Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skacok !!
az lenne a kérdésem hogy, most van 1 k510 em és venni szeretnék 1 k750 et mert teccik , meg az ára is jó , és az érddekelne, hogy mennyit ér kb. az 510?
választ elõre is thx<#worship>#worship>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
MAIN:[url="http://chris189.extra.hu/K750i/CID49/MAIN/K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.rar"]K750 R1CA021 EU1 9.1MB
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ha tud valaki akkor irjon [email protected]
Ha még tud valaki olyat, ami DVdfilmet konvertál mp4-be a kiválasztott audio csatornával, azt írja le légyszíves. Ilyet eddig csak 3gp-sben találtam, de annak valamiért az audio kiválasztása okoz gondot, mivel csak az angolt ismeri fel.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
(csakötlet)
http://loal.atw.hu
Jóval a bolti/internetes árak alatt,zsír új,bontatlan Fujitsu Siemens Pocket Loox N 520, N 560 PDA-k eladók!
58 000 huf illetve 85 000 huf
A termékekre 1 év garancia van! /az N 520 árában bent van az autostartó is!/
Az árak leszállítva értendõk!
Továbbá ugyanitt hasonló jó árakban-garanciálisan- eladó különbözõ PDA-k/autó hifi-k pl.:Pioneer AVH-P5900DVD 170 000 hu-természetesen ez is zsír új! Bolti ára 245 000 huf
Üdv.
Bõvebb info: [email protected] e-mail címen
Sry még1szer
Üdv.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A két telefon nem csak joyban és memóriában különbözik.
Az R1CA021 szoftver óta a telefon kezeli a 4 gigás kártyát is.
Az a gáz, hogy totál tele van (termékeny volt a rolling stones kocnert :D), és nem akarom letörölni a cuccokat, mert otthonra is kéne, viszont megnézni meg szeretném. Annyit meg nem akarok pöcsölni, hogy le a memory stickrõl, át a memóriából, megint letölt, vissza a memóriába, vissza a memory stickre.
Na mindegy, akkor nem lehet megoldani....ritka hülye megoldás.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Amúgy a megoldás, nálam is ezt kellett, mikor még adatkábellel dolgoztam: A telefonon belül átküldtem a belsõ memóriáról Memstickre azt ami kellett, és onnan másoltam gépre.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Vistán nekem most is megy a telefon a gyári driverekkel.
2. A k750i-hez Vistás driver állítólag 2007 augusztustól lesz.
http://www.sonyericsson.com/vista/
Mindkét telefonnak 2MP kamerája van + autofocus.
Meg nemtudom hogy a K550 mennyire masszív telefon, a képekrõl nem látszik.
Szerintetek melyiket vegyem meg. K750? K550?
vagy