Hard Truck: Apocalyptic Wars

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
énmeg a vinyón..<#hehe>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez tetszik, szeretem az ilyen post-apocalyptic játékokat (álá Fallout)

grebber

Next PC upgrade: 2022

BBird
Nem annyira rossz ez, de már mûködés közben akarom látni... mármint nem trailerben, in-game videóban. :-)
grebber

grebber

én aknakeresõre tippeltem elõször de úgytünik leköröztetek 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ChevyG
ezt miböl szürted le?

szerintem sim city-s beütése van<#nevetes1>
Ottto
Igazán eldönthetnék már.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mustang2005
A JÁTÉK Címe :Hard Truck: Apocalypse

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hát nem hasonlit...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Truck Driver001
ez a game kicsit hasonlit a mech wariorra nem?😊 de ez jobb lesz itt gurulnak a fenevadak nem lépkednek...kamionok rulz😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Duddits
Hard Truck: Apocalypse honlap - (pc) captainm - 2005.07.19. 10:04

Ma végre felkerült a netre a Nival Interactive által fejlesztett Hard Truck: Apocalypse játék honlapja. A dizájnos lapon sok infót képet és a már egy ideje megjelent trailert lehet fellelni, de egy fórum is helyet kapott rajta. A játék várhatóan még az idén megjelenik majd.
Hivatalos honlap

Playware

Carlos
Nagyon kúl!!!

Þór vígi þessi rúnar

ChevyG
Istencsászár képek!<#smile><#smile><#smile>
BBird
Kevesebb felkiáltójellel, de nekem is tetszik! :-)
grebber
Kegyetlen jó!!!!!!!!

Ottto
Itt van egy videó is, érdemes megnézni!!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gameszar eleve reménytelen 😛PP

beirni alcimbe topic tetején? 😛

BBird
grrrr... már vmelyik gamestaros írónak is "beszótam" érte, hogy figyeljen már oda, hogy mit ír. :-)
M@TriX
ezt szerintem még el kell mondanod majd párszor 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

BBird
Istenem!!! Ki a manó mondta, hogy ez a Hard Truck sorozat következõ része? Felejtsétek már el, hogy cím alapján kell rávágni. El kell olvasni a fejlesztõt, kiadót, a játék lényegét, az interjúkat,...
Semmi köze az eredeti Hard Truck részekhez. :-)
ez lett a Hard Truckból... brühühü.

BBird
Doboz... Ház... Doboz... Ház! :-)

ExMachina... Hard Truck: Apocalyptic Wars... ExMachina... Hard Truck: Apocalyptic Wars...

:-))
M@TriX
csakhogy nehogy valaki új topigot nyisson ennek a gémnek 😊 ex ExMasina 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ottto
Interjú (Computer Games - Svetlana Tchestnikh)

Nagyon sok érdekes dolgot elmond, hihetetlen mennyi mindent kitaláltak (Járgány tuning, hajók, versenyautók, faluk ahol pénzért vásárolhatsz).
Kicsit sablonos történet (Emberiség majdnem kipusztítva, erre jösz te, és bosszúbol odabaszol mindenkinek!), de megértem, már nemigen lehet újat kitalálni, de ha a háttértörtnettõl eltekintünk, még mindig egy igen jó kis játékmenetet lehet összedobni!
Nagyon ütõs lesz <#eljen>

BBird
Igen, aranyos kis mini-disznó. :-)
Ottto
Ez a baby nagyon teccik

Ottto
Nagyon ütõsnek néz ki! na erre kíváncsi leszek. Látszólag egy Halo-Unreal Tournamentnek néz ki, RPG elemekkel, és sztem jobb hangulattal.
melleseleg tényleg nagy 5let az rpg elemekkel való ötvözés, hatalmas játékot lehet ebbõl csinálni, el ne basszák, hajrá <#eljen>

woá .. kira.. !

BBird
Biztos lesz benne más feladat is... :-))
madmax traktorral kell lõni a pantenont?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

BBird
Még pár kép:

Meg az Országút Harcosa volt még ilyen 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Szép.

BBird
Az sem egy utolsó szempont, bár ahhoz az kellene, hogy kopár vidéken játszódjon, a semmi közepén.
Régen nagy kaland-játék-kockázat könyv gyûjtõ voltam, mai napig ott figyelnek a polcon (kb. 80), s volt köztük egy nagyon jó ilyen Mad Max-es darab: Kaliforniai visszaszámlálás. Na az hozta a Mad Max feelinget. Ha valakit érdekelne, angolul bár, de fenn van a teljes sorozat: underdogs

Szerintem kevésbé lesz ebben Mad Max feeling, arra ott van az Interstate '76. :-)
Én meg azt remélem, hogy a Mad Max feeling is ott lesz...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

BBird
Jaja, a hardwireden levõ masinák enyhén ütõsek. Remélem tényleg ad majd valami elite kereskedési feelinget is, nem csak a tömény akció.
BBird
Egy Elite klón a földre szállt, bazi nagy kerekekre. :-)
Kereskedés, akció, sci-fi

Hivatalos honlap

Állítólagos megjelenés: 2005 õsz

forrás és több infó, kép: Hardwired
M@TriX
egész pofás, jól néznek ki az egységek.

Ams
wow, szép

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

BBird

← ElőzőOldal 7 / 7