevalót? -
Ha high-endet akarsz, akkor 220.000, ha pedig csak azt, hogy menjen minden mostani játék maxon, akkor 150.000huf. -
Andyka19 #2924 *új gépet -
Andyka19 #2923 na hát ez már nálam nem fog menni :(
sztetek kb mennyiből lehetne kihozni egy új gépen amin maxon futnak a legújabb FPS-ek? -
szia -
Na majd kíváncsi leszek(: -
jah énis -
Lol. Én inkább megveszem .D -
Mindegy arra is lesz warez x) -
Asszem ingyenes lesz, csak a jobb fegyókért, ruhákért kell majd fizetni. -
Eddig nem vágtam minek kell regizni.
Később vajon fizetős lesz? -
mie? -
mér értem hogyé van -
Megjött a vipkód, most húzom.