Project: Snowblind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fejemet rá merem tenni.
elõszõr is milyen emukat kell bekapcsolni , mert nekem nincs bennt az nfo-ba ?! megpróbáltam all options ON,de úgyse jó , a többit vágom és úgy is csináltam de nem jó
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
egyébként ezt a trükköt én is kipróbizom majd,most szedem a second sight-ot,kíváncsi vagyok,ha ez mûxik akkor<#taps>#taps>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Úgy, hogy memoriában fut és nem fizikailag :)
Tehát az exe átnevezhetõ.
Ha kikapcsolod akkor hogyan emulálná a CD-DVD-t?
"Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat" "
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Szóval.
Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat"
Beállítod a daemonnak a védelem tipusát ami az nfo-ban le van írva.
behívod a játékot, telepíted, majd indítás elött ahova telepítetted a daemon-toolst, átírod a daemon.exe -et mondjuk 1daemon.exe -re.
Elindítod a játékot és már megy is.
Fontos!!!
A daemonba az a fájlt töltsd be amit lát.
Ne állítsd át, hogy minden fájlt lásson.
Ha nem látja akkor frissítsd újabb verzióra a daemon-toolsodat.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"vessetek a mókusok közé" :)
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
akkor lehet h ati-t jobban támogassa... :/
lehet megérné beruházni xbox 2-be, netezni meg filmezni jó lesz a gép... konzolba ecce kell befektetni csak! bár multizni gépen jó!
ON
elvileg tegnap óta van kinn ugye, hát kicsit deus ex
Amúgy meg szerintem akkor sem nagy :)
Next PC upgrade: 2022
itt volt ugye brothers in..
Cold Fear-re szavazok!
Video.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azért kösz.
Mostanában nagyon sok az ilyen clone-os game.
5.2-es Blindwrite-al kell kiirni auto profile-al és lassan.
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Project: Snowblind (c) Eidos Interactive *CLONEDVD* 55x50
Hát ez a "clonedvd" nem tudom milyen lehet,még nem találkoztam ilyen verzióval,de legalább kijött...
Project: Snowblind Eidos Interactive March 2005 EU
Akkor talán ma...<#whatever>#whatever>
03.15.-én már kapható !:)
Vélemény: Ötletes jópofa Fps!;)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A kicsit sablonos sztoritól eltekintve tökéletesen kitalált világot hoztak össze, a Far Cry óta szerintem a legjobb FPS.
Akár Deus Ex FPS-ként is emlegethetnénk, mert tényleg a Tracer Tong féle futurisztikus Hong Kongban járunk, minden a helyén van a játékban. (Aki látta a Ghost in the Shell Innocence-t, az tudja kb. mirõl van szó)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"