Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nah mindegy.de ezt miért csinálhatja....
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Köszi!
Mert ez lenne 12600ért ha minden igaz bruttóban...
link: http://www.ccsfoto.hu/v3/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=80507&option=com_phpshop&Itemid=6
de szerintem az nagyon kamus... Fõleg hogy minden kérdésem elõl kitért, mikor rákérdeztem a cuccra...
És bocs feri mégegyszer, meg ha valakinek nem tetszett, csak nem voltam valami jó passzban...
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=3741
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?kategoria=30m
Még eldöntöm h megvegyem e!
Ha pedig nem te, akkor valaki más figyelembe vehetné a 2-3 kommenttel régebbieket, mert nem csak a legutolsó lehet friss... Tudtommal ez közösségi dolog, és nem azért van hogy szelektáljunk k inek segítünk és kinek nem.
De légyszíves segíts nekem is a lentebbi kérdéseimben...
Ezt a kérdést alappal tetted fel, de szerintem egyértelmû a válasz😊 Ha csak a sima 64Mb-s kártyád is telipakolod, sok kisebb dologgal, azt is nehezebben veszi, és lassítja, tehát gondold el milyen hogyha egy 2Gb-set raksz teli nagyobb fájlokkal... Viszont ha kell úgyis megveszed a kártyát, mert én is így vagyok vele, csak még nem döntöttem el a garancia érdekeljen-e vagy a márka.
Szeretném megtudni hogy 2gb-os memoria bellasitaná-e a telefont!?
Tavaly karácsonyra kaptam a telót, azt hiszem novemberben lett véve, ha lényeges ez az egy hónap eltérés egyáltalán.
azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri a drágább, és kevesebb idejû garanciával rendelkezõ SONY MSPD kártyát venni a mobilhoz, vagy elég egy SanDisc is, amire 5 év gari van, és nem is annyiba kerül, mint a SONY. Másik kérdésem, hogyha zenehallgatásra videónézésre és fényképezésre kellene a kártya, akkor jobban járnék egy 2Gb-os kártyával nemde?
THX!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Van egy k750i-m (lassan 2 éves). A gratisként kapott 64MB-s kártyával, tökéletesen mûködött. Most vetem hozzá egy Sony Pro Duo 256MB-os kártyát, de nem teljes az örömöm. Találkoztatok már a problémával, hogy "magától" eltünnek a memóriakártyáról a felrakott állományok? Az is elõfordul, hogy a PC-rõl adatkábelen áttöltve egy file látszólagosan másolásra került, de a telefonon mégsem lehet megtalálni. Próbáltam a mem karit formázni, de idáig az sem oldotta meg a problémát. Vanvalakinek van valami haználható ötlete? Esetleg volt már közületek olyan, aki szembesült hasonló jellegû hibával?
Elõre köszönök minden segítséget és probléma mentes telefonhasználatot kívánk nektek.
Üdv all!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]