Gyurcsány: Minden második magyar internetezzen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Micsoda rizsa... van bõr az arcán.
Komolyan, ez a Kovács Kálmán csinált bármit amióta minszter???
miért, te - meg úgy általánosságban bárki más is - elhiszed még, amit a politikusok mondanak?
hazudozik mind össze-vissza. igérgetni tudnak, de felmutatni semmit sem.
igy van ez ezzel az internet kérdéssel is.
de mondjuk ez meg az én privát véleményem volt...

Dav7: ezért a hozzászólásért felesleges volt beregisztrálnod. Hol látsz itt fidesz elnököt?

Amúgy a sunyinetbõl meglehet oldani a netkérdést, nem tudtad? 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

És vajon hogy szûrik ki azt a minden második embert mert ha például én lennék az az elsõ ember akinek nem lehetne beköttetni akkor...De ez a megszorítások éve vagy a jólét...A fasz se tudja már mert eddig mindkettõvel megszívtuk (szerintem

Egy háború vessen véget az összesnek...

testerlnx
Be kéne vezetni, hogy ha valótlan állításon kapnak egy politikust akkor büntetõ pontokat kap, ha elér egy bizonyos számú büntetõ pontot akkor kizárják a parlamentbõl... Külön hivatal kéne amely párt politikától függetlenül vizsgálja el az állampolgárok által benyújtott sérelmeket, és ez alapján vizsgálja a politikusok kijelentéseit... Persze lehetne egy jelzõ eszköz a politikuson, hogy mikor tesz "komoly" kijelentéseket, hiszen itt ez a vicces pali aki néha olyanokat mond, hogy nem csak õ de szinte senki nem képes komolyan venni (bár így volt ez az elmúlt jó pár évtizedben)...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

pite
tudhatnád, hogy ez csak remix... <#whatever>

zizi

Kis-Bob
Eyébként a terület- és településfejlesztés a kulcsa az egésznek. Ennek hiányában Gyurcsany varhatja, hogy mikor éri el a statisztika az általa kívántakat 😄 ugyanis a lakosság igen nagy hányada él kistelepüléseken. Hiába nyomjáj a városokban a kedvezményeket, a kisés közepes falvakban maradnak az irdatlan állapotok. Milliárdokat fordít az IHM arra, hogy hogyan lehetne a miniszterelnökkérdését megoldani, és nem veszik észre, hogy a válasz az orruk elött lebeg.

Kis-Bob
egyébként ue. volt a kábeltévével is. Most használhatok UPC-t 3*-os áron. Az ADSL is jobban megérné nekem, a nagyméretû letöltések miatt, de marad a sima modemes.

Kis-Bob
Heves. Igazából a helyi iskolának és önkormányzatnak is szüksége lene rá, de sajnos a kisfaluknak az a hátránya, hogy ritkán adatik meg a kellõen mûvelt és iskolázott polgármester. Ez a megéri-neméri dolog szerintem nem jó megközelítés. Akkor 100 év múlv is modemes matav-net lesz csak? Ha lenne ADSL, akkor lennének jelentkezõk is, lehet,h nem rögtön, de lennének. Egyébként Uiós program a vidkfejlesztés. Jó lenne, ha valóban érzékelhetõ lenne az eredménye. Ugyanis a modernizációtól való lemaradás a legfõbb oka a vidk rohamos leépülésének. Ezért va nagyfokú elvándorlás is. A megfelelõ fejlesztésekkel a fiatalok számára kellõképpen igényes jövõkép alakítható ki. Ezt téveszti szem elõl Gyurcsány, Medgyessy,Orbán, Horn stb.

Deniboy:Neked is csak azt tudom irni,hogy -legalábbis én igy hallotam-,hogy egy adott térségben minimum 30 embernek kell igényelni az ADSL-t,akkor kiépitik!
Kis Bob:Én úgy tudom,hogy egy szolgáltatónak csak akkor éri meg kiépiteni az ADSL-t,ha az adott térségben legalább 30 ember igényeli azt.Melyik megyében van ez a kis falu?Gondolom most modemmel netezel?
Kis bob:Ez sajnos igy van egy ember miatt,nem fogják behuzni az ADSL kábelt,Vigyél magaddal még 30 embert!Hisz még nem vagytok elegen!
Elirtam:Tehát nem az internet árával van a baj,!!!!
Szia!Nem az internet árát kéne csökkenteni,(ugyanis az eu-ban is ennyi a net ára!)hanem a számitógép árát kéne csökkenteni,ugyanis egy számitógép ára egy 55cm-res tv árának a 3 szorosa!Ráadásul egy számitógép max 3 évig életképes,mig egy TV akár 10 évig is müködik!
"Mellesleg miért nem minden magyar? Miért csak minden második? Most van jólét, vagy nincs? El kéne dönteni ..."<#nezze>

Ez nagyon tetszett tovabitani kellene ennek ..... is.

Kis-Bob
én is egy kisfaluban élek, ahova kb a 90-es éve közepén vezették a telefont. Elég moderna központ, de nem hajlandóak az ADSL-t bevezetni. Aszongyak, h nincs ra kello igény... Hát én mi a f@sz vagyok, ha nem az? Nekem a pont a tanuláso szempontjából lenne a legfontosabb. Ennyit arról, hogy mindenkinek ugyanakkorak az esélyei. Pedig nem lenne egy nagy beruházás, mivel új a központ. De ugye az érdekek... A politika tényleg em erre az oldalra való, ez mg a másik véleményem.

AnuluWork
Az EUs népszavazása elõtt valaki úgy érvelt, hogy azért kell unió, hogy ne az itthoni árakért kelljen autót venni, a rohadt sok vám miatt, hanem kimész, és olcsón behozod. No, ebbõl sem lett semmi a regisztrációs adó miatt ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hagyjuk már a PRt! A XXI. században többszáz tanyán (számoljunk mondjuk 900 tanyával, tanyánként 5 emberrel, 4500) még áram sincs. 😊

Ennek bevezetése lenne úgy 4 milliárd. A kormány erre 40 millát ad évente!!! 😊 A május elsejei ünnepségek meg kb. 250 millába fognak kerülni, mert a kormány a "nagy jólétben" elkezdi ünnepelgetni saját magát, hogy milyen jó: egyéves az "Euro Punnó"-s tagságunk, amibõl szinte lóphaszt sem profitáltunk ...

arty
szavak...

bármit is találnak ki, maximum a telefon/inetszolgáltatók kapnak sápot, de mi nem fogunk jobban járni 😞

ahogy eddig sem...

Forza.

Deniboj
Petõfibánya nem 100 fõs falu, de hogy mikor lesz ADSL, arra nem tudtak válaszolni...

AnuluWork
Ha már számûzték a politikát az SGrõl, akkor ezt a PR "phaszságot" sem kéne eröltetni!

AnuluWork
Mellesleg miért nem minden magyar? Miért csak minden második? Most van jólét, vagy nincs? El kéne dönteni ...

legjobb majd 2006ban választások elött lesznek, válogatott hazugságok és igéretek mindkét fél részérõl... keep da show rollin man!

zzz

KIP
Nem tudom miért lesz az jó ha a user error és a HW gyengeség népbetegséggé fajul<#vigyor2>
Crokin
DJ Urcsány - Internet for Everyone

Repatarurgyán

akkor nem csak nekem tûnt fel, örülök... 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ez a Gyurcsány rokonságban vagy Bill Géccel, mert nagyon hasonlóak....<#law><#miaz>

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Sajnos vannak, nem is kevesen, ahogy elnézem.

" részben az állami szabályozás által is generált verseny hatásaként - ennyire csökkentek volna az árak, és ennyire javult volna a szolgáltatás színvonala,"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt inkább ne mondta volna.(Az ára is annyira csökkent az internetnek -legtöbb helyen!-hogy már "eltûnt" a szélessávnak csúfolt 384kbps.)

Szépen leírt hogy milyen szép,milyen jó nekünk az internet "elviszi oda a tudást," , "A fogyasztó legyen a legfontosabb"
Ez egy hihetetlen marketing szöveg.Van 2005ben olyan ember aki ezt beveszi???

Hát ez is sajnos olyan nálunk mint az autópálya építés, meg sok minden más. Nem a cél az elsõdlegesen, hanem minnél többet lenyulni. 😞

najo bevallalom
és ki fogja kiválogatni hogy ki tartozik bele a midnen 2. emberbe? <#banplz>
Nem tudom minek kell minden második embert az országban az internet elé ültetni, így is túlontúl sok idióta van már a neten.

orbán eddig egy büdös szót nem mondott az internetrõl vagy informatikáról, gyurcsány meg a zászlajára tüzte - ez azt jelenti, hogy ha nem akar beégni, tartania is kell magát, fel kell majd mutatnia valamit

Az internetet is 8 általánoshoz meg jogosítványhoz kötném....
Dynamic
Ha Gyurcsány úr szeretné, hogy minden 2. magyar internetezzen, akkor nem ártana elõször az internet árakat csökkenteni, mondjuk úgy negyedére.