Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
ehh szentem meg felesleges egy walkman szoftvert rá tenni mer attol az még k750i és semmivel se lesz jobb pl nem lesz 3 megapixeles kamerája

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Flamer
joshua hozzszólásához még annyit tennék hozzá hogyha várnál 10 percet akkor esetleg egy hozzászólásba is leirhatnád a problémád.. nem kéne percenként és akkor nem az lenne hogy külön hszbe irsz le mindent..

üdv.

http://loal.atw.hu

joshua
Figy ember. Elõször is itt általában nem kapsz választ 1 perc után. Másodszor pedig a google télleg a barátod. Most szépen próbálkozz ott, és ha végleg nem megy akkor jöhetsz vissza. Sok sikert!

meg milyen honlap azt nem tudnád leirné légyszi??<#nevetes1><#nevetes1>
köszi de nekem w810i kéne
Hmm.találgatok csak,de szerintem tölsdd le a honlapról a k700 as progit és telepisd a telodra.csak tipp
na valaki tud segiteni, aki tud az irjon nekem!!! köszönöm
csak szépen megkérdeztem valamit, ez annyira nagy baj b*zdmeg
nem tok olyat amit kérsz
nekem mondtad az elõzõt?
hali van valaki?ki tud olyan progit amivel tudom függetleniteni a telot?
fery02
Lõdd le magad ember, de tényleg, csak annyit tudok mondani énis, hogy : "#2127"

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#violent><#help>
😊
na van má valaki aki tud segiteni?
csak sürgõsen kéne
jóvan na
jóvan na
Flamer
yólvan b4szod de várjál már öcsém.. most hogy percenként beirod sz4rse fog nkd segiteni.. :!! omg. :C

várdmegm ég yön valaki aki érthozzá.

http://loal.atw.hu

légyszike valaki segitsen
kérlek valaki segitsen
valaki tudna nekem segiteni? abban kéne hogy a sony ericsson k750i-m re egy másik szoftvert hogyan kell rárakni??? mert egy valamilyen wolmeneset szeretnék csinálni belõle, mondjuk W700i-t.
szevasztok
totyak
Én konkrétan onnan tudtam, hogy egy telefonos fórumon megkérdeztem, hogy az én szoftveremmel meddig bõvíthetõ és azt mondták, hogy 4-ig. Márpedig nekem a legújabb szoft volt rajta, de ez már volt vagy 1 hónapja. Azóta lehet újabb szoft is kijött, de nyílván azzal is bõvíthetõ 4-ig.
Amúgy a szoftvert úgy tudod megnézni, hogy jobbra joy, * , balra joy, balra joy, * , balra joy, * . (Tehát: J*BB*B*).
Nekem R1CA021 szoftver van és erre mondták, hogy 4-ig bõvíthetõ. Nem tudom biztosra, mert nem próbáltam, csak tervben van, hogy veszek bele kártyát.

azt honan tudom h ujjab szofver van rajt amt itt irtál "Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bõvíthatõ a készülék, (nem biztos)" ezt honan tudja az ember h ujjabb szoftver van rajt????
fojtasd!
jobb kamera és nagyobb felbontású videókat is lejátszik, a kijelzõje pedig a beszarás jó kategória. tudom még folytatni.

aha köszi
fery02
Gyorsabb, hiszen még új teló. Értem ezalatt azt, hogy pl gyorsabb a java-ja, meg biztos gyorsabb a menüje is, kamera mondjuk nem tudom, hogy gyorsabb-e.

a k550i miben jbb? mer én össze hason lítotam de semmi nagyobb változást nem vettem észre

köszi
totyak
Személyes tapasztalatom szerint a K750I egy nagyon jól összerakott készülék. Eddig semmi gondom nem volt vele és az árához képest igencsak kedvezõ adottságai vannak. Magyam részérõl csak ajánlani tudom.
A kontakthiba azt jelenti, hogy valami nem érintkezik rendesen a készülékben (megjegyzem nálam fél év alatt eddig semmi ilyen nem volt tapasztalható). Ezt kontaktsprével, vagy esetleg tisztítással, grafitozással orvosolni lehet. A telefonra nem kell W800-as szoftvert rakni, de való igaz, hogy azzal a szofttal némileg jobban szól a muzsika, hiszen az arra van kihegyezve. Mindemellett én nem tennék rá semmi pénzért. Egyrészt, mert ugrik a garancia,másrészt meg szerintem a saját szoftverével is gyönyörûen szól. Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bõvíthatõ a készülék, (nem biztos)de arról nem tudok, hogy annál milyen sebességgel megy. 2Gb-nál még normál sebbességgel futnak a dalok.
Ennyit tudok mondani a telóról. Szerintem megéri nagyon, persze én elfogult vagyok. De ha gondolod nézz szét a többi teló között, még biztosan rengeteg jó készülék van ilyen árkategóriában.

Már ne vedd meg! Inkább egy K550i.

helosztok
most akarok venni egy k750 it de nem tom h megéri e? ha nem éri meg szerintetek mijet érdemes venem?
mer irtátok h kontakt hibás egy pár telo de mi az a kontakt hiba?
és mi az radirozás? meg mér kell w800 as szoftver a mobilra mér jobb?
és meddig lehet bõviteni a telot? nincs ojan h belasul ha nagy memoria kártyát veszek bele? és irjátok meg a szemályes tapasztalaitokat pls
de légyszi válaszoljatok mindenkérdésemre
elõre is kössz
Nézzétek ez nem általánositás és nem találgatás ! Ez tapasztalat ! Lehet nektek szerencsétek van vele !

Minden ami Gsm

Pheaper
esetleg csak nálad 😉

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Taylor
Nekem lassan 2 éve van meg a HPM-70-es fülesem és jelentem semmi baja, úgyhogy nem kellene általánosítani...

fery02
Még a walkman telókhoz járó fülesek is ilyen gányák? Mert ott azért tényleg elég gáz az ilyen hiba.

A helyzet az,hogy minden SonyEricsson headsett elég gáz ! Elöbb elkezd kimozogni aztán bent se marad,vagy nincs hang benne ! Sajnos ! gsm

Minden ami Gsm

Igen, ismerem az oldalt, én is itt találtam legolcsóbbnak neten a fülest, T-Mobilenál ugyanennyibe kerül a csomagolatlan, tehát ugyanolyan árban dolgoznak. Nõvéremékkel meg is tudnám vetetni a raktárüzletben elvileg, tehát postaköltséget sem kellene fizetnem, de nem tudom megtennék-e nekem ezt a szívességet. Majd holnap felhívom telón, hátha sikerül lerendezni. Én memóriakártyát nagyon olcsón szereztem mikor Bp-n jártam egy hétig 😄 Ezt már anno leírtam. 10.000-ért egy 2Gb-s elég jó áron volt a MS-kártyák közt. Mondjuk az igen irritáló, hogy a MicroSD majdhogynem feleannyiba kerül ugyanakkora memóriával mint egy MS Pro Duo...
fery02
Én innen rendeltem meg anno a fülest, meg innen is vettem memkártyát, szerintem jó áron mindkettõt.
Amúgy errõl nem is hallottam, hogy jobban zabálja az aksit, ha teljes képernyõn fut a médialejátszó 😮.
Ja, és nekem végülis úgy tûnik, hogy a kontakt hibára beválik a radír XD

Én az e-mailt szeretném beállítani inkább, de az még kérdés hogy hogyan fogom 😄 Kissé bonyolult így éjszaka 10után. Inkább holnapra hagyom. Na jóéjt minden éjszakai bagolynak x)
Hát igen, elég kínos lehet néha x) Velem még nagyobb tömegben nem történt hasonló szerencsére 😊 Egyébként ha bent vagy a media playerbe, akkor ugye pillanatok alatt megvan a pause billentyûzárral is ilyenkor 😊 Csak az a baj hogyha be vagy lépve és úgy van csak a billzár, tehát nem kicsinyítve van az alkalmazás, akkor eléggé aksizabáló :S És nem tudom miért, mikor ugyanúgy csak a fekete semmiséget, vagy rajta a takarék módú órát látod 😄 Ezen elcsodálkoztam már... Különben én most tervezem HPM-70-es vételét, de egyenlõre pórul jártam T-Mobillal, mert tegnap rendelni akartam, és akkor mondták hogy nincs raktáron, szombaton nem tudom miért nem volt képes megnézni a csaj hogy van-e vagy nincs :/ Mindegy, remélem jövõhéten már tudnak szerezni egyet.
Idõközben mégis elõkotortam a linket:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242
Remélem megfelel. 😊
fery02
Különösképp akkor zavaró, ha úgy elmozdul, hogy nem is érzékeli, ilyenkor persze miközben szól a zene, a hangot átrakja a hagszórókra, és különösképp irritálló tud lenni, mikor egy tömött buszon szólal meg, és mindenki hallhatja milyen állatságot hallgatok éppen. XD
Ráadásul ilyenkor megállítani sem könnyû a zenét, mert ugye általában bill.záron van, és eltelik pár másodpercbe, mire kioldjuk, + ha kell, belépünk a Media lejátszóba, és pause 😊

Na ez a telefon kora elég értelmetlenül jött ki. Csak azért írtam ezt, mert az enyém most lesz nemsoká egy éves (novemberben) és ugye mindenre jellemzõ az idõ haladtával az elhasználódás.
Egyébként nekem is volt hasonló gondom a fülhallgatómmal, de a gyárival. Mondjuk nekem megoldódott magától, de ha már idõsebb a teló 1 évesnél, akkor mondjuk kontakt hiba tényleg elõjöhet. Nekem is ugyanígy, hogy kicsit megmozdult a csatlakozó, és már nem is volt csak féloldalt hang... De ezt mindössze egy nap csinálta, utána jó lett minden magától.
A sonyericsson.com-ról el tudsz jutni arra valahogy. Én a netet állítottam be így. Kiküld a mobilodra egy sms-szerû dolgot, ami magától beállítja a hálózatot, elõtte neten az oldalon mindent megkérdez (ország, szolgáltató, azt hiszem telefon típust is, és a telefonszámod persze😊)
Linkkel nem tudok jelenleg szolgálni ami pontosan oda vezet, mert kissé be van állva a netem valamitõl :S Örülök hogy ide is fel tudtam nézni.
fery02
kössz a tippeket 😊

chicco
radir
vagy finoman alkohol ill kontaktspray.akkut dobd le róla

fery02
Nekem olyan gondom van, hogy vettem egy HPM-70-et már vagy 4 hónapja, és mostanában oylasmit csinál, hogy ha rácsatlakoztatom telefonra, sokszor nem is észleli, vagy ha észleli, akkor is bizonytalan. Sokszor van oylan, hogy szól a zene, egy kicsit megmozdítom a csatlakozót, elmegy az egyik fülesbõl a hang. Valszeg valami kontakt hiba van, az biztos, hogy nem a vezeték tört meg. Van erre esetleg valami szer, amivel be kéne fújnom a csatlakozó felületet? 😛