Project: Snowblind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus755
Nekem is ati9600 prom van és rendesen müxik a game!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Sgtfathi
Átcseréltem a 6800-ast Ati 9600-ra és ott már nem volt a "20-mp-ként 1-kocka",hanem tökéletesen müködött!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

magus755
Hali én kiprobáltam a multit és ment!Nagyon kiru csak még szokni kell mert én inkább a far cry-t nyomom multiban!

maffia79
Igen lehet !!!
Probáld ki!!
Mivel nincs crack meg mini image meg emuláció igy ugy veszi a játék mintha eredeti volna!!!

magus755
olvasd el a 125-ös beszolást és alatta képet elvileg azt kell megcsinálni és müködik,legalábbis nekem ment és megy a sogornak is és jo pár embernek!

koszi,nekem amugy atim van de megse muxik.remelem mielobb kijon valami crack hozza.

Jimi Hendrix

Sgtfathi
Hát nálam Gef6800-on percekig szaggatva atta be a képet 😊 20-mp-ként 1-kocka <#smile> .Sztem az Atisoknak müködik ill.a Geforce régebbi versioin.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Akinek eddig nem mukodott,nala is azt csinalta hogy hiaba ment a play gamera nem tortent semmi?

Jimi Hendrix

Kicsit sajnálom ezt a játékot.2-3 éve még iszonyú nagyot szólhatott volna szerintem (és azért akkortályt ezt már meg lehetett volna igy csinálni) ,de ma már sokan nem fogják elnézni neki a grafikai gyengeségeit.
Viszont a játékmenet nagyon jó,jól használhatók a speciális eszközök is,szóval ugy jól össze van rakva az egész.
Akit esetleg a grafika helyenkénti gyengesége elriasztana,az szerintem adjon neki azért egy esélyt,megéri.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

multiban , lehet nyomni , BÁRMILYEN szerveren !!!!! csak csinálj accot , ingyen van

grebber
Hogyan multiztál??Vannak tört szerverek?

Next PC upgrade: 2022

serito
Mindenki figyeljen a dátumra mert figyeli a game . Az a lényeg, hogy 03.04 után legyen.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

lehet vele multizni?
online?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Hat en is kiprobalnam mar nagyon.atalitottam a regedites dolgokat,es mikor play game-re megyek nem tortenik semmi.nincs valakinek valami otlete hogy mukodjon?

Jimi Hendrix

maffia79
Multiba nagyon élvezetes pörgös !!!
Hatalmas pájákal !!
Ez egy jó játék!<#eljen>

Értékelésem:

-történet: 90% / végre a japánokkal vagyunk és nem az amcsikkal)
-hangok: 87% /nagyon jó hangok vannak a játékban/
-grafika: 97% / minden effektet meglehet találni , a videóban is tudod mozgatni a karaktered fejét/
-hangulat: 99% / nagyon jó utcai csaták vannak benne/

Értékelés: 93%

---->aki tudja az feltétlenül próbálja ki<----

Nekemis rohadtul lagol az egér, nincs erre vmi megoldás?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Azert thx.
amugy 3-fajlt lehet bemountolni abbol 2-ot beolvas es ha elertem hogy a 3.-is akkor csak ugy muxik ha arrol instalalom fel vagy csak arrol kell play gamet inditani?

Jimi Hendrix

magus755
Akkor nem tom nekem müxik¢!

Hi,valaki tudna segiteni?nem indul a game.
a 77-es és a 124-es megoldást is megcsinaltam mindent jol egyszer lattam is azt a fajlt amelyiket nem mountol be,de miutan ujraraktam es ujra probaltam bemountolni nem mukodik probaltam mar mindent de nem mukodik.

Jimi Hendrix

DummyBoy
Üdv!

Nekem is olyan gondom van mint Maxtreme-nek ... game elindul szépen, átvezetõ animok meg minden, aztán egyszecsak "berobban" a menü (kb. 5 perc ...) és olyan x másodpercenként észreveszi, hogy hozzányúltam az egérhez ... valami ötlet?

Nem hiszem, hogy gyenge lenne a vas (Ha igen akkor ez a game nem kell ...), de ez olyan mint ha a 486-osomon akarnék DOOM III-azni, DVD tömörítés közben!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ThugEdge
gyerekek sztem ez egy qrva jó kis játék
tök zsír mikor a robotba belelövöd a kütyüt aztán lehet a társai ellen hasznosítani,rakétás autó isten,nekem bejön nagyon,sztem érdemes foglalkozni vele mindenképpen

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

magus755
Hello nézd meg a 77-es és a 124-es megoldást mert nem kell kiirni dvd-re a gamet mert megy akkor is ha van mondjuk daemon tools-od.

ThugEdge
most lenyomtam pár mentést és aszondom jó ez a játék,kicsit ha szebb lenne nagy favorit lehetne,de játék élményben ott van

Sgtfathi
Segitség kellene! Kiirtam ahogy kell ujrairhato dvd-re de igy is azt irja hogy rakjam be az eredeti dvd-t! Mi lehet a baj?

maffia79
Nekem a 77 hozzászólás alapján megy!!
Szerintem jó kis játék!!!!

ThugEdge
nah kipróbáltam,télleg nem egy tömör gyönyör,de az elsõ mentésig fasza pörgõs volt,sztem jó lesz ez

magus755
elvileg jo rá meg kell probálni!Nekem müxik !

tepi5
nekem azt irja ki hogy original cd -t nem találja akkor mit kell tenni? erre jo a #77?

Forza Italia OoO Forza Juventus

EmThor
szvsz csúnya a játék, dehát zacskót a fejére, azt hadd szóljon 😉

---------------
Peace

STREEX
Most akkor a szar futásra van valami megoldás?Vagy az még rejtély?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maxtreme
Nálam így sem nyert. Ebben a formában ugyanúgy az emulator detected... bla bla rizsát kapom.
Faxom bele, nem ér ennyit az egész😊

magus755
Scsi-jobb gomb,engedélyek,rendszergazda,letiltás bejelölni + a 77 beszolást kell megcsinálni amit a képen láttok elvileg kiszedi belöle a védelmet!

magus755

magus755
Ha valakinek nem megy vagy gondja van a gaméval akkor ezt a megoldást javaslom mert nekem bevált!

magus755
Ezeket a képeket a gamestaron találtam nem én csináltam csak érdemesnek találtam betenni ide hogy lássunk egy-két képet is ha valaki még nem látta volna!

magus755
Pár kép a gémböl ha valaki csak most akarja leszedni!

magus755

magus755

magus755

magus755
Nekem semmi ilyen problémám nem volt!

Maxtreme
Nálam is új helyzet alakult ki😊
Elindul a game, de miután eljut a menüig, 10 másodpercenént reagáll csak a játék arra, amit csinálok.
Értsd: se egér ne megy, semmi. A gép is lefagy ezekben az idõközökben. Onnan tudom hogy még a Num Lock sem megy..:/
Én ezt nem vágom..

magus755
Hát srácok azt hiszem a tagnapi problémám megoldodot mert most megy minden rendesen nálam visszatettem az ati 5.1-es drivert de szerintem nem ez okozta a hibát mert a registriben kiiktattam a securom védelmet és ugy látszik eddig minden okés a gameval!

Maxtreme
Utánna szállt el minden😊

Maxtreme
temeg az enyém😊
Írtam hogy +csináltam a regedites dolgot😊

nekem 9800pro-m van vidkártyának (szal kbra hasonlo 😛9 5.3as catalystel és tökéletesen fut...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

STREEX
olvasd el a 77. hozzászólást

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maxtreme
Hát ez nekem sem megy.
Leírom mit csináltam:
- Felinstall game.
- Be-mountol SNOWBLIND.B5T file
- Daemon toolsank beállít Securom emuláció (Daemon 3.47)
- Átnevez Daemon tools.exe
Így nem ment a game.
Ezekután hagytam minden beállítást így, és megcsináltam a regedit-es dolgot.
Bejött a game config ablaka (felbontás, és egyébb beállítások) ezt belõttem, ok.
Ezután 15 másodpercig elsõtétedett a kép, és kivágott a desktopra valami snowblind fatal error-al, ráadásul kemény 4 bites színmélységbe lebaxta a winfost.

Ha esetleg számít, a configom:
Asus A7n8x lap (legújabb nforce driver fönt (5.10)
Barton 2500+
Asus N6600/256mb Legújabb dirver (71.84)
768mb Samsung DDR
Windows xp prof sp 2
A többi nem fontos😊

Szal nemtudom mi lehet a gáz. :/

fitutufi
nekem nem 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

STREEX
Sajnos ez sem segített.😞