307
Újabb FPS csoda...
  • grebber
    Hogyan multiztál??Vannak tört szerverek?
  • serito
    Mindenki figyeljen a dátumra mert figyeli a game . Az a lényeg, hogy 03.04 után legyen.
  • DonManó
    lehet vele multizni?
    online?
  • Alblink
    Hat en is kiprobalnam mar nagyon.atalitottam a regedites dolgokat,es mikor play game-re megyek nem tortenik semmi.nincs valakinek valami otlete hogy mukodjon?
  • maffia79
    Multiba nagyon élvezetes pörgös !!!
    Hatalmas pájákal !!
    Ez egy jó játék!
  • abonyitomz
    Értékelésem:

-történet: 90% / végre a japánokkal vagyunk és nem az amcsikkal)
    -hangok: 87% /nagyon jó hangok vannak a játékban/
    -grafika: 97% / minden effektet meglehet találni , a videóban is tudod mozgatni a karaktered fejét/
    -hangulat: 99% / nagyon jó utcai csaták vannak benne/

Értékelés: 93%

---->aki tudja az feltétlenül próbálja ki<----
  • Grusi
    Nekemis rohadtul lagol az egér, nincs erre vmi megoldás?
  • Alblink
    Azert thx.
    amugy 3-fajlt lehet bemountolni abbol 2-ot beolvas es ha elertem hogy a 3.-is akkor csak ugy muxik ha arrol instalalom fel vagy csak arrol kell play gamet inditani?
  • magus755
    Akkor nem tom nekem müxik¢!
  • Alblink
    Hi,valaki tudna segiteni?nem indul a game.
    a 77-es és a 124-es megoldást is megcsinaltam mindent jol egyszer lattam is azt a fajlt amelyiket nem mountol be,de miutan ujraraktam es ujra probaltam bemountolni nem mukodik probaltam mar mindent de nem mukodik.
  • DummyBoy
    Üdv!

Nekem is olyan gondom van mint Maxtreme-nek ... game elindul szépen, átvezető animok meg minden, aztán egyszecsak "berobban" a menü (kb. 5 perc ...) és olyan x másodpercenként észreveszi, hogy hozzányúltam az egérhez ... valami ötlet?

Nem hiszem, hogy gyenge lenne a vas (Ha igen akkor ez a game nem kell ...), de ez olyan mint ha a 486-osomon akarnék DOOM III-azni, DVD tömörítés közben!!!
  • ThugEdge
    gyerekek sztem ez egy qrva jó kis játék
    tök zsír mikor a robotba belelövöd a kütyüt aztán lehet a társai ellen hasznosítani,rakétás autó isten,nekem bejön nagyon,sztem érdemes foglalkozni vele mindenképpen
  • magus755
    Hello nézd meg a 77-es és a 124-es megoldást mert nem kell kiirni dvd-re a gamet mert megy akkor is ha van mondjuk daemon tools-od.
  • ThugEdge
    most lenyomtam pár mentést és aszondom jó ez a játék,kicsit ha szebb lenne nagy favorit lehetne,de játék élményben ott van
  • Sgtfathi
    Segitség kellene! Kiirtam ahogy kell ujrairhato dvd-re de igy is azt irja hogy rakjam be az eredeti dvd-t! Mi lehet a baj?
  • maffia79
    Nekem a 77 hozzászólás alapján megy!!
    Szerintem jó kis játék!!!!
  • ThugEdge
    nah kipróbáltam,télleg nem egy tömör gyönyör,de az első mentésig fasza pörgős volt,sztem jó lesz ez
  • magus755
    elvileg jo rá meg kell probálni!Nekem müxik !
  • tepi5
    nekem azt irja ki hogy original cd -t nem találja akkor mit kell tenni? erre jo a #77?
  • EmThor
    szvsz csúnya a játék, dehát zacskót a fejére, azt hadd szóljon ;)

---------------
    Peace
  • STREEX
    Most akkor a szar futásra van valami megoldás?Vagy az még rejtély?
  • Maxtreme
    Nálam így sem nyert. Ebben a formában ugyanúgy az emulator detected... bla bla rizsát kapom.
    Faxom bele, nem ér ennyit az egész:)
  • magus755
    Scsi-jobb gomb,engedélyek,rendszergazda,letiltás bejelölni + a 77 beszolást kell megcsinálni amit a képen láttok elvileg kiszedi belöle a védelmet!
  • magus755
  • magus755
    Ha valakinek nem megy vagy gondja van a gaméval akkor ezt a megoldást javaslom mert nekem bevált!
  • magus755
    Ezeket a képeket a gamestaron találtam nem én csináltam csak érdemesnek találtam betenni ide hogy lássunk egy-két képet is ha valaki még nem látta volna!
  • magus755
    Pár kép a gémböl ha valaki csak most akarja leszedni!
  • magus755
  • magus755
  • magus755
  • magus755
    Nekem semmi ilyen problémám nem volt!
  • Maxtreme
    Nálam is új helyzet alakult ki:)
    Elindul a game, de miután eljut a menüig, 10 másodpercenént reagáll csak a játék arra, amit csinálok.
    Értsd: se egér ne megy, semmi. A gép is lefagy ezekben az időközökben. Onnan tudom hogy még a Num Lock sem megy..:/
    Én ezt nem vágom..
  • magus755
    Hát srácok azt hiszem a tagnapi problémám megoldodot mert most megy minden rendesen nálam visszatettem az ati 5.1-es drivert de szerintem nem ez okozta a hibát mert a registriben kiiktattam a securom védelmet és ugy látszik eddig minden okés a gameval!
  • Maxtreme
    Utánna szállt el minden:)
  • Maxtreme
    temeg az enyém:)
    Írtam hogy +csináltam a regedites dolgot:)
  • Thanatos
    nekem 9800pro-m van vidkártyának (szal kbra hasonlo :P9 5.3as catalystel és tökéletesen fut...
  • STREEX
    olvasd el a 77. hozzászólást
  • Maxtreme
    Hát ez nekem sem megy.
    Leírom mit csináltam:
    - Felinstall game.
    - Be-mountol SNOWBLIND.B5T file
    - Daemon toolsank beállít Securom emuláció (Daemon 3.47)
    - Átnevez Daemon tools.exe
    Így nem ment a game.
    Ezekután hagytam minden beállítást így, és megcsináltam a regedit-es dolgot.
    Bejött a game config ablaka (felbontás, és egyébb beállítások) ezt belőttem, ok.
    Ezután 15 másodpercig elsőtétedett a kép, és kivágott a desktopra valami snowblind fatal error-al, ráadásul kemény 4 bites színmélységbe lebaxta a winfost.

Ha esetleg számít, a configom:
    Asus A7n8x lap (legújabb nforce driver fönt (5.10)
    Barton 2500+
    Asus N6600/256mb Legújabb dirver (71.84)
    768mb Samsung DDR
    Windows xp prof sp 2
    A többi nem fontos:)

Szal nemtudom mi lehet a gáz. :/

• fitutufi
    nekem nem :)
  • STREEX
    Sajnos ez sem segített.:(