Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi jó tudni! 😊 akkor már van is egy WR-em.
a játék rosszul számolja a roe-kat, de az 1.2 patch kijavítja ezt a hibát
RB 62 ponttól, WR 72 pont felett
tudsz lõni a patch nélkül is ilyen pontszámú roe-t, csak nem írja ki rá hogy RB vagy WR lenne, de ha felteszed a patch-et a már korábbi trófeákat is kijavítja
RB 62 ponttól, WR 72 pont felett
tudsz lõni a patch nélkül is ilyen pontszámú roe-t, csak nem írja ki rá hogy RB vagy WR lenne, de ha felteszed a patch-et a már korábbi trófeákat is kijavítja
amúgy record roet még én sem lõttem. :S
amúgy abból nem létezik non-typical, mi?
amúgy abból nem létezik non-typical, mi?
kiváltképp õzt(roe) vagy szarvast? nem mindegy xD
én meg csak azért játszom slaughteren hogy lõjek egy record õzt...de nem jön össze 😞
búúú...
én mostmár csak azért vadászom slaughteren h lõjjek raret. de még 1et sem láttam 😞😞😞 :@:@:@:@:@
tényleg nagyon ritkák a rare deer-ek
ezen legfeljebb a slaughteres csaló pályák segítenek, de azokon semmi vadászélmény nincs <#shakehead>#shakehead>
ezért kezdtem el a DH2004 moddolt verziójával játszani, mert a készítõje valahogy megemelte az albínó szarvasok elõfordulását, pályaindításonként 2-3 albínó szarvast is látni (igaz ez is rontja a vadászélményt, de aki nem akar hónapokig vadászni egy albínóért annak jó)
ezen legfeljebb a slaughteres csaló pályák segítenek, de azokon semmi vadászélmény nincs <#shakehead>#shakehead>
ezért kezdtem el a DH2004 moddolt verziójával játszani, mert a készítõje valahogy megemelte az albínó szarvasok elõfordulását, pályaindításonként 2-3 albínó szarvast is látni (igaz ez is rontja a vadászélményt, de aki nem akar hónapokig vadászni egy albínóért annak jó)
akkor ezek tényleg rare-ek. én sem láttam még semmilyet se! 😞
Örülj neki, vagy 4 éve játszom, és még egyet sem láttam (doet, fawnt se) 😄.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
épp most állítottam össze hány ritka szarvast lõttem eddig, mióta játszok ezzel a játékkal (2004 decembere óta - nagyjából folyamatosan)
- 3 albino (2 doe, 1 fawn)
- 3 carton doe
- 2 fat deer
- 1 blonde fawn
- 1 jackrabbit
és még nem is láttam albino buckot, nem hogy lõttem volna <#rinya>#rinya>
versenyezhetünk de szerintem elleszünk vele egy darabig 😊
- 3 albino (2 doe, 1 fawn)
- 3 carton doe
- 2 fat deer
- 1 blonde fawn
- 1 jackrabbit
és még nem is láttam albino buckot, nem hogy lõttem volna <#rinya>#rinya>
versenyezhetünk de szerintem elleszünk vele egy darabig 😊
kis türelmet <#wink>#wink>
most kértem hogy tegyék ki 😊
most kértem hogy tegyék ki 😊
fú ez nagyon jó lett! 😊
OK KÖSZ.
DE ARRA MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLTÁL HOGY HOL LEHET ÁTÁLÍTANI AZ IDÕT A LANBA TE SZOKTÁL LANOZNI?HA IGEN AKK JÁCHATNÁNK 1 EGYMÁSSAJ😊 SZENTED?HA IGEN AKK VEGYÉL FE MSN RE MSN:[email protected]
DE ARRA MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLTÁL HOGY HOL LEHET ÁTÁLÍTANI AZ IDÕT A LANBA TE SZOKTÁL LANOZNI?HA IGEN AKK JÁCHATNÁNK 1 EGYMÁSSAJ😊 SZENTED?HA IGEN AKK VEGYÉL FE MSN RE MSN:[email protected]
Szóval. Játék közben megnyomod a space-t. Két BIKA és egy TEHÉN/ÜNÕ/BORJÚ képét látod.
Tehát két bikát lõhetsz és egy nõnemû egyedet.
Ha végeztél eszkép, sztápp hánting.
Na.
Tehát két bikát lõhetsz és egy nõnemû egyedet.
Ha végeztél eszkép, sztápp hánting.
Na.
és az hol van?
am mi van akk ha a 3 szarvast kilõttem? tod van az anya meg két kan utánna ha kilövök még 1 akk meg pirossal ki ír vamit.
am mi van akk ha a 3 szarvast kilõttem? tod van az anya meg két kan utánna ha kilövök még 1 akk meg pirossal ki ír vamit.
Ez nem csak lanra vonatkozik, hanem a netesre is. Szerverbeállításoknál lehet állítani, végtelenre azt hiszem nem, de lehet igen nagy számot is írni.
császtok ti a deer hunter 2005 el szoktatok léanba jáccani?ha igen akk hogy lehet aszt megcsinálni hogy ne idõre mennyen?
ehhez a bannerhez mit szólnátok?
mi a helyzet a bannerrel? olyat kéne amin szerepelnek a játékban lévõ állatok meg a dh logo sztem.
am tényleg a dh05 a legjobb. sokkal realisztikusabb mind a tájkidolgozás mind az állatok viselkedése, mint a tournamentben. elég nagy csalódás volt. bár azért az állatok grafikája és a whitetail-ek szarvainak változatossága rendesen odab*sz. csak ezért játszom vele.
am tényleg a dh05 a legjobb. sokkal realisztikusabb mind a tájkidolgozás mind az állatok viselkedése, mint a tournamentben. elég nagy csalódás volt. bár azért az állatok grafikája és a whitetail-ek szarvainak változatossága rendesen odab*sz. csak ezért játszom vele.
hú de szép!
na lehet majd énis letöltöm a dh 2004et. csak most annyi vadászós van fenn h nem kell több 😊
na lehet majd énis letöltöm a dh 2004et. csak most annyi vadászós van fenn h nem kell több 😊
google: deer hunter 2004 torrent.
ennyi xD
bizti meglesz.
ennyi xD
bizti meglesz.
mivel nincs saját topikja a DH 2004-nek ide írok
letöltöttem ezt a rajongói modot és IMÁDOM!
nos elindítottam az elsõ plusz pályát, kis keresgélés után találtam egy kis csoport szarvast, nézegetem melyiket lõjem ki és egyszercsak megláttam õt:
nem sikerült elsõre kilõni végigkergettem a fél pályán, de megérte!
Itt van még néhány kép:
Buck
Doe
letöltöttem ezt a rajongói modot és IMÁDOM!
nos elindítottam az elsõ plusz pályát, kis keresgélés után találtam egy kis csoport szarvast, nézegetem melyiket lõjem ki és egyszercsak megláttam õt:
nem sikerült elsõre kilõni végigkergettem a fél pályán, de megérte!
Itt van még néhány kép:
Buck
Doe
MOST MONDOM hogy egy rajongó készíti õket. Átszerkeszti a whitetailmodellt meg az agancsokat és ügyesen beleírja a programkódba is.
THE HUNTER coming soon ^^
aztamindenit! tényleg megcsinálta! 😊 tökjó