52
  • z0ty #52
    blaze lenteb tenyleg lol ..DC rohat nagy szazalekban warezrol szedett cuccost oszt meg ..de nem baj..ftp buktatas meg logikus h valoban gyorsan tortenehet ..ha akarna vki ..de rohatt nagy pez van benne..masoknak...nem feltetlenul annak aki csinalja...
    az user viszont mindenkep jol jar egyebkent..sztem
  • Darkboy
    #51
    Hát egyáltalán nem! A StarFTP volt sajna ami eddig a legjobb ftp volt :(
  • AMDFan
    #50
    "háromszor ennyi fizetéssel sem csökkenne nagy mértékben a warez."

    Ez kb. ugyanakkora túlzás volt mint amire ezt válaszoltad te is tudod. Ha 3x ennyi lenne a fizetés akkor röhögve megvenném a kedvenc játékaimat. Nincs sok, de azokat megvenném. A filmeket nyilván továbbra sem (ki az aki havi 10-20 DVD-t vesz), de többet járnék moziba az biztos. A zenékről nem beszélve. Én rengeteg zenét hallgatok és biztos vagyok benne, hogy támogatnám az együtteseket. Ha lenne miből ugyebár
  • winnie
    #49
    ennek egyenes következménye, hogy a külföldön már nem luxusnak tartott dolgokat mi csak feketén tudjuk beszerezni

    ez demagógia. a warez nem az alacsony fizetésekkel, hanem a szgépes kultúrával van összefüggésben. háromszor ennyi fizetéssel sem csökkenne nagy mértékben a warez.
  • winnie
    #48
    ellenben a szoftverekkel.
  • [HUN]PAStheLoD
    #47
    Szarjál rá .. ha akarnak lecsuknak , attól függ milyen kedvük van .. ha épp rosszul áll a sapkád , akkor azért , ha nincs sapkád akkor azért .. ha jól áll akkor meg mert kék a szemed .. magyar jogállam meg demokrácia .. meg bazmeg ,ha nem ilye teszetosza politkusok és korrupt-haszonleső-fösvény balfaszok irányítanák ezt az országot (is) hanem legalább úgy lopnának, hogy hagynak a NÉPNEK is valamit .. mert szép, hogy a GDP meg az infláció milyen jókat mutat (GDP mindig 100% fölött van . a tavalyiakhoz képest tehát a nemzetgazdaság nő, az infláció meg mindig csökken pár tized százalékot, tehát az ország pénzügyi helyzete is rendeződni látszik) viszont az egyszeri munkás még mindig elég nehezen él meg havi 50Kból .. és a többiek sincsenek olyan jól eleresztve ... ennek egyenes következménye, hogy a külföldön már nem luxusnak tartott dolgokat mi csak feketén tudjuk beszerezni , persze a médiában meg ezt nyomatják .. ez a menő , társadalmi elvárássá válik hogy költsél sokat meg hogy legyen pc-d is .. persze nettel , mer az májer . többet nem hablatyolok erről , mindenki tudja , hogy szarból nem lehet várat építeni , de nálunk mégis abból van a legtöbb :C
  • crx
    #46
    Ámen.
  • Tetsuo
    #45
    Így van.
  • Frank99
    #44
    nem értem a morgást:

    zene és film letöltés,és cd-re kiírás, valamint saját cd lemásolása és mp3-ba fordítása is MAGÁNCÉLRA LEGÁLIS!!!
  • atys2
    #43
    Letezik olyan, hogy legalizalhatni lehet mp3-bol irt audio cd-t, de hangsulyozom EZT CSAK HIVATALOS DJ-k tehteik csak meg. Akkor most mi van? a legalisan letoltott zenemmel megis torvenyt sertek? gyokerek....
  • arty
    #42
    ismerősnek a LEGÁLIS DVD filmjeit is elvitték házkutatáskor, ugyanis "bizonyiték" ...
  • crx
    #41
    Semit elhisziki ők ijen hiszékenyek.:))
  • atys2
    #40
    1 dolgot aruljon mar el valaki! Ha en letoltok 1 zenet 1 fizetos zenei oldalrol ami hivatalos, majd azt felirom cd-re audio formatumban es ezekutan kijonnek hozzam hazkutatasi paranccsal, akkor hogy tudom bizonyitani, hogy az a zene legalis? vezessek talan naplot? vagy mi a faxom?
  • AMDFan
    #39
    Ez így van...
  • SoDI---
    #38
    "Nehogy azt hidd, hogy nem tudnak rólad BÁRMIT, amit akarnak. A kérdés, hogy akarják-e?"

    Na.
    Ez pontosan így van.
  • Bandee1987
    #37
    mondjuk abban igaza van neki, hogy azokat az ftp-ket, ahova csak ajánlással lehet bejutni, azokat nehezebb felderíteni, elkapni, mint azokat, ahova bárki beléphet, és akár ingyen be is nézhet...
  • crx
    #36
    Warez FTP mindig lesz ezt a police is jol tudja hisz ha nem lene a matáv csinál egy párat hogy legyen előfizető. Nem lene olyan barom ember aki fizetne a netért hisz elmehet ingyenesen is levelet nézni könyvtárba meg egyes helyekre. Millioktol szabadítanák meg magukat.
  • Frank99
    #35
    és honnan tudod, hogy akit ajánlasz, az mi is a magánéletben?
    a neten megismerkedő emberek közül ajánlgatják egymást az emberek ide+oda.
    Mi a garancia arra, hogy a Net-Police erre nincs felkészülve?
  • atlagember
    #34
    Az összes jogvédőnek dolgozó ügyvédet le kellene csukni. (Ha másért nem hát a munka mértékéven nem összegyeztethető mértékű haszonszerzésért. Ezek azt hiszik, hogy ha valaki letölt egy filmet 1000 pénzért, ajkkor az meg is vette volna 5000-ért, ha nem tudta volna olcsóbban letölteni.)
  • AMDFan
    #33
    Az SMSwarezok? Viccelsz? Azok elég kis piti szarok... Tőlük aztán állna le semmi. Van itthon pár komoly warezftp ha azokat megtalálnák akkor nagy lépést tennének, de amint lefülelnek egyet már két új van, szóval...
    Más kérdés, hogy ezekre a komoly ftpkre az ember csak ajánlással tud bekerülni...
  • Frank99
    #32
    a szöbeg második fele csak a zenére is filmre igaz.
    A többi esetén MINDENKI büntethető....
  • Frank99
    #31
    te barom.
    az nagyobb rizikó. mivel ott feltöltő is vagy azonnal, és a feltöltő Mo-i jo alapján büntethető, még zenék és filmek esetében IS.

    a fizetős serverek, SMS esetén pedig csak letöltő vagy, így nemigen foglalkoznak veled.

    Nehogy azt hidd, hogy nem tudnak rólad BÁRMIT, amit akarnak. A kérdés, hogy akarják-e?
  • ati88
    #30
    >"ha nagyon összeszedném magam kb egy hét alatt
    >megtalálnám az összeset (és ebből a hétből kb 6
    >napig aludnék ;)"
    Hát ez nagyon lol! Egy nap alatt az összeset megtalálnád? Ha-Ha-Ha !!!

    >"használjanak hacker-es wingate, proxy
    >servereket, vagy valami. de ez..."

    És szerinted ha ezek mind be lennének iktatva a rendszerben, tudnál róla tölteni??? Gondolkozzál már mielött hülyeségeket írsz!

  • lamase
    #29
    kulfoldi savszel kicsit huzos
  • lamase
    #28
    senki se mondta hogy ezt kell csinalni..
  • Riddick
    #27
    Aszt hiszem az excalibur volt,akit elkaptak.
    De jó a szöveg kétszinű zsaruk,ugyanúgy töltenek.De,magasabb fizetésért bárkire rámásznak,ahelyett hogy a rablókat üldöznék!
    Hali
  • irkab1rka
    #26
    Ha leakarnák állítani az SMS warezokat (kb 50-100-ról tudok), akkor csak 3 szolgáltatót kell megkeresni, akik szemet húnynak és óriási hasznot húznak. Ha ezt a hármat elkapnák, akkor végetérne a fizetős warez világ jó egy két évre.

    Ez a három cég évi százmilliós nagyságrendben jaszál az illegális tartalomszolgáltatláson.

    Neveket akarok?
    Igen? :))))

    Mondom:





    Pannon GSM,


    T-Mobile


    Vodafone

    VUhahahahhahahahahaahhhahahahahhaha. Na az meg a másik, hogy nem kell nyomozati munka ehez egy hétnél több, csak a fasz sem fogja kilőni maga alól a szervert. Nem gondolod, hogy ha a rend éber őrei illegális aranyat vesznek a teve utcában, akkor majd nem töltenek le DVD-t meg game-t. Ugyanmár. Azon csodálkozok, hogy a teve utcában nincs warez szerver :DDDD

    Ha jön felülről a baszogatás, akkor évi 1-2 esetben felderítenek, és lecsapnak. Ne buzeráljátok a rendőröket, mert még az egyik beírja a google-ba, hogy "warez sms legjobb" LOL
  • Genin
    #25
    nem tudom mire vágnak fel. kemény x honap alatt találtak egy servert, és felderítették hol van. ha nagyon összeszedném magam kb egy hét alatt megtalálnám az összeset (és ebből a hétből kb 6 napig aludnék ;)
    amúgy meg a warezosok is megérdemlik, hogy elkapták őket. szép dolog, hogy egy "fedő szervert" használnak, de b***meg, legalább menjenek ki az országból olyan országokon át, amivel nem állunk kapcsolatba, használjanak hacker-es wingate, proxy servereket, vagy valami. de ez...
  • KDOG
    #24
    Fedő szerver kifejezés pedig kicsit vicces :)
  • KDOG
    #23
    Amugy azt birom, hogy a rendörök szeretnek megvakulni.

    piti 14 éves "bünözöket" keresnek, ahelyett hogy hagynák a faszba, legalább a srác nem lopni jár nem késel embert, mint dakota társai. Akiktöl fél a rendörség, mert a 100 tagu család rájuk támadna.

    Kicsit furcsa ez.
    Meg ugye amiket hall az ember.
  • KDOG
    #22
    Egy szerver van amit ha kilönének meghalna a magyar warez.
    sztem sokan tudják a hires drága szerver létét.

    Apropo blaze: suttyo vagy, huzzál ki a többi barátod traktorához a felvonulásira. Vagy nézz utánna mennyibe lehet egy szerver karbantartása, megépitése, hostingolása.
  • blaze
    #21
    Úgykell a kis genyó wareznak, utálom az összesset, mindenben csak a pénzt nézik. Az ilyen emberek meg is érdemlik a lebukást. Éljen a DC!
  • BomBa
    #20
    Remélem nem kap senki semmilyen büntetést, bőven elég ha elviszik maguknak a szervereket és nem adják vissza.
    Nemtudjátok véletlenül melyik ftp volt?
  • fapapi
    #19
    Csak 1 otlet miert nem azt csinaljak altalaban 400 ft egy sms abol aki felteszi nem kap tobbet mint 30 ft noss miert nem azt csinaljak hogy igenis lehessen letolteni a netrol csak a szolgaltato a maga hasznanak a felet adja le jogdijra es valahol megoldott ez a helyzet is mert ha mar letoltesz te fizeted azt a jogdilyat is. Az meg mar legyen a letolto baja hogy a feltett film, zene minosege nem megfelelo.
    Persze ez szoftvereknel nem mukodne.
    Nem hiszem el hogy ezt nem lehet ilyen egyszeruen megoldani.
    VELEMENYETEK ????
  • fapapi
    #18
    most hogy vegigolvastam ezt a cikket a velemenyem az lenne! "három megyére kiterjedő, a bűnügyi erők összehangolt és megtervezett akciójának eredményeképpen beazonosításra került a fedő-szervert üzembe helyező, a valós adattartalommal......"
    TYÜHA szerintem eleg lett vona 1 hozzaerto ember es megtud mindent 1 ora alatt :D KB

    Lebuktatnak par warez oldalt pofam leszakad micsoda sikerek es micsoda bunugy szemelyis serules is tortent ? vagy halaleset ?
    PITI ugyekben rohatul nagy emberek!



  • fapapi
    #17
    nekem is mondhatnatok valami jo ftp amirol a tapasztalatok is jok :)
    Öszinten nem olcsobb mint a mozi.
  • crx
    #16
    Az a baj hogy sajnos nem a nagyhalakat rángatják nanem az egyszerű embereket mert tudják ugyse ért a tőrvényhez ügyvédrem meg nincsen keret igy van kit megvágni legaláb anyagilag.
  • formatuq
    #15
    akar mit is mondtok, de aki penzt ker warezert az logjon. utallom az ilyen kis uzletszeruen kejelgo kocsog warezosokat.
  • Shep
    #14
    Egy baj van csak, hogy minden évben verik a mellüket, hogy hú ennyivel és ennyivel nőtt a felderített bűnesetek száma, hát jó hogy nőtt, mert ilyenekkel van tele, de mindeközben sötétben az ember már nem mer kimenni az utcára, fényes nappal törnek be emberekhez, hogy a többit ne is említsem, inkább ezekkel kellene foglakozni, mint azzal, hogy kispistajózsi letöltötte a ***** nevű játékot mp3at vagy akármit.
  • Tetsuo
    #13
    A fedőszervert azért beriasztóztam volna.