Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
thx😄

Szia!

Ez a The Hunter! :o)

Üdv,
robi11
csá ez meik játék me ez nem a 2005 az bitos😄

Bocsánat az elõzõ képet rosszul vágtam össze
Íme:

Szegényt tüdõn lõttem és még élt amikor rátaláltam, kellett neki egy kegyelem lövés.

Falcon87
Semmi bántót nem mondtam, úgyhogy állj le.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

robi11
lehet hogyx te az vagy!

Falcon87
Higgadj már le! Mellesleg nincs ilyen "kiegészítõ" okoskám... Tanulj már meg viselkedni, pls. ne idegbajoskodj!

robi11
mi a faszé nem válaszoltok??????

ja jó okés megvan 😊 köszike
robi11
hy honnan lehet ojan kiegészítõt letölteni ami a lanba is mutassa a golyót amikor megy a szarvas felé?

melyik kérdésedre???
hogy honnan lehet a savegame-kat kimenteni? erre már válaszoltam (#2880)
Dokumentumok\DHT\Profiles
ha nem ezt kérdezed, akkor tedd fel légyszi újra kérdést 😊

gratu! ügyi vagy.
a kérdésemre nem tudod a választ a dht-vel kapcs? 😞:S
Falcon87
hajrá

robi11
én ma 1 fél agancsú szarvast lõttemxD

na végre! a ritka õzek közül már a branded deer is kipipálva, ez volt az egyetlen amit még semmilyen formában sem sikerült elejtenem (idáig) <#vigyor2>

igaz csak doe, de legalább branded! (majd igyekszem lõni buckot is<#smile>)

Falcon87
fail

Pistike 007
o_O

ja sorry ez a 2008as játék. már összekeverem a fórumokat xD
Falcon87
Ahogy írkáltok, egyre jobban elgondolkodok, hogy fel kéne rakni.

itt találod a játékban lévõ profilokat (save game):
Dokumentumok\DHT\Profiles
ez maga a játékos karakter, tartalmazza a kilõtt trophykat is

korrigálom az elõzõ linket.
zira! visszatérve 1 régebbi kérdésemhez. írtad hogy a trophykat, illetve a savegame-eket egy mappából lehet kivenni. namost nekem a játék egy darab mappát nem telepített fel, megmutatom hogy néz ki a dth mappám:
KÉP

ebbõl hogy mentsem ki a trophykat? :S
robi11
vagy mégse?😄XD

robi11
nah látom, írtok már a fórumba😉

akkor jó 😊 köszi az infót

nekem kijavította és bele is számolta, mert azonnal meg kaptam a díjat miután feltettem a patch-et <#nemtudom>

zira
kijavította...de nem számolta bele a golden grand slam-be...
én is a wildlifera gondoltam 😊
a patch a korábbi tróféák pontjait is kijavítja, mindegy hogy a patch elõtt vagy után lõtted

Visitor
ne káromkodj fölöslegesen

THE HUNTER coming soon ^^

nesze...lett egy 72,4es 😛
de még a patch elõtt lõttem, úgyhogy nem számolja az a roha** szájbaba**ott mocskos kur** gép.... <#falbav>
Pistike 007
Az zsír, nekem 1.2-es és 71 pontos WR-bõl van van vagy 15 x)

robi11
MONDTÁK MÁR HOGY KURVA JÓ FEJ VAGY?:d
KÖSZI

azt hiszem félreétettél, én nem a location/scout ra kérdeztem rá hogy mit mutat, hanem az Extras/Wildlife módra goondoltam 😊

1. mapokat letölthetsz INNEN is (regizni kell, de ingyenes)
2. olyan mod nincs ami a szarvasokat változtatja, csak fegyver skineket
3. a mapot ide kell beilleszteni: Deer Hunter 2005\Game\CustomLevels
4. azok nem szarvas modok, csak trófeák (külön nézegetõ programmal lehet megnézni õket)

bajgunar
Nem Robi, ezek SCORE -ok, vagyis a lelött szarvasért kapott pontok.
Ez egy ranglista a WorldRecord -ok közül, hogy lásd, ki mekkorát lõtt.
Szarvas SKIN-ek nincsenek, csak fegyver-re vannak a fegyver tusát lecserélõ skin-ek, wood skinek, meg a Scope (távcsõ) célzojáét lecserélõ skin-ek. Amiket link-eltem, 3hsz-el lejebb.
Kicsit csalás, de egy végülis könnyítés csak.
Mapokat a Game/CustomLevels/ , mappába kell tenni.
És innen töthetsz le párat:
Hagadoo
BigGameLodge (regizni kell)
Antler Creek Lodge
DarrylMattLock
FPS Banana
Turkish Hunter Club
Texas WhiteTail Fever
Syix
SouthernStyle
Nah eleget kerestem neked remélem.
Igaz, mikor megjelent a game, és még a fénykorát élte, akkor rengeteg magyar oldal is volt, ami ezzel foglalkozott. Akkoriban sok helyrõl lehetett tölteni rengeteg MAP-ot!
Én is nagy megszállott voltam, és ráadásul még klán-om is volt, a Deer Hunter -be.
Csoportosan mentünk vadászni, cserkelni, igazi hajtóvadászatokat rendeztünk. Az volt a feel-ing.
Hajrá! További sok sikert.
Csak csendben közelítsd meg a szarvast, lehetõleg WorldRecord-osat, vagy BookRecordot, és ha lehet nyilpuskával lödd le, mínél kíméletesebb halála legyen, vagyis egy lövéssel próbáld leterteni. Lapockán, vagy szügyön lõdd. Ha netán nem sikerülne és elszaladna, akkor kövesd a vércseppeket, vagy kapd elö a puskát, és könnyíts rajta.
A szélirányra mindig figyelj oda, ne használj se lovat, se motort, és mindig legyen nállad palackos zuhany (szagtalanító), és nõstény feromon illat, hogy odacsald a hatalmas bikákat magad köré, hogy harcba szálljanak a "kegyeiért", néha csörgesd az aggancsodat, és ne rohanj.
Majd mikor a közeledbe értek mutasd meg nekik a nyilpuskádat. Lehetöleg ne pont a legkisebb szarvassal kezd a strigulákat huzogatni, hanem a legnagyobbat próbáld leteríteni, egy lövéssel, ugy, hogy a többi ne ugorjon szét, majd 2.at is teritsd le egy nyillal. És ha ez megvan, és ráadásul még sikerült worldrecord-osat is löni, kilépsz a menü-be, és meglátod rengeteg pontot, fogsz kapni. Amit bizonyos szintek utánn skill (képesség) pontokkal jutalmaz a játék.
Reméle segítettem, még ha nem is ezt kérdeztétek.
Csipesz
robi11
http://www.mydeerhunter.com/index.php?link=e5e690ffd5b76ced5606f229288652f6&prey=BLACKTAIL
ezek szarvas modok?

robi11
a mappokat honnan töltöd és hova ke betenni a szarvas skint vagy modot?

robi11
és honnan lehet leszedni õket?

bajgunar
Skin -MOD -ok készültek hozzá.
Vagyis a fegyver skin-je változik meg.
Ajánlom PL a :
Nyilpuskára - CROSSBOW-SCOPE-CUISO-V02
Puskára - BOLT-SCOPE-CUISO-V02
Ezeket beállítod nyilpuskát 50m-re kalibrálod, a Bolt Action Rifle-t meg 100m-re .375 HH Magnum 270-el.
Vagy crossbow-ra Exo2geN-FullDuplexR -et!!!
Nagyon faja. Végülis nem éppen MOD-ok, de majdnem.
AM nekem több mint 700 db MAP -em van, még nem is láttam mindet <#wow1><#crazya>
én azon gondolkoztam pl h nem érdemes sokszor betöltetni, mert ha ilyenkor látsz rare-t vagy WR-t akkor azt a sima pályán sokáig nem fogja betölteni, mivel már egyszer "kilõtte" így elõrõl kezdheted a várakozást. s ez tuti ugyanígy érvényes a DHTre is.
neeem! dehogyis!! a wildlife watch úgy indul mintha csak egy játékot töltene be random szarvasokkal, csak más "játékmódban" azaz itt nézni lehet õket, s nem lõni. ez arra jó h közelrõl megfigyeld õket és szokásaikat. ennyi könnyítést nem fognak adni a készítõk 😊
nem tudja valaki esetleg hogy a wildlife mit mutat?
idáig úgy gondoltam, hogy pontosan azokat a szarvasokat mutatja, amik a következõ pályaindításkor a pályán lesznek, de már kétszer mutatott ritka szarvast és egyiket sem találtam meg (pedig a slaughter mapokon elvileg simán meg kellett volna találnom) <#nemtudom>

mapokat lehet hozzá letölteni, elég sokat
de nem tudok róla hogy készültek volna hozzá modok

robi11
valaki nem válaszolna?

áááááh....hiába lõttem én 71,2-es roe-t...mégse volt record...
kösz zira 😄
Üdv,
tudja vki miért nem indul a setup a DH 2005-ben ?
ezt írja ki -->

Runtime error (at -1:0):
Cannot import dll😄irectX9/DSETUP.dll

Elõre is köszi !!