Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan érdekel-e valakit, hogy Deer Hunter 2005 magyarítás? ugyanis megcsináltam, csak nagyon bugos még 😄, szóval ha valaki vevõ rá, akkor javítom a hibákat, és felrakom majd valahová.
Kezdhettem elõlrõl, nyom olvasás, sasolás meg ami ilyenkor kell. Kábé újabb fél óra múlva újra meglett. Szintén nem volt egyedül, most meg egy bika volt a közelében. Úgy látszik nem akart egyedül meghalni, még az utolsó órákban is partizni akart. A vicc csak most jön! Lassan becserkésztem, és mire rálõttem és mire odaért a nyilvesszõm, hát kit találtam el?? Na kit? Hát a másik bikát, aki addigra oda ért és kitakrta! De legalább annak is a szügyébe ment a nyíl, így már két sebesült bika kétfelé rebbent. De most már nem hagytam magam! Nem vesztettem el szem elõl a rekord könyveset, de most már nem bíztam a véletlenre! Elõkaptam az egylövetû távcsöves mordály és 2x kellett seggbe lõnöm, hogy végre felbukjon.
Végül is happy end és bódottág, mert elkaptam mind a két bikát. Aki nem hiszi a mesémet, az küldjön privátot és elküldöm nekik a felvételt.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az expertben vagy a bikák túl bivalyok, vagy a nyílpuska túl gyenge vagy mi van?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az eredeti game-ben nem csak whitetailra, hanem többféle fajra is vadászhatsz, rengetegféle pályán.
Letölteni? Vedd meg!😛
A kérdésem, hogy a nyílpuskához honnan lehetne szerezni egy ilyen optikát? Nekem csak a Demo verzió van meg. szükségem lesz a full verzióra is, vagy lelehet ezt tölteni valahol? Amúgy a full mennyiben több a demónál? (ez lehet hogy <#lama>#lama> kérdés volt 😊
Olyan map nincs amin több lenne. Max könnyebb észrevenni. Mindig ugyanúgy generálja a rare-kat a game...
Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...
Ugyanis a gameben a roe agancs pontja a többi szarvashoz van viszonyítva. Szóval kisebb agancs=kevesebb pont.
A valóságban nem így van. Az õz agancsát az õzhöz képest pontozzák, a szarvasét pedig a szarvaséhoz képest😊
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Én a zárt bétán voltam még anno egyébként.
-VR-es
-RB-os
-és félagancsú!!!
na meg már látom ha egy állat VRes vagy RBos!
11 órail kezdésben time limit nélkül best buck módban
Csak vadászos MMO létére egyelõre nincs benne MMO rész, a nagy sziget csak dísznek van (gondolom az majd akkor lesz elérhetõ, ha ,,aktiválódik" az MMO tartalom, tehát ez még nem akkora gond) és botrányosan drága. Egy évre ~10.000Ft, az örökké tartó licensz pedig ~46.000-be fáj.