Settlers V: Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Én hányok ettõl az új gametõl, nem tudná nekem valaki odaadni a Settlers 2 Veni, Vidi, Vini-t, vagy egy tippet, hogy hol tölthetem le?<#conf>#conf>
Isteníteni se akarom, mert rohadt uncsi, de lehet vele szórakozni pár órát, amit ma nem minden játékról mondhatunk L.
rTp
|_O_|
http://www.f1-info.hu/
Ez van a mai napig:
Blizzard 1230 III (68030+FPU+32Mb), ScanJuggler, 4 IDE, 4GB Quantum...
Toronyban, és megvan a régi Desktop A1200 is. <#worship>#worship>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A késöbbiekben tényleg 1.2 volt.
Az elsõ 500asomban 1988ban 1.2, a másodikban 1.3 deaz már 1992ben volt. Az nem is volt meg sokáig az 1200es miatt :-)
Baromi ronda ez az új dizájn!
Ez a Settlers sajnos nem tudom mi lett...kár érte.
R.I.P Settlers sorozat 😞
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
(kellett nekem pc hw összeállítani...)<#idiota>#idiota>
Az Amiga 500-at adták ki 1985-ben, 512Mb chip RAMmal ahogy írtad, de én már vettem hozzá +512-t, anno 1993. Ekkor már volt vinyóvezélõ + vinyó is.
1.2-es WB-t már az Amiga 1000-hez kiadták, a Kickstart meg floppy-ról indult.
A nyolvanas években????
Mi vagy te milliárdos? :-)
Az alap Amiga -jó ha tölem tudod- 512 Rammal jött ki. A memori bõvítõ már lárifári mint a belhegesztett vinyok.
1.2 worbench-em volt.
Nem roxx ez a 3D-s grafika, csak a részletek - a játék különlegességei - stb. elvesznek. Valóban, ha nem Settlersnek hívjuk jó játék.
Godefroy:
Vehettél volna vinyót is! Én egy 40 Mb-os Seagate-et vettem, anno.
Amiga 500 alapgép:
512Kb RAM + 512Kb (chip) memóriabõvítõ a komolyabb programokhoz kellett (késõbb(~1990) akár: 2Mb(0,5 chip+1,5 fast))
Valamint:
4 csatornás stereo hang, 4096 színû képernyõ alapból
+ a lényeg: AmigaOS/Workbench 1.3 real multiasking grafikus operációs rendszer.....<#worship>#worship>
Minez 1985-ben, akkor amikor PC-n még speakert hallgattak, és luxusnak számított a monokróm Hercules monitor, de már láttak DOS-t. <#smile>#smile>
Aztán sajna jött a junka áradat meg a migrén$oft fertelmei, boldog boldogtalan pc hw-t gyártott stb... ez ma is dominál... <#violent>#violent>
Az volt az igazi.
milyen jo is volt C fordito 4 floppy-n volt és cserégetnem kellett 12x!!! amig elöjött melyik sorban vana hiba! :-)
Az volt az igazi.
milyen jo is volt C fordito 4 floppy-n volt és cserégetnem kellett 12x!!! amig elöjött melyik sorban vana hiba! :-)
A silány folytatásoknak már alig marad a régi(régebbi) hangultból/feeling-bõl/részletgazdagságból-ból, ami a játékokat jellemezte.
Settlers, UFO, Elite Frontier, Dune... sorolhatnám, a Nagy Neveket, melyekre örökké emlékezni fogunk... <#worship>#worship>
és ami a maximális élményt biztosította:
Amiga 500, MC68000/7MHz, 1Mb RAM <#eljen>#eljen>
Spanyol Amigások beszélgetnek:
"Egyész éjjel az Amigámmal játszottam"
Ez érdekesen jön ki a spanyolban (amiga = barátnõ).
<#kacsint>#kacsint>
A mai winpc-knek még nevük sincs, minden üzlet, tömegtermék, az értékek elvesznek...
Auld lang syne...
Igazi Retro Feeling <#wink>#wink>
Ja es siman megy XP alatt is.
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
A régebbi részeket nem veszem elõ, mert rengeteg a munkám és ha egyszer elkezdenék gémelni....
volt hogy éjszakákat nyomtuk a haverokkal 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem a név használatával van bajom, és valóban, ahogy Csacsis mondta az UFO esete, amikor ez eredeti játékélmányt már messze nem hozzák az utódok.
UFO 2 még néha nálam is felkerül a gépemre!
Bár most úgy belelkesedtem settlers 2-re, hogy most ezt végignyomom 😊
7Mb tömörítva, ha jól emlékszem a progi 😊)
Na ez a nemsemmi!! 😊
Ma kicswit álmos vagyok emiatt 😊
Fel kellett túrni hozzá a szekrényt, régi kellemes kis game-k kerültek elõ, mint pl. a Dungeon keeper II. 😊
Settlers 2-vel csak az a bajom, hogy a képfrissítési frekvenciát fogalmam sincs hogyan tudnám 60Hz-rõl feljebb tolni, kicsit vibbrál így...
Béke poraitokra! csak a folytatásokat ne hívnák folytatásoknak, mert NAGYONNEMAZOK!!!
A grafika közt elvész a lényeg! Rosszabb Grafikát! Sokkaljobb Gamét!! Bizony. Sajnos a sok Lama-nak ezek szerint a grafika a lényeg, meg a háború. Ami kell is, de Könyörgöm, nem minden game CSAK ARRÓL SZÓL!!! illetve KELLENE HOGY SZÓLJON!!! á a világ apró szépségeit már nem is tudják értékelni, észrevenni, stb... Borzalmas... <#boxer>#boxer>
Semmi köze a Settlershez, a grafikája is csapnivaló elnagyolt.
Vissza a régi Settlersek 2d-s rajzolt grafikáját!!!<#help>#help>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én sajna eladtam annakidején, vagy 200 lemezzel,
sokat nosztalgiázok gondolatban azóta is...
Mondjuk a settlers II-t szívesen játszanám újra,
kedvetkaptam, de sajna nincs meg és gondolom megvenni sem lehet már sehol...
Menne egyáltalán XP alatt?
Erre a grafikára 4 csillagot nyomtatok, a WOWéra detto.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
One Vision. One Purpose.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha az lenne, örülnék baromira, de sajnos semmi köze az eredeti koncepcióhoz. (ami még amigán láncolt a TV elé sok sok órára..)
Ez sajnos csak a név népszerüségének kihasználása.
<#mf3>#mf3>
(Amúgy a graf szép,csak a játék pár napig tartott számomra.)
A neve lehetne age of settlers is...