Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hallod mostmár letöröltem róla mindent úgyh attól már nem lehet semmi gáz,áááá a gyári cuccosok vannak rajta meg zenék de már mióta....és kb mennyibe kerülhet a szervíz?nemtom,mert életemben nem volt még semmi bajom a telókkal ez az 1.
fery02
Itt nem hiszem, hogy választ tudunk adni, mert nem tudjuk mik vannak rajta, hogy esetleg megsérült-e, de a szervízben 100 %, hogy választ kapsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

értem😞😞
nah mindegy.de ezt miért csinálhatja....
fery02
Én mondtam már rá valamit. Nem normális ez na, maradjunk abban, gar lesz abból.

csak 2
Pheaper
mért hány játék van rajta ?😮

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

hát ez az....mostmeg megint nem enged semmit!!!!!<#boxer><#boxer>na akkor erre mondjatok vmit!!!!plz!
fery02
<#confused>Ez érdekes<#pardon1>

bakker levettem 1-2 játékot és már mûxik is😊😊😊😊😊😊ez miért van?
és akkor csak azt tom csinálni hogy visszaviszem.....?mást nem lehetne csinálni?
Pheaper
mert a tmobil nme csinál frissitést

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sziasztok! Akadt egy olyan problémám h külföldrõl nem tudom használni a Domino-s K750i-met..pedig " *104# " -tel aktiváltam a Roaming szolgáltatást...és mégsem jó 😞 Vki esetleg vmi okosságot tudna még mondani?
Köszi!
de miért nem lehet frissíteni a t-mobilos telót?pedig csak játékot meg témát raktam rá!és mûködött rendesen,mostmeg nincs kapcsolat!nincs más kiút?
köszi szépen!akkor visszaviszem!
fery02
Van a SE-nek egy SEUS nevû legális progija, azzal tudod frissíteni, de ha T-mobilos telód van, akkor mondj le róla, mert nekem is T-mobilos, és az enyémet sem lehet, meg másét sem. Bár ha az infra sem jó, akkor az már szerintem olyan gond, amit a frissítés nemigen tud megoldani, a legbiztosabb mondom az lesz, ha garanciával visszaviszed. Rosszul nem járhatsz vele.

akkor az infra se jó???más telefonnál pedig tudom használni az infrát!!én ezt nem értem😞😞
Nem frissítettem!azt hol kell??köszi szépen!!😊
fery02
Ez esetben használd ki garanciát, mert ez a probléma nem normális. Frissítettél közben amúgy szoftvert a telefonon? Azt amúgy ki lehetne próbálni, hogy ha lehetséges, kártyaolvasóval megnézni a memóriakártyát, hogy dolgozik-e normálisan, ha nem, akkor a kártya a hibás, ha pedig kártyaolvasóval tökéletesen mûködik, akkor vagy az adatkábel, vagy a telefon.

Sziasztok!!múlt héten vettem egy k750i-t és az adatkábelt használok h tudjak rá rakni cuccokat és eddig ráment minden amit rá akartam rakni de mostmeg.....semmi!!!na meg az infrán is....az infránál csak a gépre tok pakolni de a telóra meg nem!és van még hely a memórián!mit csináljak??segítsetek!!elõre is köszi<#szomoru1><#szomoru1>
fery02
Bocsi, csak közbe el kellett húznom, szal még csak most tudok válaszolni. Életemben nem láttam még ilyen Ultra kártyákat vagy miket, de amiket én linkeltem, azok biztosan jók a telódba, és azok csak 10000 környékén vannak, ugyíúgy 2 gigásban. Bár forma szerint ezek az ultra kártyák is passzolnak látszatra, de ennek utána kéne nézni.

Hátha véletlen tudsz erre válaszolni, vagy legalább valaki más...
Még annyi lenne, ha itt vagy, hogy ezek az Ultra kártyák mûködnek a telóval?? Pl: Sandisk Memory Stick PRO Duo Ultra II, 2GB ??
Mert ez lenne 12600ért ha minden igaz bruttóban...
link: http://www.ccsfoto.hu/v3/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=80507&option=com_phpshop&Itemid=6
Oké, kösz, mondjuk, én 13ért láttam legolcsóbban SONY-t is meg Sandisc-et is... Bár láttam valakit, aki elvileg gyárit ad postaköltséggel együtt 5500ért 1Gb-set
de szerintem az nagyon kamus... Fõleg hogy minden kérdésem elõl kitért, mikor rákérdeztem a cuccra...
fery02
Sajna én csak ezt a kettõ oldalt ismerem erre a célra, a google meg nekem annyira nem a barátom 😊 De amit másodiknak linkeltem ot találsz néhány 2 gigásat is, énis innen rendeltem. Ennél olcsóbban sajna nem igen találsz :S

Ugyanígy valaki olcsó kártyát nem tudna, csak 2Gb-set?? mert itt csak 4es van meg 1es, amit fery02 linkelt be... Ha tudsz légyszi linkelj.
És bocs feri mégegyszer, meg ha valakinek nem tetszett, csak nem voltam valami jó passzban...
fery02
<#awink>

Köszi. <#circling>

fery02
Mivel a teló kivállóan elbírja az 1 gigás kártyát, akkor az 512 mb-osat fõleg. Szóval ezt te döntsd el, hogy melyik legyen, a telefonod bírni fogja, tuti. Kapsz két linket, ahol olcsóért kaphatsz kártyákat 😊
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=3741
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?kategoria=30m

Na megvan a teló, futárral intéztük. Nagyon jóóóóóó<#vigyor2>. Már csak egy memóriakártyát vennék bele, valaki olcsón nem tud? 512MB-ost vagy 1GB-osat?

A válaszokat megköszönöm!
Még eldöntöm h megvegyem e!
A 2 gigás kártya nem lassítja a telefont, ahogyan a 4 sem! A 2 gigás az saját tapasztalat, sõt kedves barátomnak is k750ije van 2 gigás karival, és õ sem tapasztalt semmit. Csakhogy nem hasból beszélek: 200 MP3 és 50 Film van a telefonon. Ami nagyon belassítja a telefont az nem más, mint a nagy (500kbnál nagyobb) témák.

fery02
Azért nem válaszolok rá, mert sajna ilyen téren nem nagyon vágom, csak azt tom, hogy nálam a 2 giga ugyanolyan gyors, mintha 64 megás lenne benne. Amúgy tudjuk, hogy nem a legújabb hsz a legfontosabb, másképp értelme sem lenne a fórumnak. Csak nem mindenki tud azonnal válaszolni, és akkor is, csak azokra, amikre tud.

Feltéve ha még itt vagy...
Ha pedig nem te, akkor valaki más figyelembe vehetné a 2-3 kommenttel régebbieket, mert nem csak a legutolsó lehet friss... Tudtommal ez közösségi dolog, és nem azért van hogy szelektáljunk k inek segítünk és kinek nem.
Uhh ez tök komoly?? Mert akor a Nokia a gagyi ezen a téren xD
De légyszíves segíts nekem is a lentebbi kérdéseimben...
Valamilyen szinten biztosan, haveromnak is, igaz más telója van, egy 512-es is eléggé belassítja, mikor teli van pakolva.
Ezt a kérdést alappal tetted fel, de szerintem egyértelmû a válasz😊 Ha csak a sima 64Mb-s kártyád is telipakolod, sok kisebb dologgal, azt is nehezebben veszi, és lassítja, tehát gondold el milyen hogyha egy 2Gb-set raksz teli nagyobb fájlokkal... Viszont ha kell úgyis megveszed a kártyát, mert én is így vagyok vele, csak még nem döntöttem el a garancia érdekeljen-e vagy a márka.
fery02
Nekem anyi van, szoft frissítés náélkül, és nem tapasztalttam lassulást. Néhányan még 4 gigásat is emlegetnek, hogy azt is bírja, bár ahhoz már frissítés sem árt asszem.

Hello!
Szeretném megtudni hogy 2gb-os memoria bellasitaná-e a telefont!?
Jah mégvalami, még régebben próbáltam frissíteni a mobilt, úgy nagyjából februárban, azóta nem próbáltam. Van azóta valami szoftverfrissítés az Update Service-ben?? És még az, hogy látom elõttem is jártak kissé szerencsétlenül memkártyával, ha nem engedné frissíteni a mobil szoftverét, és nálam is fennáll a gond, akkor mit tehetek?
Tavaly karácsonyra kaptam a telót, azt hiszem novemberben lett véve, ha lényeges ez az egy hónap eltérés egyáltalán.
Hello mindenkinek,
azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri a drágább, és kevesebb idejû garanciával rendelkezõ SONY MSPD kártyát venni a mobilhoz, vagy elég egy SanDisc is, amire 5 év gari van, és nem is annyiba kerül, mint a SONY. Másik kérdésem, hogyha zenehallgatásra videónézésre és fényképezésre kellene a kártya, akkor jobban járnék egy 2Gb-os kártyával nemde?
hm...semmi, gond, sikerült....köszönöm😊

Sonajk @:o)
Köszönöm a gyors választ. A frissítéshez kaphatok kis segítséget (természetesen privátban)?
THX!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nekem már rögtön az elején hozta ezt a problémát. (Szintúgy kétéves telefon) A hiba a telefon szoftverében kereshetõ. A SonyEricsson oldaláról frissítsd a legfrissebre! A problémád megszûnik és a 4gigás kártyát is fogja kezelni a telefonod. 😊

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Van egy k750i-m (lassan 2 éves). A gratisként kapott 64MB-s kártyával, tökéletesen mûködött. Most vetem hozzá egy Sony Pro Duo 256MB-os kártyát, de nem teljes az örömöm. Találkoztatok már a problémával, hogy "magától" eltünnek a memóriakártyáról a felrakott állományok? Az is elõfordul, hogy a PC-rõl adatkábelen áttöltve egy file látszólagosan másolásra került, de a telefonon mégsem lehet megtalálni. Próbáltam a mem karit formázni, de idáig az sem oldotta meg a problémát. Vanvalakinek van valami haználható ötlete? Esetleg volt már közületek olyan, aki szembesült hasonló jellegû hibával?
Elõre köszönök minden segítséget és probléma mentes telefonhasználatot kívánk nektek.
Üdv all!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Uhh bocsi rosszul mondtam! 176*144 lehet a videó mérete. a 176*220 az a kijelzõ mérete. Még egyszer bocs!

hm..értem, megpróbálom! köszi szépen!

Mert maximum méret 176*220 lehet. Ha ennél nagyobb akkor csak a hangot hallod. Én is kurtam már el így.

én konvertáltam....de azon mit lehet elcseszni?<#pardon1>

fery02
Nem tudom, te konvertáltad mp4-be a videót? Mert lehet hogy valamit elcsesztél. De több mp4-es videónál is ez a helyzet?

hm..megvan! még egy kérdésem lenne...azt olvastam valahol hogy lejátsza az mp4 formátumú videot. rá is tettem egyet de csak a hangot játsza le belõle. sztetek miért?

köszi! és ezt honnan tudom letölteni?