Paraworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am a crack-je meg vírusos! <#nyes>#nyes> Ha törtel próbálod.
...\ParaWorld\Data\Base\Texts\Quest és Helpmapában kéne lennie.
Magyarítani nem tudom, vagyis tudnám de teszetlni nem tom.
Jelenlegi magyírtásom:
I Of The Dragon
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Ha igen, akkor elmondom a taktikámat:
Én a sivatagi néppel ajánlom. Az eleje még nyögdécselõs ezzel, de megoldható. Taktika: Taslov (ugye így kell írni?) tornyokat kell felhúzni. Akik a tenger felõl támadnak, azokat egy T-rex titán és pár ilyen torony könnyen megfogja. (ajánlott ide templomot is építeni, hogy a T-rex gyógyuljon.) 4 torony elég ha van.
A többi egységeddel pedig terjeszkedhetsz a szárazföldön.
nem tudom hogy valaki nézegeti-e még ezt a topicot,mert az utolsó bejegyzés 2009-es februári, de ha vki igen akkor az ha tudja hogy kell meg csinálni " A foglyok kiszabadítása " nevû küldit akkor írja le,mert már az elején elakadok mert 2 oldalról is támadnak erõs egységekkel.
elõre is köszönöm!
elõször is köszi h írtál, de írtam az imént h nem tudok raktárat építeni , amire gondolsz h kõfejtõ meg favágó olyat sem tudok nem tom miért....
Köbö 3 hete játszok a paraworld-el és most eljutottam egy olyan pályára ami nem megy: azt írja a mentor h építsek 3-as szintet de nem tudok mert nincs 700 anyagom mert annyit nem tud tárolni a központ raktárat építeni meg nincs lehetõség. 15 percem van 3-as szintet csinálni meg a bazárban kereskedõ dinót a kalózoknak de nem megy mert nincs raktár mit tudok ilyenkor tenni????Tud vki segíteni?? Jah ha meg lejár az idõ állandóan támadnak és le kéne gyõznöm a kalózokat de nem tok elég erõs csapatot kiképezni a kettes szint miatt....:-( Elõre is köszike
Tudna valaki egy telepítõ kódot adni mert a mostanival nem tok multiplayerezni a neten mert ki írja hogy rossz a telepítõkód.
Köszi.
Csá
még annyit hogy a mostani lehetne
köszi és csá
ha lehet minnél hamarabb
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
tényleg meddig tartana feltenni a fájlokat, sztem semeddig..na de ez az Õ dolga!
mindenesetre szívesen fogadnánk azokat a fájlokat 😉
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
vlaki nem tudná a magyar fájlokat, nagyon jo lenne ...
leszedtem a razor 1911 fájlt már fel is telepítettem a játékot de amikor megcrackelném a bin fájlokat ki tudom csomagolni a rar fájlból de az lmx fájlokat nem! valószínûleg ezért írja ki a hibát. vki eltudná küldeni nekem azokat vagy segítene? elõre is köszi
és megcsináltad amit mondtam...máshová telepíteni???
dx9 frissítés..esetleg kártyadriver frissítés...mert lehet ez nem tetszik neki...
http://pspfilez.extra.hu/
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
ja vedd még visszább a felbontást extrákat..lehet nem elég az a minimum amit te akarsz neki adni.. 😞
egyébként milyen konfig???
http://pspfilez.extra.hu/
Remélem nem foglal sok helyet.
http://rapidshare.com-ra feltudod tölteni!
Next PC upgrade: 2022
Eredetiben, magyarul van meg a PARAWORLD. Feltelepitettem, elinditottam, de amikor a hadjáratot vagy akármit inditottam volna, akkor a töltést nem kezdi el. És órákon át nem csinál semmit, amugy nem fagy le.Mit csináljak? megvan a minimum ami kell a géphez. HELP!
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community