3552
-
vamatty #2992 Helo!
Segítséget szeretné kérni,mert miután elindítom a játékot,belép,és nem jelenik meg a HUNT gomb,nem tudjátok milehet a baj? -
Az nem úgy van... Regisztrálni kell előbb, és ha jó voltál kapsz egy kódot.
Amúgy van neki topikja. -
tucc 1 letőltő linket adni? -
The Hunter -
vamatty #2988 #2896., Hsz-en látható kép melyik játékból származik? -
majom-e vagy -
-.-" -
deer hunterezo #2985 -.-'' -
-.-'' -
-.-'' -
-.-' -
deer hunterezo #2981 nah mi van meghalt fórum vagy mi kihaltatok vagy meghalt a net ?? -
én is tom bika xD -
deer hunterezo #2979 most lessz szero -
deer hunterezo #2978 szegény miss x ki akadt hogy megtudtuk a sero jelszavát :D meg kérdezte honan tudtuk meg azt meg mondtam neki hogy ezen a forumon szegény utána lott mérgében egy 194 pontos buckot -
DeerMuse32 #2977 nemnem :D.
ha klán szerver lenne akkor azon nem mert szerintem slaughteren hülyesééég.(:
utah vagy a többi gyári map. az megvan mindenkinek. am akkor legyen?:P -
deer hunterezo #2976 slaughterek vannak ?? ha igen akko jó azon fog menni a sero azokon jah és csak 5 személyes lessz lő vki azt elmegy az egész rudli :( -
DeerMuse32 #2975 majd ha lesz szerver is.:D
sok pályám van névszerint nemfogom őket sorolgatni(:.
felőlem am csoportosulhatunk megint ha akarod. -
deer hunterezo #2974 gyere vadászni !!!!! nyitok szervert egy fél óra de nem biztos akkor addig írd meg melyik pályák vannak meg ok ?? -
DeerMuse32 #2973 :D
vancsak inaktív. bár aktivizálhatjuk nekem 8.
mitbeszélsz?:O -
deer hunterezo #2972 szszszszszszebusz meg van még a klán ?? ha hah ha ha ?? és játszasz még ha ha ha am kiri meg falcon kezd ösze álni a régi csapat lololololol ez naon jóó -
DeerMuse32 #2971 wow:D
látom hiányolnak :D
szép albínó;) -
RoYaL HunTer #2970 Köszi zira :)
hát eddig Easyba játszottam mert, most kezdtem a játékot. Szóval ez volt a baj.
és magyarokkal is sikerült játszanom :D -
biggamelodge.com
regisztrál és tölt -
(dcg)a.l.b.i.n.o island winter esz honnan lehet leszedni? -
thank you ;) -
zira #2966 "Slaughter Maps" néven van, rögtön az első -
van 1 ojan magyar szeró ahol "CSAK MAGYAROK" eszt keresd meg és oda jelszo bika
vagy szere az enyémbe hnap 6 magyar vadasz jelszo ki lesz irva:) -
Olyan szeróra menj jáccani ahol nincs jelszó(: -
nem találom:S -
deer hunterezo #2962 nem nagy baj,csak néha olvasd el a címet és lehetséges hogy ki lessz irva hogy lelszó:és a jelszó nah ami oda van irva aztz irod be vagy magyar leszz vagy valami 1234 vag y ijesmi -
19Manócska20 #2961 Hali! Remélem van fent valaki és válaszol is minnél előbb, me szeretnék játszani,de bajban vok! Multiplayer-ezni szeretnék, magyarokkal, de ott ha felakarok csatlakozni jelszót kér! Lehet, h. én vok ennyire hülye, de mégis a kérdésem az lenne, h. honnan tom meg a jelszót?! Köszi 
-
deer hunterezo #2960 néha ki írja csak figyelmesen olvasd el vannak ojan szerok is pl amit a bátyámal szoktunk hogy csak két személyse és jelszavas -
deer hunterezo #2959 hopp a négy órai elmaradt -
zira #2958 igen, kiírja amikor rácélzol egy bikára
milyen módban játszod a játékot?
"Easy"-ben csak sima szarvast lőhetsz, "Normal" módban Record Buckot és "Expert" módban tudsz World Recordot lőni
-
deer hunterezo #2957 most mégse -
deer hunterezo #2956 figyeljetek 4 óra dele lessz szero me most -
RoYaL HunTer #2955 Sziasztok!
Új vagyok, 2 hete vadászok Dh-ban. tanácsokat kérnék, hogyan lőttök RB és WR bakokat? én még nem is láttam.. és ha egy szarvas RB vagy WR azt írja mikor rácélzol?
a másik kérdés, hogy láttam vannak magyar szerók lanba ti tudjátok a pw-t? én is szívesebben játszanék magyarokkal :D
Előre is köszi! -
:DDDDDD -
deer hunterezo #2953 te fáradt vagy :D