Társasjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(várat kell építeni, közben mást is kell, abból jöhet be nyersanyag, van kisbíró és nagybíró)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
evvel csak egy gond van... nekem eredetiben KELLENE(tudom, nehez nagyon)! :]
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
EZUST TO KINCSE!!4!4 <#vigyor2>#vigyor2>
nincs valakinek esetleg meg? (ismi, haver, munkatars stb :D)
Házilag megcsináltam otthon a játékot, megvan hozzá minden a netrõl, kártyák, lapok, pénzek, stb. A játék lapját meg beszkenneltük gyönyörûen, mert a játék gazdája nem adja el :-(((
Lelamináltam mindent, így nem fog tönkremenni...
De így is játszható, sõt! :-)
Akit érdekel, és ki tudja magának nyomtatni) el tudom küldeni e-mail-ben.. ([email protected])
Nem tudom él-e ez a fórum, de lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Családi örökség gyanánt van egy játékom és érdekelne, hogy mi a neve. 4-es lehet játszani, minden játékosnak van négy azonos színû, kb. a nemrég kivont 2 forintos méretû korongja, és egy kb 50 forintos, azonos színû korongja. A játék célja, hogy a nagyobbik koronggal rápattintsd a kisebb korongodat az ellenfél valamely korongjára, hogy azt megöld, illetve foglyul ejtsd. A játék elején minden játékos maga elõtt egy sorba felállítja a saját korongjait, majd körönként mindenki pattinthat egyet. A cél, hogy neked maradjon egyedül "élõ" játékosod a pályán, amit általában egy szõnyeg jelent, vagy terítõ, mert azon ugranak jól a kis korongok. A játéknak van egy kávéscsésze méretû doboza, abban körben négy rekesz, és középen egy nagyobb, kör alakú a pöccintõknek. Minden rekesz alján van egy szám, 1-tõl 5-ig, az 5-ös a középsõ. Gyanítom lehet pontra is játszani, hogy bepattintjuk a kis korongokat a tálkába, de az nem izgalmas.
Maga a játék baromi egyszerû, ám annál nagyobb szórakozást tud nyújtani.
Mi Bolhának hívjuk, de gyanítom van valami rendes neve is. És ha beledöglöttem sem találtam semmit róla a neten.
Ha valaki már látott ilyet egyáltalán, vagy tudja a "hivatalos" nevét, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem.
-Monopoly...A világ csodái..... vagy vmi ilyesmi a címe
-Game of Life :D
-Scrabble
-Hotel
-Activity...18+ -os verzió :D és néha a sima is :D
egyenlöre ezek jutottak eszembe :D
GGMU
Én is szívesen járnék el ilyen találkozókra, és láttam is pár lehetõséget Pesten, pedig nem mindenkinek van lehetõsége feljárni a "nagyvárosba". Pont most hoztunk létre IWIW-en egy "Veszprém környéki társasjáték kedvelõk klubja" megnevezésû klubot azzal a nem titkolt szándékkal, hogy esetleg egy idõszakosan játék céljából összejövõ társaságot kovácsolhassunk össze és szívesen várjuk tagok jelentkezését.
(a klub internet címe IWIW-re bejelentkezett állapotban: http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2233229)
Megpróbáljuk kihasználni a virtuális világ adta lehetõségeket ennek a szórakozási formának a népszerûsítésére, .. majd meglátjuk milyen eredménnyel.<#awink>#awink>
Igaz nekem a Gazdálkodj... és a Monopoly sem tetszik. Az agyalós, kockamentes játékokat szeretem. Vannak rohat jó játékok, de nem nagyon találok hasonló érdeklõdésû partnert:)
Hotel
Risiko
Ez a harom olyan jatek amit mindenki ismer... majd ha bemennek pl a Compaya boltba... ott amulnak es bamulnak.
Az is egy érdekes, több órás játék, szilveszterkor majdnem végig azt játszottunk.<#mf2>#mf2>
Megvettem az osszes kiegjevel 1utt ami magyar nyelven kaphato! Nagyon jo kis game, feelinges... csak kicsit vontatott... tuti 1 napos game+udcsi+nasi+haverok style game ^^
A játék egyébként nagyon igényes, a dobozban van 20 hõsfigura és 80 szörnyfigura is, gyönyörûen kidolgozva.
A továbbiakat beszéljük meg mailben.
[email protected]
Kibontás után egy partit játszottunk vele. Minden tartozék megvan, semmi nem sérült meg a készletbõl, gyakorlatilag új.
Részletek: [email protected]
És ha valaki tud errõl valamit: hiányzik 3 kártya(szélmalom, érc flotta, kovácsmûhely) és nem tudom hogy így érdemes-e reklamálni, vagy a magyar változatban egyáltalán nincsennek ezek benne stb. Keresgéltem neten, de nem találtam semmi infót, itt hátha tud segíteni valaki. Elõre is köszi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nekem is a kedvenc játékom volt az Ezüst Tó Kincse, de sehol nem lehet kapni. Hát igen. Ami jó a népnek, azt biztos, h betiltják, vagy elveszik tõlük. Ez mindenre igaz....
Ha valaki tudna olyat aki eladja, vagy ahol árulják, dobjon ide egy üzit pls. :-))
Most volt Essen és csomó jó játékot mutattak be.
Ki mit játszik mostanában?
Játszott valaki a Ghost Stories játékkal?