3552
  • Deer Hunter 05
  • Deer Hunter 05
    http://imagerz.com/QENOXktvAwINXlNEQgVR
  • Deer Hunter 05
    aha, köszi!
  • Pistike 007
    Legközelebb a dikretlinket írd be

• Deer Hunter 05
    nah megjelennek a képek?
  • Deer Hunter 05

• Pistike 007
    Feltöltesz valahova képet, vagy ide a galériádba, vagy pl. imagerz.com-ra és a kép linkjét a 'Kép beszúrása" gombbal beírod ide nekünk:)
  • Deer Hunter 05
    de azt hogy kell hogy a képet ide tegye? ha megmondjátok rakok fel nagyon jó képeket...
  • Pistike 007
    énis ezt kértem.
  • Szepy2884
    És ha nem akarsz mindenkinek privátozni akkor ide add meg a linket. Thx
  • Pistike 007
    pecs linket küldjél:P :D
  • Deer Hunter 05
    jah am a mod pack 1pont3 az jól megnövelte a muledeert, csak 300 pont fölött ad rá wördrekordot, egy olyan 273-as bakra még asse mongya hogy nagy...am ha pistike érdekel küldök 3száz valamennyis mulebuck képet (saját szkrínsot)...
  • Deer Hunter 05
    én már letöltöttem azt amiről fricike beszél, és ha jól vettem ki, akkor a mod pack 1.3-ról van szó. Az már meg van, működik is. Am a peccs 1.3.1-ben nem-hátizsákos állatok vannak csak újak (bárány medve stb...) meg vannak új vadászok (1 woman, 2 man), meg még sok kiegészítő, szóval a peccs 1.3.1 az jobb azért keresem...
  • Pistike 007
    Hm. Érdekesen hangzik.
  • fricike
    ja igen·"keridenes" magyarítása ehez is jó, kicsit macerás betenni de üzemel.) Köszönet neki érte.
  • fricike
    nincsenek új fajok, a meglévők viszont sokkal nagyobbak és több van belőllük. a limit se 2 buck 1 doe, hanem 5-5 vad + egy új fegyver ami 350-ig jó, új távcső hozzá 4x28-as és nem remeg be a fegyver.
    a hártánya, hogy az 1.3-as telepítése után nem mehetsz be csak azokra a szerverekre amik ezzel a kiegészítővel lettek létrehozva.
  • Pistike 007
    Ő.
    És ez miért jó? Új fajok? Vagy WTF?
  • fricike
    ingyé is van, 2féle verziót találtam eddig a sima és a fly. Agyik se gyári, házi barkács:) Semmi gyanus nincs benne.
  • Pistike 007
    egy két oldalon látni csak, az is fizetős szal nekem ez a pecs gyanús.
  • Deer Hunter 05
    vagy vki át tuggya küldeni MSN-en?
  • Deer Hunter 05
    jó, tudom mien a 1.3.1 patch de honnan lehet letölteni ingyért?
  • Pistike 007
    hudejó!
    :D
  • Szepy2884
    Hát basszus megint mi volt? Post Rut, Oregon, látok egy non-typical min. RB ha nem WB bikát. Fogom az agancsot oszt csörgök neki merre menjen. Már kezdtünk egymáshoz közel férkőzni amikor mi történik? Na mi? Rálőttem és összeesett? A lószart mama! Leestem a pályáról!!!! De szószerint ahogy mondom! 1xcsak, mintha megnyílt volna alattam a talaj, kezdek zuhanni lefelé 1000-rel. Láttam amint eltűnik a szarvasom a tájjal együtt a fejem fölül!

Aki nem hiszi a mesémet küldjön privátot és elküldöm neki a felvételt.
  • fricike
    1.3-asba kissé érdekes dolgok vannak. Albinó, és fekete fehér szarvas. A fly verziónál 50 méter magassan és 400 Km-es sebességgel futsz. A hátránya, hogy kevés server müködik ezzel a csomaggal.
  • Deer Hunter 05
    valaki nem tudja honnan lehet letölteni ingyen az 1.3.1-es patch-et? de az is jó ha vki elküldi msn-en vagy valahoyg
  • Deer Hunter 05
    megkaptam, köszi szepy! majd megnézem!
  • Szepy2884
    Cső! Nem kaptam címet, hogy hova küldjem a felvételeket.
  • keridenes
    köszi :) de azt ne felejtsd el, hogy nagyon béta állapotban van :D
  • Pistike 007
    Alakul ez. Majd meglesem milyen lett:)
  • keridenes
    azt elfelejtettem, hogy sok helyen lehet pontatlan, mert tesztelni nem nagyon volt időm, fagyást eddig nem tapasztaltam, a kicsomagolás után is, és a lefordítás után is ugyanúgy futott a játék, csak kicsit lassabban töltött be.
  • keridenes
    Gondoltam feltöltöm a béta magyarítást:
    Magyarítás
    A mappát a Deer Hunter 2005\Game-ba kell kicsomagolni. ha így nem működik, akkor a lentebb említett programmal csomagoljátok ki a Data.spk-t a Deer Hunter 2005\Game-ba, majd a Data.spk-t töröljétek ki, vagy helyezzétek át a Deer Hunter mappából. Sok sikert, ha félrefordítást találtok, vagy valami nem fért ki, esetleg nem használtam a legjobb szakszavat, akkor szóljatok itt, vagy küldjétek el az e-mail címemre: [email protected]
  • keridenes
    *városban él
  • keridenes
    köszönöm a segítséget, a hibákat javítom, a City Slicker jelenleg Városi ember, de ezt cserélni fogom. Tulajdonképpen a City Slicker egy olyan ember, aki városban ér, és nem ért az ilyen dolgokhoz, mint pl a vadászat, ezt kéne összetömöríteni 1-2 szóba :D
  • Pistike 007
    Ha fegyón van, akkor céltávcső, vagy távcső simán. Az a nagy fehér scope meg spektív magyarul.
  • Szepy2884
    Na és mi lett? Szótár szerint dörzsölt városi fickót jelent. Neked mi jött ki? A scope milyen szöveg környezetben van?
  • keridenes
    city slickert megoldottam, a másik két kérdés még mindig él.
  • keridenes
    francba, még egy kérdés, a scope-pal kapcsolatban sem vagyok biztos, ti hogy hívjáték?
  • keridenes
    egy kérdés:
    A City Slicker-t hogy fordítsam?
  • keridenes
    igyekeztem szakszavakat használni, fél napig fordítottam, fél napig a neten kerestem a kifejezéseket, ezért rakom majd fel, hogy segítsetek pontosítani, de sajnos elég soká tudom majd csak felrakni, mert még sokat kell rajta javítani :(

kérdés: elég, ha a magyarosítást tegyem fel (tehát mindenki kicsomagolja magának ezzel a programmal), így kb csak 1 megát kell feltöltenem: QuickBMS + Deer Hunter 2005 plugin hozzá.
    Vagy pedig az egész kicsomagoltat tegyem fel, ami kb 516 MB?
  • Pistike 007
    Hogyne lennénk rá vevők:)
    Csak ügyesen a szakszavakkal ám:P