Project: Snowblind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Probáld ki!!
Mivel nincs crack meg mini image meg emuláció igy ugy veszi a játék mintha eredeti volna!!!
Jimi Hendrix
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Jimi Hendrix
Viszont a játékmenet nagyon jó,jól használhatók a speciális eszközök is,szóval ugy jól össze van rakva az egész.
Akit esetleg a grafika helyenkénti gyengesége elriasztana,az szerintem adjon neki azért egy esélyt,megéri.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
online?
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Jimi Hendrix
-történet: 90% / végre a japánokkal vagyunk és nem az amcsikkal)
-hangok: 87% /nagyon jó hangok vannak a játékban/
-grafika: 97% / minden effektet meglehet találni , a videóban is tudod mozgatni a karaktered fejét/
-hangulat: 99% / nagyon jó utcai csaták vannak benne/
Értékelés: 93%
---->aki tudja az feltétlenül próbálja ki<----
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
amugy 3-fajlt lehet bemountolni abbol 2-ot beolvas es ha elertem hogy a 3.-is akkor csak ugy muxik ha arrol instalalom fel vagy csak arrol kell play gamet inditani?
Jimi Hendrix
a 77-es és a 124-es megoldást is megcsinaltam mindent jol egyszer lattam is azt a fajlt amelyiket nem mountol be,de miutan ujraraktam es ujra probaltam bemountolni nem mukodik probaltam mar mindent de nem mukodik.
Jimi Hendrix
Nekem is olyan gondom van mint Maxtreme-nek ... game elindul szépen, átvezetõ animok meg minden, aztán egyszecsak "berobban" a menü (kb. 5 perc ...) és olyan x másodpercenként észreveszi, hogy hozzányúltam az egérhez ... valami ötlet?
Nem hiszem, hogy gyenge lenne a vas (Ha igen akkor ez a game nem kell ...), de ez olyan mint ha a 486-osomon akarnék DOOM III-azni, DVD tömörítés közben!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
tök zsír mikor a robotba belelövöd a kütyüt aztán lehet a társai ellen hasznosítani,rakétás autó isten,nekem bejön nagyon,sztem érdemes foglalkozni vele mindenképpen
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Forza Italia OoO Forza Juventus
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Faxom bele, nem ér ennyit az egész😊
Elindul a game, de miután eljut a menüig, 10 másodpercenént reagáll csak a játék arra, amit csinálok.
Értsd: se egér ne megy, semmi. A gép is lefagy ezekben az idõközökben. Onnan tudom hogy még a Num Lock sem megy..:/
Én ezt nem vágom..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Leírom mit csináltam:
- Felinstall game.
- Be-mountol SNOWBLIND.B5T file
- Daemon toolsank beállít Securom emuláció (Daemon 3.47)
- Átnevez Daemon tools.exe
Így nem ment a game.
Ezekután hagytam minden beállítást így, és megcsináltam a regedit-es dolgot.
Bejött a game config ablaka (felbontás, és egyébb beállítások) ezt belõttem, ok.
Ezután 15 másodpercig elsõtétedett a kép, és kivágott a desktopra valami snowblind fatal error-al, ráadásul kemény 4 bites színmélységbe lebaxta a winfost.
Ha esetleg számít, a configom:
Asus A7n8x lap (legújabb nforce driver fönt (5.10)
Barton 2500+
Asus N6600/256mb Legújabb dirver (71.84)
768mb Samsung DDR
Windows xp prof sp 2
A többi nem fontos😊
Szal nemtudom mi lehet a gáz. :/
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^