Hard Truck: Apocalyptic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Ma végre felkerült a netre a Nival Interactive által fejlesztett Hard Truck: Apocalypse játék honlapja. A dizájnos lapon sok infót képet és a már egy ideje megjelent trailert lehet fellelni, de egy fórum is helyet kapott rajta. A játék várhatóan még az idén megjelenik majd.
Hivatalos honlap
Playware
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Semmi köze az eredeti Hard Truck részekhez. :-)
ExMachina... Hard Truck: Apocalyptic Wars... ExMachina... Hard Truck: Apocalyptic Wars...
:-))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nagyon sok érdekes dolgot elmond, hihetetlen mennyi mindent kitaláltak (Járgány tuning, hajók, versenyautók, faluk ahol pénzért vásárolhatsz).
Kicsit sablonos történet (Emberiség majdnem kipusztítva, erre jösz te, és bosszúbol odabaszol mindenkinek!), de megértem, már nemigen lehet újat kitalálni, de ha a háttértörtnettõl eltekintünk, még mindig egy igen jó kis játékmenetet lehet összedobni!
Nagyon ütõs lesz <#eljen>#eljen>
melleseleg tényleg nagy 5let az rpg elemekkel való ötvözés, hatalmas játékot lehet ebbõl csinálni, el ne basszák, hajrá <#eljen>#eljen>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Régen nagy kaland-játék-kockázat könyv gyûjtõ voltam, mai napig ott figyelnek a polcon (kb. 80), s volt köztük egy nagyon jó ilyen Mad Max-es darab: Kaliforniai visszaszámlálás. Na az hozta a Mad Max feelinget. Ha valakit érdekelne, angolul bár, de fenn van a teljes sorozat: underdogs
Szerintem kevésbé lesz ebben Mad Max feeling, arra ott van az Interstate '76. :-)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Kereskedés, akció, sci-fi
Hivatalos honlap
Állítólagos megjelenés: 2005 õsz
forrás és több infó, kép: Hardwired
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE