Paint Shop Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Valami plugin? Milyen néven? Honnan?
Vagy valami más?
a 7 simán megnyitotta :S
[/spam]™
Ugye természetesen a PSP 7-bõl indulok ki, ahol amikor csináltam egy feliratot szépen megjelent a szöveg. Itt viszont.. nem.
Itt a példa:
Hogye lehet a PSP 9-cel szépen írni? <#help>#help>
[/spam]™
most h megvan a PSP 9, venni kéne hozzá egy gépet.. 😊
[/spam]™
😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
[/spam]™
alig találtam meg, hogyan kell crop-olni :S
most sem tom menübõl, hogy megy 😞
<#nemtudom>#nemtudom>
illetve a képet nem nagyítottam fel..
meeegvaaaan! 😊
köszönöm <#worship>#worship>
[/spam]™
ott látod a képen van egy "mode" funkció és ott az van beállítva, hogy free és így simán mozgatható külön minden egyes pont.
lazán érthetõ 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(uha, remélem érhetõ 😊)
[/spam]™
gabber: nekem ez a lényeg (;
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A XI-es verzió nevében is a fényképkezelés terén hoz fontosabb újdonságokat. Az új Organizer eszköz egyszerûbbé teszi a fényképek rendezgetését, rendszerezését. Kiterjedt keresési lehetõségeivel pillanatok alatt megtalálhatjuk legeldugottabb képeinket is, fájlnév, dátum, típus vagy más adat alapján. Az érdekes képi effektusok sorát növeli a Color Changer színcserélõ, amely lehetõvé teszi, hogy a kép egyes részleteinek színét teljesen, de a valóságnak megfelelõen megváltoztassuk. A program beépített idõgépe a Time Machine effektus, amely képes úgy átalakítani fényképeinket, mintha azokat jó néhány évvel korábban, akár 1850-ben fotózták volna. A hatás képes emulálni az 1800-as és 1900-as évek legnépszerûbb fotós technikáit, így állítja elõ a képek korhû új változatát.
Profi fotósok kedvelt játékszere a mélységélesség, amellyel jól hangsúlyozható a kép egy részlete. A program új, azonos nevû effektusával utólag kelthetjük annak érzetét, mintha a fotós játszott volna a mélységélességgel, így például kiemelhetjük a háttérbõl a kép fõszereplõjét. A Skin Smoothing beépített fiatalító elixír: automatikusan felismeri , és eltávolítja a ráncokat és az öregedés minden jelét az arcokról. Érdekes átalakítási lehetõségeket kínál a Film and Filter Effects, amely különbözõ típusú, valódi filmek és képszûrõk hatását tudja szimulálni a fotón.
Továbbfejlesztették a kivágó eszközt, és jelentõsen javítottak az olyan alapvetõ retusálási lehetõségeken, mint a fényerõ, a kontraszt, a színmélység és az ehhez kapcsolódó beállítások. Új lehetõség a megszerkesztett képek e-mailben való elküldése: kívánságra csatolmányként vagy HTML-levélben küldhetjük át fotóinkat ismerõseink részére, sõt, a program a méretezést is automatikusan megcsinálja, így ezzel sem nekünk kell"
borító
kép a programról
további kép a programról
még egy kép a programról
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Véleményem szerint ugyanúgy megvannak a dolgok ott is vagy nem tudom miben más. Írjál valamit róla ha lehet.😊
Akkor télleg le vagyok maradva PSP verzió ügyileg. 😊
Ha simán a 7-est de-installálom 😄 és a 9-est felteszem, az nem fog pampogni?
(PSP nélkül semmi esetre nem akarok maradni, mert dolgozom vele)
[/spam]™
Melyik menüben találom hogy egy képnek a hátterét eltudjam tüntetni és csak a kép maradjon hogy rátudjam tenni mondjuk másik képre?
cicás pikcsört kijelölöd, aztán új léjerben beilleszted a helyére (deform), aztán mesh warp
Lenne egy kérdésem. Csak még nem tudom, hogyan fogom megfogalmazni. 😊)
Egy bizonyos funkcióra/mûveletre lennék kíváncsi, hogy hogyan kell PSP-ban megcsinálni.
Inkább rajzolom. 😊
Van egy képem és van egy képkeretem.
Hogyan lehet a képet "beletenni a keretbe"?
Persze ez nem egy jó példa, bár sztem a cicát el lehente nyújtani állóképpé.
Remélem, érthetõ voltam. 😊
Köszi!
Catti
[/spam]™
Szerencsére a Corel Pain Shop Pro X-ben már egy kicsit más a helyzet itten lehetõségünk van arra, hogy megadjuk pl. hogy az objektum a canvas szélétõl mennyire legyen eltolva (elõsször itten láthatjuk a nem egész számokat amik azt a csúnya elmosódásért felelõssek) továbbá a szélességet és magasságot PONTOSSAN.
Röviden ennyi.
Bocsi a buta kérdését, elég régóta dolgozom a régebbi verzión, és egészen megkevert olyan dolog, hogy pl. az Adobe Photoshop (csak eddig 😞 ) gyönyörû szépen megcsinálta azt amit feljebb írtam, ugyanez a Corel Paint Shop-al is. És most mint a varázslat, hirtelenjébe mindent elhomályosít. Például a Corel-os ha külsõ vonalat hozzáadtam szépen elsímította a szélét, pl. kitöltés narancs szegély fekete, most még a feketét is belemossa a narancsba.
Hogyan lehetne eztet megoldani? Miért csinálhatja? Van valakinek valami ötlete, vagy találkozott már ilyennel?
Elõre is köszi.
V
Tudna nekem valaki küldeni dvd alapokat (templateket) amik magyarul vannak ?
Elõre is köszi.