52
-
Béla bácsi #12 Hja, az apollo anno a kedvenceim között volt... -
#11 de igen, apollo-nál én is az voltam -
#10 ez most véletlenül nem a hacklife.hu? -
Garfield #9 A büdös életben nem leszel jóhiszemű felhasználó, ha fizetsz a hozzáférésért egy warezszerverhez. -
zsotee #8 fedőszerver...ügyes!
Kár értük, bárkik is voltak.
Majd pár töltögetőn biztos példát statuálnak a rend szigorú őrei, és dicsekednek a sikeres akcióval az fbi-os fiukáknak.. -
#7 Nem, mert a filmek, zenék esetében szabad saját másolatot tartani otthon, ha az sem közvetetten sem közvetlenül nem rejti magában az anyagi haszonszerzés célját. (vagyis magyarul nem adod tovább senkinek sem pénzért)
A szoftverek esetében viszont más a helyzet... -
Xantia #6 Vagy fene tudja, hogy egy TV sorozat egy-két éppen nem látott részét letöltöm, akkor az illegális vagy sem.
Te jó ég, apám felvette nekem a vasárnapi X-aktákat, digitalizálta, kitette a saját gépére, én meg munkahelyemen letöltöttem. Most mindketten mehetünk a dutyiba.... -
Xantia #5 Azért rossz érzés, hogy mint jóhiszemű felhasználó letöltök valami oldalról egy mp3 file-t és máris bűnőző vagyok.
Jó, az esetek nagy részében ordít, hogy illegális anyag, de mondjuk xxx underground együttes kiadott kislemezét valamelyik rajongó felteszi valahova és én ezt letöltöm, majd mehetek a sittre. -
#4 ez a novemberi akció folyománya, vagy új ügy? -
#3 jó lenne tudni, hogy kiről van szó..
privátban valaki nyomhatna infot, ha van.... -
#2 jó lenne tudni, kiről is van szó.
szigorúan privátban... -
crx #1 aj jaj