Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
üdv.
http://loal.atw.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
várdmegm ég yön valaki aki érthozzá.
http://loal.atw.hu
Amúgy a szoftvert úgy tudod megnézni, hogy jobbra joy, * , balra joy, balra joy, * , balra joy, * . (Tehát: J*BB*B*).
Nekem R1CA021 szoftver van és erre mondták, hogy 4-ig bõvíthetõ. Nem tudom biztosra, mert nem próbáltam, csak tervben van, hogy veszek bele kártyát.
köszi
A kontakthiba azt jelenti, hogy valami nem érintkezik rendesen a készülékben (megjegyzem nálam fél év alatt eddig semmi ilyen nem volt tapasztalható). Ezt kontaktsprével, vagy esetleg tisztítással, grafitozással orvosolni lehet. A telefonra nem kell W800-as szoftvert rakni, de való igaz, hogy azzal a szofttal némileg jobban szól a muzsika, hiszen az arra van kihegyezve. Mindemellett én nem tennék rá semmi pénzért. Egyrészt, mert ugrik a garancia,másrészt meg szerintem a saját szoftverével is gyönyörûen szól. Azthiszem a legújabb K750I szoftverrel már 4Gb-ig is bõvíthatõ a készülék, (nem biztos)de arról nem tudok, hogy annál milyen sebességgel megy. 2Gb-nál még normál sebbességgel futnak a dalok.
Ennyit tudok mondani a telóról. Szerintem megéri nagyon, persze én elfogult vagyok. De ha gondolod nézz szét a többi teló között, még biztosan rengeteg jó készülék van ilyen árkategóriában.
most akarok venni egy k750 it de nem tom h megéri e? ha nem éri meg szerintetek mijet érdemes venem?
mer irtátok h kontakt hibás egy pár telo de mi az a kontakt hiba?
és mi az radirozás? meg mér kell w800 as szoftver a mobilra mér jobb?
és meddig lehet bõviteni a telot? nincs ojan h belasul ha nagy memoria kártyát veszek bele? és irjátok meg a szemályes tapasztalaitokat pls
de légyszi válaszoljatok mindenkérdésemre
elõre is kössz
Minden ami Gsm
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Minden ami Gsm
Amúgy errõl nem is hallottam, hogy jobban zabálja az aksit, ha teljes képernyõn fut a médialejátszó 😮.
Ja, és nekem végülis úgy tûnik, hogy a kontakt hibára beválik a radír XD
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242
Remélem megfelel. 😊
Ráadásul ilyenkor megállítani sem könnyû a zenét, mert ugye általában bill.záron van, és eltelik pár másodpercbe, mire kioldjuk, + ha kell, belépünk a Media lejátszóba, és pause 😊
Linkkel nem tudok jelenleg szolgálni ami pontosan oda vezet, mert kissé be van állva a netem valamitõl :S Örülök hogy ide is fel tudtam nézni.