Fizetős FTP ügyében nyomoz a BRFK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az user viszont mindenkep jol jar egyebkent..sztem
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Ez kb. ugyanakkora túlzás volt mint amire ezt válaszoltad te is tudod. Ha 3x ennyi lenne a fizetés akkor röhögve megvenném a kedvenc játékaimat. Nincs sok, de azokat megvenném. A filmeket nyilván továbbra sem (ki az aki havi 10-20 DVD-t vesz), de többet járnék moziba az biztos. A zenékrõl nem beszélve. Én rengeteg zenét hallgatok és biztos vagyok benne, hogy támogatnám az együtteseket. Ha lenne mibõl ugyebár
ez demagógia. a warez nem az alacsony fizetésekkel, hanem a szgépes kultúrával van összefüggésben. háromszor ennyi fizetéssel sem csökkenne nagy mértékben a warez.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
zene és film letöltés,és cd-re kiírás, valamint saját cd lemásolása és mp3-ba fordítása is MAGÁNCÉLRA LEGÁLIS!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Na.
Ez pontosan így van.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a neten megismerkedõ emberek közül ajánlgatják egymást az emberek ide+oda.
Mi a garancia arra, hogy a Net-Police erre nincs felkészülve?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Más kérdés, hogy ezekre a komoly ftpkre az ember csak ajánlással tud bekerülni...
A többi esetén MINDENKI büntethetõ....
az nagyobb rizikó. mivel ott feltöltõ is vagy azonnal, és a feltöltõ Mo-i jo alapján büntethetõ, még zenék és filmek esetében IS.
a fizetõs serverek, SMS esetén pedig csak letöltõ vagy, így nemigen foglalkoznak veled.
Nehogy azt hidd, hogy nem tudnak rólad BÁRMIT, amit akarnak. A kérdés, hogy akarják-e?
>megtalálnám az összeset (és ebbõl a hétbõl kb 6
>napig aludnék 😉"
Hát ez nagyon lol! Egy nap alatt az összeset megtalálnád? Ha-Ha-Ha !!!
>"használjanak hacker-es wingate, proxy
>servereket, vagy valami. de ez..."
És szerinted ha ezek mind be lennének iktatva a rendszerben, tudnál róla tölteni??? Gondolkozzál már mielött hülyeségeket írsz!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
De jó a szöveg kétszinû zsaruk,ugyanúgy töltenek.De,magasabb fizetésért bárkire rámásznak,ahelyett hogy a rablókat üldöznék!
Hali
Ez a három cég évi százmilliós nagyságrendben jaszál az illegális tartalomszolgáltatláson.
Neveket akarok?
Igen? 😊)))
Mondom:
Pannon GSM,
T-Mobile
Vodafone
VUhahahahhahahahahaahhhahahahahhaha. Na az meg a másik, hogy nem kell nyomozati munka ehez egy hétnél több, csak a fasz sem fogja kilõni maga alól a szervert. Nem gondolod, hogy ha a rend éber õrei illegális aranyat vesznek a teve utcában, akkor majd nem töltenek le DVD-t meg game-t. Ugyanmár. Azon csodálkozok, hogy a teve utcában nincs warez szerver 😄DDD
Ha jön felülrõl a baszogatás, akkor évi 1-2 esetben felderítenek, és lecsapnak. Ne buzeráljátok a rendõröket, mert még az egyik beírja a google-ba, hogy "warez sms legjobb" LOL
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
amúgy meg a warezosok is megérdemlik, hogy elkapták õket. szép dolog, hogy egy "fedõ szervert" használnak, de b***meg, legalább menjenek ki az országból olyan országokon át, amivel nem állunk kapcsolatba, használjanak hacker-es wingate, proxy servereket, vagy valami. de ez...<#pardon1>#pardon1>
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
Aki hülye, haljon meg.
piti 14 éves "bünözöket" keresnek, ahelyett hogy hagynák a faszba, legalább a srác nem lopni jár nem késel embert, mint dakota társai. Akiktöl fél a rendörség, mert a 100 tagu család rájuk támadna.
Kicsit furcsa ez.
Meg ugye amiket hall az ember.
Aki hülye, haljon meg.
sztem sokan tudják a hires drága szerver létét.
Apropo blaze: suttyo vagy, huzzál ki a többi barátod traktorához a felvonulásira. Vagy nézz utánna mennyibe lehet egy szerver karbantartása, megépitése, hostingolása.
Aki hülye, haljon meg.
Nemtudjátok véletlenül melyik ftp volt?
BomBa
Persze ez szoftvereknel nem mukodne.
Nem hiszem el hogy ezt nem lehet ilyen egyszeruen megoldani.
VELEMENYETEK ????
TYÜHA szerintem eleg lett vona 1 hozzaerto ember es megtud mindent 1 ora alatt 😄 KB
Lebuktatnak par warez oldalt pofam leszakad micsoda sikerek es micsoda bunugy szemelyis serules is tortent ? vagy halaleset ?
PITI ugyekben rohatul nagy emberek!
Öszinten nem olcsobb mint a mozi.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kár értük, bárkik is voltak.
Majd pár töltögetõn biztos példát statuálnak a rend szigorú õrei, és dicsekednek a sikeres akcióval az fbi-os fiukáknak..
Csak halkan, mert ez illegális...
A szoftverek esetében viszont más a helyzet...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Te jó ég, apám felvette nekem a vasárnapi X-aktákat, digitalizálta, kitette a saját gépére, én meg munkahelyemen letöltöttem. Most mindketten mehetünk a dutyiba....
Jó, az esetek nagy részében ordít, hogy illegális anyag, de mondjuk xxx underground együttes kiadott kislemezét valamelyik rajongó felteszi valahova és én ezt letöltöm, majd mehetek a sittre.