320
Paint Shop Pro
-
brashA #280 de úgy gagyi lesz! vagy nem?!??
de a photoshop ba van külön ilyen funkció igaz, mert úgy szeretném megcsinálni hogy előre beállított ívra,görbére igazodjon a szöveg, ne utólag kelljen szarakodnom + a warp brush ra átrakja más (szöveget nem írhatom át útólag) layerbe -
#279 Meg lehet, de le is írtad, Warp Brushal lehet könyedén...nagyon egyszerű
az ecset méretét átáltod modjuk 200-ra és utána alulról egy kicsit felhúzod..és tádááám! -
brashA #278 "Photoshop"ba szó véletlenül került bele, szóval paint shop meg lehet csinálni ezt??? -
brashA #277 Üdv, paint shop pro-ba (mondjuk XI) meglehet azt csinálni, hogy a szövegett (text) úgy megferdíteni, hogy a felső része marad sima egyenes, az alsó mondjuk meg egy ívet követ, "Mesh Warp"al lehet, de az csak nyújtja, nyomja stb, én egy szabályos ív mentén szeretném futtatni a szöveget, photshop ba,
mondjuk ien:
http://www.primpines.com/images/logo.jpg
illetve ien, + a szöveg felső széle egyenes maradjon alsó kövesse az ívet
-
#276 kösz... -
#275 LINK
LINK
fotosopp de megvalósítható psp-vel is
-
#274 nem tudja valaki, hogyan lehet normális vér effektet készíteni? -
#273 megnyitja, de bizonyos színek vagy layerek elvesztek - viszont én nem is szeretném ha léjeresen nyitná meg, csak sima képként -
#272 A hibaüzenet:
-
#271 jaja ahogy Killerlány mondja :) -
#270 elvileg annak is meg kéne nyitnia rendesen 0.o -
#269 Tudna valaki segíteni abban hogy a psd fájlokat normálisan meg lehessen nyitni PSP 9-cel?
Valami plugin? Milyen néven? Honnan?
Vagy valami más?
a 7 simán megnyitotta :S -
#268 sikerült
a stroke és antialias genyózott velem :) -
#267 fura...nekem mindig szépen ír. -
#266 Újra segítséget kérek, mert nem boldogulok.
Ugye természetesen a PSP 7-ből indulok ki, ahol amikor csináltam egy feliratot szépen megjelent a szöveg. Itt viszont.. nem.
Itt a példa:
Hogye lehet a PSP 9-cel szépen írni? -
#265 "kicsit" lassan tőt be a progi :S
most h megvan a PSP 9, venni kéne hozzá egy gépet.. :) -
:P -
#263 -
#262 de megvan, a cica bekerült a keretbe :) -
#261 amúgy kerestem a kis ablakokat, ahol lehetett 7-ben állítgatni az egyes bigyók paramétereit -
#260 nekem tök új a PSP 9 :S
alig találtam meg, hogyan kell crop-olni :S
most sem tom menüből, hogy megy :(
illetve a képet nem nagyítottam fel..
meeegvaaaan! :)
köszönöm -
#259 szia
ott látod a képen van egy "mode" funkció és ott az van beállítva, hogy free és így simán mozgatható külön minden egyes pont.
lazán érthető :P -
#258 ennél hogy állítottad be, hogy a "pöttyök" külön lehegynek mozgathatók? nekem csak nyújt, de az oldalai merőlegesek maradnak...
(uha, remélem érhető :)) -
#257 hát egyelőre nem iskerült.. bár nem mondhatom, hogy hülyére próbálkoztam magam :D -
#256 kb a 10. verzió óta, de lehet hogy 9. <:
gabber: nekem ez a lényeg (; -
Boroskóla #255 Igazán nincs mit. -
#254 XD -
#253 fu micsoda marketinges szöveget nyomtál itt le :Ddd -
#252 annyira nem, inkább az otthoni fotók "kruszomájzolására" mentek rá, pont ezért nem is használom :( -
#251 nagyon ari vagy, köszönöm:)) -
#250 Corel???
Jajj! Mióta? -
Boroskóla #249 Vagy pedig itt a trial verzó.
-
Boroskóla #248 Katt ideitt megvan ha érdekel. -
#247 hajrá! -
#246 nagyon szépen köszike a tartalmas beszámolód:)) És akkor ugyanúgy designes képeket is tudok vele variálni. Megpróbálom beszerezni amennyiben tudom:)) Mert nekem nem fotókhoz kell, hanem szép képeket kreálni, példul a képeslapküldömbe, meg a honlapomba:))) -
#245 "A Paint Shop Pro Photo XI nemcsak egy sok fényképszerkesztő grafikus alkalmazás közül. Különleges eszközei és lehetőségei a legigényesebb fényképészek igényeinek is megfelelnek, kiváló funkciókat kínál grafikusok számára, hogy megvalósítsák fantáziáikat, oktatóközpontja pedig egyszerűvé teszi a használatot akár a kezdők számára is, így bárki számára ajánlható, mint ideális grafikus szoftver.
A XI-es verzió nevében is a fényképkezelés terén hoz fontosabb újdonságokat. Az új Organizer eszköz egyszerűbbé teszi a fényképek rendezgetését, rendszerezését. Kiterjedt keresési lehetőségeivel pillanatok alatt megtalálhatjuk legeldugottabb képeinket is, fájlnév, dátum, típus vagy más adat alapján. Az érdekes képi effektusok sorát növeli a Color Changer színcserélő, amely lehetővé teszi, hogy a kép egyes részleteinek színét teljesen, de a valóságnak megfelelően megváltoztassuk. A program beépített időgépe a Time Machine effektus, amely képes úgy átalakítani fényképeinket, mintha azokat jó néhány évvel korábban, akár 1850-ben fotózták volna. A hatás képes emulálni az 1800-as és 1900-as évek legnépszerűbb fotós technikáit, így állítja elő a képek korhű új változatát.
Profi fotósok kedvelt játékszere a mélységélesség, amellyel jól hangsúlyozható a kép egy részlete. A program új, azonos nevű effektusával utólag kelthetjük annak érzetét, mintha a fotós játszott volna a mélységélességgel, így például kiemelhetjük a háttérből a kép főszereplőjét. A Skin Smoothing beépített fiatalító elixír: automatikusan felismeri , és eltávolítja a ráncokat és az öregedés minden jelét az arcokról. Érdekes átalakítási lehetőségeket kínál a Film and Filter Effects, amely különböző típusú, valódi filmek és képszűrők hatását tudja szimulálni a fotón.
Továbbfejlesztették a kivágó eszközt, és jelentősen javítottak az olyan alapvető retusálási lehetőségeken, mint a fényerő, a kontraszt, a színmélység és az ehhez kapcsolódó beállítások. Új lehetőség a megszerkesztett képek e-mailben való elküldése: kívánságra csatolmányként vagy HTML-levélben küldhetjük át fotóinkat ismerőseink részére, sőt, a program a méretezést is automatikusan megcsinálja, így ezzel sem nekünk kell"
borító
kép a programról
további kép a programról
még egy kép a programról -
#244 nah, kreatívkodtam magamnak !psp-ben! egy "új" logót :DDD -
#243 a 11-es sokkal többet tud, mint a 9-es? Mert nekem elég volt megszokni a 9-est és rengeteg minden van benne pluginnal együttvéve. Úgyhogy nem tudom, hogy érdemes-e a 11-est esetleg megszereznem.:)
Véleményem szerint ugyanúgy megvannak a dolgok ott is vagy nem tudom miben más. Írjál valamit róla ha lehet.:) -
#242 nekem XI van és nagyon jó (; 8-astól használom rendszeresen (o: -
#241 nm XD