Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, illetve csak én hittem azt, hogy kicsi a problémám...
Rossz telefonszámot írtam be a T-mobil hangpostafiók hívásához(tehát nem az én hangposta adataim, hanem a +36 30 9888444-et írtam be rosszul), gondoltam nem nagy ügy, módosítom gyorsan. Egy fenét módosítom. Se a T-mobile-nál, se a Sony Ericcsonnál nem tudták megmondani, hogy lehet módosítani a telefonszámot a K750-nél. A Sony Ericcsonnál odáig jutottak, hogy csináljak reset-et a gyári beállításokra. Megtörtént, télleg minden visszaállt a gyári beállításokra - de a hangpostahívószám nem nullázódott le, továbbra is a rossz maradt benne.
Álmomban se gondoltam, hogy ilyen piti kis probléma ilyen nehezen oldható meg. Tud valaki segíteni?
Köszönöm
üdv
Töltsük le az internetet!
Elõre is kösz!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezt a memokarit befogadhatja a K610i??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kivályasztod a telefon tipust és akkor egy piros négyzet jelöli a telefon kijelzõjének felbontását és egyszerûen ahhez hozzáigazítod.
Bár a legjobb módszer a photoshop.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az lenne a problémám igaz K610i-m van de talán tudtok segíteni ahogy tudom a K610i és a K750i-nek ugyanakkora a kijelzõje na szóval
Témát akarok készíteni és van 1 csomó képem meg 1 sony ericcson themes creatorom és a képeim 2272 * 1704 és ebbõl kellene háttér mléretût (176*220-ast) csinálni. Az lenne a kérdésem hogy megoldható-e (nem jelentõs minõségromlással és hogy ne vesszen el semmi a képbõl, tehát az egész képet kicsinyíteni) és ha igen hogyan és milyen programmal pls lépésrõl lépésre és linket is ha lehet.
Elõre is kössz SrAta
Az érdekelne hogy tud e valaki olyan progit amivel mp3-at lehet átalakítni mid-be?
Elõre is köszönöm
A füles szerintem csak hpm 70-es van (csak arra adott találatot a gugli)
itt van egy rövid leírás+ pár link ahnnan lehet rendelni. Hpm70
Bár én még nem cseréltem le, a teló is csak 1 hetes és elõsször rendes karit akarok venni.
Szoftververzió kiíratás pedig: > * < < * < *
Ajánlom figyelmedbe tanulmányozásképpen az egyik, ha nem a legnagyobb SE-vel kapcsolatos oldalt: http://www.pappfer.hu/. Leginkább a fórum részét.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ez miért van? Alapból a (T-mobilos, 1 hónapnál nem régebbi) telómon a R1CA021 nevû szoftver van, és tudtommal van ennél újabb is.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nem kamu, én is itt vettem a 2 gigásat, a csávó nagyon korrekt!
Az utrca túloldalán van a bolt ahol azt mondták nem lehet kapni.
betelefonáltram a 1430-ra megrendeltem másnap hozták,
2000Ft-al olcsóbb és ingyenes kiszállítás ha tefonon rendeled jó mi?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Nos, én úgy érzem, hogy egy nagyon amatór problémát nem tudok megoldani, de én még azt se tom, hogy mi ez a macromedia. Természetesen ellátogattam a weboldalra, de azt se tom, hogy ott mit kellene leszednem. Nagyon fontos lenne pedig, hogy frissíthessem a telómat minél elõbb 😞
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt