Angyalbőrben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
DC-t nem használok. 😞 Van más lehetõség a megszerzésükre? 😞
A húsvét miatt - nem leszek otthon - nem lesz meg az összes rész videon. Ez duplán gáz, mert a Lindát is veszem. 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ajánlom mindenkinek a DC-t!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
áhhhá...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
annak idején, maikor ment még csak 7. -esek voltunk. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Rabó eszméletlen volt amikor beöltözött Stallonénak és úgy lõtt. 😊
Aztán megnézte az ember a Lindát - remélem Ti is nézitek -, és viszontlátta ugyanazon színészeket ... 😊
A medve nem játék.
Az a Nelly is. Hát húúúúúúúúúúúúúú de meg.... <#banplz>#banplz>
Szegény Juhász Illéssel (Klammer) jól ki**sztak 😊
De a csaj viszont elég jól nézett ki...
Szóval rabó vagy mi.
Persze tudom már miért nem emléxem erre a részre. Az ember 6-7 évesen még nmigazán tudta mi az, hogy meleg, meg mi az az aids meg satöbbi szóval szerintem fogalmam sem volt mirõl szólt igazából ez a rész. <#bee1>#bee1>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pl. Mészáros Zoltán sem sûrûn szerepelt utána sehol.
Juga valóban nem fõiskolás (sohasem lesz az), itt is az "fh-sokra" gondoltam, ugyanis a többség "fh" volt, és akkoriban futott be.
Itt egy jó cikk a sorozatról!
Urbán hasravágta magát, a másik meg elkezdett nézegetni felfelé, hogy hol a repülõ. 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egyrészt juge veronika ugye nem fõiskolás, másrészt azért nem amatõr színészek, hanem 'normális' színészek és színmûvészetis hallgatók voltak, akik már majdnem színészek, szóval.
A változatosság kedvéért a Lindát is megnéztem. Na az sem semmi! 😊
Szóval jó kis vasárnap esték lesznek a jövõben a Via Sat 3-on.
Angyalbõrbenben (mekkora fakker szó) hatalmas volt a "vídéjós" paraszt. Amikor magyarázott a Szurdi gyereknek, hogy "gyüttek az áméríkáiák", szétestem. Azt hiszem lesz még pár ilyen.
Amúgy ha jól emlékszem - annak aki még nem látta, de most nézte és tetszett neki -, ez volt az egyik leggyengébb rész. 😊
Mekkora volt már amikor esõ után leázott a festék a sátrakról és elõjött a donald kacsás desig. 😄 Erre nem is emlékeztem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Március 6. Vasárnap. 20:05
Megnéztem a VS3 oldalát és ez állt errõl:
Eredeti cím: Angyalbõrben
Évad: 1
Kategória: Sorozat
Ország: Magyarország
Készült: 1975
Szereplõk: Kálid Artúr, Rajkai Zoltán, Selmeczi Roland, Szerednyei Béla m. fl.
Viasat3: 6/3 20:05
Két megállapítás:
1. Tuti nem 1975-ben készül, hanem inkább 1985 vagy késõbb!
2. Mi az Szerednyeinél, hogy: "m. fl.". Kódolja vki!
Elkezdenek kiugrálni az ejtõernyõsök a repülõbõl erre: - Te, ezeknek nem is most kellene jönniük, szólj nekik, hogy másszanak vissza! <#vigyor3>#vigyor3>