Társasjátékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Na akkor ajanlom figyelmedbe a Le Havre es a At the Gates of Loyang cimu jatekait, ha mar az Agricola bejott.

Small World -ot ket het utan meguntuk, nem volt benne tul sok fun. Thuderstone meg Dominion jellegu... nekunk nem jott be 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BBird
Üdv!

Valakit nem érdekel egy Cuba társasjáték? Elég komoly, összetett stratégiai cucc.
Egyszer sem volt használva, ugyanis a társaság 90%-a nagyjából még minimálisan sem érteni english + túl komolynak bizonyult ahhoz, hogy élvezze a banda. Így csak kibontottuk, összeraktuk, és néztük egy darabig. :-)
A kártyák tehát angolul vannak, de nyomtattam ki hozzá magyar szabálykönyvet.

(Most látom amúgy elõször, egy fórumot már arra is be kell szabályozni, hogy mirõl lehet ott beszélgetni. Társasjáték témakör, tehát akit érdekelnek a társasjátékok benéz ide, s lehet valaki pont keresne egyet. Ebben mi a rossz? Könyves topikokban is adnak-vesznek. Játékoknál is, zenénél... De itt majd pont felmegyek egy másik oldalra, regisztrálok és ott feldobom a lasztit, mert egy valakinek szúrta a szemét itt.)

Amúgy meg Kragmortha rulz, meg a többi 20-30 társas, aminek külön szekrénye van. :-D
QuippeR
(segítség: http://boardgamegeek.com/boardgameartist/10/uwe-rosenberg)

a Bohnanza és Agricola szerethetõ, jó játékok, a többi játéka sajnos nem ismerõs.

más: Small World illetve Thunderstone tapasztalatok érdekelnének.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Ha mar ennyire zavar akkor torodjel is a forummal .Dobjal fel temat, legyen mirol beszelgetni.

Pl: Jatszik itt valaki Uwe Rosenberg jatekokat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

QuippeR
sõt, harmadszor meg tizedszer is le fogom írni, még akkor is, ha nektek nem tetszik.

aki eladni vagy venni akar, az menjen szépen az rpg.hu-ra (http://forum.rpg.hu/index.php?showtopic=3695), ez a fórum nem erre való.

jó. leírtad kétszer is. várjuk a további hirdetõket.
QuippeR
az túlzás, hogy borzalmasan, de igen, zavar.

Sephi
Koszonjuk az infot. Gondolom borzalmasan zavar, hogy egy ugyis kihalt topikban mi tortenik. Ki kene menni a levegore vagy valami, nem?

QuippeR
ez nem az apróhirdetés rovat, hanem egy fórum.

Maffia társasjáték ELADÓ (olcsón nagyon jó állapotban)
Érdeklõdõknek email:[email protected]

Maffia
Sziasztok!
Ha valakinek kellene társasjáték olcsón nálam van 2db eladó

Rettegés Arkhamban
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_08/images.jpeg
Maffia
Érdeklõdõknek email:[email protected]
Sziasztok!

Nincs meg valakinek az a régi T.I.R. nevezetu kamionos társasjáték. Régi gyerekkori álmom, hogy megszerezzem. Annak is nagyon örülnék ha valik, akinek megvan beszkennelné.

Két neten talált képet tudok mutatni róla:
http://www.robertgida.atw.hu/672_1_big.jpg
http://www.robertgida.atw.hu/672_3_big.jpg

Elore is köszi.
tcs007
Sziasztok.gondolom a hotel nevû társasjátékot senkinek nem kell bemutatnom.a gondom/kérdésem az lenne,hogy nekem egyszer megvolt ez a társas pcre,csak nem ien névvel...aztán windows reinstall vafy már nem is tom minek következményében eltünt,és nemtudom mi volt a neve,azóta sehogy se találom meg. ha valaki tudna segiteni h mi volt a neve vagy hol lehet letölteni annak nagyon örülnék. elõre is köszi 😊

Megjelent az ingyenes Tabula magazin 7. száma. Letölthetõ a www.tabulamagazin.hu oldalról.
AKIT ÉRDEKEL !!!!!!
ELADÓ egy ezüst tó kinye cimû társasjáték eredeti nagyon jó állapotba (szeméyl szerint sehol nem láttam még iylen jó állapotba)
a szépséghibája annyi hogy 1 dobokocka van a 2 helyet (ez köynedés potolható) 8 aranyrög helet csak 4 van ez is potolható és bábu helyet csak 2ö sztem ez is potolható és még az egyik 50es félbbe van szakadva amiylen ritka eg társas és kevés van belõle ez nem nagy hiányoság mert láttam már olyat is amibõl az összes pénz és aranyrög hiányzot és 13 ezerért adták el az ár megegyezés alapján de csak információként az utángyártot darabokat 8 eezer körül adták amiböl hiányzot a pénz és az aranyrög azt 10-15 ezerért
Lolka123!
Ha nem vagy hajlandó megválni a játéktól nagy segítség lenne ha lemásolhatnám a táblát a kártyákat stb..
Várom a válaszod..
sziasztok!
nincs véletlenül valakinek egy régi Metál tõzsdéje, amitõl hajlandó lenne megválni?
elõre is köszi
Sziasztok!

Elõkerült a régi metál tõzsde társasjátékom. Nincs esetleg valakinek meg a játékszabálya, mert már nem emlékszem mindenre és a neten semmit nem találtam róla. Ha esetleg valakinek megvan, írjon, mert nagyon jó lenne a játékszabály. Köszi.
Sziasztok!
Karácsonyra kaptunk egy Gazdálkodj Okosant Euros változattal, amihez nem csatoltak játékszabályt. Ha valakinek lenne légyszi küldjön egyet. Köszi elõre is.
Nolycsy
Ha másvalakinek is kéne, találtam magyarul is a Diplomáciához szabálykönyvet:

http://www.rpg.hu/download/diplomacy/diplomacy.pdf

sziasztok!

nem tudom, olvassa-e vki mostanában a fórumot, de gondoltam megpróbálkozom itt is egy naagy kérdéssel.
keresek egy játékot, de az a gond, h halvány emlékeim vannak csak róla gyerekkoromból, se név, se pontos játékszabály nincs meg.
Amire emlékszem, az annyi lenne, hogy a társas táblája rajzokkal volt tele indiánokról, nádasról, hegyekrõl (talán fekete-fehér rajzok), a mezõkön haladva pedig fel voltak festve különbözõ rajzok néha (kucsma, prém, puska, indián, bölény, stb). a társas tábla szegélye bordó volt, a mezõk meg tört fehérek....
tudom, ez édeskevés, de hátha beugrik vkinek vmi, ha erre jár és olvassa....
elõre is nagyonköszi!
Dynamic
Punker
uhh az qrvajó game lenne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nolycsy
Helló!
Tudtok valami olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni játékszabályokat? Van egy Diplomácia társasjátékom, de csak németül van hozzá szabályleírás.
Köszi!

Ez olyan, mint a Gazdálkodj okosan és a Capitaly.
Nekem a Catan a kedvencem, lehetõleg négy játékossal.

Sephi
Eljen!!!

Dynamic
köszi ismét <#vigyor>
Megjelent az ingyenes Tabula magazin 6. száma. Letölthetõ a www.tabulamagazin.hu oldalról.
Megjelent a Tabula magazin 6. száma.
Sephi

Molnibalage
Kérdeztem. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bocsi, én magyar játékszabályra gondoltam.
Molnibalage
Vanna olyan kártyák ami arra utasítanak, hogy dobd el egy tárgyadat. Namármost a varázslatokat is lehet egymásnak átadni. Akkor ez vonatkozik a varázslatokra is? A tárgy az = közönséges vagy egyedi tárgy? Ilyenkor akkor mit dobjak el?

A tárgy csereberérõl annyi ír a szabálykönyv, hogy lehet harc elõtt és harc után akkor, ha egy mezõn álltok vagy egy idegen világban vagytok. Mi történik akkor ha pl. az egyik nyomzó a tér és idõ labirintusába kerül egy kapukártya miatt? Mielõtt oda kerül átpasszolhat tárgyat?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Sephi
Kerdez 😊

Molnibalage
A Rettegés Arkham társasjátékkal kapcsolatban van pár kérdésem, ami sehol sincs megválaszolva. Tud valaki esetleg segíteni?

Sephi
Hat az marha nehez lehet 😄

Ez e?

Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni nekem. Szükségem lenne e The Game Of Life (Az élet játéka) társasjáték játékszabályára. Sehol sem találom a net-en. Elõre is köszönöm.
Molnibalage
Na, kipróbáltuk. Ez iszonyat jó!

TopGun
Sziasztok! Van itt valaki aki tudna segiteni nekem most? Keresem a Lost Citites magyar nyelvu leirasat, de nem a kartya jateket, hanem a tablas jateket. A jatekban sajnos csak angol nyelvu leiras van.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sephi
Fury Of Dracula -t tudom ajanlani. Egyik legjobb COOP game es mindket felnek izgalmas.

QuippeR
downtime amíg nem játszol, mert éppen más játszik. ha mondjuk van három harc egy körben, akkor simán lehet öt-hat perc, míg visszaér hozzád a kör.

Molnibalage
A szabálykönyv alapján nekem úgy tûnik, hogy 4 játékos alatt szinte esélytelen leverni a vént vagy megakadályozni, hogy felébredjen.

Mit értesz downtime alatt?

QuippeR
Arkham Horror nagyon jó, csak kicsit sok benne a downtime, illetve a játékosok számával történõ skálázódás nem tökéletes (sokan egyszerûbb a játék mint kevesen).

Lammer
ezt mar en(mi) is be akartam(uk) szervalni!

mivel kozepsuli masodik ota toljuk a p&p asztalival (16 eve 😄) 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Molnibalage
Alig várom, hogy kipróbálhassam.

Sephi
Igen az 😊

Mi nagyon szeretjuk. Viszont mi

Ezg jobban szretjuk 😄

Az teny, hogy az Arkham-al nem jarsz rosszul. De vigyazz velem mert nekunk 4 jatekossal 5-6 ora 😄

Molnibalage
Ezt ismeritek? Még csak a szabálykönyvét olvastam el, de nagyon ütõsnek tûnik.