Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha megáll a számlálás akkor mi a teendõ? Mert nekem megállt miután véletlenül Illegálba kerültem.
Falcon87
Minden nemtudom, hanyadik szintlépésnél kapsz elosztható pontot 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Üdv minden kedves vadásznak! Lenne egy kérdésem... Hogyan lehet fejleszteni a saját profilomat pontokkal? A választ elõre is köszi.
Aquir
fel kell csak ne lépd túl a limitet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Köszi már sikerült sokat segitettetek.
kamaszaki
Fel kell venni a vadat.

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

kakasdaparhant
NAh ha igy benne vagyunk a kérdésekbe akkor én is kérdeznék valamit!!
Ha szerveren játszok online akkor fell kell vanni a vadat amitt lelöttem ?? mert általába kidobb a szerorol!

Pistike 007
Hja😄

Falcon87
Rossz a cracked
epic fail

Már sikerült belépnem csak nem tudom hogy kell elinditni a vadászatot semmi start hunting vagy ilyesmi gomb nincs sehol.Légyszi mondjátok meg hogy kell elinditani.
Pistike 007
Ha meg van amit Zoli írt akkor jöhet a kövi kérdés, hogy kell felrakni😄

kakasdaparhant
Nah akkor bemész a dokumentumokba ott a Dowload mappa és ott lesz benne!!

Sziasztok! Letöltöttem a játékot torrentben. Beraktam az utorrentbe betöltötte a 100%-ot, de utána nem tudom mit kell csinálni. Légyszi segitsetek mert már akarok játszani a játékkal.
kamaszaki
Felvettelek, majd megdumáljuk.

Falcon87
<#mf1> haggy!😄

Pistike 007
fúúj
😄

Falcon87
Nesztek, akinek kell: [email protected]

kamaszaki
Felõlem oké. Adj valami msn-t, vagy ilyesmit és megdumáljuk.

Pistike 007
Nemsokára lesz egy normális gépem, benne vagyok.

Falcon87
kéne tolni neten

kamaszaki
Nem lesz 3000. sosem???<#buck> Gondolkoztam valamelyik nap, hogy feltegyem-e, de felnézve a fórumra rájöttem, hogy kb annyit játszanék vele, mint amennyi idõbe beletelt feltenni...😞 tournamentet el...ták nagyon, The hunter nem jött be😞. Itt a világvége.

Pistike 007
ok

Sziasztok!
A WildHunterz klán 1 év után újraalakul. mindenkt szeretettel várunk, a régi tagok közül is. jelentkezni e mailben ([email protected]) vagy msnen ([email protected]) lehet.
weblapunk: www.wildhunterz.mlap.hu
Kovács Erix
Köszi nagyon!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Falcon87

Kovács Erix
Nincsen én kerestem de ha tudod a linkjét akkor pls ird le köszi!

Falcon87
Nem tudom sajna, egyébként annak van külön topik.

Kovács Erix
Valaki igazán válaszolhatna elöre is köszi!<#felkialtas>

Falcon87
Egyébként, azért vagy írásban a példaképe, mert mindenki cikizte a botrányos helyesírásáért 😄 de most már megváltozott.

Falcon87
A távolsággal mondjuk én sem vagyok tisztában, de észrevettem, hogyha messzebrõl terítek le egy bikát, többet kapok érte.

Mármint, hogy én vagyok írásban a példaképed? Miért is? Vagy nem rám godoltál? Na mindegy, köszi a válaszokat mindenesetre.

Szerintem végtelenül véletlenszerû ebben a játékban minden.A távolságról én azt gondoltam, minnél közelebb engedem magamhoz az állatot annál többet ér. Nem így van? Íjjal, 80 méternél távolabb már célozni sem lehet rendesen, az enyém 50-re van kalibrálva. Kalibráljam 80-ra? A puskákat meg 300-ra? Az íjjal való vadászatnál szerintem inkább ez a lényeg, bár nem figyeltem meg, hogy hogyan változik a pontszám a távolság függvényében.

Kovács Erix
Valaki tud nekem adni a 2008-hoz pályákat meg új puskákat?Elöre is köszönöm.

Falcon87
Ritka szarvasok gyakorlatilag bármelyik pályán vannak, de nem mindig. Magasabb szinten pedig már csak akkor kapsz pontot, ha távolabbról, "nehezebb" feggyverekkel (pisztoly, nyíluska, majd íjak) vadászol le minél nagyobb bikákat.

olyan jó hogy ennyire okos vok 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

írásban te vagy a példaképem, 😄 nah akkor azt mondja hogy a ritka szarvasokat az ujonan készült pályákon lehet megtalálni általában de a régin is, a wildlife-ban csak egy felmérést tudsz csinálni hogy mekkorák a szarvasok ha nincs a wildlifben nagyobb szarvas érdemes próbálkozni pl ijjal távcsõ nélkül elejteni a vadat a scoutroé meg azt hogy énnekem az bejön de ha nagybikákat akarsz lõni próbálj meg esõs idõben mászkálni akkor akár egyszerre kettõ wrt le tudsz szedni nekem már sikerült 😊

~)dC(~Soul* |SoFII|

Na ez a video, most jól jött. Sosem találkoztam ilyen lényekkel, pedig jó ideje játszom már a DH2005-el. Mely pályákon lehet ilyenekkel találkozni? Csak alappályákon, vagy utólag készítettben is elvan rejtve néhány? A wildlife-ban található állatok, mindig ott vannak az adott pályán? tehát ha kinézek egy szarvast wildlife-ban, akkor az vadászat közben gyakorlatilag ott van? A rank-om most 107,8 és már nem nagyon akar feljebb menni, pedig van még mit tanulnom, hogyan tudom tovább növelni? Nagyobb bikát kell mindig lõni? Vannak esetek - gondolom, ha értéktelenebb szarvast lövök, mint azelõtt - amikor csökken a rank. Ha a wildlife-ban nem találok nagyobb, értékesebb bikát, akkor nem is érdemes próbálkozni? Scoutban hogyan érdemes elhelyezni a dolgokat? Egyáltalán mûködik az etetõ, csali? Ki, hogyan alkalmazza ezeket? Mint modtam, régóta "vadászok", de egy rakás dologra még nem jöttem rá.

Elõre is köszönöm a válaszokat, segítséget.

Falcon87
Valaki csinálhatna szervert 😉

készítettem egy videót a ritka szarvasokról (rare deer), akit érdekel ITT megnézheti <#wave>

Pistike 007
...😄

Visitor
jaaaaa 😄

hát szerintem ennyit nem érdemeltem, azt hittem szellemes vagyok 😄

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
Három db sárgaság😄

Visitor
mi? 😄

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
No mivan Visitor, vótá?😄

robi11
használtam de nem találtam.

Falcon87
Tanulj már meg írni, te kis iqbetyár! Egyébként fejezd be az offot, és használd a googlet.

robi11
búúúúújmán el aszt hnap megkereslek!xD

Falcon87
tökmindegy, +-2 év😄

robi11
bocs 13 tod már régi a név baz-.-"

Falcon87
Mit magyaráztam?! Nekem egy 11 éves kis selejt ne magyarázzon!
Mellesleg legyél már önálló!
Google.hu okoskám -.-"

robi11
ne magyarázz inkább válaszolj ha tucc