Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Egyébként a megrendelés végén van oylan alpont h "megjegyzés" vagy vmi hasonló..nah oda betod írni h XY-t megbízol azzal h átvegye helyetted a készüléket..és akkor a futár neki adja oda.. 😊
/de ha nem írod oda akkor nem fogja odaadni másnak ..csak Neked. ;-) /
Üdv
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
a Tmobil ugyan az....
Ez legalább független...
Jah, és a rohadt quickshare matrica kezd lejönni az aljáról 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
amuty most meek nyaralás. majd ha bekk majd olvasom. :|
byez. és htxvm.
http://loal.atw.hu
orgik!
Én is ebbe az akció keretébe vettem a telót(megérte nagyon :-) )..neten rendeltem meg..másnap már a kezembe is volt..és csak 2 aláíráson kellett túlesnem..szállítási költség nem volt...(24990 össz.adtak stereo fülhallgatót+64mb-os karit..)
Akció:Sztem amíg a készlet tart!Szal a helyedbe én sietnék.. ;-)
/Mondjuk 2 hét már le is telt/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Mert töltöttem le újjat de nem tom hogy kell felrakni😞
milyen a telód CID49 vagy CID36?
az újabbak 49-esek mind
ha 2-3 éves akkor CID36😊
Bõvítse memóriáját
A Memory Stick PRO Duo™ kártyákkal (akár 2 MB-ig) bõvítheti a különbözõ készülékek memóriakapacitását. A Memory Stick PRO kártyákkal kompatibilis eszközökhöz adapter áll rendelkezésre.
XD szal max 2 giga meg 4 gigáig bõvíthetõ az újabb szoftokkal😊
lol 😄 XD
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok h mekkora kártyát képes még olvasni ez teló?(2-4gb?)
Köszi!
#1872 akkor még nem lesz független 😊
Én úgy tom igen, de azért megerõsítést várok😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Már késõbb rájöttem erre a másolgatós dologra 😄
Csak még lenne 1 kérdésem :
- Hogy lehet a kicsöngestési idõt meghosszabítani? (Ha hivnak tövább csörögjön, mert hamar abbahagyja.)
U.i.: Tudom, eltakarodhatnák már oda ezzel a kártyaolvasós marhaságommal pont oda, de tényleg megéri befektetni egy ilyenbe, kényelmesebb kezeni vele a kártyát sokkal, nem kell program, és még olcsó is.
Az adott CD-t már felraktam régebben, tudok is rá pakolni, de ha teszek rá vmit aszem a 38mb-osra rakja. Hogy kell a 60mb-osra rakni dolgokat, és hol kell lejátszani, megnézni a feltett dolgokat (a mobilon belül)?
A külsõ memóriára én úgy mentek mondjuk, hogy 3000-ért vettem egy kártyaolvasót, és abba dugom a kártyát, és így USB-n keresztül dolgozok a kártyával, de míg még nem volt kártyaolvasóm, akkor muszály voltam feltelepíteni a gyári CD-n lévõ PC Suite nevû programot, amivel a gép látja a telefont, ha a dobozhoz járó kábellel összekötö ma géppel, és nekem a sajátgépben megjelent egy új ikon, és az volt a külsõ kártya.
És a legrosszabb hogy már eleve levonta a pénzt és mi nem is akartuk ezt a szolgáltatást!
Vkivel történt már ilyen?
Még egy kérdés: Akkor a külsõre hogyan tudok menteni???
2. A telefon a "Szabad memória" alatt a telefon belsõ memóriáját érti, nem pedig, a külsõ kártyát. A te esetedben akkor úgy néz ki, hogy a telefon belsõ memóriájára pakoltál eddig mindent, a külsõre meg még semmit.
1. Amikor fotót akarok csinálni akkor megnyomom a gombot az oldalán és akkor élesit a képen, de látom h nem meni le. Kell még vmi mást is nyomni?
2. Adtak a boltba hozzá egy 60MB-s memoriát és amikor megnézem a telefonálapotot abba azt irja hogy Memory stick:59MB, Szabad memória:10MB (jo feltettem 5 témát és 5 zenét aminek összesen vagy 20MB-t foglalnak le). Hol van a többi hely?<#confused>#confused>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
PL:Ez
Vagyez
msn:[email protected] bárki felvehet
Van egy ']<'-mobilos k750i-m és a '>'-mobilos k750i-m és a '>['-zones helyett hogy lehet mást betenni???
Mind1, hogy mit csak ne ez legyen.
A jelenlegi szoftver nem támogatja a témát. Szal télleg szoftver és ez mostmár tuti és az is hogy a Pannon akadályozza a flasht.
Én értem amit mondasz Pheaper de engem k****ra nem érdekel hány órába telik hogy megcsináljam.
Következõ kérdéseim:
1.Honnan szerezzem meg azt a szoftvert amivel menne a flash téma?
2.Mi az a "garid"? :S
Jah és felhívtuk az 1 ik telefonos barátunkat és szerinte sehogy se lehet megcsinálni szal te vagy az utolsó reményem. Szóval te segítesz és megoldódik vagy te nem segítesz és sose lesz flash es témám.
Elõre is köszönöm a válaszokat.