92
  • PyRex
    Ja és úgy bírom, hogy mindenkinek sír a szája, hogy "jajjmilyenkevésafizetés, meg jajjmilyendrágaminden". Aztán kinézek az ablakon és csupa újabbnál újabb autót látok, leülök az internet elé és elnézegetem az emberek konfigjait és csak csodálkozom, hogy hát akkor erre vajon honnan volt pénz??
  • PyRex
    rosszul gondolod.

Nem mintha meg akarnám védeni a multikat, de ti k*rvára el vagytok azért tévedve. Mert egy dolog az, hogy irreálisan magas jogdíjat kell fizetni mindenért és annak nagy részét valóban nem az előadók és szerzők kapják. DE a másik dolog viszont, hogy akármilyen keveset is kapnak, de KAPNAK. Persze csak akkor, ha van miből. Szóval az a legrosszabb, hogy mindenki ingyenesen töltöget. Akkor inkább a jogvédő szervezetek ellen lenne logikusabb fellépni, akik zsebre vágják a lóvét. Mert azzal, hogy ingyen töltöd le a zenéket, VALÓBAN kért okozol. És első sorban az előadónak és a szerzőnek, mert hidd el: a jogvédő szervezeteknek még így is lesz elég pénzük. A zenészeknek viszont k*rvára nem. Nem tudom, ezt miért olyan rohadt nehéz felfogni. Gyerekek ez olyan, mintha bemennél egy boltba és lopnál. Ennyi. Semmi különbség a 2 között. Akkor miért nem mentek lopni???
  • pemga
    "Kulturális" hozzájárulás a kiadóknak, ez de LOL kifejezés :). Mondják azt, hogy jogdíj, mint az összes többi ilyen cuccnál (cd-író, lemez, fénymásoló, telefonközpont, video, kazetta, mittoménmégmi.)
  • Yossarian
    sztem elég az, hogy jogdíjat fizetünk a nyomtatótól az üres lemezekig mindenre. (gondolom a művészek abból sem látnak egy vasat sem)
  • Yossarian
    meg a hardver is olcsó...
  • Yossarian
    úgyis olcsó az internet...
  • palika22
    De nem náluk....... Nálunk a drága.....A fizetésekkel hasonlítva még jobban drága......

Én akkor is
  • NeoMaN
    csak elindulni kellett végre valakiknek, milliók álnak mögéjük nemsokára remélem.
  • NeoMaN
    pfu, de komoly. Nagyon nagyok! Nem-nem nem tűrjük!!!! Ígyisvan!
  • tomo
    az hanyzik meg, hogy adot vessenek ki az internethozzafereskre. grr , igy is nagyon draga.
  • pemga
    Franciák is így reagáltak. Azért az látszik, hogy Európa az messze nem Amerika :).
  • Punkerwork