Settlers V: Heritage of Kings
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez s játék számomra óriási csalodás volt, a nagyszerû settlers elõdök után átlag alá sülyedt. Nem is tom mihez hasonlitani settlers nek nem jó mert mindent kivettek belõle ami abban jó volt warcraft stylnak sem jó mert nem tettek bele semmit amitõl az jó. Vhogy olyan kétszék között a pad alá esett.
Óriási bukás az elõdöket figyelembe véve.. szerintem.
Azt bírtam még hogy a bluebyte szerint sikerült egy IGAZ!! settlers folytatást csinálni ami tökéletesen megõrizte a "SETTERS" hangulatot. Szerintem LOL.
Óriási bukás az elõdöket figyelembe véve.. szerintem.
Azt bírtam még hogy a bluebyte szerint sikerült egy IGAZ!! settlers folytatást csinálni ami tökéletesen megõrizte a "SETTERS" hangulatot. Szerintem LOL.
"Hasonló játékok: Warcraft III"
végül is itt nincs egyik settlers se... 😛
végül is itt nincs egyik settlers se... 😛
Ezt hívják sokadik rókabõrnek meg lehúzásnak...
Én játszottam az összes settlers-el 1,2,3,4! De aki erre azt merte írni ,hogy Settlers az egy barom volt! Borzasztóan nagy csalódás volt számomra ez a játék!<#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1>
Azért persze ezt is kipróbáltam, hátha, de csak 1 napot bírt ki a gépemen sajnos....
Én azt nem értem, hogy miért hívják ezeket a progikat settlers-nek?
Valójában a lényegi elemekben semmi hasonlóság az eredeti játékkal.
Nem csinálná meg valaki valóban a settlers folytatását? Felõlem hívhatjuk settler-nek is "s" nélkül, vagy bárminek, de az eredeti játékmenet nekem jobban bejön.
Egy egységet sem lehetett irányítani, a gazdaságon volt a fõ szerep, most meg katonák hadának tolgatása.... Azért ez már más világ....
Valójában a lényegi elemekben semmi hasonlóság az eredeti játékkal.
Nem csinálná meg valaki valóban a settlers folytatását? Felõlem hívhatjuk settler-nek is "s" nélkül, vagy bárminek, de az eredeti játékmenet nekem jobban bejön.
Egy egységet sem lehetett irányítani, a gazdaságon volt a fõ szerep, most meg katonák hadának tolgatása.... Azért ez már más világ....
Én a IV részt megvettem a gyerekeimnek. Ezt is beszerezném, ha magyar nyelvû lenne........
Elég szomorú amit olvasok, mert én is a régi jó kis settlerses feelinget hiányolom. imádtam néha csak úgy nézni, amint szorgoskodnak a csávók, ahogy épül a ház, tényleg nagyon baró volt a helyfüggõ hangeffekt dolog, jó kis közlekedési dugók, párhuzamos útépítés ... nem értem néha a játékfejlesztõket. Igazából, én a Settlers 2 óta nem játszottam jót settlers-el.
Asszem fel is telepítem megint <#szeret>#szeret>
Asszem fel is telepítem megint <#szeret>#szeret>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
← ElőzőOldal 2 / 2