Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehehe 😄 jó kis sztori.

olyan érdekel-e valakit, hogy Deer Hunter 2005 magyarítás? ugyanis megcsináltam, csak nagyon bugos még 😄, szóval ha valaki vevõ rá, akkor javítom a hibákat, és felrakom majd valahová.
Na ez nem volt semmi! Oregon, post-rut, level expert. Nyílpuskával közelcsaltam egy rekordkönyves szarvast. 50m-rõl pont oda lõttem, ahova a nagykönyv is írja. A szívébe. Összesett? A lósz*rt mama! Elrohant minta csak a bögöly csípte volna meg én meg futhattam utána árkon bokron keresztül persze lehagyott mint a vonat. Kb. fél óra múlva sikerült rábukkani, de akkor már nem volt egyedül. Ott sántikált a nyílvesszõmmel a szívében, szóval mondom mindjárt összeesik. A francokat, a közelében lévõ tehén észrevett és riasztott. Erre a bikám is kilõtt mint a rakéta!

Kezdhettem elõlrõl, nyom olvasás, sasolás meg ami ilyenkor kell. Kábé újabb fél óra múlva újra meglett. Szintén nem volt egyedül, most meg egy bika volt a közelében. Úgy látszik nem akart egyedül meghalni, még az utolsó órákban is partizni akart. A vicc csak most jön! Lassan becserkésztem, és mire rálõttem és mire odaért a nyilvesszõm, hát kit találtam el?? Na kit? Hát a másik bikát, aki addigra oda ért és kitakrta! De legalább annak is a szügyébe ment a nyíl, így már két sebesült bika kétfelé rebbent. De most már nem hagytam magam! Nem vesztettem el szem elõl a rekord könyveset, de most már nem bíztam a véletlenre! Elõkaptam az egylövetû távcsöves mordály és 2x kellett seggbe lõnöm, hogy végre felbukjon.

Végül is happy end és bódottág, mert elkaptam mind a két bikát. Aki nem hiszi a mesémet, az küldjön privátot és elküldöm nekik a felvételt.

Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az expertben vagy a bikák túl bivalyok, vagy a nyílpuska túl gyenge vagy mi van?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pistike 007
Minek Neked 1.3? 1.2-vel is lehet multizni, meg vannak rare-ek. Nem is hallottam 1.3asról...😊

Köszönöm a választ. Már csak egy kérdés: 1.2-es patch megvan már csak az 1.3-ast kellene de sehol sincs. Ötlet?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pistike 007
Az optika egy PS-el gyártott egyedi cucc, ilyet sokfélét tudsz letölteni innen-onnan.
Az eredeti game-ben nem csak whitetailra, hanem többféle fajra is vadászhatsz, rengetegféle pályán.
Letölteni? Vedd meg!😛

Sziasztok! Már vagy 2-3 napja szórakozom a DH 2005-el. Egész jól letud kötni ahhoz képest, hogy amúgy közöm nincs a vadászathoz 😊

A kérdésem, hogy a nyílpuskához honnan lehetne szerezni egy ilyen optikát? Nekem csak a Demo verzió van meg. szükségem lesz a full verzióra is, vagy lelehet ezt tölteni valahol? Amúgy a full mennyiben több a demónál? (ez lehet hogy <#lama> kérdés volt 😊

Pistike 007
Jaj.
Olyan map nincs amin több lenne. Max könnyebb észrevenni. Mindig ugyanúgy generálja a rare-kat a game...

am vki tud msn-en átküldeni olyan mapot amelyiken sok rare van?

Finom a kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni...

Pistike 007
Roe-bõl nincs😊

lõttetek már blacktailból non-tipicalt? vagy ró-ból?

ha lesz én meek mondj egy idõpontot!

Hali. Én Hamachin szoktam tolni DHt oszt társaimmal.Játszhatnánk egy partyt. A név hamachin: DeerHunter05 Hungary Jelszó: 123. Tom h lehet neten is játszani de ott kicsit laggosabb néha. Csatlakozhattok bátran!
aha, értem. de sztem akkor is nagy...

Pistike 007
Nagyon nem😊
Ugyanis a gameben a roe agancs pontja a többi szarvashoz van viszonyítva. Szóval kisebb agancs=kevesebb pont.
A valóságban nem így van. Az õz agancsát az õzhöz képest pontozzák, a szarvasét pedig a szarvaséhoz képest😊

Pistike! olvasgatom a régi beírásokat, látom a roe deer (õz) a kedvenced. Így gondolom érdekelne mekkora a valóságban lõtt legnagyobb õz. lehet h már tudod, de azért leírom: 276,valamennyi CIC pontos, angliában lõtték vagy két éve! egy régebbi Nimród-ban olvastam, volt róla fotó is meg minden, de a lényeg hogy rohadt nagy agyancsa volt!!! ha jól tudom a valóságban is olyasmi a pontozás mint a game-ban, úgyhogy tényleg nagy lehetett...

Pistike 007
100% hogy már fel van törve, haver is tolta rajta... é õ biztos h nem vette meg😄D

na valamikor vadászat? 😄
Falcon87
Sokkal nagyobb, mivel maga a játék is ezerszer szebb. A normális (közepes-magas) futtatáshoz sztem egy gf8800 kell, de lehet hogy a béta óta optimalizáltak már.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Lol, thehuntert le lehet szedni? linket nekem is 😄
Én a zárt bétán voltam még anno egyébként.

köszi, majd letöltöm. am nincs sokkal nagyobb videókártyaigénye mint a deer hunter 2005 nek?

Pistike 007
már küldtem
jaj, ne mondd hogy te megvetted-.-
😄

Falcon87
nincs

linket tudnál adni plíííz? nem vok otthon a zijesmiben...<#confused>

Pistike 007
warez-.-
😄

és honnan lehet letölteni ingyen regisztrálás nélkül?

Pistike 007
Kérdezzétek még meg párszor
thehunter.com

am melyik a legjobb (szarvas)vadászos game?

Pistike 007
zsír😊

Jeah! Van minden fajtából legalább egy...
-VR-es
-RB-os
-és félagancsú!!!
na meg már látom ha egy állat VRes vagy RBos!

Pistike 007
😄
bocsi all, én csinálnám, mint múltkor, de nincs fent a game, meg nincs is most meg😊

ááá, nekem ez nem megy...<#shakehead> csináltam szerót csak lefagyotta gép... ezt inkább a profikra bízom...<#violent>+<#lama>=<#bdead>

mind1 georgián csinálok név nem tom mi lesz de a jelszó sg

Pistike 007
vmi linket adjál már a mapról akinek esetleg nem lenne meg...

ma 6-tól csinálok szervert Blacktail Slaughter Islandon! aki tud, az jöjjön!

Pistike 007
Jobbis hogy nem ismered, az azoknak való akik CS-bõl jöttek vadászni😄

am azt a mapot nem ismerem ezért sztem georgia lesz szezonban
11 órail kezdésben time limit nélkül best buck módban
Holnap estétõl sztem 8 óra tájt indítok szerot az elõzõekben említett néven és jelszóval...
Pistike 007
BloodBath map egyértelmû
😄

és mien pályán meg mikor(kb)?

Falcon87
ok

Pistike 007
kell hogy legyen.😊

heló én tudok szervert csinálni...hehh szóval majd keressétek Silent Hunter Hungary jelszo: ok
Falcon87
Akkor majd leszedem a dh-t, mert most nincs meg.

Am mit szólnátok egy kis közös játékhoz így téliszünetben? mert sztem jó lenne. ha vki csinál én meeek csak olyan pályán legyen ami sokaknak megvan. én nem tok csinálni, megpróbáltam, de lefagyott. ha senki nem csinál, csinálok én, csak sok idõ.

Falcon87
van-e?

Pistike 007
warez.
😄

Falcon87
Na, az biztos. Tökéletes játék, gyönyörû grafika, élethû sebzés...
Csak vadászos MMO létére egyelõre nincs benne MMO rész, a nagy sziget csak dísznek van (gondolom az majd akkor lesz elérhetõ, ha ,,aktiválódik" az MMO tartalom, tehát ez még nem akkora gond) és botrányosan drága. Egy évre ~10.000Ft, az örökké tartó licensz pedig ~46.000-be fáj.

Pistike 007
thehunter

Nem tudjátok hogy milyen újítást tartalmaz az 1.3 as patch?
Szerintetek mi a legjobb vadászos játék minden szempontból eltekintve a fórum témájától?