3552
-
keridenes #3152 hehehe :D jó kis sztori.
olyan érdekel-e valakit, hogy Deer Hunter 2005 magyarítás? ugyanis megcsináltam, csak nagyon bugos még :D, szóval ha valaki vevő rá, akkor javítom a hibákat, és felrakom majd valahová. -
Szepy2884 #3151 Na ez nem volt semmi! Oregon, post-rut, level expert. Nyílpuskával közelcsaltam egy rekordkönyves szarvast. 50m-ről pont oda lőttem, ahova a nagykönyv is írja. A szívébe. Összesett? A lósz*rt mama! Elrohant minta csak a bögöly csípte volna meg én meg futhattam utána árkon bokron keresztül persze lehagyott mint a vonat. Kb. fél óra múlva sikerült rábukkani, de akkor már nem volt egyedül. Ott sántikált a nyílvesszőmmel a szívében, szóval mondom mindjárt összeesik. A francokat, a közelében lévő tehén észrevett és riasztott. Erre a bikám is kilőtt mint a rakéta!
Kezdhettem előlről, nyom olvasás, sasolás meg ami ilyenkor kell. Kábé újabb fél óra múlva újra meglett. Szintén nem volt egyedül, most meg egy bika volt a közelében. Úgy látszik nem akart egyedül meghalni, még az utolsó órákban is partizni akart. A vicc csak most jön! Lassan becserkésztem, és mire rálőttem és mire odaért a nyilvesszőm, hát kit találtam el?? Na kit? Hát a másik bikát, aki addigra oda ért és kitakrta! De legalább annak is a szügyébe ment a nyíl, így már két sebesült bika kétfelé rebbent. De most már nem hagytam magam! Nem vesztettem el szem elől a rekord könyveset, de most már nem bíztam a véletlenre! Előkaptam az egylövetű távcsöves mordály és 2x kellett seggbe lőnöm, hogy végre felbukjon.
Végül is happy end és bódottág, mert elkaptam mind a két bikát. Aki nem hiszi a mesémet, az küldjön privátot és elküldöm nekik a felvételt.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az expertben vagy a bikák túl bivalyok, vagy a nyílpuska túl gyenge vagy mi van? -
#3150 Minek Neked 1.3? 1.2-vel is lehet multizni, meg vannak rare-ek. Nem is hallottam 1.3asról...:) -
Szepy2884 #3149 Köszönöm a választ. Már csak egy kérdés: 1.2-es patch megvan már csak az 1.3-ast kellene de sehol sincs. Ötlet? -
#3148 Az optika egy PS-el gyártott egyedi cucc, ilyet sokfélét tudsz letölteni innen-onnan.
Az eredeti game-ben nem csak whitetailra, hanem többféle fajra is vadászhatsz, rengetegféle pályán.
Letölteni? Vedd meg!:P -
Szepy2884 #3147 Sziasztok! Már vagy 2-3 napja szórakozom a DH 2005-el. Egész jól letud kötni ahhoz képest, hogy amúgy közöm nincs a vadászathoz :)
A kérdésem, hogy a nyílpuskához honnan lehetne szerezni egy ilyen optikát? Nekem csak a Demo verzió van meg. szükségem lesz a full verzióra is, vagy lelehet ezt tölteni valahol? Amúgy a full mennyiben több a demónál? (ez lehet hogy kérdés volt :) -
#3146 Jaj.
Olyan map nincs amin több lenne. Max könnyebb észrevenni. Mindig ugyanúgy generálja a rare-kat a game... -
Deer Hunter 05 #3145 am vki tud msn-en átküldeni olyan mapot amelyiken sok rare van?
-
#3144 Roe-ből nincs:) -
Deer Hunter 05 #3143 lőttetek már blacktailból non-tipicalt? vagy ró-ból? -
Deer Hunter 05 #3142 ha lesz én meek mondj egy időpontot! -
kismonos #3141 Hali. Én Hamachin szoktam tolni DHt oszt társaimmal.Játszhatnánk egy partyt. A név hamachin: DeerHunter05 Hungary Jelszó: 123. Tom h lehet neten is játszani de ott kicsit laggosabb néha. Csatlakozhattok bátran! -
Deer Hunter 05 #3140 aha, értem. de sztem akkor is nagy... -
#3139 Nagyon nem:)
Ugyanis a gameben a roe agancs pontja a többi szarvashoz van viszonyítva. Szóval kisebb agancs=kevesebb pont.
A valóságban nem így van. Az őz agancsát az őzhöz képest pontozzák, a szarvasét pedig a szarvaséhoz képest:) -
Deer Hunter 05 #3138 Pistike! olvasgatom a régi beírásokat, látom a roe deer (őz) a kedvenced. Így gondolom érdekelne mekkora a valóságban lőtt legnagyobb őz. lehet h már tudod, de azért leírom: 276,valamennyi CIC pontos, angliában lőtték vagy két éve! egy régebbi Nimród-ban olvastam, volt róla fotó is meg minden, de a lényeg hogy rohadt nagy agyancsa volt!!! ha jól tudom a valóságban is olyasmi a pontozás mint a game-ban, úgyhogy tényleg nagy lehetett... -
#3137 100% hogy már fel van törve, haver is tolta rajta... é ő biztos h nem vette meg:DD -
DeerMuse32 #3136 na valamikor vadászat? :D -
#3135 Sokkal nagyobb, mivel maga a játék is ezerszer szebb. A normális (közepes-magas) futtatáshoz sztem egy gf8800 kell, de lehet hogy a béta óta optimalizáltak már. -
#3134 Lol, thehuntert le lehet szedni? linket nekem is :D
Én a zárt bétán voltam még anno egyébként. -
Deer Hunter 05 #3133 köszi, majd letöltöm. am nincs sokkal nagyobb videókártyaigénye mint a deer hunter 2005 nek? -
#3132 már küldtem
jaj, ne mondd hogy te megvetted-.-
:D -
#3131 nincs -
Deer Hunter 05 #3130 linket tudnál adni plíííz? nem vok otthon a zijesmiben... -
#3129 warez-.-
Deer Hunter 05 #3128 és honnan lehet letölteni ingyen regisztrálás nélkül? -
#3127 Kérdezzétek még meg párszor
thehunter.com -
Deer Hunter 05 #3126 am melyik a legjobb (szarvas)vadászos game? -
#3125 zsír:) -
Deer Hunter 05 #3124 Jeah! Van minden fajtából legalább egy...
-VR-es
-RB-os
-és félagancsú!!!
na meg már látom ha egy állat VRes vagy RBos! -
#3123 :D
bocsi all, én csinálnám, mint múltkor, de nincs fent a game, meg nincs is most meg:) -
Deer Hunter 05 #3122 ááá, nekem ez nem megy... csináltam szerót csak lefagyotta gép... ezt inkább a profikra bízom...+= -
Deer Hunter 05 #3121 mind1 georgián csinálok név nem tom mi lesz de a jelszó sg -
#3120 vmi linket adjál már a mapról akinek esetleg nem lenne meg... -
Deer Hunter 05 #3119 ma 6-tól csinálok szervert Blacktail Slaughter Islandon! aki tud, az jöjjön! -
#3118 Jobbis hogy nem ismered, az azoknak való akik CS-ből jöttek vadászni:D -
szakacsgergo333 #3117 am azt a mapot nem ismerem ezért sztem georgia lesz szezonban
11 órail kezdésben time limit nélkül best buck módban -
szakacsgergo333 #3116 Holnap estétől sztem 8 óra tájt indítok szerot az előzőekben említett néven és jelszóval... -
#3115 BloodBath map egyértelmű
Deer Hunter 05 #3114 és mien pályán meg mikor(kb)? -
#3113 ok