2396
-
Realtibi #592 Boldog Karácsonyt minden Sony Ericsson k750i rendelkezö emberkének
meg a többinek is:DDDD -
#591 Köszi viszont kivánom nekedis !!! -
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Realtibi #589 ja már jó
nekiugrottam és jo lett
de jó:DDDD -
rolik750i #588 Másnal is van ilyen baja? -
rolik750i #587 www.zaza.uw.hu ról lehet szótárakat letölteni -
rolik750i #586 Sziasztok! A bluetooth távvezérlést hol lehet elinditani? én nem találom sehol a telómon:( A kezelési utmutatoban azt irjaák h a szorakozásnál van de nekem ott nincs olyan (söt máshol se) Ez szofthiba? Lehetséges hogy ilyet egyszerüen csak kihagynak belöle? Csak akkor mûködik amiokr elöször párositom a géppel és akkor rá is kérdez hogy elinditsa-e. Tehát benne van a funkcio csak nem tudom elinditani -
Realtibi #585 jó nektek:D
-
#584 Ez bizony így igaz :)
Tökéletesen műkdik és elég az adatkábel hozzá.
Én azért használom a bt. is. Úgy sokkal több dolog elérhető, bár a fileokat adatkébelen teszem ide-oda én is, mert az + gyorsabb. -
#583 Nekem felismerte a memóriakártyát egy sima háttértárként, így át tudom másolni a kártyára csak simán a dolgokat:) -
Realtibi #582 kaptam a telohoz egy adatkábelt meg perse hozzá egy cdt
na de olyan nyomorult progi ez
azt sem tom hogy kell kezelni
-
#581 Köszi az infokat! -
Realtibi #580 ha nekem tul hamar lemerül az aksi
vagy csak gyakran használom?
vagy mi van más ha van?:D -
#579 sima adatkábellel megy, tök ingyen van, csak ahogy azt stp4trick is irta most nem megy, és általában akadozik a szolgáltatás, és problémás a frissítés. de általában azért mindenkinek össze szokott jönni. :) -
#578 És ez sima adatkábellel is megy, amit adtak hozzá alapból? De gondolom fizetni kell érte...vagy nem? -
#577 én a neten keresztüli frissítést csináltam w800-n és a SE honlapján keresztül, az ment, de néhány napja nem működik az oldal ezen része, így passz, várj egy kicsit -
#576 Üdv!
Valaki frisített már a telon szoftvert "házilag"? Vki leírhatná hogy hogyan kell ha tudja, v. vmi link ahol le van írva. Thx előre is. -
gabko #575 aszem meg van... :) -
gabko #574 SE K750i-re létezik pl: angol magyar szótár program/alkalmazás?
ha igen tudtok segíteni honnan tudom letölteni...?!
köszi -
Realtibi #573 na megvan
a 3. vodás üzletben tudtam csak megvenni:D
de mégrte
naon teccik -
#572 Azt igazán jól teszed. :) -
Realtibi #571 na holnap megveszem:D
király -
henzsely #570 Köszönöm nagyon sokat segitettél
!!!!!!!!!!!
-
#569 Tessék csak tessék ;) -
#568 jó a link, működik, megyek is 1-2 képpel gazdagítom -
#567 Hát ez a linkelés nem jött be
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs -
#566 Talán téged is érdekel ez a TOPIC -
#565 szerintem én sem voltam közömbös, hiszen vettem a fáradtságot és irányt mutattam, ha már nem jut eszébe
na elég az offból bocsi -
#564 ha te mint önjeleölt jótünsdér segítesz másoknak, tedd
de másokon ne kérd számon a közömbösséget -
#563 Hogy te mekkora vagy.
Persze hogy lehet kérdezni. De azért mindennek van határa. Ha vkit vmi nagyon érdekel, keresse meg és válassza ki a számára legmegfelelőbbet. Mert hiába adsz 5 lehetőséget, lehet 1 sem lesz jó neki. -
CéZé #562 az igaz, de akkor minek a fórum ha nem lehet kérdezni?
elég lenne az sg főoldalára kiirni hogy google.com, nem? -
#561 miért? a google sztem bőven elég segítség... -
CéZé #560 grat, nagyon sokat segítettél
henzseli: itt találsz mindent: http://pappfer.hu/ -
#559 itt -
henzsely #558 és ilyet hol találok??
-
#557 my phone explorer -
henzsely #556 Segitsetek még ezzel nem tudok kapcsolatozt teremte
ni .. Van e más lehetöslég???
-
#555 Talán egy floAT's Mobile Agent-el próbálkozz. -
#554 Az bizony. Viszont eddig egy K700i boldog tulajdonosa voltam (7 hónapig és nem váltam meg tőle most sem). Az nem csinálta (kártyám a régi). Ügyfélszolgálatnál (VODAFONE), azt mondták, hogy talán szoftver. Lehet, hogy így 4 naposan, egy szoftver frissítés következik? Azért figyelhetnének egy kicsit jobban. Illetve, lehetne kicsit hosszabban tesztelgetni, mielőtt a vásárló asztalára kerül. Azért ez mégis csak bosszantó. :( -
henzsely #553 szasztok Hogy ill milyen progival lehet a telcsi Andress béokjába turkálni???