307
Újabb FPS csoda...
-
#107 szívesen reméljük megoldja, de nemsokára szerintem több embernek meglesz, szal ha felmerül a probléma akkor majd törpölhetünk fölötte még :o) -
#106 Remekül futott a BIA.De köszönöm, megpróbálom a legújabb drivert. -
#105 brothers in arms megvan? az hogy futott?
lehet vid. kártya driver régi? vagy megint kaptunk egy "jó" konzol átiratot?? :( -
#104 Az én gépem:amd xp2400, 512ram, radeon 9700 pro.Ez a játék valami miatt olyan szarul fut mint még soha semmi.Mi lehet az oka? -
#103 na na tolja má vki? -
Curtis #102 Hali,
A játék egyáltalán nem szar, a grafika az gyenge, viszont a játékmenet nekem tetszik. Nem a szokásos FPS, hogy először pisztoly, aztán az utolsó pályán megkapod az RPG-t :) Itt már rögtön elég csinos arzenál áll a rendelkezésre. Egy szuperzsarut alakítunk, aki kezdetekben a futurisztikus város rommá lőtt utcáin egy kommandós csapat segítségével hadakozik az ellenállókkal és a robotokkal. Kegyetlen mennyiségű lövést el tudunk viselni, ennek megfelelően állandóan tűz alatt vagyunk :) És a Driv3r -től sokkal jobb :) -
krisz21td #101 Kár!Kiváncsi lennék rá -
#100 FTP-kről talán de cimeket nem tudok. :( -
krisz21td #99 Honnan lehet leszedni?Mer torrentspy-on láttam egyedül,de ott nagyon lassa!! -
#98 Még senki nem írt arról, hogy kiírva működik-e.(ahogy az nfo-ban levan írva.) -
#97 Biztos van megoldás csak meg kell taálni rá! -
#96 Akkor a game szar?? -
#95 Nekem is elöjöt a hiba amit irt a gear de má feltettem az ujj drivert és ugyanaz a hiba hát nem tom mi lészen igy vele! -
#94 mindegy attól még elég gynege egy játék. 4 pálya van még hátra nekem benne, de leszedtem, mert annyira nincs benne semmi. Majd egyszer befejezem, -
#93 Műxik nekem is már ezzel a regedittel!
és faxa kis game, de a mostaniaknál nemjobb amik kijöttek, igaz driver 3-nál jobb :))), de bianal nem, nah majd holnap írok hosszabb véleményt mert eddig csak 1 percet ha belenéztem... -
Gear #92 Megcsináltam a #77 ben leírtakat. Most nem köhög a védelem , de úgy crashol a gém mind állat. Szürkés képernyő/hibajelzés hang/restart.Egyszer nem indult azonnal újra , akkor a videókártya drv re írt hibát ami értelmetlen mert más gaméval szépen megy . -
GrimReaper78 #91 Igazából azért sem szöszölök vele mert képek/videok alapján nem igazán jött be, ráadásul ez is 2,1G, plusz az install... -
#90 de teszek fel képet a gamébol csak most egy kicsit elépek! -
#89 Nekem már olyan 6-körül lejött csak idáig keresgéltem a megoldást!
-
#88 Bazzeg olyan genya lassú most a torrent de csak egy oldalon látom.
Nem értem mér nem került fel a nagyobbakra.
Mire leér a game:( -
#87 Szerintem garfika nagyon jo hangok királyak a beállitást még kicsit finomitanom kell kicsit szaggat de hiába mondok bármit ezt ki kell probálni és mindenki eldönti milyen nekem ezidáig bejön! -
#86 nekem is :))) -
#85 Bővebben is irnál róla graf,hangok akármi? -
#84 Oké:) -
#83 Már megy :) -
#82 Na itt vagyok és a leirtak alapján megy a game az szerint probáltam ami a 77-es szolás alpján és az elsö benyomásom hogy nagyon kiru a game! -
#81 a constantinneél nem sokat veszítettél, mondjuk nekem az ment elsőre. -
#80 Oké köszi megcsináltam azt kiprobálom megy-e ha oké minden akkor szolok! -
#79 Miket irtam én elvagyok borulva #77 a jó.
Teljesen elment a józan eszem nem tudok irni. a lényeg hogy igy megy. -
#78 Elolvastam kiprobáltam a Constantine-on és MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!
1. Nyisd meg a Regeditet
2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
3. Jobb klikk a mappára és engedélyezés
4. Válaszd ki a rendszergazdát
5. Alul nyomdja az olvasásra és okézzá
6. okézzá
Inditsd a gamet és play!!! -
Curtis #77 Hali,
Na akkor a megoldás a mountolásra:
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.
Mellékhatásokról nem tudok. -
#76 Csak az a baj hogy én nem értem mert nem tudok angolul de ha valaki tud és érdekli az megnézhetné és közölhetné ha sikerült neki hogy mi a megoldás! -
#75 Talán megoldás lehet!!!! -
#74 Nekem se megy a leirtak szerint az alább leirt hibát irja ki nekem is ! -
#73 what? -
#72 Csatlakozom a nemmüködök táborába én a Constantine-el probáltam de semmi. -
#71 Pedig megy. -
#70 ja kötelezö a c-re installálni? -
#69 Nekem se sikerült pedig ugy installáltam ahogy leirtad. Felisntall (Securom) aztán átir Daemon.exe és Play,de nem tetszik neki. -
#68 szokásos...