2396
-
#632 Én sem értek hozzá, de ezért jön egy maflás -
#631 Nekem megcsinálta, de w800i-m van és az utolsó firssítésnél elbaszott vmit, mert eltűnt róla minden és igen furcsán viselkedett. -
#630 Nem mindeki ert hozza szal ne okoskodja' mert megcsaplak :D -
#629 Miért ne lehetne frissíteni a firmware-t? -
#628 #624 :)
#619 -ben lévő linket megnézed, és az alján van az update softwarehez link, meg driverek ha esetleg azok nem lennének fent. Kb 10 perc és meg is van az update, magyarul ír ki mindent, szal nem nehéz :) -
#627 Lol. Most mond azt hogy a telefont softjat is lehet mar frissiteni mert eledobom az agyam :D
Elmeseled hogy kell ?:D -
#626 bluetoothon keresztül tudod vele irányítani a géped axem... Hát nekem olyan nincs h használ>kikapcsolási képernyő... csak indítási képernyő olyanvan... -
#625 Valahol le van írva 'normálisan' hogy ez a CDA mit jelent (meg a számok utána)? -
#624 thx, ezzel simán ment az update :) -
#623 Igen azt is láttam. Nekem nem akarta frissíteni a szoftvert, azt mondta hogy a legfrissebb van rajta (35ös) -
#622 ÉS ISMÉT MŰKÖDIK A SZOFTVER FRISSÍTÉSI RÉSZ, KIHOZTAK EGY PROGIT, AMI TALÁN 1XŰBB LESZ, MINT AZ ELŐZŐ frissítés, bocs a capslockért, de nem volt kedvem törölni újra írni -
Realtibi #621 van egy olyan opcio hogy távvezérlés
én azt nem értem
azzal mit lehet tenni???
tv távirányitás??? -
Realtibi #620 hát simán le lehet cserélni
nyomsz pl egy képen jobb gombot
és ott hogy használ ott kiválasztod -
#619 Sziasztok, ezt láttátok már?
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. Moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632pixels wide and/or 1224pixels tall.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1D/E
Innen van -
#618 hy! a kijelentkező animot hogy lehet lecserélni? mert ami most van vodafonos xar nagyon irritál. -
#617 áhááá! ,köszi! -
#616 mit? csak annyi hogy a java cuccokat a MSSEMC\Media files\other mappába kell tenni aztán ha majd kihúzod az usbt akkor megjelenik az egyéb mappába aztán ráklikk h telepítés és kész ... Ha ez volt a kérdés akkor tessék ha nem akkor mi volt? :) -
#615 elmondod nekem is, mer énis mos kaptam egy ilyet, és ilyesmikkel még nem babráltam, de szeretnék ;) -
#614 Letoltottem a MyPhoneExplorert... naon jo vaze :D -
#613 ügyes vagy ;) -
#612 rájöttem
-
#611 márcsak aztnemértem h hogy lehet felrakni gémet mer nemlátja a memókártyát :(
ebbe help vki pls -
#610 nah sikerült megcsinálnom ....
annyut csináltam h bementem az eszközkezeéőbe és ottvolt vmi hibaikon a sonyericson k750i usb-s cucc meleett rákattinntottam h frissítse a szoftot erre aztkérte tegyembe a cd-t és 3-4 cuccon állított vmit és jó lett -
#609 nekem pl vár 2mp-et majd ad egy hangot a win és ottvan a meghajtó .. probáld ujbol rakni hátha .. -
#608 amúgy neked amikor bedugod a kábelt akkor total cmd-ben egyből ottllesz egy új meghajtó?? -
#607 nekem totalcommandernél se csinál semmit .. de majd még kisérletezek..
Azér kösz -
Realtibi #606 nekem is ez volt
végülis nemtom hogy hogy jöttem rá
de ha van total commandered akkor megjeleneki egy uj meghajto és csak huzogatni kell rá a dolgokat
-
#605 Helló mindenki!
Nemrég vettem vodánál ezta k750i-t éshát attak hozzá kábelt meg minden xart..
felraktam a cd-ről azta progit (telepítés közben vmi modul hibát ír azt kész)
aztán összedugtam mobilk kiírta h töltés aztán nnyi... semmi nem történt...
Valaki esetleg tudna erre mondani vmi megoldást h mennyen a kábel?
Jah és blútusszal meg alapból jó.. :( :@ -
#604 MyPhoneExplorer
Float's Mobnile Agent -
#603 Honnan toltok le vagy hol talalok olyan progit amivel tudok sms-t irni amikor ra van kapcsolva a telefon a PC-re? Mert csak azt tudom hogyan kell az adatokat le es fel masolni... amikor D500 telefonom volt akkor valami PIM manager progi volt ami le is mentette a szamokat a telcsibol es azon keresztul lehetet kudeni amikor ra volt kapcsizva...
-
#602 Kosz megprobalom. -
G_ArchAngel #601 bárhová, én az "egyéb" vagy "alkalmazások" könyvtárba szoktam - innen a telefon telepíti a belső memóriára, utána pedig törölheted az install változatot... -
#600 Igaz hogy nekem D750i van de elmondjatok hova kell bemasolni a jatekokat? -
#599 Huuuh. Hát elég sok mindenben. Pl. memória bővíthetősége 2GB-ig, sebesség, hanghűség, fényképek minősége. Talán ezek a lényegesebbek. -
#598 Miben jobb a k750i a k700-nál?
köszi -
Realtibi #597 kösz -
#596 van olyan progi amivel mms-eket lehet leszedni szgepre? mert az FMA nem tudja ezt... fontos lenne ;))
thx -
#595 pl 1
pl 2, de csak IE alatt megy rendesen
pl 3
pl 4 -
Realtibi #594 nemtud valaki oylan oldalt ahol jó cuccok vannak k750i re?????? -