Társasjátékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez nem ismert Cylus néven is ?
(várat kell építeni, közben mást is kell, abból jöhet be nyersanyag, van kisbíró és nagybíró)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sephi
Erdekes! Amolyan Stone Age-hez hasonlit. Egy varat kell felepiteni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
<#taps>

Dynamic
<#eljen>
Megjelent az ingyenes Tabula magazin 5. száma. Letölthetõ a www.tabulamagazin.hu oldalról.
Az Ezüst Tó Kincsérõl beszélek...

Akit érdekel nekem megvan beszkennelve, keressen meg, az e-mail címem ua mint a nevem, csak freemail-el....

Lammer
regen szoktam volt, manapsag mar csak "szokoevbeM" :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Te szoktál tarsasozni lamie?

Lammer
ok, igy visszaporgetve mar latom enis (csak nem hasznalt "valasz erre" gombot, igy elsore nem volt ertelme) <#vigyor2>

evvel csak egy gond van... nekem eredetiben KELLENE(tudom, nehez nagyon)! :]

QuippeR
szerintem eggyel a te hozzászólásod elõtt, malystryx errõl a játékról írt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lammer
en meg mindig elkeseredetten keresem gyerekkori kedvenc jatekomat:
EZUST TO KINCSE!!4!4 <#vigyor2>

nincs valakinek esetleg meg? (ismi, haver, munkatars stb :D)

Sziasztok!

Házilag megcsináltam otthon a játékot, megvan hozzá minden a netrõl, kártyák, lapok, pénzek, stb. A játék lapját meg beszkenneltük gyönyörûen, mert a játék gazdája nem adja el :-(((
Lelamináltam mindent, így nem fog tönkremenni...
De így is játszható, sõt! :-)
Akit érdekel, és ki tudja magának nyomtatni) el tudom küldeni e-mail-ben.. ([email protected])

Sziasztok!

Nem tudom él-e ez a fórum, de lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.

Családi örökség gyanánt van egy játékom és érdekelne, hogy mi a neve. 4-es lehet játszani, minden játékosnak van négy azonos színû, kb. a nemrég kivont 2 forintos méretû korongja, és egy kb 50 forintos, azonos színû korongja. A játék célja, hogy a nagyobbik koronggal rápattintsd a kisebb korongodat az ellenfél valamely korongjára, hogy azt megöld, illetve foglyul ejtsd. A játék elején minden játékos maga elõtt egy sorba felállítja a saját korongjait, majd körönként mindenki pattinthat egyet. A cél, hogy neked maradjon egyedül "élõ" játékosod a pályán, amit általában egy szõnyeg jelent, vagy terítõ, mert azon ugranak jól a kis korongok. A játéknak van egy kávéscsésze méretû doboza, abban körben négy rekesz, és középen egy nagyobb, kör alakú a pöccintõknek. Minden rekesz alján van egy szám, 1-tõl 5-ig, az 5-ös a középsõ. Gyanítom lehet pontra is játszani, hogy bepattintjuk a kis korongokat a tálkába, de az nem izgalmas.

Maga a játék baromi egyszerû, ám annál nagyobb szórakozást tud nyújtani.

Mi Bolhának hívjuk, de gyanítom van valami rendes neve is. És ha beledöglöttem sem találtam semmit róla a neten.

Ha valaki már látott ilyet egyáltalán, vagy tudja a "hivatalos" nevét, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem.
Sephi
Igen, ezek az alap játékok.

Golyo69
Mi a baráti társaságban ezeket nyomjuk :
-Monopoly...A világ csodái..... vagy vmi ilyesmi a címe
-Game of Life :D
-Scrabble
-Hotel
-Activity...18+ -os verzió :D és néha a sima is :D

egyenlöre ezek jutottak eszembe :D

GGMU

Dynamic
Na igen, de pár hónapja vagyok csak budapesti<#vigyor3>
Sephi
En mar nem egyszer voltam Tarsas tálakózón, és nagyon jók voltak.

Kedves Dynamic, ezzel sajnos nem vagy egyedül - pedig látom budapestet jelölted be magadnak, és ott tudtommal vannak társasjátékos összejövetelek pl. szerdánként (most így hirtelen nem is emlékszem hol).

Én is szívesen járnék el ilyen találkozókra, és láttam is pár lehetõséget Pesten, pedig nem mindenkinek van lehetõsége feljárni a "nagyvárosba". Pont most hoztunk létre IWIW-en egy "Veszprém környéki társasjáték kedvelõk klubja" megnevezésû klubot azzal a nem titkolt szándékkal, hogy esetleg egy idõszakosan játék céljából összejövõ társaságot kovácsolhassunk össze és szívesen várjuk tagok jelentkezését.

(a klub internet címe IWIW-re bejelentkezett állapotban: http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2233229)

Megpróbáljuk kihasználni a virtuális világ adta lehetõségeket ennek a szórakozási formának a népszerûsítésére, .. majd meglátjuk milyen eredménnyel.<#awink>
Igen, valóban a Compaya az egyik legjobb - ezt személyes tapasztalatból is mondhatom, hogy ért hozzá. Meg kell jegyezni, hogy azért az árak is jelzik a minõséget. Nagy a választék, ami nincs raktáron azonnal rendelnek, max. a kis hátulütõje, hogy legnagyobb részük külföldi nyelven megjelent játék.
Dynamic
Tervben volt, de még nem próbáltam.
Sephi
Ja ja! Battlelore-t próbáltad?

Dynamic
Ja, a Compaya a legjobb Mo-n. Az összes játékomat tõlük vettem, és szinte bármit be tudnak szerezni ami a BoardGameGeek-en fent van.
Dynamic
Én már nem lennék képes Ki nevet a végént játszani:)
Igaz nekem a Gazdálkodj... és a Monopoly sem tetszik. Az agyalós, kockamentes játékokat szeretem. Vannak rohat jó játékok, de nem nagyon találok hasonló érdeklõdésû partnert:)
Én ebbõl mind a 3-at csak névrõl ismerem, azt se tudom mit kell bennük csinálni :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bp.-en van, de többet nem szeretnék mondani, mert nem akarok reklámozni senkit. Írd be a gugliba és láss csodát.
Kata
hol van az a Compaya és mi az?

[/cserf][/fülünyúl]

Sephi
Monopoly
Hotel
Risiko

Ez a harom olyan jatek amit mindenki ismer... majd ha bemennek pl a Compaya boltba... ott amulnak es bamulnak.

Alkörmös: Az sem rossz. Régen mi is jókat szórakoztunk vele. Ha meguntátok, érdemes azért egy kicsit komolyabb játékokat is kipróbálni. Rizikóhoz hasonló, területfoglalós játékokból kb azonnal tíz sokkal jobbat tudok mondani. És hol vannak még a többi stílus képviselõi... Régen a ki nevet a végénnel is jól szórakoztunk, de ma már másra vágyom.
Sziasztok! A Rizikó nevû társast ismeritek?
Az is egy érdekes, több órás játék, szilveszterkor majdnem végig azt játszottunk.<#mf2>
Sephi
Jaja, nagyon jó! :)

Megjelent az ingyenes Tabula magazin 4. száma. Letölthetõ a www.tabulamagazin.hu oldalról.
Sephi
Arkham kell neked!

Lammer
Runamester:

Megvettem az osszes kiegjevel 1utt ami magyar nyelven kaphato! Nagyon jo kis game, feelinges... csak kicsit vontatott... tuti 1 napos game+udcsi+nasi+haverok style game ^^

Nem volt vele probléma. Ez tulajdonképpen egy leegyszerûsített szerepjáték. Én meg sok évig szerepjátékoztam és nem nekem való, hiányoznak belõle dolgok, amik a szerepjátékban megvannak.

A játék egyébként nagyon igényes, a dobozban van 20 hõsfigura és 80 szörnyfigura is, gyönyörûen kidolgozva.

A továbbiakat beszéljük meg mailben.

[email protected]
QuippeR
láttam rpg.hu-n is hirdeted. én gyõri vagyok, ha posta nélkül megoldható, akkor lehet, hogy érdekelne.

QuippeR
mi volt a probléma vele?

Eladó egy Odalent - Kalandok a mélyben társasjáték.

Kibontás után egy partit játszottunk vele. Minden tartozék megvan, semmi nem sérült meg a készletbõl, gyakorlatilag új.

Részletek: [email protected]
QuippeR
Battlestar Galacticát kaptam. elsõ próbára elég hardcore cuccnak tûnik.

Sephi
Mi a Le Havre-t kaptuk. Nem jobb mint az Agricola de erosen mellete all.

Karácsonyra kaptunk egy Catan kártyajátékot. Elsõre nemrossz, csak rendesen át kell nézni a szabályát, aki pedig ismeri a sima Catant annak ajánlom (asszem magyar kiegészítõk még nincsenek)
És ha valaki tud errõl valamit: hiányzik 3 kártya(szélmalom, érc flotta, kovácsmûhely) és nem tudom hogy így érdemes-e reklamálni, vagy a magyar változatban egyáltalán nincsennek ezek benne stb. Keresgéltem neten, de nem találtam semmi infót, itt hátha tud segíteni valaki. Elõre is köszi.

hibás a cím, igazából "Az eltûnt csokitortaszelet rejtélye" lenne:PP

De hát ott a torta :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
ezt kapta a kölök egész délután nyomtuk :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BADE
Eladó Kragmortha társasjáték,egyszer használt,sértetlen állapotban
4500Ft

Kragmortha

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sziasztok!

Nekem is a kedvenc játékom volt az Ezüst Tó Kincse, de sehol nem lehet kapni. Hát igen. Ami jó a népnek, azt biztos, h betiltják, vagy elveszik tõlük. Ez mindenre igaz....
Ha valaki tudna olyat aki eladja, vagy ahol árulják, dobjon ide egy üzit pls. :-))

Sephi
Na mi van mar... senki sem beszélget játékokról?

Most volt Essen és csomó jó játékot mutattak be.

Ki mit játszik mostanában?

Játszott valaki a Ghost Stories játékkal?

Sephi
Eladó :

Rosenkönig 2500 FT

Nagyon érdekes játék, kaptam egyet pluszba!

Csak BP.