Project: Snowblind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze mert nem a SNOWBLIND.B5T fájlt nyitod meg a daemonnal.
A fejemet rá merem tenni.
fitutufi
nekem így nem indul, vagy vmit rosszul csinálok...
elõszõr is milyen emukat kell bekapcsolni , mert nekem nincs bennt az nfo-ba ?! megpróbáltam all options ON,de úgyse jó , a többit vágom és úgy is csináltam de nem jó

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ThugEdge
na vki írhatna már a gémrõl is:)
egyébként ezt a trükköt én is kipróbizom majd,most szedem a second sight-ot,kíváncsi vagyok,ha ez mûxik akkor<#taps>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

A válasz nagyon egyszerü.
Úgy, hogy memoriában fut és nem fizikailag :)
Tehát az exe átnevezhetõ.
Ha kikapcsolod akkor hogyan emulálná a CD-DVD-t?
Megnyugodhatsz mûködik azzal is... :)
"Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat" "
ati2002
Huh. Így látatlanba kérdezem, még nem próbáltam, de hogy lehet átnevezni a daemon.exe-t, ha az fut? Vagy telepítés után ki kell kapcsolni a Daemon tools-t?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Kira.

Bárcsak a Constantine-nal is müködne.

Next PC upgrade: 2022

brrr.
Szóval.
Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat"
Beállítod a daemonnak a védelem tipusát ami az nfo-ban le van írva.
behívod a játékot, telepíted, majd indítás elött ahova telepítetted a daemon-toolst, átírod a daemon.exe -et mondjuk 1daemon.exe -re.
Elindítod a játékot és már megy is.
Fontos!!!
A daemonba az a fájlt töltsd be amit lát.
Ne állítsd át, hogy minden fájlt lásson.
Ha nem látja akkor frissítsd újabb verzióra a daemon-toolsodat.
Sgtfathi
Tényleg mire kell átnevezni Daemon.exe-t?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Shep
jó egyébként a game?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem nemigazán megy .Vagy mount átnevez exe és utána telepít?

"vessetek a mókusok közé" :)

Sgtfathi
köszi kiprobálom ha lent lesz!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

ThugEdge
melyik daemon.exe-t? bár még nincs meg a gém,de azé érdekel,hogy kell-e vele sokat szarozni?

Lacc
Át kell nevezni a daemon.exe-t mountolás után, és megy.
Sgtfathi
Próbáltad vagy csak "Mennie kéne" ?

Lacc
Megy emulálva is ne félj.
EmThor
aha, hát de horror, meg lehet lõnei, bár lehet mint wow egy pár ember szerint, h x szint felett uncsi lesz...

Lentebb arról volt szó, hogy csak akkor megy a játék, ha ki van írva. Valakinek vannak más irányú tapasztalatai? Csak mert nincs DVD-meghajtóm, szóval ha máshogy nem lehet játszani vele, akkor nem szedem le.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

fitutufi
na húzom teljessen, még 7-8 óra :)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Lacc
Holnap lesz ftp is hozzá.
torrente
A Cold Fear konzolos részt már olvastad? Kicsit lehúzták a játékot, mert állítólag unalmas az elsõ 2-3 óra után.

grebber

grebber
EmThor
OFF

akkor lehet h ati-t jobban támogassa... :/

lehet megérné beruházni xbox 2-be, netezni meg filmezni jó lesz a gép... konzolba ecce kell befektetni csak! bár multizni gépen jó!

ON

elvileg tegnap óta van kinn ugye, hát kicsit deus ex fíling :D

ThugEdge
akinek megvan revjút pöccintsen,mind instal menetérõl,mind a gémrõl

fitutufi
nemhát... !

grebber
Az idõ megy egyre nagyobbak lesznek az igények.
Amúgy meg szerintem akkor sem nagy :)

EmThor
mert nagy :P más unreal enginesekhez képest, és csak szerintem, oké?

BÉKE

ThugEdge
bia isten,cold fear sztem is jó lesz,driv3er fos volt már ps2õn is:)splinti alapisten,stolenre kíváncsi vagyok,de ez is nagyon érdekel képek elég jók,na meg majd fear

grebber
Már meg ne haragudj de a BiA-nak miért nagy a gépigénye??

EmThor
én nem tom má naon szkeptikus vaok az átirratokkal kapcs. kivéve talán splinter cell, most itt a multiplatformságra gondolok...

itt volt ugye brothers in.., meg driv3r , láttam errõl is a videót, de félek!!

Cold Fear-re szavazok!

fitutufi
nekem má megvan! majd húzom

grebber
Mi van már?Még fizetõsõn sem látom.

grebber
Hát sehol semmi pedig va sok torrentes oldal de semmi.

Kis 11 megás videó a gamestar-on.Azért jó kis game lehet ez...
Video.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát kb eddig azért én is eljutottam...<#vigyor4>
Azért kösz.

Lacc
Ti látjátok valahol? Mert én az égvilágon seholse. Még torrenten se.
grebber
Akkor kiirás nélkül ez sem megy.
Mostanában nagyon sok az ilyen clone-os game.

5.2-es Blindwrite-al kell kiirni auto profile-al és lassan.

Istencsászár
olyan mint a clone cd csak DVD-BE !!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nforce:
Project: Snowblind (c) Eidos Interactive *CLONEDVD* 55x50

Hát ez a "clonedvd" nem tudom milyen lehet,még nem találkoztam ilyen verzióval,de legalább kijött...

Project: Snowblind Eidos Interactive 03/15/05 NA
Project: Snowblind Eidos Interactive March 2005 EU

Akkor talán ma...<#whatever>

Crem

03.15.-én már kapható !:)

Vélemény: Ötletes jópofa Fps!;)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ma2ska
Igy igaz, hangulatos, dögös grafika, lendületes játékmenet, ügyes dolgok, mégis kicsit elnagyolt, felületes talán ezért nem igazán nagy játék, de mindenképpen jó összességében.

insp
Nem értek egyet Veled.

A kicsit sablonos sztoritól eltekintve tökéletesen kitalált világot hoztak össze, a Far Cry óta szerintem a legjobb FPS.
Akár Deus Ex FPS-ként is emlegethetnénk, mert tényleg a Tracer Tong féle futurisztikus Hong Kongban járunk, minden a helyén van a játékban. (Aki látta a Ghost in the Shell Innocence-t, az tudja kb. mirõl van szó)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ma2ska
félni...

Ma2ska
Xboxon tolom...sztem jó kis pörgös futurisztikus akció, némi interaktivitás a környezetben, jópofa fegyver-tárgyhasználattal, egyszeri végigjátszásra tökéletes.. / számos hibával, de ennél nem akarom ezt kivesézni, egyx végig kell tolni és el lehet felejteni/. Nem vérgagyi mint a Punisher pl. ettöl nem kell

Na ja, a videok alapján nekem is hasonló benyomásom kélt. De most már ki vagyok éhezve vmi efpéesre, így talán ez is megteszi majd...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Dönteném ha látnám,de egyenlõre se hire se hamva...<#shakehead>

Sephi
Csak szoklok hogy volt hozza alkalmam tesztelni es nem szeretnek rola velemenyt mondani. Mindeki maga dontse el hogy miterdemes jaccani... ezt vagy a Windows allat mukodo Solitairet:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EGyébiránt a gamespot nagy farfárzengés közepette reklámozza, hogy a PC-s verzió is a boltok piacán figyel... legalábbis a tengerentúlon. Na nem mintha ez minket túlzottan érintene, a scene csaaptok mindenhová terítik az árut