Gyémántgyárak a Naprendszeren kívül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Undorító, ezért se fogok ékszerekben pompázni, bár azért kétségkivül szépek a drágakövek.
Csak ezt ne!!!!!!! Még a végén kiderül, a gyémánt is simán egy anyag, meg szegény, mit szegény, gazdag kereskedõi kisebb árfolyamon garázdálkodhatnak.
Remélem ezzel egyszer megszûnik a kisgyerekek bányába küldése, meg a fél km-es nyílt szini lukak...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
És ez nem elég arra, hogy bolygói szén-bolygókká alakuljanak!!!!!!!!!!
(Szerintem)<#duhos2>#duhos2><#action>#action>
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
2. A képen lévõ "gyémánt" közepén fekete pont van!
Bár nem is tudom. Egy 100 rugós mobil, amit 2 év múlva egy 10-esért lehet csak elpasszolni, még az arany nyakéknél is értelmetlenebb dolog...
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
Amúgy az ipari gyémántnak éppen nem a mérete számít 😊)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
okééé, ruccanjunk el oda térhajlítással, kalapáljunk kicsikét valamelyik széndarabon és hozzunk haza nyaralás helyett pár tízezer tonnát 😊
kicsit úgy beszél a pali mintha valaha is el tudnánk jutni oda
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy a kibányászott gyémánt is sokat ér, persze leginkább a szín és tisztaság számít.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket