Paraworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7600GS 256 nál mire számithatok?

ALien

nekem el se inditja nagy feketeség és egy hiba üzenet ez már KB a 6 játék ami nem indul el nem hiszem el ba**us de ezt azota csinálja amitó új a windos valaki segítene ?????? 😞😞
Cafu
Én felrakom a gamet elindul és tölti be a mapot és paraworldclient.exe fájl hibát észlel és kilép mi lehet a baj?

j0nNyKa
semmi hiba nincs :|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

grebber
Aki tolja már annak jelenkeztek hibák?

Next PC upgrade: 2022

j0nNyKa
teljesen jo amit irsz, megoldotta a dolgot, DE
mi van, ha nem a kepet irod ra a dvdre, hanem a kepbol irsz dvdt? epp most szedtem le 1 masik 4,5 gigas iso filet, es neroban lemez/kep/elmentett project -el kiirva rafer a dvdre
lehet, hogy igy ezt is ki lehetne, nem tudom, mert mar kiszedtem a data7, data8 fileokat

NEOreg3
na megvan a megoldás:

felmásoltam a képfájlt tartalmát és a cab fájlokat átneveztem, hogy a telepítõ ne ismerje fel õket és amikor szüksége volt valamelyikre akkor átneveztem eredeti formájára, így angol nyelvû telepítéssel nem volt szüksége a data7 és data8 cab-ra szóval ezekre egyáltalán nincs szüksége, csak német nyelvû telepítés esetén! és így nyerünk 1.28 szabad helyet a DVD-inken ergo kiírhatjuk DVD5-re

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

j0nNyKa
na igen, ez dvd9 gyanus, vagy esetleg adnak ki belole valami 1nyelvu torest, fene tudja
aki eredetiben veszi, az min kapja ?!

teddymac
na én biztos nem mondom meg melyik lesz az a cab file,de várok kicsit majd csak lesz valami okos megoldás

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

NEOreg3
alig 3.5 gigát tett fel fullosan a játék szóval maradt 1 egész gigabájt, amit szerintem a német szinkron (már ha van) tölti ki. Lehet hogyha valamelyik cab fájlt törölnénk máris ki lehetne írni egy normális DVD-re

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

teddymac
Nekem is megy tökéletesen,de kiirni nem kell 1 DVD-re mert nem fér rá <#falbav>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

A crackel nincs semmi baj, legalábbis nálam.
NEOreg3
nuked:

magyarul: rossz a crack, a legális játéknak nincsenek iylen hibái

j0nNyKa
sztem valami eszmeletlenul istenkiraly a jatek
az ilyen toresvedos hszeket meg nem ertem, az eg vilagon semmi bugot nem talaltam kb 5-6 ora jatek utan...

wesker24
én még nem mert még csak most töltöm de amint lejön kipróbálom
Sephi
Senki se jaccik ezzel?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem valami fenyes a nemet tudasom, de mintha az lenne benne, hogy a jatek support teamjenek elege van abbol, hogy a krekkelt valtozatot hasznalok elarasztottak oket kerdesekkel, ezert mostantol a support hasznalatahoz a cd kulcs elso 8 jegyet be kell irni nekik. ( es leszogezi, hogy az egesz cd kulcsot soha senkinek ne add oda )

hehe vicces.
vajon honnet tudjak, hogy kalozverziot hasznalnak , akik hivtak oket?

Serpa
még babelfish-el sem értem

vmi cdkeyrõl van szó, meg hogy a neten kering a warez verzió, ...

Ezt nem hiszem el, megint egy olyan játék ami nem fér el 1 DVD-n 😞
Bár mindössze 150MB plussz van rajta, de az pont elég..

Csak halkan, mert ez illegális...

Megyeget vagy kicrashelget?

most akkor mivan?
nem rendes a törés?
Azért ez kicsit dúrva lenne, hogy egy játékot így adnak ki:"missing
sounds, random crashes".
Talán egy korai bétában lehetnek ilyenek de egy kész játékban...
A tagges amúgyis elég sunyi védelem, úgyhogy szerintem crack gond lesz a háttérben.

Csak halkan, mert ez illegális...

Serpa
stornó.

félreértettem az alábbit.

P.S.
The game is still quite buggy, so blame the devs for disabled buttons, missing
sounds, random crashes etc. - it's NOT crack-related!

Serpa
állítólag rossz a törés.

én várok vele néhány órát.

gamerboy91
Az NFO-ja alapján ha valakinek bonyolultnak tûnne, nem kell megijedni 1sezrü!

ENJOY Béla Hero<#buck><#buck>

CalebJoe
Nah kigyütt ParaWorld (C) Aspyr Media *DVD* RAZOR1911 no para!
Serpa
SDK 1.0

full game kell hozzá

EvilRicky
Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne leszedni vagy megvenni a "gémet"?
R*hadt jónak tûnik a videó és a képek alapján!!!
Ha valaki tud infót akkor küldjön már 1 mailt : [email protected]
Elõre is THX!!!
EvilRicky

[Jakuza]
WB surgosen iratkozz be egy magyar nyelvtanarhoz, mert szukseged van ra. 😛 (uly es hasonlo szavak)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Megjelent a játék!

Ja, majd agyatákomag, hogy honan tudom letülteni. Mert a Gothic3ra sporolok

circa
Sziaztok, jól tudom, hogy pénteken fog kijönni a game?

Egy T-rex hogy írjon hejesn összesn 4 ujjal? <#shakehead>

vaz nem kötekedésbõl mondom de ilyen rossz helyesírást már rég láttam <#idiota>

War. War never changes.

Senki se egy Patyt?

Heló mindenkinek ! A játékról 2-3 órányi próbálgatás után aszt tudom mondani, hogy eléggé hangulatosra sikeredett. A zene odatesz a hangulatna, ez bisztos. A grafikai megjelenités szerintem eléri a mai szinvonalat, simán. Pár Skirmish játé után(gép ellen), aszt mondom nem fenyegeti a no.1 StarCraftot a multisRTS-ek képzeletbeli ranglistáján, de frankón élvezetes meccseket toltam. Egyébként ha megjelenik a teljes játék, majd hosszú távon elválik mennyire sokszínû stratégiai játék. Röviden ennyit a jétékról.(Azér a dínós fíling nekem piszkosul bejött, de ez szubjektív dolog). Ajánlom mindenkinek ! Csákány !
egy partyt?

csuszi
Gyönyörû a zenéje. Szerintem nagyon ott van. Ilyen magas szintû zenei háttérrel nagyon régen nem találkoztam játék kapcsán. Ennyi. A hangulata is jó.<#vigyor2><#worship>

MJ rulz Pink Team The Only One

szupi

grebber
Morpheu$, a GameHunter tagja a minap bejelentette: a demó alapján a Paraworld fordítható és szerény véleménye és tapasztalat szerint tartalmazza az összes szöveget, így nagy valószínûséggel a megjelenés után pár nappal már a letöltõkliensetekben, majd a merevlemezeteken tudhatjátok a magyarítást.

info: Magyarítások.hu

Végre nyertem a gépellen!!!😊
Egyszerü volt. Beálítotam a legmagasabb pontszámot, és a játékelött össze álítotam a sereget beteteme egy T-rex Titánt. És röktön a max szintre emeltem. Ezt aztán gyengébb katonákkal kiegészítva legyõzhetetlen sereget hoztam létre.

Cafu
Végre gold szeptember elsõ hetében kezünkben tarthatjuk a gamet

grebber
GOLD!!!!

szerintem nagyon rossz a demo. semmi kihivas nem volt benne meg 9es erossegu gep ellen se. az egysegek kozott se vettem eszre semmi hatasfok beli kulonbseget, igaz nem is volt ra szukseg... a grafika is siman elmarad az eddig kozolt shotoktol. nekem eddig igeretes es jo jateknak tunt, de most hogy kiprobaltam... sokkal tobbre szamitottam ennel
reaper4
de sajna nem bõvelkedünk stratban így örüljünk ami van 😊 bááár az új c&c alázni fog 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

rage
Hát igen, csak ilyen stratégiát már elég sokat 😊
Ami új benne, a dínós környezet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én még Nem láttam hasonló Dínós stratégiát

rage
Szerintem sem rossz, a Béla nevû hõssel együtt.
De hogy korszakalkotó lenne? Ebben nem vagyok biztos.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nos akkor a véleményem eme gamerõl:
Az elején nehézkes a kezelés de az ember hamar belejön. A Menü az valami eszméletlen! És amikor játékot töltünkbe, akkor az nagy zöld Apatosaurus nagyon ott van. A Nyers anyagok: Fa ezt csak korlátozott mértékben tugyuk kitermelni hisz az erdõ elfogy. Kõ ez is korlátozott és nem árt a sporolás. Hús erre felépíthetünk épületeket vagy vadász hatjuk az állat álományt emi ha elég jol csináljuk soha nem fogy el: hisz a fészkekben mindig születik uly állat ami ha felnõ levadászhatjuk de amíg kicsi akkor is de akkor még kevés csontot és húst ad. Csont leginkább a fejlesztésekhez kell ezt lerombólt épületekbõl és elejtet állatokból vagy az ellenség egységeibõl szerezhetjükbe. Csak megszabott mennyiségü nyersanyagot tudunk elraktározni, aminek a határ értéke korszak ugrás szerint nõ. a napszakok jól váltakoznak és eszerint élnek a dínók és egyébb állatok. Bár a dínók testméretei és egyes anatómaia meg a képeségei elvannak túlozva de ezt énis még eltûröm.(PL ilyenek: Nem láttam a dínókan tollakat ezt én fõleg a Velociraptorrol hiányoltam, a T-rex Triceratops Stegosaurus testmérete túlnagy igaz a T-rex elérte a 15m de az volt a max. Az Ankylosaurus meghát igen kicsi. én elsem tudtam kébzelni UGRO T-rexet ami így ugrik) De ezek a játék igen élvezheteõ és az ember beletudja élni magát eme világ szépségébe (a munkásra 10 veloci támadt sokeséje volt<#vigyor1>) A remek grafika mellet a kivállózeni is képes elfeledtetni az emberrel a valóságot.
Magyarán ez a játék Be fog robbanni a piacra és ez ujjítja meg a Stratégiai játékokat.

Ujratelepítetem, és szupi!!!!!!!
"T-rex titan" az aztán szupi kis egység😊