Gyurcsány: Minden második magyar internetezzen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aga
Na, ezt sikerült elérni a választási kampányokkal. (Rájuk pl. nem vonatkozik a média-törvény, õk az egyenlõbbek 😊).
Az összes politikus jobb v bal, mind1 csak a pénzre megy. A saját zsebe mellett a rokonai zsebét tömi, de a népét biztos nem mégha polgároknak hívja is õket. Csak a nagy dumájuk van, de tartásuk semmi. Minden politikus tróger és szemétláda, egy vastag borítékért az anyjukat is elcserélnék.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
hagyjuk mar ezt a demagog dumat itt a forumban.
Nem lehet, hogy velünk van a baj ???. Lehet csupán nyomást kellene gyakorolnunk a szolgáltatókra ?!?! <#email>#email><#phone>#phone><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent>
Eloszor is Shabbanak valaszoltam nem neked, ergo ha nem erdekel nem kell elolvasni a valaszom. Masreszt lehet h tulkinalat van de aranyaiban lenyegesen olcsobb. Amugy az sem titok h a DT a bevetelkiesese egy reszet rajtunk hozza be. A volt vasfuggonyosok kozul hl. a lengyelek is jobban allnak mint mi, es ha minden igaz, a csehek is. De ez mar inkabb pol.forum, nem kellene firtatni.
Lehet(ett) kapni Nemeto.bol importalt, kivalo minosegu, hasznalt P-II-eseket (PII 400 Mhz 512Kb cache, 64 Mb RAM, 4 Gb vinyo, S3 Virge 2 Mb vidkari, Gigabyte 10/100 halokartya, Sb valamilyen hangkartya, 32x CDOlvaso, stb.) huszonegy-ket ezerert. Ez - kerdem en - nem lenne tokeletes a tipikus ho'm juzernek? Ja, nem fut rajta a Doom 3 meg a HL2.
/ON
DJ Urcsany pedig nem normalis, talan Mergyo is jobb volt nala, az nem kopott bele (asszem) az informatikaba es nem terroristazta le az arab focistakat.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Igen... ezzel 1etertek...
P1: azert nem art, ha legalabb egy W95 elindul rajta, ne kenyszeritsuk mar szegeny juzert a linux megtanulasara, hogy 384-es is eleg legyen neki 😊
Érdekes feltevés.
"Amivel baj van az egyreszt a szamitógép (ez tenyleg drága)"
Lehet kapni PI-est is, olcsóbb mint egy mobil, és netezhetsz vele. Nem a Doom3-hoz kell kalibrálni a mércét.
Az emberek hozzá nem értésével pedig még nagyon sok helyen fogsz találkozni, nem csak az IT területén.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
B: minden magyar: jah, a haldoklo 90 eves bacsigat es az 1 honapos kisbabat eleg nehezen tudnam elkepzelni a gep elott 😛PP
De valo igaz, hogy nem az internet araval van a baj. Mobiltelefont lassan minden ember vett mar, lassan kettot is. Annak pedig a havi dija, vagy amit havonta eltelefonal, boven elegendo lenne egy modemes netre ugy, hogy meg hasznalja is heti 3-4 alkalommal (nem hardcore user). Amivel baj van az egyreszt a szamitoget (ez tenyleg draga), masreszt a neveles.
Utobbi a szamitogep hasznalatnal kezdodik. A mostani gyerekeket leszamitva nem termeszetes az, hogy valaki megtalalja a bekapcsologombot egy gepen. Ha azt hallja, firefox, a valamit hallott emberek mar ravagjak, hogy igen, tuzfal... Amig az atlag embereknek nem termeszetes a szamitogep hasznalat, addig nem tudom, mi a fenet akarnak. Utana mar csak 1 lepes a net, persze az sem artana, ha a szerkesztett tartalmakat, netes ugyintezest, stb kicsit fejlesztenek.
Sokan ugyanis azert nem neteznek, mert minek, szamukra szerintuk nincs ertelme. Es lehet, hogy igaza is van. A kecskeket net nelkul is meg tudja fejni... (persze milyen izgalmas lenne egerrel 😛)
A magyar drágaság oka a szolgáltatók kartellpolitikája (magyarán összebeszélése). De állításod önmagában is meglepõ: Mert hiszed vagy sem, a kettõ (a jövedelmek mértéke és a kereslet-kínálat élénksége) elválaszthatatlanul összefügg. Kínálj ott valamit, ahol nincs jövedelme az embereknek.
"Ott túlkínálat van. Ha majd itt is az lesz, lej(j)ebb mennek az árak."
Az árak csupán azért lesznek alacsonyabbak, mert a kartellben lévõ szolgáltatók érzik hogy túl drága a felkínált ár.
Visszavesznek, de csak éppen annyit, hogy beeresszék az új elõfizetõiket. Mondhatnánk úgy is, hogy ez az árcsökkentés tkp. a összbevétel növelése miatt esedékes. És a politika (Gyurcsányék) ezt akarják feléd úgy kínálni, mintha mindez nekik lenne köszönhetõ.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
\"There is no respawn or load game in real life!\"
azt már be kell tenni????
Ebbõl a manusból még azt sem nézem ki, hogy a TV-ét egyedül be tudja kapcsolni..
Undorító demagóg üres gyökérség ....kár is vele ennyit foglalkozni...
Ez nekik hír ?????? Újdonság ?????
Az ilyen cikkeket a Ludas Matyiban kellene leközölni...(ha még megvolna...)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Basszák meg, egyelõre tömegével vannak a létminimumon élõk! Nagyképû kampány kijelentés, pártállástól függetlenül.
Azt hittem ez eddig csak a Magyar Bálint megalomániája - miközben átverik, a haverokra megy a fele pénz.
Kettõ: gyerekkorom számítástechnika élkül, bogarak, fák, bokrok, virágok között, felhõk alatt teltek el, hétközben persze betondzsungelben. Kiegyensúlyozottnak érzem magam.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
valaé valaé ná - nem kellõen biztonságos? az lehet, hogy igaz, de mond azt pl. az amcsiknak vagy a japánoknak, mert, hogy a tradicionális ügyintézés még annyira sem biztonságos, na ez az igazság.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A mobilt meg bárki tudja nyomkodni.
Sajnos a magyar internetpenetrációt nem a cégek, hanem az internetet használni képtelen emberek tömege fogja akadályozni hosszútávon.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Sírtok itt mint a fürdõsizé, közben meg nálunk az egyik legjobb a helyzet a vasfüggönyösök közül.
Ráadásul 2001-2002 körül még sehol sem voltuk szélessávban, úgyhogy volt mit behozni.
Itt látod szépen mindhárom díjtételt ami kell az mûködõképes ADSL-hez:
http://www.t-com.de/tarifuebersicht
u.i. szeretnék én is kakaóálló billentyûzetet.. lehetõleg vodkás-becherovkás kivitelben :]]]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://www.t-com.de/t-dsl-preisuebersicht
Itt 3072/384 az 24,99 EUR
Amikor a magyar kormányok sorra eladták külföldi tulajdonba az egykori állami vállalatokat, így a Matávot is, már voltak olyan hangok, hogy erre az ország súlyosan rá fog fizetni - ami ugyebár mindig a kisemberekre vonatkozik. Ne feledd: a világ legmagasabb díjszabásának egyikét nyögik a magyar ügyfelek. Sajnos abban igazad van hogy a kormány nemigen szólhat bele a szolgáltató multik piacpolitikájába (ami ugyebár arról szól: mélyen a zsebekbe nyúlni, minnél kevesebb fejlesztéssel és ráfordítással) A Deutsche Telekomm részvényeseinek legnyereségesebb leányvállalata az egykori Matáv. Ugye szép? És azt se feledd: jövõre választási paródia...
nyomásgyakorlás? ugyanmár...😊 DTelekom, németországban fele ennyi a DSL árak és Dupla sávszélességel😊 Jahhhh és VoIP sek ami azt jelenti hogy azonos szolgáltatoi hálozatban ingyen telo... példa 4 megás vonal VoIp vel kb 4-5 ezer Huf... jah és az emberek 10X jobban élnek innentõl összerakjátok😊
Szoval rohadjanak meg a nagy nyomásgyakorlásban😊 Ez a véleményem...
Elnézést a Sorokért:)
jo az eletszinvonal sokkal jobb mer alapbol tobbet keresnek az emberek. beszelgettem az egyetemista gyerekekkel es azt mondtak hogy szupermarketes fizetesaz kb 7 - 800 euro. de egy kenyer az 1 euro es csak 25 deka. a media cuccok azok kb uannyik vagy olcsobbak es az internet meg meg olcsobb. de a tomegkozlekedes az kiba draga. 1 metrojegy 1.10 € es mindig kell venni mer anelkul egyszeruen nem tudsz kimenni az allomasrol. a digitalis kamera nem luxuscikk, mindenkinek van mer az arany nem olyan nagy. nem az hogy otthon luxus! 50 rongy egy kamera. az otthon 1/2 fizetes. itt meg 1/4 ed. akinek meg relative magas a fizetese az 4000 euro. es annak meg se kottyan egy kamera.
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De vicces egy pofa...!
Könyörgöm, hiszen szinte minden második ember munkanálküli!
De ha nem is munkanélküli, a minimálbérbõl kicsit nehéz az egyéb kiadások mellett gépre, netre stb is költeni.
Majd ha a nyugati országokhoz kasonló életszinvonal lesz akkor lehet ilyen kijelentéseket tenni, de addig.........
Csak halkan, mert ez illegális...
Ahogy Hofi mondta nem akar összejönni ez a svéd típusú adórendszer az albán típusú bérrendszerrel.
2. külföldön sokkal olcsóbb a net (franciáknál a 8mbs-es kerûl átszámolva 4ezerHUFba, nálunk az 1megás 12ezer)
3. ha megnézzük tényleg lementek az árak, pontosabban az egyes kategóriákba gyorsabb net került (pl 512 helyett 1024 van most 12ezerért)
4. én ismerek egy 250fõs falut, egy buszsöfõr a polgármester (délelõtt a hivatalban, délután már a délutáni járatot vezeti) kábel TV még nincs, de ADSLük már van... (Szeged környéki falu, úgy 50km)
Végkövetkeztetés: semmi olyat nem mondott ami nem igaz, csak messze nem olyan rózsás a helyzet, mint ahogy megpróbálja beállítani.
nehogymar 1000 km el arrebb 15 euro 8 mbit, korlatlan helyihivas, kabeltv...
es megis megeri a szolgaltatonak. tegnam olyan oriasplakatot lattam hogy 10€ = 10 Mega...
a masik meg az hogyha a videki pista bacsinak nincs igenye az internetre az lehet azer van mer az se tudja mi az. nem lehet hogy el kene nekik mondani hogy mi is az???
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Ja valaki mondta, hogy nincs már szinte 384-es szélessáv...hát szélessáv az nincs, de 384-em még van. Invitel, érted?!?! <#confused>#confused>
\"There is no respawn or load game in real life!\"