Paint Shop Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Downhill!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Downhill!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De van egy gondom! Nekem a Paint shop pro x2 vagy mi van. És ez a C:program files/Corel/ paint shop pro x2 könyvtárban van és ebben nincsen plugins könyvtár., Sõt olyan filéket sem találok amiket az nvidia oldalról töltött le. Szóval hova tegyem? Vagy szerezem be a 7-est?
Downhill!!
ftp://download.nvidia.com/developer/NVTextureSuite/Paint_Shop_Pro_Steps.pdf
Szeretném megkérdezni, hogy a Corel Paint shop pro x2-es verziójával, hogy tudnám elérni azt, hogy a dds filékat is megynissa a program,
Kérlek segítsetek ebben..
Üdv.
Downhill!!
Hol tudnám megvásárolni a PSP9 prógramot??
Mi az a serial? warez?
Köszi
ami crack, serial, warez stb...annak nem örülnek...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Él még ez a forum??
Tud valaki PSP9-hez crack-et??<#nezze>#nezze>
Nekem van egy olyan gondom, hogy van egy windows extended editionom. Na most mivel ez a win akad meg szarakodik sok progival nem ezt használom. De ezen a winen van egy teljes verziou Paint Shop Pro X. Külön tudnám telepiteni, de mivel a Windows alapból fel tenné nincs hozzá kex szám. Nem tudnátok megdobni priviben egy ilyen számmal vagy valami linket adni ahol megnézhetném.. Tudom hogy tilos a Warez de nem tudom máshogy megoldani.
Elõre is Kösszi a segítségetek!
Downhill!!
Tehát telepítsd újra és jó lesz...😊
Most telet le a Paint Shop Pro 9-hez az a kb 30-40 napos próbaidõszak hallottam egy crack nevû dologról amit ha letöltök akkor örökké tudom használni a Paint Shop Pro 9-et ...a folytatás le is töltöttem ezt a crackot de a gép nem nyitja meg vmi telepítse újrát ír ki ez normális?? Elõre is köszi annak aki válaszol pux..
Én egy olyat szeretnék kérdezni , hogy nekem 9.01 es PSP -m van .
Hogy tudok benne olyat csinálni , hogy például le vagyok Fényképezve , mittomén a házunk elõtt , és én ki akarom vágni Magam , hogy például egy másik háttérre berakjam magam ?
Köszi szépen , várom a választ !
A 7.04-esben a képernyõ job felén látod a szín palettát és alatta van két kis téglalapba színek. Ráviszed az egér kurzort az egyikre (attól függ, hogy körvonalat akarsz-e vagy kitöltést, a felsõ a körvonal az alsó a kitöltés) és nyomva tartva az egér bal gombját megjelenik egy menü és ött lesz a gradient lehetõség is.
A XI-es ban is hasonló de ottan ha jól emléxem kattintasz és akkor megnyílik egy ablak, ott viszont egy Gradient nevû fület keressél.
++
Vagy használj teljesen ingyenes alternatívát: Gimp, Paint.NET,...
😄DD
Csak 3 hónap telt el. 😊)
Azóta talán már csak megoldotta valahogy. Ha más nem, pixelenként. 😊
[/spam]™
"(#285) mármint elipszis alakba de hogy?
mondjuk ha van ez a képem
és a kéz vonala mentén szeretném futtatni a szövegem.
Ezt
warbbrushal csináltam de ekkor elveszik a text szerkesztése lehetõség.
még egy kérdésem ha lehet:
Brush-nál nem lehet anti-aliast állítani, mondjuk ha a importált brushom kb 100pixel akkor az szinte használhatalan,mer nagy size ba baromi pixeles lesz,100pixelbe meg minek?"

mondjuk ha van ez a képem
és a kéz vonalát követne szeretnék mondjuk írni akkor hogyan???
Ezt
warbbrushal csináltam de ekkor elveszik a text szerkesztése lehetõség.
még egy kérdésem ha lehet:
Brush-nál nem lehet anti-aliast állítani, mondjuk ha a importált brushom kb 100pixel akkor az szinte használhatalan,mer nagy size ba baromi pixeles lesz,100pixelbe meg minek?
kösz
de a photoshop ba van külön ilyen funkció igaz, mert úgy szeretném megcsinálni hogy elõre beállított ívra,görbére igazodjon a szöveg, ne utólag kelljen szarakodnom + a warp brush ra átrakja más (szöveget nem írhatom át útólag) layerbe
az ecset méretét átáltod modjuk 200-ra és utána alulról egy kicsit felhúzod..és tádááám!
mondjuk ien:
http://www.primpines.com/images/logo.jpg
illetve ien, + a szöveg felsõ széle egyenes maradjon alsó kövesse az ívet
[/spam]™