344
Hard Truck: Apocalyptic Wars
-
1. SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM
Windows(R) 98/ME/2000/XP
DirectX 9.0c (included on disc)
2 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor
512 MB RAM
1.0 GB free hard drive space
4x CD-ROM
128 MB DirectX(R) 9.0c compatible AGP video card
Keyboard, Mouse
RECOMMENDED
3 GHz Intel Pentium IV or equivalent
1 GB RAM
ATI Radeon 9600 pro or equivalent with 128 MB of Video RAM.
Ha minden igaz a leírtakban akkor csak dx9 támogató karival megy, tehát a dx8as 4200assal nem fog menni. -
hapi #103 Srácok valaki megadná a minimum gépigényt?
Mert a 6600GT--m szervizben és most csak 4200 Ti -m van!! -
Bocsi :) Csak a 10k marad meg :) hirtelen asztem hogy a hidas 10k :) -
Ja és jó verda a belaz :) Bár az első konfigban inkább egy 400 tonnás szippantóautóra hasonlit :) -
menj el a másik városhoz ami a hídon van. Nekik nem tetszik a bandita buli :) Ezért fel akarják robbantatni a hidat. Kapsz küldetéseket (szerezd meg a robbanóanyagot stb) és a végén beengednek. Én ott akadtam el hogy az Oracle nek megszereztem az első arifactot, de a másodikat nem találom. Hol a második? :) Már feltúrtanm érte mindent. Help plíz :) -
én összeszedtem neki a 10k-t
lehet kereskedni ott a 2 szomszédos várossal -
Miután kimentettem a csajt, az elirányít egy alagúthoz a hegyekben, viszont ott pedig nem tudok bemenni, mivel zárva van a kapu. Kulcsot pedig max. 10k-ért tudok szerezni a közeli városból a bárostól, de a manust azt is mondja, hogy lehet, hogy van egy másik út. Valaki tudja, ez merre van? -
Fizika van? És ha igen mire hasonlít? -
theclub #96 Teljesen magával ragadott a játé, alig bírtam abbahagyni. :)
Az eleje még inkább vánszorgás a rossz autóval, de ahogy lesz pénzünk és jobb járgányra tudunk váltani, pörgősebb lesz a játékmenet. Ennek a cuccnak van hangulata és egyáltalán nem unalmas. -
Petko #95 Nekem tetszik, plussz ha hozzáteszük azt hogy már évek óta nem nagyon sikerült single játékokat néhány percnél tovább játszanom (kiv. hl2 ep1)...
Grafikailag szép, és maga a gameplay is szórakoztató. Hangulatos is, bár nekem nem igazán poszt-apokaliptikus impresszióm van, hanem valami kedves kis amerikai farm vidéken kell ide oda kocsikázni jellegű. (még a zene is country beütésű). Szóval nem az a tipikus fallout nyomasztó világ esik le számomra, de ettől még jó a maga nemében. Kifejezetten élvezetes a kocsi upgradelgetése is, és persze a lóvé gyüjtés questekkel, illetve kereskedéssel, lootolással. -
Szerintem nem rossz. Bár én kissé elfogult vagyok, imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat. A graf semmi extra, de pont jó, a hangulata elég jó, viszonylag nagy a terep is (és több pálya van), és teljesen nyílt. Lehet benne ELITE-szerűen kereskedni, járni városról városra, kifosztani a szétlőtt banditákat, fejlesztgetni a járművet. Van sztori-szál is, és sok mellékküldetés a városokban. Szóval nekem tetszik, valami ilyesmit vártam. Azt mondom, ha valaki szereti a poszt-apokaliptikus játékokat, az mindenképp vessen rá egy pillantást. -
Passz, megmondom őszintén, valahogy az egész nem jöt át nekem már az első pillanattól... Hang semmi extra türhető, w-s-a-d a kocsi előre-h, jobb-b egérrel pedig a fegyvereket lehet vagyis a célkeresztet... 5 percet ha mentem vele, megöltem 2 buggyt ők szarrá lőttek... Sérülés az nemrossz, golyó nyomok látszanak, és elég nagy skálán amortizálódik a kocsi... kb ennyi, rpg részéről nemtudok mondani semmit, majd kicsit jobban nekimerülök, de titan quest mellett nincs sok esélye ^^ -
THX vélemény róla...? Irányítás hangok -
-
Képeket plz.... -
Aztkéne megprobálni kiirni hátha mert nagyon jó game csak már belefáradtam anno a sok huzogatásba! -
kHares #88 Mert ez a primkó sf4 basic versio, nem jó semmire. Még a daemon is simán emulálja. Majd ha a pro-t feltörik akkor oké. Egyébként ha jól emlékszem az X3-at a mai napig nem törte fel senki, azon is lehet dolgozni. -
Nyomjatok már be képeket pls! -
Nálam megy az AA, semmi gond. -
o0tomy0o #85 Valaki segytsen!
Ott tartok hogy már elmentem az Oracle-hez, Mondta hogy el kell mennem két Artifact-ért a Town of Dead (asszem), amikior odaérek visszafordít a gép és azt monnya a csávó hogy kisebb kocsit kell szereznie. Nos, honnan szedjek kisebb kocsit? -
A Reloaded nfoban az van hogy ez starforce 4-es védelmű .Elég gyorsan feltörték -
scheri #83 CRACK:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-hta!rar -
én le tudnám, de csak az egész játékkal, ahhoz meg nincs kedvem, szal igen ezt kérdem énis valaki rakja fel az exét... -
a visszatöltési problémát nem tapasztaltam, a másikat nem próbáltam -
Lack #80 Honnan lehet letölteni a reloaded-féle törést? -
kHares #79 Más találkozott már ezzel vagy lokális probléma?
"Érdekes, ha az antialiasing-ot bekapcsolom elmegy a kép. Ha visszatöltök egy állást a billentyűkre nem reagál. Szar programozás? " -
Igen fel...
1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon-tools.
3. Install the game.
4. Copy the cracked content from \crack directory on the CD to your
installation directory.
5. Play the game. -
Lack #77 A RELOADED máris feltörte volna? nem hiszem, de ha mégis, akkor crack-et valaki linkeljen be legyen szíves. én még nem találtam -
1. Területek vannak amik között "rövid" töltési idő van.
2. Nemtom :) De nem hiszem mert az ágyut az egérrel irányítod a kocsit meg billel. -
ha valaki lenne olyan szíves és valahova felrakná a krekket... -
Streetwarrior #74 Hi everyone! Még nem volt lehetőségem kipróbálni a játékot.Ezért lenne 2 kérdésem. Pályák vannak vagy egyben bejárható terület? Kormányt támogat-e? Vagy valamilyen kontrollert? -
Hard.Truck.Apocalypse-RELOADED :) -
zso23 #72 Hard Truck Apocalypse (C) CDV RELOADED -
Probáld ki te is a #69-et!!!És ird meg mit tapasztalsz! -
hitch #70 Na Srácok.Ezen a Gamen Van a Legszánalmasabb védelem.a DT4 Simán kijátsza a SF4-et:D:D -
Maxtreme: Neked is jelentkezik ez a antialiasing-es hiba meg a visszatöltéses?
Légyszives nézzed meg,mert lehet nem mindenkinél csinálja! -
kHares #68 Érdekes, ha az antialiasing-ot bekapcsolom elmegy a kép. Ha visszatöltök egy állást a billentyűkre nem reagál. Szar programozás? Vagy csak várni kell a crackre hogy stabil és gyorsabb legyen :) ? Komolyan nem értem minek erőltetik a starforce-ot ha csak lassításra jó. -
jah.
Bár cd-sből is voltak olyanok amit elég nehézkesen törtek fel.
Suffering 2
Cold war
Egyébként az Fo2 hivatalos honlapján is PC-cd van :-) -
Mert az DVD-s a kettő védeleme ég és föld. -
igen. Gondolom nem fektettek a védelemre oylan hangsúlyt mint anno az ubi az sc3-nál :D
(remélem a Fo2-nél sem fognak :p :D)