Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok! Egy hete vettem egy kártyafüggetlen K750i-t, és van, hogy minden elõjel nélkül lefagy 😞 . Csak annyit tudok vele csinálni, hogy kiveszem az aksit és újraindítom :/ . Már körülbelül 5-ször történt meg. Volt amikor game-ben, volt amikor a menüben. Szerintetek ez hardware vagy szoftver hiba lehet? És mit lehet vele kezdeni? Nagyon idegesítõ 😞 .
Üdv,

Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve csak én hittem azt, hogy kicsi a problémám...

Rossz telefonszámot írtam be a T-mobil hangpostafiók hívásához(tehát nem az én hangposta adataim, hanem a +36 30 9888444-et írtam be rosszul), gondoltam nem nagy ügy, módosítom gyorsan. Egy fenét módosítom. Se a T-mobile-nál, se a Sony Ericcsonnál nem tudták megmondani, hogy lehet módosítani a telefonszámot a K750-nél. A Sony Ericcsonnál odáig jutottak, hogy csináljak reset-et a gyári beállításokra. Megtörtént, télleg minden visszaállt a gyári beállításokra - de a hangpostahívószám nem nullázódott le, továbbra is a rossz maradt benne.

Álmomban se gondoltam, hogy ilyen piti kis probléma ilyen nehezen oldható meg. Tud valaki segíteni?

Köszönöm
üdv
KILLER2
ha a képekre gondolsz, akkor megnyitod a témát winrarral és ott van minden.

Töltsük le az internetet!

Gabor1990
Nem, csak Memory Stick Micro M2-t kezeli, ami jóval drágább a micro sd-nél😞

Nem tudjátok hogy lehet a SE theme makerrel exportálni a témában lévõ elemeket??? Nálam csak olyan menüpont van, hogy import/remove....

Elõre is kösz!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

SrAta
1GB (micro) SD, Kingston, 3év
Ezt a memokarit befogadhatja a K610i??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Flamer
irfanview is 😄

http://loal.atw.hu

Olvastam egy másik oldalon, hogy be lehet lépni valahova a telefonba és ott ilyen kódokat lehet beírni pl.: hangosabban szóljon a zene mikor hangszóróval hallgatom. Szeretnék kérni errõl pontos felvilágosítást, hogy ez pontosan, hogy is van és esetleg akár kódokat is, és hogy a gari nem ugrik-e emiatt?
Higany
ACDSee megoldja a gondodat!<#vigyor>

SrAta
Szia köszi de nekem photoshoppal nem megy 176*220asra a kép

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

BarGab85
ha jól tudom lennie kell a telóhoz adott cd-n egy olyan progi amivel képeket tudsz átküldeni. Ha nagy felbontású a kép azzal le tudod kicsinyíteni és át is küldi a telefonba. Én így méreteztem át 1024*768 as képeket T630ra.

Kivályasztod a telefon tipust és akkor egy piros négyzet jelöli a telefon kijelzõjének felbontását és egyszerûen ahhez hozzáigazítod.

Bár a legjobb módszer a photoshop.

fery02
Szivacsot lehet hozzá venni akár a Teszkóban is occsóér 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SrAta
Sziasztok
Az lenne a problémám igaz K610i-m van de talán tudtok segíteni ahogy tudom a K610i és a K750i-nek ugyanakkora a kijelzõje na szóval
Témát akarok készíteni és van 1 csomó képem meg 1 sony ericcson themes creatorom és a képeim 2272 * 1704 és ebbõl kellene háttér mléretût (176*220-ast) csinálni. Az lenne a kérdésem hogy megoldható-e (nem jelentõs minõségromlással és hogy ne vesszen el semmi a képbõl, tehát az egész képet kicsinyíteni) és ha igen hogyan és milyen programmal pls lépésrõl lépésre és linket is ha lehet.
Elõre is kössz SrAta

BarGab85
nekem a gyárival is csak annyi a bajom hogy kiesika fülembõl ha nem teszem rá a szivacsot. A szivacs pedig mindig leesik és attól félek hogy elhagyom egyszer

fery02
Ami az alap, végülis nekem azzal sincs semmi bajom sem, mélyet is ad rendesen, de Mega-bass-ra nem érdemes használni. Nekem van viszont ez a HPM 70, és olyan durva hangja van, hogy lekörözi szinte a Hi-fimet is. 😄 Mega-bass-ban ez a füles szinte rémálom. Én ilyen mélyhangot nem hallottam még sohasem egy fülesbõl.

BarGab85
bocs elcsesztem a linket itt a jó url

BarGab85
Hello!
Az érdekelne hogy tud e valaki olyan progit amivel mp3-at lehet átalakítni mid-be?
Elõre is köszönöm

A füles szerintem csak hpm 70-es van (csak arra adott találatot a gugli)
itt van egy rövid leírás+ pár link ahnnan lehet rendelni. Hpm70

Bár én még nem cseréltem le, a teló is csak 1 hetes és elõsször rendes karit akarok venni.

totyak
Hát ezt nemtom,pedig ez is érdekelne,mert az én telómhoz valami ótvar fülest adtak. Megsem áll a fülemben, tiszta gagyinvan megoldva, szóval ha van jobb arra én is kíváncsi lennék.

fery02
Amúgy k750i-hez csak kétfajta headset létezik? Az alap, meg a hpm 70-es? Ja, és lehet, hogy hülye kérdés, de néhol emlegetnek hmp 70-et is. Csak tévedésbõl cserélték fel esetleg a "h"-t, meg az "m"-et, vagy tényleg létezik ilyen füles is?

fery02
Kártyafüggetlen telókon úgytom mindenképp mûködik frissítés. A frissítést házilag is el tudod végezni, a telóhoz adott kábel segítségével és a SEUS nevû programmal.
Szoftververzió kiíratás pedig: > * < < * < *
Ajánlom figyelmedbe tanulmányozásképpen az egyik, ha nem a legnagyobb SE-vel kapcsolatos oldalt: http://www.pappfer.hu/. Leginkább a fórum részét.

totyak
lehet hogy alap, meg tudni kéne, de hogy lehet megtudni hogy milyen szoftver van a telómon? Egyébként egy ilyen frissítést házilag is meg lehet oldani, vagy szakember kell? Ja és ez mûxik kártyafüggetlen telefonon is?

Pheaper
mert a Tmobilos sz@rokat nem frissiti a progi csak akinek gyári szoft van rajta .... 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

fery02

Ez miért van? Alapból a (T-mobilos, 1 hónapnál nem régebbi) telómon a R1CA021 nevû szoftver van, és tudtommal van ennél újabb is.

Stann
Ha a BT-t a Bluesoleillel használod az alapból tudja, párosítás után klikk az egér ikonra!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Én is hasonlóképpen vettem, csak én neten rendeltem meg

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

BarGab85
kösz a linket

Balazs15
nokiára van oylan program hogy infrán keresztül használhatod a tv-t mint távirányitó....sony ericssonra nem tudtok iylen progit??????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Már egyszer belinkeltem:"Bolt"
Nem kamu, én is itt vettem a 2 gigásat, a csávó nagyon korrekt!

Gabor1990
6500ért van 2 gigás is, persze nem boltban😊

BarGab85
Az engem is érdekelne hol lehet kapni 4500Ft-ért???

totyak
hol találtál te 1 gigásat 4500-ért? Én fehérvári vagyok, de itt az 512-es kerül 5000-be. Persze annyira még nem néztem utána, hogy hol mennyi. Meg amúgyis csak Sony-t meg Sandisc-et látok mindenhol.

chicco
1 gigáért sok a 4500Huf??

totyak
Szerintem nagyon faxa kis teló ez. Nemrég vettem én is kártyafüggetlenül, de szerintem nagyon megérte. Csak kicsit drága bele a kari, de mondjuk az ráér kicsit késõbb is. Egyébként csak ilyen fekete-ezüstben lehet kapni, mert én csak úgy láttam? Na nem mindhogyha nem tetszene. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.

BarGab85
Ja most vettem a k750i-t T-mobilnál dominósat.

Az utrca túloldalán van a bolt ahol azt mondták nem lehet kapni.
betelefonáltram a 1430-ra megrendeltem másnap hozták,

2000Ft-al olcsóbb és ingyenes kiszállítás ha tefonon rendeled jó mi?

BarGab85
kösz a válaszokat! Marad a lenémítgatás

Ha Pannon függõ akkor sehogyan! De erre van egy megoldás, felhívsz egy ingyenes számot és közben fotózól, akkor a kamera néme lesz. A többi megoldással viszont elveszted a garit, ezért nem ecsetelem.

Gabor1990
Lenémítod a telefont

BarGab85
Az lenne a kérdésem hogy a SE K750i nél hogy lehet kikapcsolni a zárhangot? Nagyon igdegesít ha fotózok vele. (ha egyáltalán ki lehet kapcsolni?)
Elõre is köszönöm a válaszokat!

fery02
Kb 2 perc folyamatos nyomvatartás után, egyszercsak felcsukódik magától a telefon, közben nem változik a képernyõ semmit sem, jobb alsó sarokban meg megjelenik, hogy "Új hardver, stb..." nem-e olyasmit kéne csinálnom, hogy valami drivert feltelepítenem elõször a telóhoz? Ha igen, akkor légyszi írjátok le, hogy pontosna mit is telepítsek. Gondolom a gyári CD-n megtalálom. Köszi!

Pheaper
addig tartsd mig ki nem irjah 7.engedje fel a C - gombot

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

fery02
Szoftvert akarok frissíteni, és a 6.-odik lépésnél tartok, ahol azt mondja, hogy nyomjam meg, és tartsam lenyomva a C-t, és közbe kössem össze USB-n a telót a géppel. Ez is meg volna. A kérdés csak az, hogy meddig kell lenyomva tartani a C-t? Mert nekem nem történik semmi sem közben. Tovább gomb sem jelenik meg, változatlan a képernyõ. Ha pedig elengedem a C-t, akkor kis idõ után felcsukódik magától a telefon, és kéri a Pin kódot. De nem hiszem hogy ennek így kéne lennie, mert mindvégig úgy tudom nem is szabad a telefonnak bekapcsolt állapotba lennie.

Pheaper
a macromedia az 1 flash program ami a OSnyeriscon update service.. hez kell

fery02
Sziasztok, nekem rögtön akkor kezdõdik a probléma, mikor rákattintok az Update Service ikonra. Ugyanis azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Incompatible Macromedia version. Requied verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate."
Nos, én úgy érzem, hogy egy nagyon amatór problémát nem tudok megoldani, de én még azt se tom, hogy mi ez a macromedia. Természetesen ellátogattam a weboldalra, de azt se tom, hogy ott mit kellene leszednem. Nagyon fontos lenne pedig, hogy frissíthessem a telómat minél elõbb 😞

Pheaper
ha elromlik meglehet csináltatni max 5 ezerért

Senkkik
én meg azt mondom hogy nem ér meg egy garivesztést.... :/

Pheaper
pendriveként lehet majd használni,lesz benne bekapcoslásnál repülõ mód... pontsoat nem tudok nincs ilyen telom de sokan mondják h megéri w800i szoft ot rakni rá

cicai
Pontosan mit tud az a walkman a zenelejátszáson kívül?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
köszi szépen

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fery02
Nagyon szépen köszi a választ. Egy apró kérésem még volna. Ha valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan tehetném meg azt a frissítési módot, hogy ne menjen el a gar, megtenné, hogy leírná? A kézikönyvben láttam, hogy a www.sonyericsson.com/supportoldalon kellene valamit tennem, de én még nagyon kezdõ vagyok, és még úgy se segít, ha magyarul van írva 😊 Ha lehet választani több szoftver közül, vagy nem tudom hogy megy ez, akkor nekem lehetõleg olyan kellene, amivel hngosabban szól telefon.

Pheaper
Hmp 70 kitûnõ választás,ritka ha elkúródik szoftverfrissitésnél de akkro is meglehet csinálni szerviz kábelel,lehet bele 2gigát rakni,lehet rá hangosabb Szoft ot is rakni