Hard Truck: Apocalyptic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Szerintem nem rossz. Bár én kissé elfogult vagyok, imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat. A graf semmi extra, de pont jó, a hangulata elég jó, viszonylag nagy a terep is (és több pálya van), és teljesen nyílt. Lehet benne ELITE-szerûen kereskedni, járni városról városra, kifosztani a szétlõtt banditákat, fejlesztgetni a jármûvet. Van sztori-szál is, és sok mellékküldetés a városokban. Szóval nekem tetszik, valami ilyesmit vártam. Azt mondom, ha valaki szereti a poszt-apokaliptikus játékokat, az mindenképp vessen rá egy pillantást.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
Passz, megmondom õszintén, valahogy az egész nem jöt át nekem már az elsõ pillanattól... Hang semmi extra türhetõ, w-s-a-d a kocsi elõre-h, jobb-b egérrel pedig a fegyvereket lehet vagyis a célkeresztet... 5 percet ha mentem vele, megöltem 2 buggyt õk szarrá lõttek... Sérülés az nemrossz, golyó nyomok látszanak, és elég nagy skálán amortizálódik a kocsi... kb ennyi, rpg részérõl nemtudok mondani semmit, majd kicsit jobban nekimerülök, de titan quest mellett nincs sok esélye ^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandi 18
THX vélemény róla...? Irányítás hangok

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandi 18
Képeket plz....

grebber
Aztkéne megprobálni kiirni hátha mert nagyon jó game csak már belefáradtam anno a sok huzogatásba!

Next PC upgrade: 2022

Mert ez a primkó sf4 basic versio, nem jó semmire. Még a daemon is simán emulálja. Majd ha a pro-t feltörik akkor oké. Egyébként ha jól emlékszem az X3-at a mai napig nem törte fel senki, azon is lehet dolgozni.

Csuhai G
Nyomjatok már be képeket pls!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ati2002
Nálam megy az AA, semmi gond.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Valaki segytsen!

Ott tartok hogy már elmentem az Oracle-hez, Mondta hogy el kell mennem két Artifact-ért a Town of Dead (asszem), amikior odaérek visszafordít a gép és azt monnya a csávó hogy kisebb kocsit kell szereznie. Nos, honnan szedjek kisebb kocsit?
reger
A Reloaded nfoban az van hogy ez starforce 4-es védelmû .Elég gyorsan feltörték

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

CRACK:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-hta!rar
Istencsászár
én le tudnám, de csak az egész játékkal, ahhoz meg nincs kedvem, szal igen ezt kérdem énis valaki rakja fel az exét...

Devids Pro
a visszatöltési problémát nem tapasztaltam, a másikat nem próbáltam
Honnan lehet letölteni a reloaded-féle törést?

Más találkozott már ezzel vagy lokális probléma?

"Érdekes, ha az antialiasing-ot bekapcsolom elmegy a kép. Ha visszatöltök egy állást a billentyûkre nem reagál. Szar programozás? "

Istencsászár
Igen fel...

1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon-tools.
3. Install the game.
4. Copy the cracked content from \crack directory on the CD to your
installation directory.
5. Play the game.

A RELOADED máris feltörte volna? nem hiszem, de ha mégis, akkor crack-et valaki linkeljen be legyen szíves. én még nem találtam

JohnnySmith
1. Területek vannak amik között "rövid" töltési idõ van.
2. Nemtom 😊 De nem hiszem mert az ágyut az egérrel irányítod a kocsit meg billel.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Istencsászár
ha valaki lenne olyan szíves és valahova felrakná a krekket...

Hi everyone! Még nem volt lehetõségem kipróbálni a játékot.Ezért lenne 2 kérdésem. Pályák vannak vagy egyben bejárható terület? Kormányt támogat-e? Vagy valamilyen kontrollert?
Magnumrolcsi
Hard.Truck.Apocalypse-RELOADED 😊

Hard Truck Apocalypse (C) CDV RELOADED

grebber
Probáld ki te is a #69-et!!!És ird meg mit tapasztalsz!

Na Srácok.Ezen a Gamen Van a Legszánalmasabb védelem.a DT4 Simán kijátsza a SF4-et😄😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

grebber
Maxtreme: Neked is jelentkezik ez a antialiasing-es hiba meg a visszatöltéses?
Légyszives nézzed meg,mert lehet nem mindenkinél csinálja!

Érdekes, ha az antialiasing-ot bekapcsolom elmegy a kép. Ha visszatöltök egy állást a billentyûkre nem reagál. Szar programozás? Vagy csak várni kell a crackre hogy stabil és gyorsabb legyen 😊 ? Komolyan nem értem minek erõltetik a starforce-ot ha csak lassításra jó.

Maxtreme
jah.
Bár cd-sbõl is voltak olyanok amit elég nehézkesen törtek fel.
Suffering 2
Cold war

Egyébként az Fo2 hivatalos honlapján is PC-cd van :-)

grebber
Mert az DVD-s a kettõ védeleme ég és föld.

Maxtreme
igen. Gondolom nem fektettek a védelemre oylan hangsúlyt mint anno az ubi az sc3-nál 😄
(remélem a Fo2-nél sem fognak :p 😄)

grebber
Mondjuk az is közrejátszik hogy csupán 1 cd-s és szart sem érnek ezek!

Maxtreme
és tényleg! 😄
Most próbáltam ki, megy ez mint az ágybaszarás 😄 😄
Tetszik ez az sf4😊 A 3.x széria olykor még az eredeti ellen is védelmet nyújtott (az sem ment). De ezt a hibát annyira kiküszöbölték, hogy mostmeg még a kalóz ver ellen sem véd 😄

grebber
Na ez jó hír!

Gundark
Öö bocsi 😊 Véletlenül az mdf-et mountoltam be 😊 Most már megy. Kicsit furi az irányitás de majd meglátjuk 😊

JohnnySmith
Daemon4 simán vitte, persze nincs is semmi meghajtó a vinyon kívûl rádugva 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Gundark
asr? Megpróbálom, köszi.

Probáld az asr nevü programmal nekem azzal ment
Gundark
Nekem nem megy a daemonban. Keresi a lemezt

Sland
remélem így lesz a többinél is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ez igy van!!!!!!!!!!4
grebber
Elvileg irták hogy SF4 ellenére simán bemountolták DT4-be és lehuzogatás nélkül megy! 😄

unistall...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Sland
Itt a game!

Hard.Truck.Apocalypse.SF4CLONE.WE.BEAT.iT-PLEX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Azon a 4 napon nem múlik már semmi 😊
Játékmenetrõl tudni valamit?

STREEX
Átrakták a megjelenést juni 26-ra

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Truck Driver001
Torrent link már van?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

STREEX
A gamespoton a megjelenési dátum júni 19.Vagyis a mai nap.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Gundark
A Hardwired azt mondja hogy aranylemez lett. Szóval most már csak várni kell 😊

Ottto
Okké.
Állítólag a hónapban érkezik!
Reméljük ismét tombol majd a fallout láz (:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Ezzel mi hír? 2006 Májust mondtak az Európai megjelenésre, de egyenlõre úgylátszik semmi. Az Amerikai megjelenést Júniusra tervezték, de arról sincs túl sok hír. Vagy csak én nem találom....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu