52
  • Béla bácsi
    Hja, az apollo anno a kedvenceim között volt...
  • SoDI---
    de igen, apollo-nál én is az voltam
  • SoDI---
    ez most véletlenül nem a hacklife.hu?
  • Garfield
    A büdös életben nem leszel jóhiszemű felhasználó, ha fizetsz a hozzáférésért egy warezszerverhez.
  • zsotee
    fedőszerver...ügyes!
    Kár értük, bárkik is voltak.
    Majd pár töltögetőn biztos példát statuálnak a rend szigorú őrei, és dicsekednek a sikeres akcióval az fbi-os fiukáknak..
  • Bandee1987
    Nem, mert a filmek, zenék esetében szabad saját másolatot tartani otthon, ha az sem közvetetten sem közvetlenül nem rejti magában az anyagi haszonszerzés célját. (vagyis magyarul nem adod tovább senkinek sem pénzért)
    A szoftverek esetében viszont más a helyzet...
  • Xantia
    Vagy fene tudja, hogy egy TV sorozat egy-két éppen nem látott részét letöltöm, akkor az illegális vagy sem.
    Te jó ég, apám felvette nekem a vasárnapi X-aktákat, digitalizálta, kitette a saját gépére, én meg munkahelyemen letöltöttem. Most mindketten mehetünk a dutyiba....
  • Xantia
    Azért rossz érzés, hogy mint jóhiszemű felhasználó letöltök valami oldalról egy mp3 file-t és máris bűnőző vagyok.
    Jó, az esetek nagy részében ordít, hogy illegális anyag, de mondjuk xxx underground együttes kiadott kislemezét valamelyik rajongó felteszi valahova és én ezt letöltöm, majd mehetek a sittre.
  • Frank99
    ez a novemberi akció folyománya, vagy új ügy?
  • Frank99
    jó lenne tudni, hogy kiről van szó..

privátban valaki nyomhatna infot, ha van....
  • Frank99
    jó lenne tudni, kiről is van szó.
    szigorúan privátban...
  • crx
    aj jaj