Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
MyphoneExplorer

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok! egy olyan kérdésem lenne h k750i-rõl át lehet másolni az smseket vmilyen progival?
köszi

😊
Egyébként a megrendelés végén van oylan alpont h "megjegyzés" vagy vmi hasonló..nah oda betod írni h XY-t megbízol azzal h átvegye helyetted a készüléket..és akkor a futár neki adja oda.. 😊
/de ha nem írod oda akkor nem fogja odaadni másnak ..csak Neked. ;-) /
Üdv
köszi, Akkor te már egy boldog tulaj vagy<#kacsint>, pár nap múlva én is az leszek<#nyes>, holnap megrendeljük, aztán majd csak hozzák. Még azt nem tom hogy vesszük át, mert én dolgozok strandon, na majd megoldom, Csak holnapig el ne fogyjon😄,

fery02
Ti tapasztaltatok már olyasmit, hogy nyúlnátok a telefonhoz, és azt tapasztaljátok, hogy nincs bekapcsolva, pedgig úgy emlékeztek, hogy bekapcsoltátok volna? Mert nekem mostanában van ilyesmi gondom, de nagyon ritkán csak. Mostanra eljutottam odáig, hogy magától kapcsolt az ki, és azt is tudom, hogy hogyan. Nem mind1, hogy milyen erõvel tesszük le. Ha nagyobb erõvel, (megjegyzem, az nem is olyan nagy erõ, hogy ne bírná ki), akkor asszem elmozdul az aksi, vagy nemtudom, és ezé kapcsol ki. Gondolom nem normális a jelenség.

red bull
Megsugom neked hogy a T-mobile, Pannon s a Vodafon -nak külön szoftvert csinált a sony ericsson és mindhez ugyanaz a szoftver van. Nekem ugyanez a problémám, mert vettem egy w880i típusú készüléket és a szoftvere nem támogatja a flash menüt miközbe a telefon támogatja. De megszívták mert megcsináltatom pesten és rárakják az eredeti szoftvert és most jön a poén hogy aztmondta a srác akivel beszéltem hogy a gariját sem veszíti el mert megtudják oldani 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Match
Jah, mondjuk komolyabb telefont max a pannonnál veszek. A k700-am is vodafonos volt, jó szar is volt a szoftvere...
a Tmobil ugyan az....
Ez legalább független...

Jah, és a rohadt quickshare matrica kezd lejönni az aljáról 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

cicai
én is bazd:S

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fery02
Jaja, énis, majdnem leültem, mikor megláttam a T-mobil legújabb akcióját 😄, mondjuk én "csak" 10000-et buktam így.

Match
Megnyugtató, hogy csak 20009 ft-al vettem drágábban kb 2-3 hete 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Flamer
nátudom mijen. :| hogyköll megnézni?:o

amuty most meek nyaralás. majd ha bekk majd olvasom. :|

byez. és htxvm.

http://loal.atw.hu

Köszi ;-)

orgik!
Én is ebbe az akció keretébe vettem a telót(megérte nagyon :-) )..neten rendeltem meg..másnap már a kezembe is volt..és csak 2 aláíráson kellett túlesnem..szállítási költség nem volt...(24990 össz.adtak stereo fülhallgatót+64mb-os karit..)
Akció:Sztem amíg a készlet tart!Szal a helyedbe én sietnék.. ;-)
Helló, nem tudjátok meddig van akció a T-mobilnál? Mert mostanába veszek ilyen telót, Július 1.-én kezdõdött, 2-3 hétig biztos, nem?
/Mondjuk 2 hét már le is telt/

Pheaper
akkor ment a PM

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

AntiHero
nincsen mán gari😄 Mivel W800I szoftver van rajta elvileg (használtan vettem)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pheaper
hosszu és elveszted a garid is

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

AntiHero
Hogy lehet a telóra felrakni új media lejátszót?
Mert töltöttem le újjat de nem tom hogy kell felrakni😞

Pheaper
újabbakat csak fizetõs progival+szervízkábellel lehet csak kilõni

milyen a telód CID49 vagy CID36?
az újabbak 49-esek mind
ha 2-3 éves akkor CID36😊

Pheaper
lol kicsit elirták a sonyericsson.com on 😄

Bõvítse memóriáját
A Memory Stick PRO Duo™ kártyákkal (akár 2 MB-ig) bõvítheti a különbözõ készülékek memóriakapacitását. A Memory Stick PRO kártyákkal kompatibilis eszközökhöz adapter áll rendelkezésre.
XD szal max 2 giga meg 4 gigáig bõvíthetõ az újabb szoftokkal😊

lol 😄 XD

Flamer
omg. :|

Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok h mekkora kártyát képes még olvasni ez teló?(2-4gb?)
Köszi!
Flamer
holfizetõs?.o

Pheaper
va nhozzá progi csak fizetõs 😊
#1872 akkor még nem lesz független 😊

AntiHero
ja lehet. Asszem annyit kell csinálni hogy W800 szoftvert raksz rá. (k750i-nél)

Flamer
sony ericsson telefonokot lehet függetteleníteni? van hozzá progi?:o

Tökéletes, de a nagy sebességet nem fogod érezni, max. kártyaolvasóban!

AntiHero
A "1GB sony memory stick pro duo high speed" ugye jó a telefonba?

Én úgy tom igen, de azért megerõsítést várok😊

cicai
azért csörög rövid ideig, mert nem csörgetnek sokáig. Lehet hogy aki hív az hamar kinyomja

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kössz all.
Már késõbb rájöttem erre a másolgatós dologra 😄
Csak még lenne 1 kérdésem :
- Hogy lehet a kicsöngestési idõt meghosszabítani? (Ha hivnak tövább csörögjön, mert hamar abbahagyja.)

Ha rádugod akkor egybõl a külsõre tudsz pakolni(60M😎.És ott is csak akkor látod a dolgokat a telefonon ha a megfelelõ mappába pakolod õket és már lecsatlakoztattad a kábelt.Ha a belsõre akarsz pakolni akkor vagy a telefonnal áthelyezed a cuccokat, vagy használsz külsõ programot hozzá.(pl:MyPhoneExplorer)

fery02
De neked akkor rakja a 38-asra, mikor a sajátgépben megjelenik egy ikon, és abba pakolgatsz? Az a elyzet sajnos, hogy már nem emléxem, hogy külön a kártyára annak idején, hogy pakolásztam, de nekem a kártyaolvasó kivállóan teljesítni ezt a folyamatot. Szal nekem jelenleg nincsen telepítve semmi, aminek bármiféle köze lenne a Sony Ericsson-hoz, mert minek. 😄 Én úgyis csak a kártyára másolok, a kártyaolvasóhoz meg nem kell külön program.
U.i.: Tudom, eltakarodhatnák már oda ezzel a kártyaolvasós marhaságommal pont oda, de tényleg megéri befektetni egy ilyenbe, kényelmesebb kezeni vele a kártyát sokkal, nem kell program, és még olcsó is.

Kösszi a választ, az Infosms-s dolog el van intézve (le van mondva).
Az adott CD-t már felraktam régebben, tudok is rá pakolni, de ha teszek rá vmit aszem a 38mb-osra rakja. Hogy kell a 60mb-osra rakni dolgokat, és hol kell lejátszani, megnézni a feltett dolgokat (a mobilon belül)?

fery02
Én ilyen szolgáltatásokban nem vagyok jártas, szal a legutolsó üzenetedhez semmi ötletem sincsen. Amúgy semmi baj, gyorsan belejössz a dolgokba, elsõnek természetes, hogy senki nem tud szinte semmit 😊
A külsõ memóriára én úgy mentek mondjuk, hogy 3000-ért vettem egy kártyaolvasót, és abba dugom a kártyát, és így USB-n keresztül dolgozok a kártyával, de míg még nem volt kártyaolvasóm, akkor muszály voltam feltelepíteni a gyári CD-n lévõ PC Suite nevû programot, amivel a gép látja a telefont, ha a dobozhoz járó kábellel összekötö ma géppel, és nekem a sajátgépben megjelent egy új ikon, és az volt a külsõ kártya.

A készülék domino csomagba lett véve és kaptunk 1 olyan sms-t a Go InfoSMS-tõl hogy regisztráltunk rajta és õk automatikusan levonták a díjat (400Ft), holott még nem is telefonáltubk vele! (Go InfoSMS=informáciokat küldõ szolgálat pl.(tv mûsorok kezdése, többet nem tudok mondani mert még csak ez az elsõ sms)
És a legrosszabb hogy már eleve levonta a pénzt és mi nem is akartuk ezt a szolgáltatást!
Vkivel történt már ilyen?

Köszi szépen fery02, cask most kaptam a telót és még nem vok benne túl jártas<#nevetes1>
Még egy kérdés: Akkor a külsõre hogyan tudok menteni???

fery02
1. Mikor nyomod a gombot, és látod, hogy beálesíti, akkor nyomd le erõsebben a gombot, és akkor menti le. (Közben ne engedd el a gombot, szal megnyomod félig, majd benyomod teljesen)
2. A telefon a "Szabad memória" alatt a telefon belsõ memóriáját érti, nem pedig, a külsõ kártyát. A te esetedben akkor úgy néz ki, hogy a telefon belsõ memóriájára pakoltál eddig mindent, a külsõre meg még semmit.

Vki tudna erre mit mondani?
1. Amikor fotót akarok csinálni akkor megnyomom a gombot az oldalán és akkor élesit a képen, de látom h nem meni le. Kell még vmi mást is nyomni?
2. Adtak a boltba hozzá egy 60MB-s memoriát és amikor megnézem a telefonálapotot abba azt irja hogy Memory stick:59MB, Szabad memória:10MB (jo feltettem 5 témát és 5 zenét aminek összesen vagy 20MB-t foglalnak le). Hol van a többi hely?<#confused>

red bull
Akkor segítesz Pheaper?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Pheaper
mérföldekkel jobb :-)

Gabor1990
Nagyobb kijelzõ, penge design, walkman--->jobb tartozékok, nincs joy

cicai
A w880 mivel jobb mint a k750? mert szeritem semmivel, max az hogy 3generácios.

Pheaper
olyan mint egy sima téma csak teljesen átalakitja a menüt :-)jobban nézz ki 😛

red bull
Lesz@rom hogy elvesziti csak segits pliz.

PL:Ez

Vagyez

totyak
Lehet hülye kérdés, de mi az hogy flash téma?

Pheaper
téma az a garanciád vagyis ha most vetted a telot sztem még nem kéne megcsinálnod :-)

webibebi
"a garid"=a garanciád

msn:[email protected] bárki felvehet

HI
Van egy ']<'-mobilos k750i-m és a '>['-zones helyett hogy lehet mást betenni???
Mind1, hogy mit csak ne ez legyen.

red bull
Nah voltam a mediaba és leloptam bluetooth al a témát hogy tudjam hogy télleg az a probléma. Átettem , beakartam állítani mit ir ki:
A jelenlegi szoftver nem támogatja a témát. Szal télleg szoftver és ez mostmár tuti és az is hogy a Pannon akadályozza a flasht.
Én értem amit mondasz Pheaper de engem k****ra nem érdekel hány órába telik hogy megcsináljam.

Következõ kérdéseim:
1.Honnan szerezzem meg azt a szoftvert amivel menne a flash téma?
2.Mi az a "garid"? :S

Jah és felhívtuk az 1 ik telefonos barátunkat és szerinte sehogy se lehet megcsinálni szal te vagy az utolsó reményem. Szóval te segítesz és megoldódik vagy te nem segítesz és sose lesz flash es témám.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Pheaper
nem 1-2 re megy h megcsináld 2-3 óra kell neki !! és nem 1szerû ésa garid is elveszik!