2396
-
#552 passz .. wodás vagy ? -
#551 Azért az örömbe keveredik egy kis üröm is. Nem tudok 104-et hívni :(
Bármit teszek, mindíg a 112-es segélyhívót kapom meg. Valami ötlet. -
#550 thx all -
#549 -
#548 GRT :)) -
#547 Sziasztok!
Pénteken 2 hónap várakozás után végre meg kaptam a telefont. Mit mondjak? Fantasztikus. Nagyon tetszik. Max elégedett vok vele. :) -
#546 lehet már kapni új billentyűzetet, előlapot ehhez? nem tetszik az a béna kettes, meg a kisgombok sem -
#545 kri=kéri -
#544 2 napig küzködtem firmware frissítés után. Bár w800-m van és ahhoz alapból a D2P progit kri, különben nem lejátszható az mp3, most meg azzal is csak számonként tudom rátenni, különben nem jelenik meg a telón, csak amíg a géphez van kötve. Valamit elbasztak sztem. -
G_ArchAngel #543 én is Commanderrel másolom de nem volt ilyen gondom még... -
fuser #542 Ti találkoztatok már azzal a problémával, hogy átmásoljátok az mp3-at a memkártyára, de a fájlok mégsem jelennek meg a telefonban? TotalCommander-el másolom, usb-n keresztül. Ha jól emlékszem vissza, firmware frissítés előtt nem volt ilyen probléma. -
CéZé #541 Ezzel meg itt a patch hozzá.
És mindez itt található: http://k500i.atw.hu/ -
G_ArchAngel #540 keress rá erre a google-val: x-3gp-video-converter.exe -
Farkas Péter #539 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy honnan lehet letölteni olyan progit amivel .3gp Formátumot tudok csinálni?
-
#538 lemaradt az ismered a nemtommilyen oldalnál az, hogy: nem
milyen sürün látogatatod: eddig még nem
:) -
#537 Énis...lesz vmi eredménye ? :D -
#536 Kitöltve -
ALCAPONE #535 Hello mindenkinek,
csinálunk egy online kérdőívet, amely a mobiltelefonnal kapcsolatos szokásokat hivatott felmérni, aki szeretné kitölteni klikk:
Nagy Mobil Kérdőív -
#534 -
#533 jobban biztos nem fog szólni -
#532 csács !
ha k750/d750 emre w800 szoftot rakok miben fog megváltozni? :P
pl. kikapcsolt állapotban zene halgatás, jobb mp3lejátszó ??? -
G_ArchAngel #531 ízlés kérdése, én a monitorom is minimum 1600×1200-ban használom... -
#530 A K500-asba még sikerült nomrál méretü naptárt tenni
ami még látszik is, ez meg mint a bolhapiszok -
#529 valaki magyarázza már meg nekem, miért ilyen mütyüri naptárt kellett csinálni? nincs elég hely?
ez egy W550i képe, de a szoft szinte ugyanaz
-
G_ArchAngel #528 nekem durván 2× gyorsabban megy, mint a Nokián - furcsáltam én is, lehet, hogy jobb erre az ujjhosszra:) -
zolee12 #527 én is ezzel küzdök!
pannon-os vok!
1 órát használom és tuti,h lesz vele vmi gond,lefagy,eltünik a "képernyőről" minden...stb -
zolee12 #526 SMS írásnál(160karakter után) görcsölnek az újjaimban az idegek!
előtte évekig nokiáim voltak azokkal rengeteget írtam és soha semmi gondom nem volt!
még mindig nem szoktam meg ezzel a karakterek bepötyögését -
G_ArchAngel #525 nekem szintén voda, de nem fagy... -
Xenator #524 Hali! A Voda márkaszervízben mondták, hogy előkészítés alatt van totemoszlopok telepítése, ahol csak rácsatlakozol a telefonnal és tölti rá a szoftvert és egyebeket. Hogy mibe fog kerülni, azt nem tudják. Addig is szívom a fogam, mert ha a K750i-met rácsatlakozoztatom a számítógépre, szegényke minden nap lefagy egyszer egy darabig. Hasonló probléma? -
#523 igen, de az már elég régen volt, nem emlékszem miken mentem keresztül, viszont ITT ez a topik végig a seus problémáiról szol. én is itt irogattam le a bajomat. (első oldal aljátol, LeeFH usernévvel vagyok) -
fuser #522 feltelepítettem, bár ezen a gépen 1.0 usb van.
de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. neked sikerült? -
#521 telepítetted az USB Drivert?
nekem is ez volt a problémám.. -
fuser #520 sikerült már valakinek a hivatalos SE oldalról frissíteni a firmwaret? kb. 1órás próbálkozás, java install, update progi telepítése után eljutottam az utolsó lépéshez.
-húzza le az usb-ről a telefont, kapcsolja ki, majd 20 mp múlva ismét be a 'c'-t nyomva tartva
-a frissítés 15mp belül elkezdődik, ne húzza le a telefont semmiképp
a progress bar 0%-on, vártam, de fél óráig se történt semmi
mit csináltam rosszul, vkinek végigcsinélta már az oldal?
vagy jobb ha elviszem gsm boltba frissíteni? -
#519 nekem kezeli, magyar nyelü a felülete is. talan probálj meg egy frisebb verziot -
fuser #518 Sziasztok! Foglalkozott már valaki azzal, hogy a MyPhoneExplorer progi hogyan tudná kezelni a magyar ékezetes betűket? -
#517 akkor viszont kérek egy ujat! -
#516 :)))) -
#515 Google
még én is BAKKER -
#514 http://googlr.com/
BAKKER -
#513 A nyikorgós témához annyit, hogy nálam egyáltalán nem csinálja