38
  • djsaabe
    hello
    megvan agme igaz nemvok előfizetve ezért saját szerverem van de nemjátszottam még semmit !
    oylan jelentkezőket várok akinke a WoWján 1.2.4-es patch van és Teamspeakre tud jönn mikrofonnal beszélgetni !! és ő tanithana játszani mert havernak bexart éss ő nemtud !
    akit érdekel irjon emailt : [email protected]
    a mikrofon a lényeg patchet és Temaspekaot udok adni !
  • Bith
    Jahh, még annyit, hogy DAoC-ban meg level 50 volt a maximum szint. Sztem egyáltalán nem általános az a level 21324874...
  • Bith
    Simán cask úgy, hogy nem törlik. Bár WoW-nál pontosan nemtom emddig őrzik a karaktereket, de pölö daoc-ban 6 hónap volt. (de amúgy ezután is vissza lehet állíttatni, ha mégis folytatod, elvileg).
    Semmiből nem tart nekik tárolni, gondolom egy adatbázisban van, és minimális tárhelyet foglal egy-egy karakter.
    Gondolom azt gondoltad amúgy a kérdésedből kiindulva, hogy ha nem fizeted, akkor egyből törlik a karaktereidet. Na, ez nagyon nem így megy.
  • irkab1rka
    Na és hogy hagysz ki egy hónapot úgy, hogy ne töröljék a karidat?

A 60-as kölyök meg nem UE-s,hanem USA, és gondolom bottal ment neki...
  • DjScott
    mmorpg
  • DjScott
    2 havonta és az nem sok+nem kötelező vele játszani akár ki is hagyhatsz 1 hónapot hogy spórolj
  • SirLord
    modjuk az eddigi 700 ezer játékos:P
  • sufnituning
    WOW rohadt nagy játék!!! Csak egy bajom van vele: DRÁGA. Ki akar minden hónapban perkálni!
  • SirLord
    nem kell sírni, nem fikázásnak szántam....
    jo hogy beleraknak egy ujitást, mivel kiderült hog gorsan ki lehet vinni....
  • Bulamer
    de4 komolyan hogy van ez engem leszidnak ha 4órát ulők a gépelőt ,ez meg 18 oránát nyomja miko eszik?
    én jácotam má a háromal,ako ez most stratégi vagy szerepjáték?
  • Tetsuo
    Ha nem unod meg a sok bugot.
  • Axon
    Vagy ott van a Sacred is. Ott is lehet bőven Level 100 fölé is menni.
  • KIP
    ott pl. Anarchy Online ott bőven van Level 200 is, bár az sci-fi MMORPG és nem középkori jellegű, nameg régóta lehet már vele gémelni
  • Lacika 79
    tesco-ba mától lehet kani, szal nézzél szét arrafelé
  • Luxferó
    nincs valakinek egy fölös wow ű-ja eladó? ha nem muszály nem várnám meg amíg ujjabb szállítmány érkezik.
  • Szecskó CsiGa
    Alliance POWER !!
  • Lacika 79
  • Dredd
    A játékban a harcosok ún. rage (düh) pontokból tudják használni a speciális képességeiket (olyasmi, mint a varázslókán a mana). A rage pontok harc közben termelődnek, és ha nem harcol a karakter, lassal elfogynak. A következő patch után akkor is fognak kapni rage pontokat, ha egy ellenük irányuló támadást sikeresen védenek ki, dodge, parry és hasonló képességekkel.

Ui.: ne szólj hozzá olyasmihez, amiről fogalmad sincs, mert te leszel nevetséges!
  • Lacika 79
    azért a shaman sem egy elveszett jószág. éppen ezért hagytam abba, és váltottam át druidára. arra amúgy is szükség volt a csapatba. :P
  • Lacika 79
    úgy látom, Te aztán tisztában vagy a dolgokkal. Ha nem jáccottál vele, akkor honnan tudod, hogy ez így van. Meg mi az a többi játék, amiban 99 lvl-ig lehet nyomni? Tényleg van olyan, de elenyésző számban.
  • Tetsuo
    "...ami betegesnek mondható, de azért gratulálunk neki." :DD
  • Damned One
    60as karit nem nehéz összehozni, játszhattak vele akár 5en is felváltva :P
  • aDannyBoy
    Itt annyira nincs elcseszve az arány, hogy egyik karakter sem elég erős annyira, hogy egyedül nyomuljon. Talán még a paladinnal lehet sokáig húzni, mert gyógyítja meg buffolja magát, de nem sebez nagyot.

A mage hiába sebez óriásit, de hipp-hopp elhullik. csapatban is mindig a mágussal haltam meg mindig, hiába a többieket püföltéka mobok, mert ha egyszer mondjuk bevittem egyszerre párszáz dmg-t critical strikkal, akkor néha rám gerjedt valami... ha épp nem tudtam fagyasztani, akkor várhattam amíg a pala feléleszt
  • Robin Hood
    Legtöbb? Kemény 1 db ilyen van, a dio2. Szerepjátlkoknál ált. 20 a max.
  • Jimmyke
    Ejj ezt is ide-oda cseszik a karakterek "kiegyensúlyozásával" (lásd Dió, minden patchel a libikóka más kari oldalára billen, kicsit rontja a játékélményt, pl.: 41 k-t sebző sorc. stb...) :( De remélem tanultak a Dióból és nem cseszik el (annyira ;) ). :)
  • Kis-Bob
    Eza skac enyhén fanatikus....
  • winnie
    melyik az a legtöbb játék?
  • nyikolaj
    9 nap!!?? Csávó/csaj nem sokat alhatott :)
    Másrészt a 60 szint nem vlmi sok, a legtöbb játékban lvl 99-ig lehet nyomni.
  • SirLord
    dühpont LOL:P

"a harcosok pedig mostantól több dolog után generálnak düh pontokat"
    pl.: ha egy ojan karaktert látnak ami egy nap alatt 2-nél több szintet fejlödött, azt automatikusan megtámaják?
  • TVelvet
    lololol:)) Ez csak kitaláció?:p
  • RocketyATwork
    gyerek 18 órás sessionoket nyomott, majd amig azt a kemény 6 órát alvásal töltötte aaddig a barátnője kente a karival . szal a karakter 24/7 játszva volt :p
  • [HUN]PAStheLoD
    napi húsz óra játékidő lehet az átlag :]
  • KIP
    meg lehet nézni az ilyan fanatikusok ábrázatát:9 gondolom úgy néznek ki mintazombik
  • Ombika
    Ki se probaltam meg gamet! :(
  • Sephi
    Mage Armor azazazaz!!!!!
  • Mike
    kitérdekel
  • mstummer
    vagy csíter :)
  • ZaJanga
    9-nap alatt!!?? Az állat!