Az emberi test, mint számítógépes hálózat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az emberi test esetében nem valszínû h a bõr felhámrétege lenne a vezetõ, hanem pl a hajszálerek s ez esetben annak a felszínére menne ki töltéshordozók energiaátadásának árama, ill a nedves szövetekben ionos áramlás alakul ki.
Legalábbis ezt tartom logikusnak.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyesek milyen paranoiasok >:-)))
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Azt hiszed, hogy CSAK a lakásod ajtaját nyitod, közben meg valami tudatalatti reklámot nyomnak közvetlenül az agyadba??? Soha nem fogod megtudni....csak szolgálatkészen teljesíted a havi vásárlási kvótádat...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Isten ments az ilyen kütyüktõl.
Amugy nem okoz a mobiltelefon hasznalata sem rakot, csak noveli a rak kialalulasanak eselyet. Ez fontos, mert szerintem ha van karos hatasa is ennek a dolognak, akkor sem biztos, hogy 1-2 ezreleknel nagyobb ez a karositas.
Viszont jelenlegi fizikai es biologiai ismereteink szerint nincs jelentos befolyasolo hatasa a nagyfrekis, kisfeszultsegu jeleknek.
Es mar evmilliok ota kapunk kis- es nagyfrekvencias elektromagneses jeleket: lasd a kulonbozo elektromos jelensegeknel. Szerintem ez van. Persze lehet, hogy nagyot tevedek.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Én arról beszélek, hogy ezek a jelek talán másért alakulnak ki rajtad...
Ki tudja ???
Én nem vagyok technofób, de már így is elég nagy az elektroszmog.
Még a mobiltelefon élettani hatásairól is elentétes információk vannak.
Rákot okoz? vagy nem ??? Te persze azt mondod, nem. Én meg azt, hogy nem biztos.
Különben sokkal egyszerûbb mindez a testbe épített chippel.
Belebetegedésrõl én sem tudok, de nemrég volt róla egy cikk, hogy egy kísérlet folyamán MRI gépel befolyásolni is tudták az agymûködést. Tehát lehet hatása.
Kerlek... Szolgalhatok egy elfogadhato magyarazattal. Mint azt mindenki tudja, a sejtekben talalhato "toltoanyag" (protoplazma, ha jol tudom) vezeti az aramot. Azert, hogy bizonyos elektrokemiai jelensegek letrejohessenek. Ezek a jelensegek Na/K (ha jol emlekszem) ion szallitasara vannak, ez az egesz szervezetre jellemzo.
Nade ezek a jelensegek egyenaramuak. Pl. gondolj bele, hogy egy 1 GHz-s jel milyen hatassal van egy ion szallitasanal? Semilyennel. A hatasok kiegyenlitik egymast (az ion 1GHz-s kis rezgesbe kezd).
Vegso ervkent azt mondom, hogy MRI... Ott egy nagyfrekis magneses jelet kapsz. Es meg tudtommal senki nem betegedett bele.
Oké, sokat tudnak a test mûködésérõl, felépítésérõl, de még nem MINDENT.
én addig elvagyok az infra távirányítóval, meg a keyboarddal...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
übermenõcsávók vs konzervatív értelmiség?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szerintem meg fejlõdés nem= mindenféle hülyeség felelõtlen alkalmazása.
Több jel utal arra, hogy maga a szervezet is alkalmazza a elektromágneses tereket, de ez még egy (szigorúbb tudományos értelemben) eléggé felderítetlen rerület. Ez a dolog azzal interferálna.
sztem nincs ezekkel semmi baj , eleget ártunk magunknak már a puszta gondolkodásunkkal is ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(És azt vizsgálták, hogy milyen káros hatással van a szervezetre, mert a rádiótelefon esetében is tagadják, pedig van.))
\"my love for you is like a truck\"
-jol vagy?
-Jo
-akkor jo!
a tobbit pedig majd a penz intezi. Egyebkent velemenyem szerint ezek eleg veszelyes dolgok.
Sokszor oszinten azt hiszem az emberek mar kinjukban nem tudnak ertelmes dolgokat kitalalni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A kérdésedre a válasz a skin-hatás (bõr effektus, skin-effect ahogy tetszik).
zizi
Persze nyilván azért kamuznak errõl, mert elrettentené az embereket. Pedig tényleg nem káros a nagyfrekis jel.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Kérdés hogy valójában milyen hatással van a testünkre.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!