Angyalbőrben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
szerintem c64 volt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

LittleL
Nemi is tudom milyen Commodore gép volt az, talán C 64 -es ? a régebbi kasztni -val.

Meg az volt jó, amikor ment a háborús játék a gépen,
de a zene már a Wizard zenéje volt. DDDDD

Meg Tabajdi õrnagy beszóláda tettszett még :

(Éder)- Na kész vagyok a programozással, vannak lövegek, ágyúk, tankok is benne ,de ha atombombát szeretnének,
az már nem fog menni, mert ez már nem bírja a paramétereket.
(Tabajdi)- És mi kellene hozzá, hogy bírja ?
( Éder) - <#fejvakaras><#whatever><#email>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
A legjobb az volt, amikor a Commodeore -val, illetve
a chippel feltúrbózott változattal, és egy antenna segítségével,
megbolondították az AMerikai és az Orosz rakétaelhárító rendszert. DDDDD

Azé ez komoly volt. DD
Amikor az Amerikaki elhárítótiszt arcára odafagyott a tekinte,
mert ez jelent meg :
" Öcsikém kapd be !!"

meg amikor kibetûzte:
" Öc - szi - kém, kápd, béé ? What ? What does it meaning ? "
<#nemtudom><#nemtudom>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

AnuluWork
Új fogalmat kreáltak:

"tehenész-mérnök" úr 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Punker
néztétek? mókás kis rész volt, milyen jó gépeik voltak már 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LittleL
De tényleg frankó rész volt.

A Nelly tényleg jó nézett ki,
ma biztos lehet már vagy 40 éves. DD

LittleL
jah, õsbozont. DDDD

Ma azért ez már nem menne el. DD<#hehe>

artschi
jaja, de a Nelly elég jól nézett ki 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dynamic
A nudista strandon némelyik csajszi milyen überbrutál volt már.Volt amelyiknek a lába között egy kucsma volt😄
artschi
ez loller rész volt 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LittleL
Jah, jó kis csaj volt az. DDD

Aztán csak elõkerültek az ezres kötegek a zubbonyból. DDD

A csalók meg valami ezeréves VW Passattal mente, he jól láttam.

artschi
én se, de jó volt. Karádinak mekkora mákja volt a csajjal 😊

Punker
erre se emlékszek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LittleL
Az az elsõ szöke csaj a Klammerral, az tök jó csaj volt,
legalábbis a feneke. D<#nyes>

ték 😊

Ramadamammy rapidrandi

Kandurex
aha

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CLINT EASTWOOD9
Ti a dc++ szeditek le a részeket?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

BaLeeX
Igen valószínû. Meg porszívó csöve nem olyan merev. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punkerwork
gázmaszk csöve lesz az, laktanyában azt könnyebb lopni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BaLeeX
De lehet, bár engem egy porszivó csövére emlékeztetett. 😊

Szegény Klammer honvédot jól megizzasztották. <#nyes>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

LittleL
...Tuti jó buli vár rád...

LittleL
Az a szüretelõ robot tök jó volt.

Az "orra" nem egy gázálarc, csövébõl lett megcsinálva ?

Punker
jó kezdés, erre a részre nem emlékszek

LittleL
majd megnézzük.

Punker
ezt olvastam, de nem tudtam hova tenni 😊

artschi
"Vasbogdányban harc kezdõdik a szõlõsgazdák közt a nyugati üzlet megszerzéséért. Az osztrák üzletembert a jó vásár reményében mindenki megkörnyékezi. A katonák Éder találmányával lelkesen szüretelnek, így keverednek bele a szõlõsgazdák üzelmeibe. Sok bonyodalom után azonban az Urbán szakasz segítségével tisztázódnak a zavaros ügyek."

viasat3 honlap

endless nem érhetõ el
Punker
ma melyik rész lesz?

LittleL
....mert anygalbõrben jól érzem magam...

artschi
...és megtöltöm a hasam...

Kandurex
...jól fejlõdik az agyam...

guardian hero
Nekem az elmúlt két napban endlessrõl lejött az elsõ három rész.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

BaLeeX
Hát neked rohadt nagy szerencséd volt akkor. 3 napja tettem be az elsõ részt ami 400 mega, elég sokat ment a gép és azóta 3,1mega jött le belõle mert sosincs senki fent akitõl lehetne tölteni...

artschi
...nincsen baj, csak az hogy nincs hajam...

LittleL
....Angyalbõrben jól érzemmagam.....

LittleL
meg lesz egy olyan rész is, amikor hasonmásokat állítanak be
maguk helyett a kiképzéskor.
És a Szerendnyei helyett egy félénk fickó fog ott
lenni a kiképzéskor.

A Karádi meg nem gyõzi bátorítani a "bátor" Rambo -t,
a függõgyakorlatnál. DDDD

LittleL
lesz majd egy olyan rész is amikor sexlapot nyomtatnak. DD

fotózáskor :
- Te, figyu..izzé.. nem vennéd le a....
- A bugyimat ? Ja miért nem ezzel kezdted ?

BaLeeX
Nekem is ez a kedvenc zeném az összes közül csak sosem értettem teljesen a szövegét. 😄

De a többi sem rossz.

BaLeeX
Vagyis Hamlet. 😄

BaLeeX
Na meg az Othello várszínházos elõadás az ütni fog. 😄

AnuluWork
Még a nagyon jó részek nem is voltak!

A tévészerelõs, a színházas, a régészes, a filmforgatásos, stb.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kandurex
Nem a pasztellen csattan a lábunk, kutyamérgesen porzik utánunk, baka álmok most messzire járnak, nyoma sincsen a jó puha ágynak!

Hova lettek a tegnapi lányok, hova tûntek a régi vagányok? Bugyi illatának már nyoma sincsen…! Ciciket csak a fotókon láthatsz….

Ez volt a kedvenc zeném, ami majd a Mozgó trezorba c. részben lesz.

LittleL
Azért amikor az anygyalbõrben elõször ment
akkor ez volt a legkirályabb sorozat..

Kicsit megmosolyogtató egy-két poén ma,
de ettõl csak mégjobb.

Jó újra látni, hogy min szórakoztunk amikor
kissebek voltunk.

a szappanopera és a tévésorozat két külön mûfaj, felesleges összehasonlítani.

az angyalbõrben, ha naponta menne, közel sem lenne ilyen jó. (a BK-t a jóban rosszban-nal és a szomszédokkal (és az életképekkel, és a hetes csatornával) lehet összehasonlítani és eldönteni melyik a legjobb hazai szappanopera.
de, de miért kiabálsz?
ÜBERFULLOS AZ EGÉSZ FÕLEG AKI LÁTTA ANNAKIDEJÉN 89-90-BEN. EGY KICSIT MEGVÁLTOZOTT AZÓTA A VILÁG. VAGY NEM.....

PS4 PSN: angyisz

LittleL
Még mindig jobb sorozat ez,mint
akármelyik mostani magyar szappanopera Szar sorozat.

Egy olyan soroztaot, mint a Barátok közt, vagy a többi
ilyen vacakot keresztbe lenyeli az Angyalbõrben.

minden rész felkerült eddig korrekt minõségben az Endless-re - onnan szedhetõ ingyen, gyorsan.

szerintem felesleges várni a dc-re - a torrentoldalakon másnap fent vannak a tévés release-k (angyalbõrben, elsüllyedt világok, frei, fábry, megasztár, hajós, gyõzik)
Morpheus
Sziasztok!

Egyik ismerõsöm a mostani vetítéseket rögzíti, és digizi is egybõl. Neten már megtalálható...😊 Egyenlõre lehet, hogy csak ftp-ken, de szerintem (rövis) idõ kérdése, és megtalálható lesz DC-n is.😊

Sokkal jobb a minõsége, mint a VHS-es verziónak.

Üdv.:

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Háááát, VHS, mi más? Nem egy helyen még az is látsuzik, ahogy a magnó gyûri a szalagot, és fut a csík a képernyõn... De ahogy a magyar DC-t simerem, hetek kérdése, és a Viasatos verzió lessz már fent... :-)