Paint Shop Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gnar killer
elvileg annak is meg kéne nyitnia rendesen 0.o

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

CattiBrie
Tudna valaki segíteni abban hogy a psd fájlokat normálisan meg lehessen nyitni PSP 9-cel?
Valami plugin? Milyen néven? Honnan?
Vagy valami más?

a 7 simán megnyitotta :S

[/spam]™

CattiBrie
sikerült

a stroke és antialias genyózott velem 😊

[/spam]™

RaZoK
fura...nekem mindig szépen ír.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

CattiBrie
Újra segítséget kérek, mert nem boldogulok.
Ugye természetesen a PSP 7-bõl indulok ki, ahol amikor csináltam egy feliratot szépen megjelent a szöveg. Itt viszont.. nem.

Itt a példa:

Hogye lehet a PSP 9-cel szépen írni? <#help>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"kicsit" lassan tõt be a progi :S
most h megvan a PSP 9, venni kéne hozzá egy gépet.. 😊

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship>

😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
<#eljen><#eplus2>

CattiBrie
de megvan, a cica bekerült a keretbe 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
amúgy kerestem a kis ablakokat, ahol lehetett 7-ben állítgatni az egyes bigyók paramétereit

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nekem tök új a PSP 9 :S

alig találtam meg, hogyan kell crop-olni :S
most sem tom menübõl, hogy megy 😞

<#nemtudom>

illetve a képet nem nagyítottam fel..

meeegvaaaan! 😊

köszönöm <#worship>

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
szia
ott látod a képen van egy "mode" funkció és ott az van beállítva, hogy free és így simán mozgatható külön minden egyes pont.

lazán érthetõ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

CattiBrie
ennél hogy állítottad be, hogy a "pöttyök" külön lehegynek mozgathatók? nekem csak nyújt, de az oldalai merõlegesek maradnak...

(uha, remélem érhetõ 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
hát egyelõre nem iskerült.. bár nem mondhatom, hogy hülyére próbálkoztam magam 😄

[/spam]&#8482;

gnar killer
kb a 10. verzió óta, de lehet hogy 9. <:

gabber: nekem ez a lényeg (;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Igazán nincs mit. <#wave>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

RaZoK
XD

gabber_saviola
fu micsoda marketinges szöveget nyomtál itt le 😄dd

gabber_saviola
annyira nem, inkább az otthoni fotók "kruszomájzolására" mentek rá, pont ezért nem is használom 😞

bogyoka
nagyon ari vagy, köszönöm😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

CattiBrie
Corel???
Jajj! Mióta?

[/spam]&#8482;

Vagy pedig itt a trial verzó.

Katt ideitt megvan ha érdekel.

RaZoK
hajrá!<#vigyor>

bogyoka
nagyon szépen köszike a tartalmas beszámolód😊) És akkor ugyanúgy designes képeket is tudok vele variálni. Megpróbálom beszerezni amennyiben tudom😊) Mert nekem nem fotókhoz kell, hanem szép képeket kreálni, példul a képeslapküldömbe, meg a honlapomba😊))

RaZoK
"A Paint Shop Pro Photo XI nemcsak egy sok fényképszerkesztõ grafikus alkalmazás közül. Különleges eszközei és lehetõségei a legigényesebb fényképészek igényeinek is megfelelnek, kiváló funkciókat kínál grafikusok számára, hogy megvalósítsák fantáziáikat, oktatóközpontja pedig egyszerûvé teszi a használatot akár a kezdõk számára is, így bárki számára ajánlható, mint ideális grafikus szoftver.
A XI-es verzió nevében is a fényképkezelés terén hoz fontosabb újdonságokat. Az új Organizer eszköz egyszerûbbé teszi a fényképek rendezgetését, rendszerezését. Kiterjedt keresési lehetõségeivel pillanatok alatt megtalálhatjuk legeldugottabb képeinket is, fájlnév, dátum, típus vagy más adat alapján. Az érdekes képi effektusok sorát növeli a Color Changer színcserélõ, amely lehetõvé teszi, hogy a kép egyes részleteinek színét teljesen, de a valóságnak megfelelõen megváltoztassuk. A program beépített idõgépe a Time Machine effektus, amely képes úgy átalakítani fényképeinket, mintha azokat jó néhány évvel korábban, akár 1850-ben fotózták volna. A hatás képes emulálni az 1800-as és 1900-as évek legnépszerûbb fotós technikáit, így állítja elõ a képek korhû új változatát.
Profi fotósok kedvelt játékszere a mélységélesség, amellyel jól hangsúlyozható a kép egy részlete. A program új, azonos nevû effektusával utólag kelthetjük annak érzetét, mintha a fotós játszott volna a mélységélességgel, így például kiemelhetjük a háttérbõl a kép fõszereplõjét. A Skin Smoothing beépített fiatalító elixír: automatikusan felismeri , és eltávolítja a ráncokat és az öregedés minden jelét az arcokról. Érdekes átalakítási lehetõségeket kínál a Film and Filter Effects, amely különbözõ típusú, valódi filmek és képszûrõk hatását tudja szimulálni a fotón.
Továbbfejlesztették a kivágó eszközt, és jelentõsen javítottak az olyan alapvetõ retusálási lehetõségeken, mint a fényerõ, a kontraszt, a színmélység és az ehhez kapcsolódó beállítások. Új lehetõség a megszerkesztett képek e-mailben való elküldése: kívánságra csatolmányként vagy HTML-levélben küldhetjük át fotóinkat ismerõseink részére, sõt, a program a méretezést is automatikusan megcsinálja, így ezzel sem nekünk kell"

borító

kép a programról

további kép a programról

még egy kép a programról

CattiBrie
nah, kreatívkodtam magamnak !psp-ben! egy "új" logót 😄DD

[/spam]&#8482;

bogyoka
a 11-es sokkal többet tud, mint a 9-es? Mert nekem elég volt megszokni a 9-est és rengeteg minden van benne pluginnal együttvéve. Úgyhogy nem tudom, hogy érdemes-e a 11-est esetleg megszereznem.😊

Véleményem szerint ugyanúgy megvannak a dolgok ott is vagy nem tudom miben más. Írjál valamit róla ha lehet.😊

gnar killer
nekem XI van és nagyon jó (; 8-astól használom rendszeresen (o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

RaZoK
nm XD

bogyoka
szia😊) Igen én is nagyon szeretem, gyönyörû dolgokat lehet vele csinálni, és nagyon sok pluginom van már benne, szóval eszméletlen jó progi imádom😊)

bogyoka
ahha, szóval a lasszóval, nagyon köszike, ezt nem tudtam😊))

RaZoK

RaZoK
nemfog 😊

CattiBrie
Szia Bogyesz! 😊)

Akkor télleg le vagyok maradva PSP verzió ügyileg. 😊

Ha simán a 7-est de-installálom 😄 és a 9-est felteszem, az nem fog pampogni?
(PSP nélkül semmi esetre nem akarok maradni, mert dolgozom vele)

[/spam]&#8482;

bogyoka
Nagyon szeretem ezt a psp progit, nekem a 9-es verzió van meg, de lenne egy kérdésem.

Melyik menüben találom hogy egy képnek a hátterét eltudjam tüntetni és csak a kép maradjon hogy rátudjam tenni mondjuk másik képre?

CattiBrie
ja, de ez is csak a 7+-os verzióktól

köszi 😊

még nem telepítettem .)

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
Szia Catti, mutatok egy jobb megoldást is:

CattiBrie
<#sir>

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
nem emlékszem, hogy a 7-es verzióban lenne-e ilyen 😞

CattiBrie
nem megy.. nincs ilyen fun'cióm :S
vagy vak vok

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"Deformation" megvan

de nekem 7-es psp verzijóm van :S

még keresem...

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
szia

cicás pikcsört kijelölöd, aztán új léjerben beilleszted a helyére (deform), aztán mesh warp

CattiBrie
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Csak még nem tudom, hogyan fogom megfogalmazni. 😊)
Egy bizonyos funkcióra/mûveletre lennék kíváncsi, hogy hogyan kell PSP-ban megcsinálni.
Inkább rajzolom. 😊

Van egy képem és van egy képkeretem.
Hogyan lehet a képet "beletenni a keretbe"?

Persze ez nem egy jó példa, bár sztem a cicát el lehente nyújtani állóképpé.

Remélem, érthetõ voltam. 😊

Köszi!
Catti

[/spam]&#8482;

RaZoK

Dj Faustus
Magic Wand eszközzel, vagy kijelölöd az egész képet (Select/Select all), majd Select/Modify/Color range (ha jól tudom fejbõl a menüpontot).

nos tudnátok nekem segíteni!! végülis tök lúzer kérdésnek tûnik de csak most kezdtem ezzel foglalkozni! szóval eltudnátok mondani, hogy hogy tudom eltüntetni a hátteret? (.gif háttereket undorító narancssárga és rászeretném tenni egy képre a feliratot...) megoldható a dolog??
Köszönöm, hogy segítséget. Közben rájöttem. A Jasc Paint Shop Pro 7.04 verzióba nem lehet pontossan elhelyezni egy objektumot, még akkor sem ha a Node Edit segítségével próbáljuk átmozgatni a széleket, apró különbséget azért lehet látni de az nem az igazi. Vagyis a program egész számokkal dolgozik, hiába próbálnánk megváltoztani a fent leírt módon a méreteket ugyanazt a csúnya elmosódást látnánk.
Szerencsére a Corel Pain Shop Pro X-ben már egy kicsit más a helyzet itten lehetõségünk van arra, hogy megadjuk pl. hogy az objektum a canvas szélétõl mennyire legyen eltolva (elõsször itten láthatjuk a nem egész számokat amik azt a csúnya elmosódásért felelõssek) továbbá a szélességet és magasságot PONTOSSAN.
Röviden ennyi.

Hello. Hogyan lehet, Jasc Pain Shop Pro vagy a mostani Corel Paint Shop Pro-ba egy legömböjített téglalapot rajzolni, hogy csak a legömböjített széle legyen elsímítva a szabályos körvonalak pedig maradjanak élessek.
Bocsi a buta kérdését, elég régóta dolgozom a régebbi verzión, és egészen megkevert olyan dolog, hogy pl. az Adobe Photoshop (csak eddig 😞 ) gyönyörû szépen megcsinálta azt amit feljebb írtam, ugyanez a Corel Paint Shop-al is. És most mint a varázslat, hirtelenjébe mindent elhomályosít. Például a Corel-os ha külsõ vonalat hozzáadtam szépen elsímította a szélét, pl. kitöltés narancs szegély fekete, most még a feketét is belemossa a narancsba.
Hogyan lehetne eztet megoldani? Miért csinálhatja? Van valakinek valami ötlete, vagy találkozott már ilyennel?
Elõre is köszi.

Hi!

V
Tudna nekem valaki küldeni dvd alapokat (templateket) amik magyarul vannak ?
Elõre is köszi.