2396
-
tenso #2195 neoCT Gondolom is ,hogy sok mindenki örülne kikódoló proginak.Már találtam mindenféle kódot meg ilyeneket,de progit nem annyit mond mindenki softver kábel kell hozzá.No wazze mondom akkor inkább kikódoltatom annyiért,ha találok valakit.Találtam már témák átalkitó progit is.Zsir naonMost venni akarok egy w300i-t remélem fog annyi örömet okozni mint ez a telo,bár a barátnömé lesz.Ezt nem cserélem le, pedig már látszik rajta az évek nyomai.Lefestem és újra ragyog.Ja a joystik-ot lehet cseréltetni és az kb mennyi??Na az a sok játéktól elég gáz már! -
#2194 Hogyne tudnád már, csak a különbség annyi lesz, hogy k550i-n gyorsabb lesz minden :D
Régi teló már sajnos ez a k750 :(, de ez lényegtelen mondjuk :) -
#2193 A 750 dolgait tudom az 550i-n használni?
Gondolok itt főleg a Java alkalmazásokra. -
#2192 Inkább k550-t nézzél, hasonló mint ez végülis, de gyorsabb. -
#2191 Sziasztok!
Tervezem egy új teló vásárlását. Sharp GX10i helyett akarok egy realive jó telefont. Egész nap telefonokat nézegettem ebben az árkategóriában. És mindenhol ez kapta a legjobb minősítést. 25 k T...-nál.
Megéri manapság ilyen telefont venni? Vagy van esetleg újabb telefont kellene eröltetnem.
Mi a véleményetek a 790-esről? -
#2190 k750i re CSAK W800I szoft ot lehet tenni w810i -t azért nem lehet megcisnálni mert annak nem Joystickja van -.- -
Easy Csabesz #2189 Hello
Most telefonvásárlás előtt vagyok. Kérlek segítsetek.
Kéne nekem egy olyan telefon ami SonyEricsson. A lényeg legyen benne memória kártya, 2megapixeles kamera, focus, alapon egy 256mb memória, legyen hozzá adatkábel, jó füles. Azért írom ezt mert nekem nem adtak a régebbi se telefonomhoz adatkábelt. -
liszike #2188 tudnál pl. te segiteni hogy ezt a softmodot honnan tudnám letölteni (magyar)kellene köszi! -
liszike #2187 Sziasztok!
Kérlek segitsetek! egyik haveromnak k750i telója van és w810i soft mod van rajta tudnátok segiteni hogy hogyan lehet megoldani hogy a telefonra w800i,w810stb. softmodot tenni?
Előre is köszi! -
motor22 #2186 de felvan, már mindenfélével próbáltam és nem működik sehogysem -
#2185 Nincs telepítve a a CD-jéről a PC Suite. Asszem így hívják a programját. -
motor22 #2184 szerintetek miért nem ismeri fel a gépem a telefonomat???? SE K750i -
motor22 #2183 mert nekem kéne a szoftverfrissítése a k750i-hez -
#2182 mert már régi és amikor frissitettek az oldalon kivették -
#2181 és nálam sincs :O
na mind1, engem nem zavar -
motor22 #2180 sziasztok!
nemtudjátok hogy a sonyericsson.hu -n miért nincsen K750i???? -
neoCT #2179 Hali srácok, valaki nem tud proxyt a gracenotehoz? Szeretném, hogy működjön a zenemásolásnál ez a vacak ID keresés vagy micsoda. -
spy803 #2178 Ha a Hp nyomtatódban van bluetooth akkor nem kell számítógép a nyomtatáshoz, hanem telefonról küldöd a képet. -
#2177 És a nyomtatót nem lehet vele irányítani? Csak mert van benne valami Hp printeres cucc és még nem jöttem rá mire való. Lehet, hogy nem arra, csak kérdezem. -
Penet #2176 jah és izé valaki nem tudna segíteni a kábellel?? pls msn: [email protected]
-
Penet #2175 jaja ma vettem a telót volt itthon bluetooth-om azt mivel adat kábel nem akarta bevenni a sebességet megnéztem mit tud.. nagyon állat dvd-zés közbe jól fog jönni ha irányítani kell a progit (media player) :D
-
#2174 Photoshop-polni k750-el gec -
spy803 #2173 Tudnád biza! Sőt a powerpointot is. :P -
#2172 szevasztok
szerintetek ha vennék bluetooth adaptert (usb-s) a géphez laza 2-3 ezerért akkor tudnám kezelni a telefonnal az egeret is???vagy a media playert??? -
#2171 Én nem is neked dumáltam, és nem mondtam semmi olyat h mit ne csinálj a telefonoddal. Én egy sorba leírtam a véleményemet, és kész. Még azt se mondhatod hogy nagyon bíráltam. Csupán annyit írtam hogy nekem olyan nagy különbség nincs a két szoftver között. Én nem kezdtem vitát, de most befejezem még mielőtt elkezdődik. Kössz a megértésedet. -
motor22 #2170 bocs de kétszer irta ki és nem tom hogy miért
És nagyon köszönöm gabko a segítséget. -
motor22 #2169 De nekem te meg joshua ne dumáljatok má ... Azt csinálok a telefonommal amit csak akarok!!
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem. -
motor22 #2168 De nekem te meg joshu ne dumáljatok má ... Azt csinálok a telefonommal amit csak akarok!!
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem. -
#2167 jah -
#2166 Csak tudsz bekapcsolásnál váltani a telefon és az mp3lejátszó között. Amugy ezen felül szerintem sincs olyan nagy különbség. -
#2165 miért jobb az hogy walkam funkció??semmivel ugyan ugy tudsz zenét hallgatni:) a médialejátszoban és még ott is lehet növelni a basszust meg ilyenek szal szentem tök felesleges -
gabko #2164 www.getjar.com -
motor22 #2163 valaki megtudná nekem mondani hogy debrecenben van e sony ericsson szervíz, mert a gép nem ismeri fel a telefonomat (K750i), meg van egy csomó baja... -
motor22 #2162 nagyon köszönöm, de azt nemtudjátok hogy honnan tudnám ezt a programot letölteni ha létezik ilyen??? -
#2161 Végülis, ki tudja, lehet, hogy létezik, csak én nehezen tudom elképzelni a megvalósítást java környezetben. :) -
gabko #2160 hali!
nem igazán ismerem a samsung telokat de pl: a SGH-E900 vagy a SGH-D900- telóban (haveromnak van vmelyik) láttam ilyen funkciót és ha jól tudom ezek a telok sem symbianosak...
szóval ha jól tudom... akkor lehetséges hogy van ilyen java alkalmazás...
ha viszont nem jól gondolom akkor bocsi :) -
#2159 Nem hiszem, mert ugye az is java alkalmazás volna. A java pedig eléggé korlátolt, szóval nem hiszem, hogy létezne ilyen program.
Esetleg symbian-ra, de nekünk olyan nincsen :) -
motor22 #2158 valaki tudna abban segiteni hogy van e olyan program telefonra (K750i) hogy fájlokat (pl.:videó, kép) le lehetne zárni, ugy hogy csak jelszóval lehet megnézni???? -
motor22 #2157 na tud nekem valaki segíteni??pls
meg abban is hogy debrecenben van sony ericsson szerviz???? -
#2156 Soha, hiszen a Sony Ericsson nem gyárt (tudtommal) okostelefonokat. És (tudtommal) symbian csak azokra megy fel. Az SE JAVA alapú telefon, nem lehet rá rakni symbian-t.