2396
  • kuci06
    link
  • neoCT
    Köszi, ezt most töltöttem le vmeik nap, csak tökre nem tudom hova tűnt :S Tudnál linket adni hozzá légyszíves?
  • kuci06
    figyu, csináld SUPER-rel, az konvártál sztem a legjobb minőségre K750i-re.
    ezekkel a beállításokkal tökéletes a kép, és nem akad.
    kép
  • neoCT
    Az lenne még a kérdésem, ha már így kipróbálom a progit, hogy f/s-t mennyire állítod? Mert ezt sose tudtam, mennyit bír max a mobil akadás nélkül...
  • neoCT
    Különben mekkora a bitsűrűsége az audiorésznek a programmal való alakítás után? Mert ha tökéletes a hang, akkor bőven 96 alatt kell lennie szerintem, mondjuk a 3gp is 48körül vagy hogyan alakítja..., mert ha magas, akkor csinálja azt amit nálam, szóval akad a hang :S
  • fery02
    Ez is ingyenes, szal ez is jogtiszta módszer :)
  • AC2
    Én az flv-ket a firefox egyik kiegészítésével szedem le, aztán átkonevrtálom avi-ba. Ha pedig zenéről van szó, akkor avi-ból át mp3-ba és voálá, jogtisztán megvan a szám amit akartam :D
  • fery02
    Én is korában az IM tool-t használtam...mp4 videó készítésre :D Szal már akkor is 3Gp ellenes voltam, de közben találtam egy oylan programot, ami ingyenes, az igényeimnek tökéletesen megfelel, szal tökéletesen alakít mp4-et. Igaz, alapból nbem ez a funkciója, hanem, hogy a Youtube-ról letöltsek vele videókat, és azokat konvertáljam, szal flv fájlkoat konvertálni. Ennek ellenére nekem mp4-be ez a program simán átkonvertál bármiféle avi-t is, szal nálam ez a beszt. Főleg, hogy ugye a youtube-ról is tölthetek vele, mindeszt,
    egy programban. :D
  • neoCT
    Jah igen, és nincs mit... :D
  • neoCT
    Most már javítva van, az a lényeg... :)
  • AC2
    LOL, fel se tűnt. THX :)
  • neoCT
    Kly, neked csak egy mondanivalóm lenne, nem pont témában, a géped konfigjánál írd már át azt a "2x1Ghz" ramot "2x1Gb"-re mer így elég érdekes xD
  • neoCT
    Hát igen, pont ezért ilyen olcsó, mert az utolsó darabok járják, anno ugyanez volt d750i-nél is...
  • neoCT
    Ha mondasz egy jó konvertprogit hozzá, akkor simán elfelejteném a 3gp-t de mivel nekem mpeg4-nél a hang totál katasztrófa, mivel késik stb, ezért használom a 3gp-t és Acala szoftvert, szerintem te is kipróbálhatnád csak ezt az egyet, és lenne egy pozitívabb véleményed a 3gp-ről. Valóban vannak írtó pixeles 3gp videókonverterek pl. Im too 3gp, amire már írtam is, hogy valami borzasztó..., De az Acala szerintem hangban és képben is elfogadható minőségű, és helyet sem foglal annyit. De ha nekem mondasz olyan mpeg4 konvert progit, ami tökéletesen átalakítja a videót, esküszöm áttérekrá, bármennyit is foglaljon, de addig is maradok ennél. Ja és persze mindkét program helyett mondj egyet...
  • Pheaper
    jaja mert kifutó model
  • AC2
    Szal végülis K610i lesz
  • AC2
    Na basszus, most mondták az egyik t-moblie üzletben hogy nincs raktáron :S
  • spy803
    Van rajta két darab erősfényű LED. Vakut lehet hozzá külön vásárolni.
  • Flamer
    omg.. :| akármejik telefonos lapéon ezeket megtudhattad volna.. mármint hogy 2mgapixeles meg aztis hogy van vakufénye.. :|
  • AC2
    Még egy kérdés (de ez már az utolsók közt van:)) van vaku rajta vagy ha nincs, akkor mi az a hátulján?
  • AC2
    Erre voltam kiváncsi :D
  • fery02
    2 megapixel, ennyit tok :)
  • AC2
    Amúgy milyen kamera van benne? Mindenhol csak annyit írnak h jó minőségű kamera, nah ezzel ki vagyok segítve :) A milyent úgy értem, hogy hány megapixeles és ebből adódóan hánszor hány pixelből áll.
  • fery02
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy aki esetleg azon elmélkedik, hogy a 3GP e, vagy az MP4 e a jobb videóban, azt mondom, hogy ha k750i-je van, a 3GP-t felejtse el nagyon gyorsan. Az MP4 fényévekkel jobb minőségű. Azt ugyan nem tudom, hogy méretben melyik a jobb, de gondolom, hogy azért az mp4 nem foglal sokkal többet, sőt, lehet hogy még méretben is jobban megéri az MP4, de ezt mondom, nem tudom.
  • neoCT
    2 is van, az egyik(1.) a normál dvd-filmekhez, a másik(2.) pedig videókhoz:
    1. Acala DVD 3gp Ripper
    2. Acala 3GP Movies Free
    Én csak ezeket használom High képbeállításon.
    A videókonverternél a hang beállítása egyértelmű, hogy az alap, mivel a többi az a 3gp2-formátum, amit ugye nem támogat a teló...
  • joshua
    És mi a pontos program neve? Annak az Acelának:)
  • neoCT
    Én mpeg4-ről és 3gp-ről tudok, szerintem mást nem.
    De ha élvezhető minőségben akarod a videókat nézni, akkor muszáj lesz kártyát venned hozzá. Szerencsére sikerült egy másik Acala szoftvert beszereznem, amelyik tökéletesen átalakítja a dvd-filmet 3gp-be, úgy hogy az nem lett pixeles, mint ahogy az összes többi konverterprogram teszi ezt. Kipróbáltam az Im to 3gp-t de az olyan szörnyedmény lett, hogy nem voltam képes ránézni... Az Acala a kb 100perces filmet átalakítja 150 megára, szóval kell hozzá a hely... Örültem Pesten is hogy olcsón jutottam 2gigás kártyához, ugyanazon a helyen 3 nap különbséggel kétszer voltam, elsőnek 13560-at mondott egy eladó, második alkalommal 9960-at egy másik. A saját zseb befigyelt kissé.
    De visszatérve, ha hosszabb videókat szeretnél a mobilra tenni, muszáj lesz befektetned egy kártyába kb 10ezret még. Én zenét hallgatok rajta, fényképezek vele, és ezentúl végre tudok filmeket is rárakni, hogy véletlen se unatkozzak hosszabb utakon...
    Srácok, szerintem a hasznos infokat tényleg el kellene helyezni a fóru képén... De ha ajánlhatom, akkor az Acala szoftvereit használjátok ;)
  • AC2
    A videózás kapcsán. Milyen videóformátumokat játszik le? Ezt csak azért kérdezem, hogy megúszom-e a ms duo vásárlást...
  • spy803
    Is-is.
  • neoCT
    Hello. Nem tud valaki egy Acala3gp szerű átalakítóprogramot?? A kép és hang részletesebb beállítása lenne a lényeg, mert amit konvertálnék filmet (eredeti dvd-ről) az első fájlt tökéletesen megcsinálja, a többivel viszont nem boldogul. Nem válaszol a progi, vagy átkonvertálja 90%át 2megába és az utolsó 10%ot 10megába az össz 30 mega helyett... :S
    Valaki segítsen légysz. Az ImTOO3gp elég gagyi minőségben alakít át, mivel teljesen pixeles :S Az Acala a legjobb eddig, csak ugye annak van ez a szép kis hibája :(
  • joshua
    És ezeket te letöltötted, vagy átkonvertáltad?
  • spy803
    80-150 mb közötti. Rengeteg filmet néztem meg hosszabb utakon a telefonon, csak nagyon zabálja az aksit.
  • joshua
    Valaki szokott filmet nézni a telón? Ha igen akkor milyen konvertáló progit ajánlotok? És kb egy egész jó minőségő tömörítésnél mekkora lesz egy 1,5-2 órás film?:)
    Előre is köszi!
  • Flamer
    hát ezér montam. nekemis ijenem van. zorall. csak másikba láttam és igencsak yólenne ebbeis :D
  • AC2
    Ha csak ennyi hibája van, akkor nekem tökéletesen megfelel :) Ez mind kényelmi illetve extra funkció, amik nem nekem annyira nme fontosak. Asszem akkor ilyen kell :)
  • Flamer
    nekem az hiányzik hogy:

- rádióból nem tudok felvenni hangot (réken nokia3300-m volt.. azzal ment.)
    - a fényképezésnél nincs ojan hogy megjelenik egy help hogy mijen gombok mire yók (értem itt a x = fény, stb.. |újabb típusokba már van ijen help..)
    - az aktuálisan hallgatott szám minimalizáláskor nem látszik.. (újabb típusoknál ezis megvan oldva.. a főképernyőn ijenkor kuszik a számcime meg az előadó..)
    - a videófelvétel mérete.. noshát elég kicsi.. 172x148 vagy mennyi.. elég gáz. :| és ez a max.. :C

amúgy rohatt yó telefon.. 2GB-os kártyám van simán megy, nem lassu.
    a 2megapixeles kamera isteni. zorall képeket csinál.
    könnyű kezelni.. testreszabható.

és #2000 ték
  • AC2
    Közel négy év után elhatároztam, hogy veszek egy új telefont. A választás a kicsikére esett, de még nem vok teljesen biztos a dolgomban, szal az lenne a kérdésem hogy milyen tapasztalaitok vannak ezzel a készülékkel kapcsolatban? Én most elsősorban a hibáira és a hiányosságaira gondoltam, de pozitív dolgokat is megoszthatok velem :) Előre is thx
  • neoCT
    Hellosztok, azt szeretném kérdezni, mi lehet a baj akkor, hogyha a teló nem játsza le rendesen a videófájlokat. Se akkor, ha a teljes film egyben van, se akkor ha csak 20mb-os részekre osztom. Mindig elmegy a hangja egy időre, és ugye akkor semmi, a kép folyamatos és szép, de a hang elmegy. Most vettem két gigás kártyát bele, nem hinném, hogy azzal van a gond :S Pedig valószínű hogy közrejátszik
  • Pheaper
    d750(szar)-->majd k750i jön-->majd jön a w800i ami a legjobb a 3 teló között
    ...
    d750 i ből lehet csinálni szoftverileg k750i-t majd a k750iből leeht cisnálni w800i t:)
  • joshua
    Szevasztok!

Ez a telefon hardverileg mennyire különbözik a d750-től és a w800-tól? Gondolok itt pl a processzorra és ilyesmikre.(van benne vmi proci nem?:))
    Vagy ezek csak szoftverben és külsőre mások?

Előre is köszi!