59
-
Cskölök #59 a Settlers 2-t innen tudod letölteni:http://loogoos.hu/file.php?file=http://loogoos.hu/dl/game/settlers2hu.exe -
Cskölök #58 a 4,5 az magyarul jelent meg...a többit nem tudom... -
Zsozsoka67 #57 Van settlers valamelyik részéből magyar változat???Vagy egyáltalán melyik részt vegyem meg???????? -
barneysz #56 re!
Én hányok ettől az új gametől, nem tudná nekem valaki odaadni a Settlers 2 Veni, Vidi, Vini-t, vagy egy tippet, hogy hol tölthetem le? -
pumpitup20 #55 nagyon komoly lehet ez a game -
csertonorbert #54 valaki tud nekem settlers mentést adni 6.pályáról? -
#53 Csá, sztem jó kis gama az éves választéhoz képest, szal nem kell fikázni, lehet nem sok köze van a settlers sorozathoz, de így is megállja helyét.
Isteníteni se akarom, mert rohadt uncsi, de lehet vele szórakozni pár órát, amit ma nem minden játékról mondhatunk L.
rTp -
Wixe #52 Ez egyáltalán nem settlers. A settlers2 a király! -
#51 Semmi köze a settlershez... ez nem egy gazdasági stratégiai játék. Meg nevetséges a kedves muzsika, miközben szabdalják egymást szörnyek... -
Goth #50 demója ásszár -
Ateq #49 Nekem is csak 1994-ig volt meg az 500-as, Amiga 1200-esre nyergeltem. Az AmigOS 3.0 az igazi.
Ez van a mai napig:
Blizzard 1230 III (68030+FPU+32Mb), ScanJuggler, 4 IDE, 4GB Quantum...
Toronyban, és megvan a régi Desktop A1200 is. -
Cicero #48 Minek ennél jobb grafika egy stratégiához? Netán azért jáccol egy játékkal mert jó a grafja? Az előzőkhöz képest egyébként is nagy áttörés... -
Godefroy #47 Az 1000es emben 256Kb Ram volt és workbench 1.1.
A késöbbiekben tényleg 1.2 volt.
Az első 500asomban 1988ban 1.2, a másodikban 1.3 deaz már 1992ben volt. Az nem is volt meg sokáig az 1200es miatt :-)
-
#46 Csatlakozom azokhoz, akiknek a Settlers név azt jelentette, hogy vannak a kis emberkék akik meghatározott utvonalon elvitték a nyersanyagot és felépítették a működő birodalmat. Mint a hangyák szorgoskodtak, elvitték a búzát a malomba, aztán a lisztet a sütödébe majd a kenyeret a várba és az örsre. És ez mindennel így ment Fa,fém, stb...
Ez a Settlers sajnos nem tudom mi lett...kár érte.
R.I.P Settlers sorozat :(
-
Ateq #45 Módosítás: 512Mb helyett 512Kb
(kellett nekem pc hw összeállítani...) -
Ateq #44 Nekem csak 1993-tól volt Amigám. De 1985-től már volt Commodore 64-em, akkor még jobban álltunk (Gép: 60k + Floppy drive: 60k).
Az Amiga 500-at adták ki 1985-ben, 512Mb chip RAMmal ahogy írtad, de én már vettem hozzá +512-t, anno 1993. Ekkor már volt vinyóvezélő + vinyó is.
1.2-es WB-t már az Amiga 1000-hez kiadták, a Kickstart meg floppy-ról indult. -
Godefroy #43 Ateq: vinyot?
A nyolvanas években????
Mi vagy te milliárdos? :-)
Az alap Amiga -jó ha tölem tudod- 512 Rammal jött ki. A memori bővítő már lárifári mint a belhegesztett vinyok.
1.2 worbench-em volt.
-
Ateq #42 Danny L:
Nem roxx ez a 3D-s grafika, csak a részletek - a játék különlegességei - stb. elvesznek. Valóban, ha nem Settlersnek hívjuk jó játék.
Godefroy:
Vehettél volna vinyót is! Én egy 40 Mb-os Seagate-et vettem, anno.
Amiga 500 alapgép:
512Kb RAM + 512Kb (chip) memóriabővítő a komolyabb programokhoz kellett (később(~1990) akár: 2Mb(0,5 chip+1,5 fast))
Valamint:
4 csatornás stereo hang, 4096 színű képernyő alapból
+ a lényeg: AmigaOS/Workbench 1.3 real multiasking grafikus operációs rendszer.....
Minez 1985-ben, akkor amikor PC-n még speakert hallgattak, és luxusnak számított a monokróm Hercules monitor, de már láttak DOS-t.
Aztán sajna jött a junka áradat meg a migrén$oft fertelmei, boldog boldogtalan pc hw-t gyártott stb... ez ma is dominál... -
Godefroy #41 Denem is 1 mega ram volt hanem 512k!
Az volt az igazi.
milyen jo is volt C fordito 4 floppy-n volt és cserégetnem kellett 12x!!! amig elöjött melyik sorban vana hiba! :-)
-
Godefroy #40 Denem is 1 mega ram volt hanem 512k!
Az volt az igazi.
milyen jo is volt C fordito 4 floppy-n volt és cserégetnem kellett 12x!!! amig elöjött melyik sorban vana hiba! :-)
-
Danny L #39 Na azért abból a frenetikus 7 MHz-ből ne csípjük csak úgy le azt a 14 századot. Az Amiga 500 7,14 MHz-en ment. Amúgy szerintem a Settlers 5 grafikája jónak mondható, van hangulata, de nem olyan ami a nevéhez méltó lenne. Settlers felirat le és kapunk egy új Heritage Of Kings nevű játékot és akkor nem lenne ez a felháborodás sem. Blue Byte kapd össze magad! -
Ateq #38 Sajnos a Settlers-el is bekövetkezett az el 3D-sítés, plusz a lebutítás, hogy a "kor igényeinek" megfeleljen.
A silány folytatásoknak már alig marad a régi(régebbi) hangultból/feeling-ből/részletgazdagságból-ból, ami a játékokat jellemezte.
Settlers, UFO, Elite Frontier, Dune... sorolhatnám, a Nagy Neveket, melyekre örökké emlékezni fogunk...
és ami a maximális élményt biztosította:
Amiga 500, MC68000/7MHz, 1Mb RAM
Spanyol Amigások beszélgetnek:
"Egyész éjjel az Amigámmal játszottam"
Ez érdekesen jön ki a spanyolban (amiga = barátnő).
A mai winpc-knek még nevük sincs, minden üzlet, tömegtermék, az értékek elvesznek...
Auld lang syne... -
#37 En eppen a Settlers 2 Goldal nyomok
Igazi Retro Feeling
Ja es siman megy XP alatt is. -
#36 Detto! -
#35 jah, pedig mennyi mindenre rá kellett figyelni, be szép is volt, biztos nehéz lett volna egy az egyben átültetni a játékot erre a mocira. ütős lett volna nagyon, legalábbis nekem.
A régebbi részeket nem veszem elő, mert rengeteg a munkám és ha egyszer elkezdenék gémelni....
volt hogy éjszakákat nyomtuk a haverokkal ;) -
kicsizoz #34 Nekem nem a grafikájával van bajom, szerintem az rendben van.
Nekem a név használatával van bajom, és valóban, ahogy Csacsis mondta az UFO esete, amikor ez eredeti játékélmányt már messze nem hozzák az utódok.
UFO 2 még néha nálam is felkerül a gépemre!
Bár most úgy belelkesedtem settlers 2-re, hogy most ezt végignyomom :)
7Mb tömörítva, ha jól emlékszem a progi :))
Na ez a nemsemmi!! :) -
kicsizoz #33 Igen, tegnap este megtaláltam, felraktam!!
Ma kicswit álmos vagyok emiatt :)
Fel kellett túrni hozzá a szekrényt, régi kellemes kis game-k kerültek elő, mint pl. a Dungeon keeper II. :)
Settlers 2-vel csak az a bajom, hogy a képfrissítési frekvenciát fogalmam sincs hogyan tudnám 60Hz-ről feljebb tolni, kicsit vibbrál így... -
kicsizoz #32 köszi! ha hazaérek írok :) -
BiroAndras #31 A Settlers2 megy XP alatt ! -
#30 Settlert2, Xcom - terror from the Deep (Ufo2).
Béke poraitokra! csak a folytatásokat ne hívnák folytatásoknak, mert NAGYONNEMAZOK!!!
A grafika közt elvész a lényeg! Rosszabb Grafikát! Sokkaljobb Gamét!! Bizony. Sajnos a sok Lama-nak ezek szerint a grafika a lényeg, meg a háború. Ami kell is, de Könyörgöm, nem minden game CSAK ARRÓL SZÓL!!! illetve KELLENE HOGY SZÓLJON!!! á a világ apró szépségeit már nem is tudják értékelni, észrevenni, stb... Borzalmas... -
Godefroy #29 Szerintem ez egy kalap szar!
Semmi köze a Settlershez, a grafikája is csapnivaló elnagyolt.
Vissza a régi Settlersek 2d-s rajzolt grafikáját!!! -
#28 más stílus, amúgymeg szeritnem nagyon szép ennek a grafja, talán nézzétek megfelelő konfiggal vagy nemtom, de nekem nagyon tetszik... -
#27 leszedtem, feltettem, leszedtem... -
Danny L #26 Jól mondod úgy volt...dehát miért nem töltöd le az Amiga emulátort windowsra? Írj privibe a többit megdumálhatjuk ott -
#25 Egyesek szerint igen, nálam sajnos nem :( -
kicsizoz #24 Eszembejutott, ahogy ha jül emlékszem) a szakálas geológus kiment a hegyekbe, és ha talált valamit levert egy táblát, majd "juuhhúúú" felkiáltással jelezte :) na pl ez az ami sehol nincs meg ebben a gameban... -
kicsizoz #23 Ja, kérem, akinek mág megvan az amiga-ja :))
Én sajna eladtam annakidején, vagy 200 lemezzel,
sokat nosztalgiázok gondolatban azóta is...
Mondjuk a settlers II-t szívesen játszanám újra,
kedvetkaptam, de sajna nincs meg és gondolom megvenni sem lehet már sehol...
Menne egyáltalán XP alatt? -
Danny L #22 Letöltöttem, felraktam, játszottam vele, letöröltem, régi Amiga 500-at elővettem, Settlers 1 lemez be és game. Na valami ilyesmit csináltam aznap amikor kiírtam cd-re ezt a silány melót. -
aDannyBoy #21 kákán is csomót keresel ? -
aDannyBoy #20 vedd úgy, hogy ez 3.6 a wow meg 4.49 :P