3552
-
Nem lesz 3000. sosem???
Gondolkoztam valamelyik nap, hogy feltegyem-e, de felnézve a fórumra rájöttem, hogy kb annyit játszanék vele, mint amennyi időbe beletelt feltenni...:( tournamentet el...ták nagyon, The hunter nem jött be:(. Itt a világvége.
-
ok -
DeerMuse32 #3030 Sziasztok!
A WildHunterz klán 1 év után újraalakul. mindenkt szeretettel várunk, a régi tagok közül is. jelentkezni e mailben ([email protected]) vagy msnen ([email protected]) lehet.
weblapunk: www.wildhunterz.mlap.hu -
Köszi nagyon! -
Tessék, szerintem rakd be favoritba. -
Nincsen én kerestem de ha tudod a linkjét akkor pls ird le köszi! -
Nem tudom sajna, egyébként annak van külön topik. -
Valaki igazán válaszolhatna elöre is köszi!
-
Egyébként, azért vagy írásban a példaképe, mert mindenki cikizte a botrányos helyesírásáért :D de most már megváltozott. -
A távolsággal mondjuk én sem vagyok tisztában, de észrevettem, hogyha messzebről terítek le egy bikát, többet kapok érte. -
quarkmaster #3022 Mármint, hogy én vagyok írásban a példaképed? Miért is? Vagy nem rám godoltál? Na mindegy, köszi a válaszokat mindenesetre.
Szerintem végtelenül véletlenszerû ebben a játékban minden.A távolságról én azt gondoltam, minnél közelebb engedem magamhoz az állatot annál többet ér. Nem így van? Íjjal, 80 méternél távolabb már célozni sem lehet rendesen, az enyém 50-re van kalibrálva. Kalibráljam 80-ra? A puskákat meg 300-ra? Az íjjal való vadászatnál szerintem inkább ez a lényeg, bár nem figyeltem meg, hogy hogyan változik a pontszám a távolság függvényében. -
Valaki tud nekem adni a 2008-hoz pályákat meg új puskákat?Elöre is köszönöm. -
Ritka szarvasok gyakorlatilag bármelyik pályán vannak, de nem mindig. Magasabb szinten pedig már csak akkor kapsz pontot, ha távolabbról, "nehezebb" feggyverekkel (pisztoly, nyíluska, majd íjak) vadászol le minél nagyobb bikákat. -
deer hunterezo #3019 olyan jó hogy ennyire okos vok :D -
deer hunterezo #3018 írásban te vagy a példaképem, :D nah akkor azt mondja hogy a ritka szarvasokat az ujonan készült pályákon lehet megtalálni általában de a régin is, a wildlife-ban csak egy felmérést tudsz csinálni hogy mekkorák a szarvasok ha nincs a wildlifben nagyobb szarvas érdemes próbálkozni pl ijjal távcső nélkül elejteni a vadat a scoutroé meg azt hogy énnekem az bejön de ha nagybikákat akarsz lőni próbálj meg esős időben mászkálni akkor akár egyszerre kettő wrt le tudsz szedni nekem már sikerült :) -
quarkmaster #3017 Na ez a video, most jól jött. Sosem találkoztam ilyen lényekkel, pedig jó ideje játszom már a DH2005-el. Mely pályákon lehet ilyenekkel találkozni? Csak alappályákon, vagy utólag készítettben is elvan rejtve néhány? A wildlife-ban található állatok, mindig ott vannak az adott pályán? tehát ha kinézek egy szarvast wildlife-ban, akkor az vadászat közben gyakorlatilag ott van? A rank-om most 107,8 és már nem nagyon akar feljebb menni, pedig van még mit tanulnom, hogyan tudom tovább növelni? Nagyobb bikát kell mindig lőni? Vannak esetek - gondolom, ha értéktelenebb szarvast lövök, mint azelőtt - amikor csökken a rank. Ha a wildlife-ban nem találok nagyobb, értékesebb bikát, akkor nem is érdemes próbálkozni? Scoutban hogyan érdemes elhelyezni a dolgokat? Egyáltalán működik az etető, csali? Ki, hogyan alkalmazza ezeket? Mint modtam, régóta "vadászok", de egy rakás dologra még nem jöttem rá.
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget. -
Valaki csinálhatna szervert ;) -
zira #3015 készítettem egy videót a ritka szarvasokról (rare deer), akit érdekel ITT megnézheti
-
...:D -
jaaaaa :D
hát szerintem ennyit nem érdemeltem, azt hittem szellemes vagyok :D -
Három db sárgaság:D -
mi? :D -
No mivan Visitor, vótá?:D -
használtam de nem találtam. -
Tanulj már meg írni, te kis iqbetyár! Egyébként fejezd be az offot, és használd a googlet. -
búúúúújmán el aszt hnap megkereslek!xD -
tökmindegy, +-2 év:D -
bocs 13 tod már régi a név baz-.-" -
Mit magyaráztam?! Nekem egy 11 éves kis selejt ne magyarázzon!
Mellesleg legyél már önálló!
Google.hu okoskám -.-" -
ne magyarázz inkább válaszolj ha tucc -
Higgadj már le! -
NAH VAKI BASSZÁTOK MEG! -
ték -
(dcg)a.l.b.i.n.o island winter
eszt pontosan belinkelné vaki me a gamelodról nem tudtam leszedni. -
torrent oldalakon mindenfelé megtalálod -
dani03080 #2997 nemtudja valaki honantudom letölteni a deer hunter 2005 teljes játékot? -
Általában ki van írva ha magyar valami. Nem nagy a választék, mindig változik, szóval... -
kihalt a fórum?XD -
Jó a lokód ಠ_ಠ -
valaki nem tud magyar szervereket adni? megköszönném :)