Paraworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg van valakinek a paraworld játék nagyar felirattal ha igen akkor ted már fel ide azokat a fáljlokat ami magyar feliratá teszi a játékot
RaveAir
Megjelent. Lásd Magyarítások Portál.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nem tudjátok h megjelent-e már a játék magyar felírattal?
Õsz óta igérgetik...
nagyon kihalt ez a topik
na már jó is lett tényleg a tûzfalla volt gáz kössz
valmi magyarosítás vagy vlami nincs hozzá??
kcsit el feljtekztem errõl a játékrõl tûzfalt lesedtem😊) de még így se müxik a játék PWClient.exe hibát észlelt, ezért leáll most eszt írja ki ötlet????? jó lenne már játszani vele😊
elmondanátok mi enek a lényege vagy mondanátok eggy oldalt ahol tanulmányozhatom?
engedd a tûzfalnak hogy a para kimenjen, és a probléma megszünik 😊)

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

"""Üdvözletem Örömmel jelentem be, hogy november hónapban a Seven M kiadásában magyar nyelven jelenik meg a ParaWorld c. valós idejû stratégiai játék.

A fordítási munkálatok rám hárultak, de L_zooltan barátom is segédkezik majd a projekt elkészítésében. Így a ParaWorld lekerült az oldal projektek részlegébõl, ami azt jelenti, hogy a fordítást csak a boltban vásárolt példányok fogják tartalmazni, és nem tesszük elérhetõvé a GameHunter oldalán.

Számtalan játék jelent már meg borzalmas magyar fordítással. Erre szeretnénk rácáfolni, és megmutatni, hogy a több évig hobbiként ûzött magyarítás mennyire eredményes is lehet"""""

Na az audio fájlokat vki felnyomhatná,hogy mi is magyarban élvezhessükk a gammát:::respect

wesker24
az a probléma hogy a játékot lehet már egyszer elinditottad és lent van a tálcán vagy azért mert többször inditottad el egyszerre mint kellene ha más a probléma akkor nem tudom !!!
indítanám a jéátkot és eszt írja ki:paraworld is alredy runing mi lehet a probléma????
reaper4
ugyanez 😞 na közben sikerült. a dvd-n lévõ töréssel megy csak én rögtön ráraktam a fix-et és azért nem töltött...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nekem valmi nagyon nem jó leszedtem összeilesztettem a fájlokatr lett valmi rzr-pawd.out de ez hiába mountolombe nem jó:S:S mit kell csináûlni???
öhh na most még rosszabb el sem indul a game kijön a kis paraworld ös kép és nem történik semmi
hali!nekem minden oké a a crackel meg mindennnel csak amikor elindítaná a küldetést kábé fél óár tölt többet nem vártam pedig a minimum config bõven megvan:S
megoldódott

Hi! Most raktam fel az emlegetett Razoros verziót, de kéri a serialt és az NFOban megadottak közül 1ik se jó neki!!! HELP

j0nNyKa
hamachival megy
singlebe vegeztem, kiralysiraly, csak a vegere valahogy elveszett a feeling azzal a rahedli hiroval
amikor meg csak 3an voltak, ott beleelosebb volt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

én benne lennék, hogy multiba kipróbáljuk, de a hamachihoz nem értek
Elég fullosnak tûnik ez a gamé, szingli elsõ 3 pályáját tolta végig.

Multiban szerintetek menne? Hamachival ki kéne próbálni.

Serpa
hee 😊
inkább mint Gimlivé.

Atesz89
rákattolsz a herora és alul egy gombsor jelenik meg és egy ilyen - vonalon 2 ilyen ^ nyíl van ezzel lépnek szintet az egységek...
Mellesleg Béla Legolasszá változik a 3. szinten 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

grebber
Remélem nemsokára a magyarítást is kiadják!

Next PC upgrade: 2022

Hogyan kell a hero-kal szintet lépni? pl hogy az a wolverine szerû faszi shotgun-os legyen
most máe nem azt irja hanem megint a hibaüzenetet ír ki 😞 😞 😞
rage
Infláció ?

Próbáld meg pontosan leírni a hibaüzenetet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

vagy én vagyok béna vagy nem tom most olyat irt ki hogy nem megfelelõ neki valami infláció na ez meg mi a rák???????
Szomorúan veszem tudomásul, hogy nem megy nálam a Skirmish game. Nálatok?
Amúgy a játék szerintem nem rosz. 😊 Sok egység és fejlesztési lehetõség. Persze tesztelni kéne multiba..

Atesz89
Nekem egyáltalán nics gondom a Razoros töréssel úgyhogy a fixet nem szedem le...
A grafika szerintam az elsõ pár misszióban tényleg nem a legjobb,de a 3. misszió sivatagos pályája nagyon bejött 😊
ÉS szerintam el lehet vele jáccogatni 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

grebber

<#wow3><#zavart2>
húha ez mit jelent magyarul im can't speak englisch😄😄

akkor szedem is😄😄😄
nekem nincs meg a játék, de van egy ilyen esetre való jó megoldás. 2 sima dvd-re úgy ki lehet írni, hogy a még becsomagolatlan fájlokat elosztod 2 részre. az egyik rész értelemszerûen megy az egyik dvdre, a másik a másikra. persze ha már becsomagoltad, és a becsomagolatlan fájlokat letörölted....hát akkor vehetsz 8 gigás dvd-t 900 ft-ért 😞
deadcode82
Valaki lehúzza mert AoE III klón, valaki meg azért szereti.
Szerintem a grafikával nincs semmi gond.

ParaWorld v1.0 Fixed Files 27-09-2006 - Razor 1911
File Archive <5.0 MB> - Updated!
Play Instructions:

* Install the game - Full Installation.
* Extract the contents of the <File Archive>\CRACK directory to the game directory - Overwriting existing files!
* Play the Game!

Note: Most likely these Fixed Files also works as a No-DVD and for other languages, but this has not been confirmed yet!

Javítás a köztudottan elrontott verzióhoz (Razor1911)

vhonnan le lehet szedni
grebber
Hát szerintem csak ez az egy verzió van ugyhogy igen 😄

ParaWorld-Razor1911.torrent ez a verzió mûköik?????????
Na UFF!

A zene tényleg jó, az alap5let is, csak kár ez a 346. RTS ezen a szinvonalon. Az András Béla Bertalan hõs nagyon sirály. (Hungary Ruez!!!). A grafika sztem úgy kotvány, ahogy van.
A dinókon kívül semmi extra....
Ezért kár volt ennyit szenvedni vele.
Cafu
Nekem elindul a game de nincsenek benne karaketerek miért?

köszi

j0nNyKa
azer mondtam hogy ugyes megoldas, meg meg is oldja :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hehe az egyik fájlt rosszul töltötte azért bénáztam, de már minden ok. 😊

Valaki volna olyan jófej, hogy megmondaná nekem hogyan/mivel kell ezt unpackelni? <#lama>
A többi menni fog. 😊 Thx!

CalebJoe
A DC meg a torrent az mint tudod ingyenes de a FTP-ért fizetni kell pl.wanadoo 240 Ft + 48 Ft 5nap de ha valakinek privát FTP-je van azért is penget havonta.
EvilRicky
Hali!

Még mindig nem tudna nekem senki se infót adin,hogy honnan lehet letölteni ingyen?
Jó volna FTP,vagy HTML -en,mert itt a koleszba csak az megy (DC,torrent nem)
Elõre thx!

EvilRicky

rage
Köszi, ez remek ötlet volt

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Minimal Configuration:
* Pentium® with 1.6 GHz or equivalent Athlon™ processor
* 512 MB RAM
* DirectX® 9-compatible graphics card with 128 MB RAM
* DirectX® 9.0c
* Windows® XP or Windows® 2000

Recommended Configuration:
* Pentium® with 3 GHz or equivalent Athlon™ processor
* 1 GB RAM
* DirectX® 9-compatible graphics card with minimum 128 MB RAM
* DirectX® 9.0c
* Windows® XP or Windows® 2000

Hali!srácok tudtok mondani egy minimum system req-et a játékhoz?

Sonajk @:o)
Nálam hiba nélkül megy a játék (ParaWorld-Razor1911). Nem tudom nálatok mi lehet a baj. Szép és jó a hangulata is. Menetérõl még nem sokat tudok mondani, mert nagyon az elején tartok.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

NEOreg3
nem tudom, én egyszerûen adat dvd-ként kiírom, így még a lego star wars 2-t is mellétudom rakni😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(