22
 • Hegyikecske
  #22
  Hehe, ezt tuti nem nehéz kijátszani, leveszed, oszt elszelelsz, és akko az már ötökmind1 h. holcsipog, te már rég nem ottvagy... Max arra kalkulálnak h. aki ilyet kap ne érje meg neki levenni
 • atlagember
  #21
  Nem baj ha radikális, de akkor is ez kellene! Aki lop levágni a kezét mint a középkorban aztán nem lop többet. Mindjárt kevesebben vetemednének rá. És ezzel is kevesebb rab lenne a börtönökben, de nem 10%-kal, hanem 90-nel.
 • HUmanEmber41st
  #20
  Ja bocsi az kimaradt, hogy visszaesők.
  De az igazán látható, hogy az összes törvény a "jogállamokban" a bűnözőknek kedvez.
  Az emberi szervezetnek meg nincs szüksége az alant felsorolt dolgokra.( Az élethez ) Miért etessek 1 testi/ szellemi roncsot, aki nagy nehezen megfon 1 kosarat?? Abból nekem semmi értékem nem származik.
  Szóval szerintem az az igazi emberbaráti cselekedet, ha megakadályozod a függőséget, nem pedig az, hogy életben tartod ezeket a roncsokat azt mondva, hogy talán majd egyszer hasznos tagja lesz a társadalomnak..
  Úgy hasznos, ha nem szokik rá. Az így felszabadult energiákat át lehet csoportosítani máshova
 • benli
  #19
  Megtévedt embereknek találták ki nem kemény bűnözőknek. - még te is megcsúszhatsz - és nem hinném, hogy kemény bűnözők között jól éreznéd magad. - rövid nadrágba azért nem viselném. - a másik, hogy addig se kell eltartani az adófizetők pénzén. Szerintem jó. Hamar be kellene vezetni de nem a súlyos bűnelkövetőknek.

  - ja mindent fel lehet törni csak kérdés, hogy akarom e, ill. megéri? - ja a csajozás is ciki lenne :)
 • Dredd
  #18
  Nem gondolod, hogy kissé radikális, ímit írsz? :DD
  Teszem azt, van egy haragosod, jó kapcsolatokkal a rendőrségen, gyártanak pár fals bizonyítékot, hoznak pár hamis tanút... már bent is csücsülsz a többi bűnöző között, mehetsz a déli sarkra embert enni. Meg Strassnurgba LOL.
  Amúgy a könnyű- és nehézdrogok közötti distinkciót vagy 15 éve meghúzta a WHO (az ENSZ Egészségügyi Világszervezete), és ők azért értenek az ilyesmihez, elhiheted. Azt is több helyen leírták, elmondták, kimutatták, tudós emberek, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek és más egészségügyi szakemberek, hogy milyen lényeges (!!!) különbségek vannak könnyű- és nehézdrogok, valamint használóik között. Magyarországon pl. csak a felmérések szeint 500.000 (ötszázezer, másképp félmillió, az összlakosság 5%-a, a vizsgált korosztály kb 25%-a) fiatal próbált már valamilyen könnyűdrogot (ők azok, akik az ilyen anonim felméréseken igennel válaszoltak! a látenciát 2-szeresre becsülik a szekemberek), őket mind kivégeznéd?
  Komolyan, intelligens értelmes ember (mert az eddigi hsz-eid alapján ilyennek látlak) hogy írhat ilyesmit? Ez valami primkó demagóg politikus szájába való, aki a zombi szavazókat veri át ezzel a szöveggel.
  Hidd el, a bűncselekmények mindenkiből kihozzák az egresszívot (tavaly zsbtolvajok lopták el a tárcám, minden iratommal és vagy 120k forinttal - akkor én is levágtam volna az összes kezét). De a látszat itt is sokszor csal, és amint elkezdünk általánosítani ("a bűnözők", "a drogosok" stb) nagyon ingoványos talajra tévedünk. Ha pl. nem figyelsz oda az úton, elütsz egy embert aki meghal, börtönbe kerülsz. Halált érdemelsz? Vagy Déli-sarkot? Voltak rendszerek, amik megpróbálták megvalósítani amit írsz, kiirtani a buzikat, bűnözőket, fogyatékosokat, kommunistákat, kulákokat, rendszeridegeneket, stb. Ezeket a rendszereket megdöntötte a "nép", és hidd el, neked se lenne jó, ha megint az a világ lenne.
 • Mars
  #17
  Az utolsó mondatodat, Szegeden a csillagban süsd el
 • HUmanEmber41st
  #16
  "Ráadásul így a bűnözők sem éreznék magukat rabnak"

  Akkor meg minek ??? A bűnözőt száműzzék a Déli-sarkra, azt kész. Ott megeszik egymást, jól ellesznek... még az én adómból éljenek ezek a mocskok???? Ha rajtam múlna bevezetném az iszlám büntetést.
  Az összes alkeszt,dohányost meg narkóst /nincs könnyű meg kemény drog !!!!/ kivégezném a csempészekkel együtt. A tolvajoknak meg levágni először az egyik ujját, aztán mindig feljebb...lenne rend egyből..
 • Gyumika
  #15
  Párosával mehetnének kimenőre,és még kerékpáros kézbesitői állást is vállalhatnának.
 • Gyumika
  #14
  Nagy-Britanniában és az USA-ban már nem számít újdonságnak,hosszú évek óta alkalmazzák/nemcsak pedofilok figyelésében,hanem más esetekben is/de akkor mikor elkezdték alkalmazni,mégelég drága volt és a mérete sem volt elhanyagolható.Egyes, zaklatás miatt elitélt személyek is kaptak ilyen "ketyerát".
 • Commandante
  #13
  Különben is, a legolcsóbb a golyó. Van vagy 10 forint.
 • Commandante
  #12
  Szerintem inkább vágjuk le az egyik lábukat. Úgy biztosan nem jutnak messzire! Vagy nyomjunk billogot a homlokukra! A sok sittes köcsög...#violent]
 • atlagember
  #11
  Szerentim magyarországon úgysem vezetik be. A magyar túl leleményes ember ahhoz, hogy úgyis kitalálják, hogy lehet túljárni az eszükön.
 • gz8
  #10
  Ezzel sehogy. Vízzel szoktak zuhanyozni...
 • Adam II
  #9
  A Simpson családban volt egyszer ,hogy ehhez hasonló csak abb sokkolót építettek és gombnyomásra sokkolta a rabot LOL
 • Sub
  #8
  a ":)" lemaradt
 • pite
  #7
  'le kell árnyékolni aztán már lehet is levenni'
  Nem hiszem, hogy kockáztatnának. Bármelyik rossz megmozdulás szökési kísérletnek minősülhet, aztán vége a feltételes vagy a kimenő időszaknak, plusz még rájuk is verhetnek pár hónapot/évet.

  'valószínűleg a gyilkosok/terroristák nem fognak ilyet kapni.'
  "...feltételesen szabadlábon vagy csak kimenőn lévő rab..."

  Úgy hallottam Angliában ilyesmit pedofilokra raknak a szabadulásuk után, így lekorlátozzák a mozgásterüket. Pl. nem engedik, hogy közel menjenek bármilyen iskolához is.
 • Andris
  #6
  Szerintem ezt nagyon primitív módon ki lehet játszani: le kell árnyékolni aztán már lehet is levenni. Persze kérdés, hogy mennyi idő alatt érnek oda a "riadó" után.

  Bár gondolom nem engedik ilyesmivel túl messzire őket, és valószínűleg a gyilkosok/terroristák nem fognak ilyet kapni.
 • An-Dee
  #5
  legyen benne gps és akkor cool :)
 • atlagember
  #4
  Naturista strandon különösen ciki.
 • atlagember
  #3
  És ha a vevővel együtt megyek el messzebbre?
 • Zedas
  #2
  Ezt most komolyan megkérdezted?
 • Sub
  #1
  Vízálló ez?
  Hogy zuhanyoznak vele?