307
Újabb FPS csoda...
-
#147 Hogyan multiztál??Vannak tört szerverek? -
#146 Mindenki figyeljen a dátumra mert figyeli a game . Az a lényeg, hogy 03.04 után legyen. -
DonManó #145 lehet vele multizni?
online? -
Alblink #144 Hat en is kiprobalnam mar nagyon.atalitottam a regedites dolgokat,es mikor play game-re megyek nem tortenik semmi.nincs valakinek valami otlete hogy mukodjon? -
#143 Multiba nagyon élvezetes pörgös !!!
Hatalmas pájákal !!
Ez egy jó játék! -
abonyitomz #142 Értékelésem:
-történet: 90% / végre a japánokkal vagyunk és nem az amcsikkal)
-hangok: 87% /nagyon jó hangok vannak a játékban/
-grafika: 97% / minden effektet meglehet találni , a videóban is tudod mozgatni a karaktered fejét/
-hangulat: 99% / nagyon jó utcai csaták vannak benne/
Értékelés: 93%
---->aki tudja az feltétlenül próbálja ki<---- -
Grusi #141 Nekemis rohadtul lagol az egér, nincs erre vmi megoldás? -
Alblink #140 Azert thx.
amugy 3-fajlt lehet bemountolni abbol 2-ot beolvas es ha elertem hogy a 3.-is akkor csak ugy muxik ha arrol instalalom fel vagy csak arrol kell play gamet inditani? -
#139 Akkor nem tom nekem müxik¢! -
Alblink #138 Hi,valaki tudna segiteni?nem indul a game.
a 77-es és a 124-es megoldást is megcsinaltam mindent jol egyszer lattam is azt a fajlt amelyiket nem mountol be,de miutan ujraraktam es ujra probaltam bemountolni nem mukodik probaltam mar mindent de nem mukodik. -
#137 Üdv!
Nekem is olyan gondom van mint Maxtreme-nek ... game elindul szépen, átvezető animok meg minden, aztán egyszecsak "berobban" a menü (kb. 5 perc ...) és olyan x másodpercenként észreveszi, hogy hozzányúltam az egérhez ... valami ötlet?
Nem hiszem, hogy gyenge lenne a vas (Ha igen akkor ez a game nem kell ...), de ez olyan mint ha a 486-osomon akarnék DOOM III-azni, DVD tömörítés közben!!! -
#136 gyerekek sztem ez egy qrva jó kis játék
tök zsír mikor a robotba belelövöd a kütyüt aztán lehet a társai ellen hasznosítani,rakétás autó isten,nekem bejön nagyon,sztem érdemes foglalkozni vele mindenképpen -
#135 Hello nézd meg a 77-es és a 124-es megoldást mert nem kell kiirni dvd-re a gamet mert megy akkor is ha van mondjuk daemon tools-od. -
#134 most lenyomtam pár mentést és aszondom jó ez a játék,kicsit ha szebb lenne nagy favorit lehetne,de játék élményben ott van -
#133 Segitség kellene! Kiirtam ahogy kell ujrairhato dvd-re de igy is azt irja hogy rakjam be az eredeti dvd-t! Mi lehet a baj? -
#132 Nekem a 77 hozzászólás alapján megy!!
Szerintem jó kis játék!!!! -
#131 nah kipróbáltam,télleg nem egy tömör gyönyör,de az első mentésig fasza pörgős volt,sztem jó lesz ez -
#130 elvileg jo rá meg kell probálni!Nekem müxik ! -
#129 nekem azt irja ki hogy original cd -t nem találja akkor mit kell tenni? erre jo a #77?
-
#128 szvsz csúnya a játék, dehát zacskót a fejére, azt hadd szóljon ;)
---------------
Peace -
#127 Most akkor a szar futásra van valami megoldás?Vagy az még rejtély? -
#126 Nálam így sem nyert. Ebben a formában ugyanúgy az emulator detected... bla bla rizsát kapom.
Faxom bele, nem ér ennyit az egész:) -
#125 Scsi-jobb gomb,engedélyek,rendszergazda,letiltás bejelölni + a 77 beszolást kell megcsinálni amit a képen láttok elvileg kiszedi belöle a védelmet! -
#124 -
#123 Ha valakinek nem megy vagy gondja van a gaméval akkor ezt a megoldást javaslom mert nekem bevált! -
#122 Ezeket a képeket a gamestaron találtam nem én csináltam csak érdemesnek találtam betenni ide hogy lássunk egy-két képet is ha valaki még nem látta volna! -
#121 Pár kép a gémböl ha valaki csak most akarja leszedni! -
#120 -
#119 -
#118 -
#117 Nekem semmi ilyen problémám nem volt! -
#116 Nálam is új helyzet alakult ki:)
Elindul a game, de miután eljut a menüig, 10 másodpercenént reagáll csak a játék arra, amit csinálok.
Értsd: se egér ne megy, semmi. A gép is lefagy ezekben az időközökben. Onnan tudom hogy még a Num Lock sem megy..:/
Én ezt nem vágom.. -
#115 Hát srácok azt hiszem a tagnapi problémám megoldodot mert most megy minden rendesen nálam visszatettem az ati 5.1-es drivert de szerintem nem ez okozta a hibát mert a registriben kiiktattam a securom védelmet és ugy látszik eddig minden okés a gameval! -
#114 Utánna szállt el minden:) -
#113 temeg az enyém:)
Írtam hogy +csináltam a regedites dolgot:) -
Thanatos #112 nekem 9800pro-m van vidkártyának (szal kbra hasonlo :P9 5.3as catalystel és tökéletesen fut... -
#111 olvasd el a 77. hozzászólást -
#110 Hát ez nekem sem megy.
Leírom mit csináltam:
- Felinstall game.
- Be-mountol SNOWBLIND.B5T file
- Daemon toolsank beállít Securom emuláció (Daemon 3.47)
- Átnevez Daemon tools.exe
Így nem ment a game.
Ezekután hagytam minden beállítást így, és megcsináltam a regedit-es dolgot.
Bejött a game config ablaka (felbontás, és egyébb beállítások) ezt belőttem, ok.
Ezután 15 másodpercig elsőtétedett a kép, és kivágott a desktopra valami snowblind fatal error-al, ráadásul kemény 4 bites színmélységbe lebaxta a winfost.
Ha esetleg számít, a configom:
Asus A7n8x lap (legújabb nforce driver fönt (5.10)
Barton 2500+
Asus N6600/256mb Legújabb dirver (71.84)
768mb Samsung DDR
Windows xp prof sp 2
A többi nem fontos:)
Szal nemtudom mi lehet a gáz. :/
-
#109 nekem nem :) -
#108 Sajnos ez sem segített.:(