214
A fantasztikus régi magyar sorozat a Viasa3-on!
-
#54 Mármint két rész maradt ki, és csak nekem, mert nem láttam őket. :) -
#53 Nekem az rémlik még halványan, mintha anno két (vagy csak 1?) valami miatt kimaradt volna. Kíváncsi vagyok melyikek ezek. Biztos fel fog tűnni. :) -
#52 Király sozozat, nézem mindet
annak idején, maikor ment még csak 7. -esek voltunk. DDD -
#51 jaja a Lindában is jó volt :) -
#50 -
#49 Tele van modellel. És még lesz jópár! :)
Rabó eszméletlen volt amikor beöltözött Stallonénak és úgy lőtt. :)
Aztán megnézte az ember a Lindát - remélem Ti is nézitek -, és viszontlátta ugyanazon színészeket ... :) -
#48 Jaja nagyon jó csajok játszottak benne.
Az a Nelly is. Hát húúúúúúúúúúúúúú de meg.... -
#47 13 részes csak :(( -
#46 hát ez ultraloál :D
Szegény Juhász Illéssel (Klammer) jól ki**sztak :)
De a csaj viszont elég jól nézett ki... -
#45 rambo :))))
Szóval rabó vagy mi. -
#44 Ebből én is csak annyira emlékeztem, hogy rambo lő a lepedőre, meg a végén amikor csaj kibújik az esküvőiruhából. :))
Persze tudom már miért nem emléxem erre a részre. Az ember 6-7 évesen még nmigazán tudta mi az, hogy meleg, meg mi az az aids meg satöbbi szóval szerintem fogalmam sem volt miről szólt igazából ez a rész. -
#43 erre a részre nem emlékszek -
#42 Könyv is készült a sorozatról?? Az igen, arról lemaradtam. :( -
#41 Yuppi :D Gondoltam felnézek DC -re, hát nincs két arany LANosnak megosztva az összes rész :DD Húzom már :) -
#40 Óóóó.....bazzeg, bazzeg, nálam csak a Retek meg a Tv2 jön, esélyem sincs megsassolni pedig gyerekkoromba imádtam. A sorozatról készült könyvet is elolvastam vagy 20X -r :( -
#39 de a Görög -
#38 A másik nem az ex-hernádi volt? :) -
#37 Nem igazán rájuk értettem ...
Pl. Mészáros Zoltán sem sűrűn szerepelt utána sehol.
Juga valóban nem főiskolás (sohasem lesz az), itt is az "fh-sokra" gondoltam, ugyanis a többség "fh" volt, és akkoriban futott be.
Itt egy jó cikk a sorozatról! -
#36 Az is mekkora volt amikor Usztics dumál velük majd a végén szivatásból: Repülő!
Urbán hasravágta magát, a másik meg elkezdett nézegetni felfelé, hogy hol a repülő. :D -
#35 Usztics és társai nem igazán voltak akkor már kezdők :) -
winnie #34 Ezek is többnyire amatőr színészek vagy főiskolások voltak, de valahogy nem egy Juga Veronika szinten nyomják
egyrészt juge veronika ugye nem főiskolás, másrészt azért nem amatőr színészek, hanem 'normális' színészek és színművészetis hallgatók voltak, akik már majdnem színészek, szóval. -
#33 Ezek is többnyire amatőr színészek vagy főiskolások voltak, de valahogy nem egy Juga Veronika szinten nyomják. Jó lett a sorozat. Remélem valaki "rögzíti képmagóra" és ebből lesz vmi féle "kompjúterizált" változat. :)
A változatosság kedvéért a Lindát is megnéztem. Na az sem semmi! :)
Szóval jó kis vasárnap esték lesznek a jövőben a Via Sat 3-on.
Angyalbőrbenben (mekkora fakker szó) hatalmas volt a "vídéjós" paraszt. Amikor magyarázott a Szurdi gyereknek, hogy "gyüttek az áméríkáiák", szétestem. Azt hiszem lesz még pár ilyen.
Amúgy ha jól emlékszem - annak aki még nem látta, de most nézte és tetszett neki -, ez volt az egyik leggyengébb rész. :) -
#32 "Úgy mozogtak, mint az élére vasalt tetü!"
Mekkora volt már amikor eső után leázott a festék a sátrakról és előjött a donald kacsás desig. :D Erre nem is emlékeztem. -
#31 Ja, ezen a sorozaton nemfogott az idő :) -
#30 Gyerekek ez még mindig nagyon poén. -
#29 ez kész -
#28 díjazom az olyan csatornákat,ahol néha gondolkoznak is a műsorrenden...Múltkor az M1-en a Nagyon Különleges Ügyosztály,most meg ez a Via3-on....Már nagyon vártam a sorozatot... -
#27 Gyááááá, azt meg kell nézni mindenképpen -
#26 Már csak 1 nap. :) -
#25 Mondjuk amilyen balhé most van, és lazán leszűrődik belőle az a hozzá nem értés, ami most jellemzi a Honvédséget, nem a legjobb időpont ehhez a sorozathoz. :) -
#24 vasárnap este 8 után -
#23 mikor lesz? -
#22 most volt reklám, hogy jövőhéttől lesz -
#21 Ez tuti jobb lesz! :) Ezt akár honvédségi toborzófilmnek is fel lehetett fogni, aztán tök mást kaptak a katonák. :) -
Cvd #20 Jaja, asszem 89 öszén indult. Kíváncsi leszek rá én is nagyon, azóta voltam katona de annak is már jópár éve, így csak a szép emlékek maradtak, majd összevetem a kettőt. -
#19 90 környékén ment a tv-ben. -
#18 Azt írta egy srác az SWG fórumon, hogy 1. rész:
Március 6. Vasárnap. 20:05
Megnéztem a VS3 oldalát és ez állt erről:
Eredeti cím: Angyalbõrben
Évad: 1
Kategória: Sorozat
Ország: Magyarország
Készült: 1975
Szereplők: Kálid Artúr, Rajkai Zoltán, Selmeczi Roland, Szerednyei Béla m. fl.
Viasat3: 6/3 20:05
Két megállapítás:
1. Tuti nem 1975-ben készül, hanem inkább 1985 vagy később!
2. Mi az Szerednyeinél, hogy: "m. fl.". Kódolja vki! -
#17 Amikor a Hamlett átdolgozásdát adják elő egy várromban na az is nagyon ott volt!
Elkezdenek kiugrálni az ejtőernyősök a repülőből erre: - Te, ezeknek nem is most kellene jönniük, szólj nekik, hogy másszanak vissza! -
#16 Sokminden jó volt benne. :) -
#15 a régészes rész is jó volt :)