Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi teló már sajnos ez a k750 :(, de ez lényegtelen mondjuk :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gondolok itt fõleg a Java alkalmazásokra.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Tervezem egy új teló vásárlását. Sharp GX10i helyett akarok egy realive jó telefont. Egész nap telefonokat nézegettem ebben az árkategóriában. És mindenhol ez kapta a legjobb minõsítést. 25 k T...-nál.
Megéri manapság ilyen telefont venni? Vagy van esetleg újabb telefont kellene eröltetnem.
Mi a véleményetek a 790-esrõl?
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Most telefonvásárlás elõtt vagyok. Kérlek segítsetek.
Kéne nekem egy olyan telefon ami SonyEricsson. A lényeg legyen benne memória kártya, 2megapixeles kamera, focus, alapon egy 256mb memória, legyen hozzá adatkábel, jó füles. Azért írom ezt mert nekem nem adtak a régebbi se telefonomhoz adatkábelt.
Kérlek segitsetek! egyik haveromnak k750i telója van és w810i soft mod van rajta tudnátok segiteni hogy hogyan lehet megoldani hogy a telefonra w800i,w810stb. softmodot tenni?
Elõre is köszi!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
na mind1, engem nem zavar
nemtudjátok hogy a sonyericsson.hu -n miért nincsen K750i????
szerintetek ha vennék bluetooth adaptert (usb-s) a géphez laza 2-3 ezerért akkor tudnám kezelni a telefonnal az egeret is???vagy a media playert???
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
És nagyon köszönöm gabko a segítséget.
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem.
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nem igazán ismerem a samsung telokat de pl: a SGH-E900 vagy a SGH-D900- telóban (haveromnak van vmelyik) láttam ilyen funkciót és ha jól tudom ezek a telok sem symbianosak...
szóval ha jól tudom... akkor lehetséges hogy van ilyen java alkalmazás...
ha viszont nem jól gondolom akkor bocsi :)
Esetleg symbian-ra, de nekünk olyan nincsen :)
meg abban is hogy debrecenben van sony ericsson szerviz????
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
pls könyörgök segítsetek
elõre is köszi.:)
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
tenso: Én programról nem tudok, csak kódról, de sajn nem tudom mi lehet az :/ Pedig én is örülnék egy ilyennek garilejárat után... Mondjuk már csak egy hónapot kell rá várnom.
Régebbi hsz-hez: Szerintem kissé belassítja a telót a kártya, zenehallgatásba és videónézésbe egyáltalán nem szól bele, de a menüben és fõleg a képek között nekem eléggé belassul sokszor, most csak annak örülök, hogy már elég régen nem fagyott a mobil. (koppkoppkopp) Egyébként a néha nagy lassúsága mellett szinte semmi hátrányosságot nem tudok mondani. Nekem elég gyors, amiket pedig használok rajta, azok mûködnek tökéletesen. Mondjuk wapot még nem nagyon próbálgattam, netet mégannyira sem.
Most egy kérdés tõlem: Valaki nem tudja hogyan kell kitölteni az SE oldalán azt az ojjektumot, amivel a mailezést tudom megcsinálni a mobilon? (Remélem már használta valaki innen..., ugye arra gondolok, mikor kiküld a végén a mobilra egy parancsot, amit elindítva beállítja a kért dolgokat, és mûködik minden hacsak el nem rontottad...) A lépések nagyrészét értem, de van egy, ahol megakadok mielõtt elkérné a mailcímem adatait.
és a hivásdij is 100Ft olcsobb lesz percenként :D
http://loal.atw.hu