Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neoCT Gondolom is ,hogy sok mindenki örülne kikódoló proginak.Már találtam mindenféle kódot meg ilyeneket,de progit nem annyit mond mindenki softver kábel kell hozzá.No wazze mondom akkor inkább kikódoltatom annyiért,ha találok valakit.Találtam már témák átalkitó progit is.Zsir naonMost venni akarok egy w300i-t remélem fog annyi örömet okozni mint ez a telo,bár a barátnömé lesz.Ezt nem cserélem le, pedig már látszik rajta az évek nyomai.Lefestem és újra ragyog.Ja a joystik-ot lehet cseréltetni és az kb mennyi??Na az a sok játéktól elég gáz már!
fery02
Hogyne tudnád már, csak a különbség annyi lesz, hogy k550i-n gyorsabb lesz minden :D
Régi teló már sajnos ez a k750 :(, de ez lényegtelen mondjuk :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pIIrash
A 750 dolgait tudom az 550i-n használni?
Gondolok itt fõleg a Java alkalmazásokra.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

fery02
Inkább k550-t nézzél, hasonló mint ez végülis, de gyorsabb.

pIIrash
Sziasztok!

Tervezem egy új teló vásárlását. Sharp GX10i helyett akarok egy realive jó telefont. Egész nap telefonokat nézegettem ebben az árkategóriában. És mindenhol ez kapta a legjobb minõsítést. 25 k T...-nál.
Megéri manapság ilyen telefont venni? Vagy van esetleg újabb telefont kellene eröltetnem.

Mi a véleményetek a 790-esrõl?

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Pheaper
k750i re CSAK W800I szoft ot lehet tenni w810i -t azért nem lehet megcisnálni mert annak nem Joystickja van -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Hello
Most telefonvásárlás elõtt vagyok. Kérlek segítsetek.
Kéne nekem egy olyan telefon ami SonyEricsson. A lényeg legyen benne memória kártya, 2megapixeles kamera, focus, alapon egy 256mb memória, legyen hozzá adatkábel, jó füles. Azért írom ezt mert nekem nem adtak a régebbi se telefonomhoz adatkábelt.
tudnál pl. te segiteni hogy ezt a softmodot honnan tudnám letölteni (magyar)kellene köszi!
Sziasztok!

Kérlek segitsetek! egyik haveromnak k750i telója van és w810i soft mod van rajta tudnátok segiteni hogy hogyan lehet megoldani hogy a telefonra w800i,w810stb. softmodot tenni?
Elõre is köszi!
de felvan, már mindenfélével próbáltam és nem mûködik sehogysem
fery02
Nincs telepítve a a CD-jérõl a PC Suite. Asszem így hívják a programját.

szerintetek miért nem ismeri fel a gépem a telefonomat???? SE K750i
mert nekem kéne a szoftverfrissítése a k750i-hez
Pheaper
mert már régi és amikor frissitettek az oldalon kivették

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

fery02
és nálam sincs :O
na mind1, engem nem zavar

sziasztok!
nemtudjátok hogy a sonyericsson.hu -n miért nincsen K750i????
Hali srácok, valaki nem tud proxyt a gracenotehoz? Szeretném, hogy mûködjön a zenemásolásnál ez a vacak ID keresés vagy micsoda.
Ha a Hp nyomtatódban van bluetooth akkor nem kell számítógép a nyomtatáshoz, hanem telefonról küldöd a képet.

totyak
És a nyomtatót nem lehet vele irányítani? Csak mert van benne valami Hp printeres cucc és még nem jöttem rá mire való. Lehet, hogy nem arra, csak kérdezem.

jah és izé valaki nem tudna segíteni a kábellel?? pls msn: [email protected]
jaja ma vettem a telót volt itthon bluetooth-om azt mivel adat kábel nem akarta bevenni a sebességet megnéztem mit tud.. nagyon állat dvd-zés közbe jól fog jönni ha irányítani kell a progit (media player) :D
fery02
Photoshop-polni k750-el gec<#idiota>

Tudnád biza! Sõt a powerpointot is. :P

Pókmalac
szevasztok

szerintetek ha vennék bluetooth adaptert (usb-s) a géphez laza 2-3 ezerért akkor tudnám kezelni a telefonnal az egeret is???vagy a media playert???

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

joshua
Én nem is neked dumáltam, és nem mondtam semmi olyat h mit ne csinálj a telefonoddal. Én egy sorba leírtam a véleményemet, és kész. Még azt se mondhatod hogy nagyon bíráltam. Csupán annyit írtam hogy nekem olyan nagy különbség nincs a két szoftver között. Én nem kezdtem vitát, de most befejezem még mielõtt elkezdõdik. Kössz a megértésedet.

bocs de kétszer irta ki és nem tom hogy miért
És nagyon köszönöm gabko a segítséget.
De nekem te meg joshua ne dumáljatok má ... Azt csinálok a telefonommal amit csak akarok!!
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem.
De nekem te meg joshu ne dumáljatok má ... Azt csinálok a telefonommal amit csak akarok!!
Ugyhogy csönd legyen és ne szóljatok már a dolgaimba!!!
Rendbevan??
Én se cs*szegetlek titeket, akkor ti is hadjatok békén!!!
Oks?
Csak segítséget kértem.
Balazs15
jah<#idiota>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

joshua
Csak tudsz bekapcsolásnál váltani a telefon és az mp3lejátszó között. Amugy ezen felül szerintem sincs olyan nagy különbség.

Balazs15
miért jobb az hogy walkam funkció??semmivel ugyan ugy tudsz zenét hallgatni:) a médialejátszoban és még ott is lehet növelni a basszust meg ilyenek szal szentem tök felesleges

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

www.getjar.com

valaki megtudná nekem mondani hogy debrecenben van e sony ericsson szervíz, mert a gép nem ismeri fel a telefonomat (K750i), meg van egy csomó baja...
nagyon köszönöm, de azt nemtudjátok hogy honnan tudnám ezt a programot letölteni ha létezik ilyen???
fery02
Végülis, ki tudja, lehet, hogy létezik, csak én nehezen tudom elképzelni a megvalósítást java környezetben. :)

hali!
nem igazán ismerem a samsung telokat de pl: a SGH-E900 vagy a SGH-D900- telóban (haveromnak van vmelyik) láttam ilyen funkciót és ha jól tudom ezek a telok sem symbianosak...
szóval ha jól tudom... akkor lehetséges hogy van ilyen java alkalmazás...
ha viszont nem jól gondolom akkor bocsi :)

fery02
Nem hiszem, mert ugye az is java alkalmazás volna. A java pedig eléggé korlátolt, szóval nem hiszem, hogy létezne ilyen program.
Esetleg symbian-ra, de nekünk olyan nincsen :)

valaki tudna abban segiteni hogy van e olyan program telefonra (K750i) hogy fájlokat (pl.:videó, kép) le lehetne zárni, ugy hogy csak jelszóval lehet megnézni????
na tud nekem valaki segíteni??pls
meg abban is hogy debrecenben van sony ericsson szerviz????
fery02
Soha, hiszen a Sony Ericsson nem gyárt (tudtommal) okostelefonokat. És (tudtommal) symbian csak azokra megy fel. Az SE JAVA alapú telefon, nem lehet rá rakni symbian-t.

Hy szerintetek olyat lehet csinálni ,hogy symbiant felrakni k750i-re?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

feltetem de nem ismeri fel hiába meg valamijen cabl progi is volt rajt vmi usb progi azt is rá tetem de nem jo
fery02
A telód CD-jén van egy asszem PC Suite nevû program. Na azt tedd fel.

pls segitsetek nem ismeri fel a telom a gépem van hozzá kábelem cd m most vettem a telot és nem ismeri fel a gép.
pls könyörgök segítsetek
egyébként nem felesleges mert lessz benne walkman funkció és engem az nem érdekel hogy 2 megapixeles a kamera hanem hogy legyen benne walkman funkció
bocsi akit idegesítettem de már mindenhol kerestem és már csak ide tudtam jönni hátha kapok segítséget, másodszor is bocsi.
Hali mindenkinek nem tom hogy jó helyen járok-e, de olyan kérésem lenne hogy ha tudtok olyan oldalt ahol nem drágáért kapok k750i LCD-t és vaku, kamera összekötõ kábelt.
elõre is köszi.:)

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Heh lol x) Örülne is neki mindenki.
tenso: Én programról nem tudok, csak kódról, de sajn nem tudom mi lehet az :/ Pedig én is örülnék egy ilyennek garilejárat után... Mondjuk már csak egy hónapot kell rá várnom.
Régebbi hsz-hez: Szerintem kissé belassítja a telót a kártya, zenehallgatásba és videónézésbe egyáltalán nem szól bele, de a menüben és fõleg a képek között nekem eléggé belassul sokszor, most csak annak örülök, hogy már elég régen nem fagyott a mobil. (koppkoppkopp) Egyébként a néha nagy lassúsága mellett szinte semmi hátrányosságot nem tudok mondani. Nekem elég gyors, amiket pedig használok rajta, azok mûködnek tökéletesen. Mondjuk wapot még nem nagyon próbálgattam, netet mégannyira sem.
Most egy kérdés tõlem: Valaki nem tudja hogyan kell kitölteni az SE oldalán azt az ojjektumot, amivel a mailezést tudom megcsinálni a mobilon? (Remélem már használta valaki innen..., ugye arra gondolok, mikor kiküld a végén a mobilra egy parancsot, amit elindítva beállítja a kért dolgokat, és mûködik minden hacsak el nem rontottad...) A lépések nagyrészét értem, de van egy, ahol megakadok mielõtt elkérné a mailcímem adatait.
ki tud olyan progit amivel tudom függetleniteni a telot?
Flamer
nem mer 6 megapixel lesz :DDD és 100db ingyen sms/hó. :D akárhova.
és a hivásdij is 100Ft olcsobb lesz percenként :D

http://loal.atw.hu