2396
-
#512 Üdv
A lasyk oldalon kívül van másik ahonnét java játékokat lehetne a telohoz szerezni? Vagy ilyet nem szabad itt kérdezni? :) -
#511 Én a Sagem My X-6-ról hallottam ugyan ezt, hogy recseg... De mikor megkaptam, semmi ilyesmi dolgot nem tapasztaltam. -
#510 Nem kötözködés volt :PPPP :D -
#509 ez elég spec eset
meg ugye valakienk ezt is meg kell fizetni, szal az átlagembernek ilyen nincs, szal ezzel ne gyere -
#508 Erre már sokan panaszkodtak, hogy nyikorog, recseg-ropog....
Nemtom, nem volt még a kezemben, de a 800-as nem nyikorog az bizti. -
#507 najó.. végülis inkább itt égek egy bazi nagyot, mint a szervizben a 'nyikorgós' dumámmal! :)) -
#506 Szívesen, csak döntsd el, hova kéred -
#505 dehisz azt én is irtam. :P ... mos nézem és télleg nem irtam. na mind1. akkor csak igy gondoltam, csak nem irtam le.
oké, kérem akövetkezőt, aki belémköt! :D
nehogy. :( -
#504 picit nyikorog de szentem ellensulyozza amit tud nem ?
/ha beleszolhatok/ -
#503 jovanb+, erős másnaposságban szenvedtem. ilyenkor ne várd el tőlem, h még a szokincsemben is válogassak.. -
#502 Ja, hogy ez W800-as? -
#501 Az kizárt. Mert az enyém sehogysem nyikorog -
#500 Így nyikorog? -
Antonio #499 Enyém elég masszív :)
Telo ára meg azért nem esik mert hiánycikk, szal amig hiánycikk nevárjátok hogy esik az ára. -
#498 nektek nincs olyan érzésetek teloval kapcsolatban, h ha picit erősebben fogjátok meg, akkor attol tartotok, h szétesik? mittomén, amikor irom az sms-t, akkor ahogy tartom a telefont, így nyomom az objektiv-védőt, és az igy nyikorog, vagy hogy fejezhetném ki magam..
meg alul a töltö bemenet fölött a szürke keretet is lazán beljebb tudom nyomni.
szal nem tűnik olyan strapabíronak. nem mintha ez lenne a dolga, de olyan zavaroak ezek hangok, amiket ilyenkor kiad magábol a mechanika.
vagy csak az én telom ilyen gyártáshibás, és menjek kicseréltetni? thx. -
#497 Hamár FRáSZ. Csak nem? Mert én igen. -
#496 -
#495 Még valami. Biztosan "frászt" kaptál volna, ha most ezt nem írhatod ide?
Szerintem nem. -
#494 Nézd. Én a Vodafone-nal kezdtem mobilos pályafutásom. Évek alatt családom minden tagja Vodafone-os lett. A cég szakszervezete, ahol dolgozok, szintén a Vodafone-al kötött szerződést, így a kormányzati csomagban, mint kiemelt ügyfél vásárolhatok telefont (jelenleg a K750i 32 e. Ft., K700i 9900 Ft. - nem rossz ugye?). Egymás között a rendszerben lévő számok teljesen ingyen beszélnek. A családomban 3 ilyen telefon van és az ember kivel beszél sokat (legalább is mi), ha nem a családjával. Igen. Valóban léteznek dolgok, amik lehetnének jobbak is a Vodafone-nál (pl. live-os telefonok menüje), de nekem még mindíg ez a legkedvezőbb. Szóval véleményedet nyugodtan tartsd + magadnak! -
#493 De bizony ám :)
Ennek ellenére K700i-t is +tartom ám :) -
#492 a Vodával!! -
#491 NA hellllllloo csaknem teis veszel ilyet ??? -
#490 Én + 1 hónapja várok rá (akkor rendeltem előfizetéssel + Vodafonenál), de azóta csak azt hallgatom, hogy nincsen raktáron, mert a SonyEricsson nem szállít, ígéretével ellentétben. Vajon miért??? :((((((((((((((((((((((( -
#489 ajh
én meg nem adok érte 80k-t -
G_ArchAngel #488 hát igen, elég furcsa de ennek nem esik az ára... -
zolee12 #487 én kb. 2 hónapja használom a telót és nagyon megvagyok elégedve vele!
probléma 1 szokott lenni:mikor a szgéppel összekötöm néha lefagy,igaz én sem vok az a türelmes manus lehet néha túl sokat akarok tőle egyszerre:))) -
#486 Márha lemegy. -
#485 mire ennek lemegy az ára 50k-ra kivonják a forgalomból :( -
#484 nemprobléma. biztos ennek is a tmobile van a hátterében!:) mindig ők kotyvasztják a kaksit! :) -
#483 aha, akkorösködnek és kaki van a palacsintában. sry nemtuttam -
#482 igen, pontosan ez van nálam is. (különben nem itt kötöttem volna ki. :))
szal lényeg az, h van ez az opera mini nevezetű progi, és azt sztném valahogy üzembe helyezni. de asszem wap-ot használ, és ugyebár itt kezdődnek a problémák. sztem már az összes lehetséges kombinácioval elküldettem magamnak a beállításokat, de semmi sem segített. :( -
Antonio #481 Elküldi beállitod és nem megy :)
Előtte nekem ment szal megtom csinálni,de most talán MMS megy de wap...
Az most szarozik :( -
#480 SE.hu-n elég 1értlemű ezek beállítása.Kitöltöd, elküldi és megy -
#479 hali! van köztetek T-Mobile-os?
mert valamiért nem tudom beállítani sem az MMS szolgáltatást, sem a WAP-ot. tudnátok ebben segíteni 1 picit? (sonyericsson support oldalon miket kell beállítgatni, meg ilyenek.)
előre köszönöm szépen! -
#478 nekem nem üxik a távirányítás :( -
#477 K750 / D750 tippcsokor
http://www.connectmagazin.hu/?r=587 -
#476 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109443535 -
CéZé #475 mielött megkérdeznéd: a lap aljától visszefele a 4. -
CéZé #474 A 2. része is jó lesz? :) -
koTOM #473 valaki nem tudja megszerezni a townsment a se honlapon kivul?