2396
  • gaben104
    Sziasztok!

Van 1 gondom Szeresztem 1 K750i KUUUUL a telcsi,de az előző gazdija a w800i szoftverét rakatta fel. A gond az hogy nem tudom az adatkábelt összehozni a számittógéppel. Szét B...sz az ideg.A lemezét nem kaptam meg. leszedtem az adatkábel Drivereket(750 ét is meg a w800ét is) NEM MEGY. HELP !!!!!!!
  • kuci06
    persze, bekapcsol. Ugyanúgy, minden működni fog rajta, annyi lesz a különbség, hogy a joy feletti gomb megnyomása után a walkman fog bejönni.
  • neoCT
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogyha a w800-as szoftvert rakom a telóra, attől a kamerafedél elhúzásával ugyanúgy bekapcsol a kamera, vagy ilyenkor csak menüből/a fényképező gomb hosszú lenyomásával érhetem el a kamera funkciót? Már gondolkozok rajta, hogy a garancia lejárta után rátegyem a szoftot, csak ilyen apró dolgok engem érdekelnek. A K750i hangja pedig nagyon zavaró, hogy a hangszórója halkabb mint a K310i-é pff
  • xmark2

keresek bontott vagy új müködö k750/w800 kamera átvezető szalagkábelt.
    akinek van törött telója szóljon mert a szalagkábel érdekel.
    Ha van vkinek küldjön email-t: [email protected] -ra
  • purma
    t-mobile-os száp állapotban van csak a joystick-ról kezd kopni a festék
  • Pheaper
    független ? tudnál róla képet csinálni milyen álapotban van ?
  • purma
    eladnám júliusban a t-mobile-nál vásárolt k750i-met összes gyári tartozékával garanciával
    ár:18000 FT az ár fix Budapesten
    06-30-470-70-14 vagy [email protected]
  • davidka003
    Nem kell a telónak függetlennek lenni ahhoz, hogy gyári szoftot tudjon rárakni.
  • Flamer
    tmobilnál nics független. csak pannon árul ojat :D
  • Pheaper
    akkor hálózat függő :O
    szal ha független lesz a telod akkor lehet rá gyári szoft ot tenni és az felold 1-2 dolgot pl a zoomot is :)
  • AC2
    Még nem próbáltam, de nem hiszem, előtte föl kéne törni.
  • Pheaper
    elfogadja a pannont pl vagy vodafon sim-eT?
  • AC2
    tímobáljos
  • Pheaper
    hol vetted ?:O

vodafone.ba pannonánl tmobilba?:))
  • AC2
    Nem hiszem
  • qper
    sziasztok!

tudnátok mondani olyan site-ot ahonnan le lehet tölteni csengőhangként a "24" c. sorozat CTU irodájban csengő telefonok hangját?
  • Pheaper
    hálózatfüggő??
  • AC2
    Kicsit OFF, de lehet hogy hasonló eset áll fenn ennél a készüléknél is. Szal van egy k610i-m és ha 2 megapixeles kamerára van állítva, akkor nem tudok zoomolni (1 mpegapixelesnél se lehet, de ezt nem használom), csak VGA üzemmódban lehet használni. Szal az lenne a kérdésem, hogy nincs valami firmware vagy vmi, ami megoldaná ezt a problémát?
  • Pheaper
    csak előnye van (tudtommal)
    nagyon sok mindent lehet ezzel a telóval cisnálni :))
    Szoftverelés k750-ből w800 (walkman) telót csinálni aminek megvannak az extrái szebb kam driver jóbb hang driver .........
  • Pheaper
    meglehet
  • Handrix
    hellosztok most fogok hozzájutni egy k750eshez.lenne pár kérdésem!
    sok helyen olvasom h lecsarélik a k750es softwaret w800asra.na most ennek mi az oka és mik az előnyei és hátrányai???
    meg olvasgattam h külömböző progikkal lehet gyorsítani a vaku fokuszálását meg ilyeneket...
    lécci írjatok
    köszi
  • alberttibor
    Milyen jó 1eseknek magkapják olyan olcsón...persze már ez kifutó csomag...Én Decemberbe 44ezerért vettem meg de nakem nagyon fontos volt a fotózás még sosem volt színes kijelzőjű telefonom :D azért vetekszik a mostani telefonokkal...Nem tudom milyen lehet a k770,de az is nagyon igéretesnek tűnik...
  • alberttibor
    4GB Gigh speed-eset is akár de nekem 2 GB High Speed van benne 1 kérésem lenne már 1 csomó programot kipróbáltam...NEM TUD VALAKI SONY ERICSSON K750 FÜGGETLENÍTŐ PROGRAMOT?mert nagyon sürgős lenne meghát kellene és ha még valaki tudnás w200-ra is keríteni mert 1 csomót kipróbáltam de azok csak régi sonykhoz jó...jah és asszem CID49-es telefonom van!
  • mámmá
    Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Az lenne a kérésem, hogy k750i telefonom van és, hogy meglehet-e oldani azt, hogy bluetooth-on keresztül belenézek a másik ember telefonjába? persze ha neki is bevan kapcsolva?
    Előre is köszi!
  • neoCT
    Kösz a választ, legalább okosabb lettem. Ez csak akkor érdekelt volna ha megfelelő képminőségben akkora méretű fájlokat lejátszik, de így hagyom a fenébe, főleg amit mondtál hozzá :S
  • bcsaba73
    Vannak jó kis torrent oldalak,annyi játékkal hogy csak na. aki játékot szeretne 750-re W850-re írjon nekem emailt,és küldök neki. [email protected]
  • Golyo69
    Nah mától én is egy K750i tulaja vagyok :D
    Szerencsére még kaptam 25000 ért ::D
  • dvidka
    S mégvalami. Vannak ezek a .hid kiterjesztésű fájlok. Már le is töltöttem párat, de a telefon(k750i) nem akarja felismerni ezt a kiterjesztést:S. Vagy esetleg vmien más úton kell ezeket telepíteni?
  • dvidka
    Helló,
    Ha van bluetooth kapcsolatom a gép a telefon között, meglehet-e valahogy oldani, hogy a számítógép netét használja a teló és akkor mondjuk az eMSN az ingyenes lenne?
    Előre is köszi.
  • kuci06
    lol, lépj be a fórumba, ott van a letöltőoldal :D
  • spy803
    Szerinted honnan tudom?
  • fery02
    Te ki is próbáltad ezt a módszert?
    Mert nekem továbbra is ez olvasható a főoldalon:
    "- A játékok és alkalmazások megvásárlásához szükséges információkról a Magyarországon a Sony Ericsson magyar weblapjáról tájékozódhatsz."
  • spy803
    Fórum--> ingyenes regisztráció--> Voálá, megjött a kánaán
  • fery02
    Ezen az oldalon igaz, viszonlag több játék van, de ezek csak tesztek, letölteni nem lehet játékot. De szólj, ha te tudod a módszert :)
  • kuci06
    Seria.hu
  • fery02
    http://se-portal.hu/letoltes/jatekok/
  • bauer15
    hello lehet más 1000szer volt kérdés bocs
    de valaki tudna olyan oldallt adni ahol viszonylag több játék van és ingyen lehet tölteni
  • spy803
    Nem a kép méretét növeli. A szám azt jelenti, hogy ekkora kijelzőjű mobilokra készült (mint pl.: K750i). A program valóban egy media lejátszó, működik is, csak a telefon állandóan engedélyeket fog kérni, hogy olvashat-e, illetve írhat-e a memóriába a program. Nos ez sok száz üzenet (minél több a file) lesz, úgyhogy nem igazán éri meg, jó a gyári is.

• neoCT
    Hali srácok, valaki ismeri ezt a programot: KD_Player_EN_176x220.jar ?
    A nevéből adódóan a médalejátszás videóképméretét növeli, vagy lejátssza az ekkora fájlokat, csak nem szeretek kísérletezni a mobilomon... Eléggé féltem, néha túlságosan is, de én nem 1évre veszek mobilt, ha veszek...
  • neoCT
    Kösz, de időközben elmentem, és töltésre raktam a build 22-est :D Most próbálom épp, milyen is lesz a vid...