38
-
djsaabe #38 hello
megvan agme igaz nemvok előfizetve ezért saját szerverem van de nemjátszottam még semmit !
oylan jelentkezőket várok akinke a WoWján 1.2.4-es patch van és Teamspeakre tud jönn mikrofonnal beszélgetni !! és ő tanithana játszani mert havernak bexart éss ő nemtud !
akit érdekel irjon emailt : [email protected]
a mikrofon a lényeg patchet és Temaspekaot udok adni ! -
#37 Jahh, még annyit, hogy DAoC-ban meg level 50 volt a maximum szint. Sztem egyáltalán nem általános az a level 21324874... -
#36 Simán cask úgy, hogy nem törlik. Bár WoW-nál pontosan nemtom emddig őrzik a karaktereket, de pölö daoc-ban 6 hónap volt. (de amúgy ezután is vissza lehet állíttatni, ha mégis folytatod, elvileg).
Semmiből nem tart nekik tárolni, gondolom egy adatbázisban van, és minimális tárhelyet foglal egy-egy karakter.
Gondolom azt gondoltad amúgy a kérdésedből kiindulva, hogy ha nem fizeted, akkor egyből törlik a karaktereidet. Na, ez nagyon nem így megy. -
irkab1rka #35 Na és hogy hagysz ki egy hónapot úgy, hogy ne töröljék a karidat?
A 60-as kölyök meg nem UE-s,hanem USA, és gondolom bottal ment neki... -
DjScott #34 mmorpg
-
DjScott #33 2 havonta és az nem sok+nem kötelező vele játszani akár ki is hagyhatsz 1 hónapot hogy spórolj
-
SirLord #32 modjuk az eddigi 700 ezer játékos:P -
#31 WOW rohadt nagy játék!!! Csak egy bajom van vele: DRÁGA. Ki akar minden hónapban perkálni! -
SirLord #30 nem kell sírni, nem fikázásnak szántam....
jo hogy beleraknak egy ujitást, mivel kiderült hog gorsan ki lehet vinni.... -
Bulamer #29 de4 komolyan hogy van ez engem leszidnak ha 4órát ulők a gépelőt ,ez meg 18 oránát nyomja miko eszik?
én jácotam má a háromal,ako ez most stratégi vagy szerepjáték? -
#28 Ha nem unod meg a sok bugot. -
#27 Vagy ott van a Sacred is. Ott is lehet bőven Level 100 fölé is menni. -
#26 ott pl. Anarchy Online ott bőven van Level 200 is, bár az sci-fi MMORPG és nem középkori jellegű, nameg régóta lehet már vele gémelni -
Lacika 79 #25 tesco-ba mától lehet kani, szal nézzél szét arrafelé -
Luxferó #24 nincs valakinek egy fölös wow ű-ja eladó? ha nem muszály nem várnám meg amíg ujjabb szállítmány érkezik. -
Szecskó CsiGa #23 Alliance POWER !! -
Lacika 79 #22 -
Dredd #21 A játékban a harcosok ún. rage (düh) pontokból tudják használni a speciális képességeiket (olyasmi, mint a varázslókán a mana). A rage pontok harc közben termelődnek, és ha nem harcol a karakter, lassal elfogynak. A következő patch után akkor is fognak kapni rage pontokat, ha egy ellenük irányuló támadást sikeresen védenek ki, dodge, parry és hasonló képességekkel.
Ui.: ne szólj hozzá olyasmihez, amiről fogalmad sincs, mert te leszel nevetséges! -
Lacika 79 #20 azért a shaman sem egy elveszett jószág. éppen ezért hagytam abba, és váltottam át druidára. arra amúgy is szükség volt a csapatba. :P -
Lacika 79 #19 úgy látom, Te aztán tisztában vagy a dolgokkal. Ha nem jáccottál vele, akkor honnan tudod, hogy ez így van. Meg mi az a többi játék, amiban 99 lvl-ig lehet nyomni? Tényleg van olyan, de elenyésző számban. -
#18 "...ami betegesnek mondható, de azért gratulálunk neki." :DD -
#17 60as karit nem nehéz összehozni, játszhattak vele akár 5en is felváltva :P -
aDannyBoy #16 Itt annyira nincs elcseszve az arány, hogy egyik karakter sem elég erős annyira, hogy egyedül nyomuljon. Talán még a paladinnal lehet sokáig húzni, mert gyógyítja meg buffolja magát, de nem sebez nagyot.
A mage hiába sebez óriásit, de hipp-hopp elhullik. csapatban is mindig a mágussal haltam meg mindig, hiába a többieket püföltéka mobok, mert ha egyszer mondjuk bevittem egyszerre párszáz dmg-t critical strikkal, akkor néha rám gerjedt valami... ha épp nem tudtam fagyasztani, akkor várhattam amíg a pala feléleszt -
Robin Hood #15 Legtöbb? Kemény 1 db ilyen van, a dio2. Szerepjátlkoknál ált. 20 a max. -
Jimmyke #14 Ejj ezt is ide-oda cseszik a karakterek "kiegyensúlyozásával" (lásd Dió, minden patchel a libikóka más kari oldalára billen, kicsit rontja a játékélményt, pl.: 41 k-t sebző sorc. stb...) :( De remélem tanultak a Dióból és nem cseszik el (annyira ;) ). :) -
#13 Eza skac enyhén fanatikus.... -
winnie #12 melyik az a legtöbb játék? -
nyikolaj #11 9 nap!!?? Csávó/csaj nem sokat alhatott :)
Másrészt a 60 szint nem vlmi sok, a legtöbb játékban lvl 99-ig lehet nyomni. -
SirLord #10 dühpont LOL:P
"a harcosok pedig mostantól több dolog után generálnak düh pontokat"
pl.: ha egy ojan karaktert látnak ami egy nap alatt 2-nél több szintet fejlödött, azt automatikusan megtámaják? -
#9 lololol:)) Ez csak kitaláció?:p -
RocketyATwork #8 gyerek 18 órás sessionoket nyomott, majd amig azt a kemény 6 órát alvásal töltötte aaddig a barátnője kente a karival . szal a karakter 24/7 játszva volt :p
-
#7 napi húsz óra játékidő lehet az átlag :] -
#6 meg lehet nézni az ilyan fanatikusok ábrázatát:9 gondolom úgy néznek ki mintazombik -
#5 Ki se probaltam meg gamet! :( -
#4 Mage Armor azazazaz!!!!! -
#3 kitérdekel -
mstummer #2 vagy csíter :) -
#1 9-nap alatt!!?? Az állat!