Paint Shop Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adobepremiere
Látogass el a corel oldalára.És ott mindent megtudsz.

http://www.corel.com/servlet/Satellite?c=Product_C1&cid=1155872554948&lc=en&pagename=CorelCom%2FLayout

Légy kreativ..........

adobepremiere
Ez még titok!
De jobb mint az elõdje a néhai X-es.

Légy kreativ..........

RaZoK
engem érdekelne..honnan van a polcról v netrõl?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

adobepremiere
Huha!
Ott még nem tartok,még csak két napja tesztelem.
De idáig csak pozitiv véleményem van.

Légy kreativ..........

hi vmi olyat hallotam hogy ez a progi nem pixelekkel dolgozik és ezért jobbb 😊 ez igaz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

adobepremiere
Megjelent a New Corel Paint Shop Pro XI

Várom a véleményeket,tapasztalatokat.
Egy két vizuális trükk-öt.

Légy kreativ..........

CattiBrie
nafene 😞

kira a logód! 😊

[/spam]™

Dj Faustus
Ez nem kijelölõ eszköz (Selection Tool - amit S betûvel érhetünk el, illetve nálad az eszköztáron felülröl az 5. eszköz lefele mutató háromszögére kattintva), hanem Elipse Tool (Q betûvel érhetõ el).

gnar killer
corel megvette a jasc-tõl

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

CattiBrie
mijez az a corel psp?

[/spam]™

erős srác
kosz de meg minidg nem megy
mutasd meg rajta hogy hol !

plzzzz!!!!!!!4

Dj Faustus
1. Ennyi.
2. View/Palettes/Tool Options

erős srác
nem sikerult
figyelj en ugy csinaltam hogy csinaltam egy korivet feherrel es utana nem tudom hogyan kell alitani az atlatszosagan nem tudom mi a megoldas de ha tudsz akkor print srcel vagy leirnad hogy hogy kell?
kossz...
ja igen es meg egy kerdes!
amikor pl akarok hasznalni egy brusht akkor nem tudok alitani rajta eltunt az ami felul szokott elo jonni szoval amin alitom a meretet..es nem tudom hova lett a wiewbe sem tudom visszahozni..plz segits!!!!!!!!!!!!
paint shop pro 9-be dolgozom
kosz

Dj Faustus
Kiválasztod a kijelölõeszközt (Selection tool) az Eszköztárról, majd Selection type-nak Elipse-t adsz meg.

erős srác
köszi, sikerült

még annyit el tudsz árulni hogy transzparent oválist hogy tudok csinálni?

Dj Faustus
1. Létrehozol egy új, átlátszó hátterû, kis méretû, négyzet alakú (10*10) képet. (File/New).
2. A nagyító eszközzel felnagyítod.
3. Valamelyik rajzoló eszköznek 1 pixeles méretet állítasz be, és csinálsz egy átlót az újonnan létrehozott képen.
4. Visszamész a userbarra, létrehozol rajta egy új réteget (Layers/New raster layer), majd a Flood fill tool (festékesdoboz) elõtétszínének mintázatként az elõzõ képet állítod be. Lásd itt.
5. Utána a Flood fil tool segítségével felfested a csíkokat.
6. A réteg áttetszõségét meg kedved szerint beállítod (a rétegek felett van egy alaphelyzetben 100-on álló csúszka, azt kell állítgatni; vagy a rétegre duplán kattintva az újonnan nyílt ablakban az Opacity értékét átírod).

Bár PS-hez de errõl szóló leírás: itt.

erős srác
csum

hogy kell az usebarnka ilyen csíkos alapot csinálni?..szóval hogy kell becsíkozni?

Doomista
Hali!
Újraraktam a gépemet,és sajnos a corel paint shop pro X 10.2 vagy 10.3 vagy 10.0 verzióra nincs meg a exe crck,ahol kellet volna lennie,a serial pedig nemmegy ugyanugy mint máskor. Szoval ha van valakinek corel paint shop pro X 10.03,10.02,10.0 exe fájlra,az léccives csomizza be,és valahova tegye fel,leszedem,és kicserélem az enyémmel,és így nem lesz 30 napos trial !
Elõre is köszi aki megcsinálja !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

erős srác
csáó

az miért van hogy a paint shop pro-ba a színpaletta meg mindenkor máskor csak fekete fehér szürke árnyalatot használhatok?

RaZoK
ez nem is olyan idõigényes dolog...de majd ha mutatom az oldalt akkor lehet meggondolod magad 😊)

gnar killer
Kösz de azon kivül hogy lusta vagyok, nem nagyon van idõm (:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

RaZoK
a kezdõ az aki még szinte most kóstolt bele a grafika világába 😄

RaZoK
haladó 😄

gabber_saviola
csak egy egyszerü kezdõ péntsopprós vagyok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
jólvan, pedig nem ügyetlen ahogy látom 😄

gabber_saviola
köfi de jó nekem itt az esgén "eszmétcserélni" 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaZoK
Felhívás!

Relal Graphics Team örömmel várja azok jelentkezésést akik képszerkesztés terén jártasak és volna kedvük eszmétcserélni a 2006.06.20-án nyíló weblapunkon ahol igen sok pályázat is megrendezésre kerül.
A részletekrõl a megadott idõben tájékoztatok midnenkit.

gabber_saviola
jaja, jófejek ezek a pént sop prósok -.-

gnar killer
<#smile>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Doomista
THX télleg mindenkinek a helpet,hamég valami bánt,akkor továbbra is hozzátok fordulok ti paintisták

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>

Doomista
ez bevált !

gnar killer
ez dupla de pl szimpla + dropsedó talán jó lesz 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

gabber_saviola
én is ezt próbáltam elsõre mikor kérdezte miszter Doomista -.- , de kicsit gángy szerintem 😛

gabber_saviola
az mind1 hogy dzsászk vagy korel 😛

gnar killer

Doomista
vagy a képen nincs olyan,amit megcsináltál. de az enyem nem jasc paint hanem corel ....

gabber_saviola
hát látod, pedig nálam okés

Doomista
megcsináltam még 4x,de semmi változás,hmhmmm

gabber_saviola
még kétszer csináld meg és olyan lesz

Doomista
ez jött ki nekem erre;

gabber_saviola

Doomista
meegy! THX örökre,márcska a 175# van és abahagyom a nyagatást 😄

gnar killer
paste as new layer vagy ctrl+l

Doomista
Azt a képet átakarom arra a kis bannera helyezni,de sehogy sem tudom,képre katt,copy,aztán paste a bannera,de nem rakja oda,hanem ujbo laza kép jön oda,a bannaera akarom ahogy a kép mutatja:

Doomista
még1 kérdés:

Ezt hogyan csináljam,addig eljutottam,hogy leszedtem a betütipust,anti allias off,create as floating, stroka 0,0 ,aztán selecetion menü-modify-expand,és ott number 1. Aztán még valamit kéne csinálni hogy igy körülötte ilyen fekete legyen:

Doomista
megvan,megvan a betûtípis,ezért is ezer köszi ! mostmár full minden ebben a témában hála neked THX 😊

gabber_saviola
www.dafont.com, ahol 1001 betûtípust találsz legalább

Doomista
viszont ez a zötlet nememgy,mert nem talál uj betütipust,deha valaho llekaphatoi mezt abetütipust,vagy átdobnád az jo lenne,elöre is tHX

Doomista
megvan,köszi mindent,sokat segittetél,THX örökké !