2396
-
gaben104 #2075 Sziasztok!
Van 1 gondom Szeresztem 1 K750i KUUUUL a telcsi,de az előző gazdija a w800i szoftverét rakatta fel. A gond az hogy nem tudom az adatkábelt összehozni a számittógéppel. Szét B...sz az ideg.A lemezét nem kaptam meg. leszedtem az adatkábel Drivereket(750 ét is meg a w800ét is) NEM MEGY. HELP !!!!!!! -
#2074 persze, bekapcsol. Ugyanúgy, minden működni fog rajta, annyi lesz a különbség, hogy a joy feletti gomb megnyomása után a walkman fog bejönni. -
neoCT #2073 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyha a w800-as szoftvert rakom a telóra, attől a kamerafedél elhúzásával ugyanúgy bekapcsol a kamera, vagy ilyenkor csak menüből/a fényképező gomb hosszú lenyomásával érhetem el a kamera funkciót? Már gondolkozok rajta, hogy a garancia lejárta után rátegyem a szoftot, csak ilyen apró dolgok engem érdekelnek. A K750i hangja pedig nagyon zavaró, hogy a hangszórója halkabb mint a K310i-é pff -
xmark2 #2072
keresek bontott vagy új müködö k750/w800 kamera átvezető szalagkábelt.
akinek van törött telója szóljon mert a szalagkábel érdekel.
Ha van vkinek küldjön email-t: [email protected] -ra -
#2071 t-mobile-os száp állapotban van csak a joystick-ról kezd kopni a festék -
#2070 független ? tudnál róla képet csinálni milyen álapotban van ? -
#2069 eladnám júliusban a t-mobile-nál vásárolt k750i-met összes gyári tartozékával garanciával
ár:18000 FT az ár fix Budapesten
06-30-470-70-14 vagy [email protected] -
#2068 Nem kell a telónak függetlennek lenni ahhoz, hogy gyári szoftot tudjon rárakni.
-
#2067 tmobilnál nics független. csak pannon árul ojat :D -
#2066 akkor hálózat függő :O
szal ha független lesz a telod akkor lehet rá gyári szoft ot tenni és az felold 1-2 dolgot pl a zoomot is :) -
AC2 #2065 Még nem próbáltam, de nem hiszem, előtte föl kéne törni. -
#2064 elfogadja a pannont pl vagy vodafon sim-eT? -
AC2 #2063 tímobáljos -
#2062 hol vetted ?:O
vodafone.ba pannonánl tmobilba?:)) -
AC2 #2061 Nem hiszem -
qper #2060 sziasztok!
tudnátok mondani olyan site-ot ahonnan le lehet tölteni csengőhangként a "24" c. sorozat CTU irodájban csengő telefonok hangját? -
#2059 hálózatfüggő?? -
AC2 #2058 Kicsit OFF, de lehet hogy hasonló eset áll fenn ennél a készüléknél is. Szal van egy k610i-m és ha 2 megapixeles kamerára van állítva, akkor nem tudok zoomolni (1 mpegapixelesnél se lehet, de ezt nem használom), csak VGA üzemmódban lehet használni. Szal az lenne a kérdésem, hogy nincs valami firmware vagy vmi, ami megoldaná ezt a problémát? -
#2057 csak előnye van (tudtommal)
nagyon sok mindent lehet ezzel a telóval cisnálni :))
Szoftverelés k750-ből w800 (walkman) telót csinálni aminek megvannak az extrái szebb kam driver jóbb hang driver ......... -
#2056 meglehet -
Handrix #2055 hellosztok most fogok hozzájutni egy k750eshez.lenne pár kérdésem!
sok helyen olvasom h lecsarélik a k750es softwaret w800asra.na most ennek mi az oka és mik az előnyei és hátrányai???
meg olvasgattam h külömböző progikkal lehet gyorsítani a vaku fokuszálását meg ilyeneket...
lécci írjatok
köszi -
alberttibor #2054 Milyen jó 1eseknek magkapják olyan olcsón...persze már ez kifutó csomag...Én Decemberbe 44ezerért vettem meg de nakem nagyon fontos volt a fotózás még sosem volt színes kijelzőjű telefonom :D azért vetekszik a mostani telefonokkal...Nem tudom milyen lehet a k770,de az is nagyon igéretesnek tűnik... -
alberttibor #2053 4GB Gigh speed-eset is akár de nekem 2 GB High Speed van benne 1 kérésem lenne már 1 csomó programot kipróbáltam...NEM TUD VALAKI SONY ERICSSON K750 FÜGGETLENÍTŐ PROGRAMOT?mert nagyon sürgős lenne meghát kellene és ha még valaki tudnás w200-ra is keríteni mert 1 csomót kipróbáltam de azok csak régi sonykhoz jó...jah és asszem CID49-es telefonom van! -
mámmá #2052 Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Az lenne a kérésem, hogy k750i telefonom van és, hogy meglehet-e oldani azt, hogy bluetooth-on keresztül belenézek a másik ember telefonjába? persze ha neki is bevan kapcsolva?
Előre is köszi! -
neoCT #2051 Kösz a választ, legalább okosabb lettem. Ez csak akkor érdekelt volna ha megfelelő képminőségben akkora méretű fájlokat lejátszik, de így hagyom a fenébe, főleg amit mondtál hozzá :S -
bcsaba73 #2050 Vannak jó kis torrent oldalak,annyi játékkal hogy csak na. aki játékot szeretne 750-re W850-re írjon nekem emailt,és küldök neki. [email protected] -
#2049 Nah mától én is egy K750i tulaja vagyok :D
Szerencsére még kaptam 25000 ért ::D -
#2048 S mégvalami. Vannak ezek a .hid kiterjesztésű fájlok. Már le is töltöttem párat, de a telefon(k750i) nem akarja felismerni ezt a kiterjesztést:S. Vagy esetleg vmien más úton kell ezeket telepíteni? -
#2047 Helló,
Ha van bluetooth kapcsolatom a gép a telefon között, meglehet-e valahogy oldani, hogy a számítógép netét használja a teló és akkor mondjuk az eMSN az ingyenes lenne?
Előre is köszi. -
#2046 lol, lépj be a fórumba, ott van a letöltőoldal :D -
spy803 #2045 Szerinted honnan tudom? -
#2044 Te ki is próbáltad ezt a módszert?
Mert nekem továbbra is ez olvasható a főoldalon:
"- A játékok és alkalmazások megvásárlásához szükséges információkról a Magyarországon a Sony Ericsson magyar weblapjáról tájékozódhatsz." -
spy803 #2043 Fórum--> ingyenes regisztráció--> Voálá, megjött a kánaán -
#2042 Ezen az oldalon igaz, viszonlag több játék van, de ezek csak tesztek, letölteni nem lehet játékot. De szólj, ha te tudod a módszert :) -
#2041 Seria.hu -
#2040 http://se-portal.hu/letoltes/jatekok/ -
#2039 hello lehet más 1000szer volt kérdés bocs
de valaki tudna olyan oldallt adni ahol viszonylag több játék van és ingyen lehet tölteni -
spy803 #2038 Nem a kép méretét növeli. A szám azt jelenti, hogy ekkora kijelzőjű mobilokra készült (mint pl.: K750i). A program valóban egy media lejátszó, működik is, csak a telefon állandóan engedélyeket fog kérni, hogy olvashat-e, illetve írhat-e a memóriába a program. Nos ez sok száz üzenet (minél több a file) lesz, úgyhogy nem igazán éri meg, jó a gyári is.
-
neoCT #2037 Hali srácok, valaki ismeri ezt a programot: KD_Player_EN_176x220.jar ?
A nevéből adódóan a médalejátszás videóképméretét növeli, vagy lejátssza az ekkora fájlokat, csak nem szeretek kísérletezni a mobilomon... Eléggé féltem, néha túlságosan is, de én nem 1évre veszek mobilt, ha veszek... -
neoCT #2036 Kösz, de időközben elmentem, és töltésre raktam a build 22-est :D Most próbálom épp, milyen is lesz a vid...