59
-
#19 LOL!
Erre a grafikára 4 csillagot nyomtatok, a WOWéra detto.
[felröhög] -
#18 Na asszem megyek hiánytpótolni egy kis Settlers 2-vel. Jó lesz ez, de nem arra amire én szeretném :( -
Robin Hood #17 Jó ez, csak nem Settlerként kell nézni, hanem mezei stratégiaként. -
kicsizoz #16 Igazad van teljesen, csak az ember mindig reménykedig, dehát mostmár az a kis szikra is megszünk azt hiszem... -
#15 Számomra a Settlers megszűnt a 2. rész után. Azok nem tudom mik, dehogy nem Settlersek, az tuti biztos. ez sem lesz az. -
Thanatos #14 és a settlers név megszégyenitése :((( -
kicsizoz #13 valaki lentebb azt írta, hogy újabb rókabőr...
Ha az lenne, örülnék baromira, de sajnos semmi köze az eredeti koncepcióhoz. (ami még amigán láncolt a TV elé sok sok órára..)
Ez sajnos csak a név népszerüségének kihasználása. -
blackeagle #12 "Hasonló játékok: Warcraft III" Szégyen ,DE nagyon. A Settlers nem rts-nek indult , de ahogy elnézem nem vagyok egyedül azzal az állítással ,hogy ez nem settlers. Settlers 2 a király. Sikerült is kiakasztanom ,elérni a max. objektumot. -
tehen_m #11 Összes ujját eltörném annnak aki kitalálta hogy settlers nevet kell adni ennek a játéknak!
(Amúgy a graf szép,csak a játék pár napig tartott számomra.)
A neve lehetne age of settlers is... -
Cat #10 de legalább szép... -
#9 Ez s játék számomra óriási csalodás volt, a nagyszerű settlers elődök után átlag alá sülyedt. Nem is tom mihez hasonlitani settlers nek nem jó mert mindent kivettek belőle ami abban jó volt warcraft stylnak sem jó mert nem tettek bele semmit amitől az jó. Vhogy olyan kétszék között a pad alá esett.
Óriási bukás az elődöket figyelembe véve.. szerintem.
Azt bírtam még hogy a bluebyte szerint sikerült egy IGAZ!! settlers folytatást csinálni ami tökéletesen megőrizte a "SETTERS" hangulatot. Szerintem LOL. -
hopp #8 "Hasonló játékok: Warcraft III"
végül is itt nincs egyik settlers se... :P -
aDannyBoy #7 Ezt hívják sokadik rókabőrnek meg lehúzásnak... -
Scooter21 #6 Én játszottam az összes settlers-el 1,2,3,4! De aki erre azt merte írni ,hogy Settlers az egy barom volt! Borzasztóan nagy csalódás volt számomra ez a játék! -
kicsizoz #5 Azért persze ezt is kipróbáltam, hátha, de csak 1 napot bírt ki a gépemen sajnos.... -
kicsizoz #4 Én azt nem értem, hogy miért hívják ezeket a progikat settlers-nek?
Valójában a lényegi elemekben semmi hasonlóság az eredeti játékkal.
Nem csinálná meg valaki valóban a settlers folytatását? Felőlem hívhatjuk settler-nek is "s" nélkül, vagy bárminek, de az eredeti játékmenet nekem jobban bejön.
Egy egységet sem lehetett irányítani, a gazdaságon volt a fő szerep, most meg katonák hadának tolgatása.... Azért ez már más világ.... -
palika22 #3 Én a IV részt megvettem a gyerekeimnek. Ezt is beszerezném, ha magyar nyelvű lenne........ -
bunny #2 Elég szomorú amit olvasok, mert én is a régi jó kis settlerses feelinget hiányolom. imádtam néha csak úgy nézni, amint szorgoskodnak a csávók, ahogy épül a ház, tényleg nagyon baró volt a helyfüggő hangeffekt dolog, jó kis közlekedési dugók, párhuzamos útépítés ... nem értem néha a játékfejlesztőket. Igazából, én a Settlers 2 óta nem játszottam jót settlers-el.
Asszem fel is telepítem megint -
#1 Mérnem tudták DVDre nyomni?! Akkor lehetett volna hangeffekt, komoly történet, változatosabb stratégia, jobb grafika..