Paraworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALien
mi van, ha nem a kepet irod ra a dvdre, hanem a kepbol irsz dvdt? epp most szedtem le 1 masik 4,5 gigas iso filet, es neroban lemez/kep/elmentett project -el kiirva rafer a dvdre
lehet, hogy igy ezt is ki lehetne, nem tudom, mert mar kiszedtem a data7, data8 fileokat
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
felmásoltam a képfájlt tartalmát és a cab fájlokat átneveztem, hogy a telepítõ ne ismerje fel õket és amikor szüksége volt valamelyikre akkor átneveztem eredeti formájára, így angol nyelvû telepítéssel nem volt szüksége a data7 és data8 cab-ra szóval ezekre egyáltalán nincs szüksége, csak német nyelvû telepítés esetén! és így nyerünk 1.28 szabad helyet a DVD-inken ergo kiírhatjuk DVD5-re
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
aki eredetiben veszi, az min kapja ?!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
magyarul: rossz a crack, a legális játéknak nincsenek iylen hibái
az ilyen toresvedos hszeket meg nem ertem, az eg vilagon semmi bugot nem talaltam kb 5-6 ora jatek utan...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hehe vicces.
vajon honnet tudjak, hogy kalozverziot hasznalnak , akik hivtak oket?
Bár mindössze 150MB plussz van rajta, de az pont elég..
Csak halkan, mert ez illegális...
nem rendes a törés?
sounds, random crashes".
Talán egy korai bétában lehetnek ilyenek de egy kész játékban...
A tagges amúgyis elég sunyi védelem, úgyhogy szerintem crack gond lesz a háttérben.
Csak halkan, mert ez illegális...
félreértettem az alábbit.
P.S.
The game is still quite buggy, so blame the devs for disabled buttons, missing
sounds, random crashes etc. - it's NOT crack-related!
ENJOY Béla Hero<#buck>#buck><#buck>#buck>
R*hadt jónak tûnik a videó és a képek alapján!!!
Ha valaki tud infót akkor küldjön már 1 mailt : [email protected]
Elõre is THX!!!
EvilRicky
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
War. War never changes.
MJ rulz Pink Team The Only One
info: Magyarítások.hu
Next PC upgrade: 2022
Egyszerü volt. Beálítotam a legmagasabb pontszámot, és a játékelött össze álítotam a sereget beteteme egy T-rex Titánt. És röktön a max szintre emeltem. Ezt aztán gyengébb katonákkal kiegészítva legyõzhetetlen sereget hoztam létre.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ami új benne, a dínós környezet.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De hogy korszakalkotó lenne? Ebben nem vagyok biztos.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az elején nehézkes a kezelés de az ember hamar belejön. A Menü az valami eszméletlen! És amikor játékot töltünkbe, akkor az nagy zöld Apatosaurus nagyon ott van. A Nyers anyagok: Fa ezt csak korlátozott mértékben tugyuk kitermelni hisz az erdõ elfogy. Kõ ez is korlátozott és nem árt a sporolás. Hús erre felépíthetünk épületeket vagy vadász hatjuk az állat álományt emi ha elég jol csináljuk soha nem fogy el: hisz a fészkekben mindig születik uly állat ami ha felnõ levadászhatjuk de amíg kicsi akkor is de akkor még kevés csontot és húst ad. Csont leginkább a fejlesztésekhez kell ezt lerombólt épületekbõl és elejtet állatokból vagy az ellenség egységeibõl szerezhetjükbe. Csak megszabott mennyiségü nyersanyagot tudunk elraktározni, aminek a határ értéke korszak ugrás szerint nõ. a napszakok jól váltakoznak és eszerint élnek a dínók és egyébb állatok. Bár a dínók testméretei és egyes anatómaia meg a képeségei elvannak túlozva de ezt énis még eltûröm.(PL ilyenek: Nem láttam a dínókan tollakat ezt én fõleg a Velociraptorrol hiányoltam, a T-rex Triceratops Stegosaurus testmérete túlnagy igaz a T-rex elérte a 15m de az volt a max. Az Ankylosaurus meghát igen kicsi. én elsem tudtam kébzelni UGRO T-rexet ami így ugrik) De ezek a játék igen élvezheteõ és az ember beletudja élni magát eme világ szépségébe (a munkásra 10 veloci támadt sokeséje volt<#vigyor1>#vigyor1>) A remek grafika mellet a kivállózeni is képes elfeledtetni az emberrel a valóságot.
Magyarán ez a játék Be fog robbanni a piacra és ez ujjítja meg a Stratégiai játékokat.
"T-rex titan" az aztán szupi kis egység😊