Angyalbőrben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Akkor tényleg a helikopterek csúcsa volt az a gép,
az Apache -al volt egyenrangú.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- ..A bugyimat ?
- ...Jah, azt.
- Miért nem ezzel kezdted, leveszem én.
DD lol
Válaszok:
Nelly, Nellyke, Butikos Nelly, Nellycske, Butikos Nellyke, Nelly, Nelly, Butikos Nellycske
<#hehe>#hehe>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amikor a Rabó nekiállt oroszul válaszolni az ellenõrnek .DD
Azt bírom legjobban, amikor felvonul a filmben az Orosz haditechnika
két tankkal, meg egy teherautóval bármikor el tudják hitetni, hogy
az egy egész hadsereg. DD
DE a harci helikopterek azok tényleg jók voltak,
lehet hogy még ma is ezek vannak szolgálatban a seregben,
nemcsoda hogy minden évben lezuhan egy-kettõ.
Asszem a Rambo -ban is ezek a helikopterek voltak....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezek a dublõrök tényleg jók voltak.
Meg az amerikai turisták is jók voltak,
a kommandós bázison.
De azok az amerikai beszólások akcentusai ?
- Yes Sir, Yes
- No problem
- Take is easy, baby
- Just a little dirt, it's no problem. DDD
még a régi rendszerben készült a sorozat. D
És micsoda high-tech szerviz volt az ? D
függöny. DDD cuccok a háttérben, mintha csak az itthoni
sufnimban lett volna. D
Meg a Linda is jó volt.
Elsõ emelet - mint Gothic koncert. DDD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lassan véget ér.
A mai Linda is nagyon jó volt.
A medve nem játék.
De az episode 1-et nem találtam, létezik az, hogy már nincs fent?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
csak biztos nem érek rá elmenni,,...
Egy másik fórumon sokat beszélgettünk a sorozatról. Olyan sokat, hogy felvetõdött egy közönségtalálkozó ötlete.
Szervezés alatt van....ma találkoztam Mészáros Zolival....
Szombatra össze akarok hozni egy megbeszélést.
Ha szeretnél és tudnál is segíteni a szervezésben, dobj meg egy emillel a [email protected] címre.
Üdv.
Sacca
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Endless vagy bithumen torrentrõl töltsem?
4 mhz-ez IBM XT valami eszméletlen drágán, talán másfél millióért 😄
akkor 2 millióba került egy jó gép, és tényleg annyiba kerültek,
Akkor az mai árfolyamon számítva 40 Millió forint. <#hawaii>#hawaii><#zavart1>#zavart1>
Mert a Linda óta 20 -szorosára emelkedtek az árak.
Most azt figyelmen kívül hagytam, hogy azóta a számítógép mindennapi
életünk része lett, és olcsóbban lehet elõállítani egy gépet.
És még ráadásul élt a hal. D
Csak az nem fér a fejembe, hogy hogy fért be a hal a gép belsejébe. DDD
Meg ott csavarozgatott szerelés közben, ahol max az alaplapot tartja a csavar a burkolat alsófeléhez, mivel kisem vette az alaplapot, vajon minek? Biztos úgy "tudományossabbnak" nézett ki annó 😛
másik jó beszólás:
(Tabajdi):Éder ? Ittvan a mikrochip ?
(Éder): Ittvan
(Tabjadi): Vissza kell vinnem, mert rosszat hoztam.
(Éder): DE miért ? Túl roszzat?
(Tabajdi): Nem, túl jót. Leltározás lesz holnap a rektárban, és vissza akarom tenni.Egy ilyen micsodával sok mindent meg lehet csinálni. Tegnap egy csomó országban rakéta-riadó volt.
(Éder): Hmmm
(Tabajdi): Még szerencse, hogy nekünk semmi közünk ehhez az egészhez......
Az is m egaLoááál
még kisgyerek voltam amikor az ment a tévében.
A tegnapi részben meg játék programokat csmpészett az egyik kolléga.DD
az üzenetrögzítõvel küldte a programokat külföldre.
legjobb beszólás:
- Vajon mennyibe kerül egy ilyen számítógép ?
- Hmm. Kábé 2 millióba. (<#banplz>#banplz>)
- Érdekes, ez nem is kellett nekik, itthagyták. Hmmm
milyen érdekes terminál szerû számítógépek voltak azok. DD
És mai szemmel milyen primitívek voltak a játékprogramok . DD
meg DC -n is megvan már.
És mi történt? Veszem videóra az egészet, vettem két kazettát az egésznek természetesen ha van itthon véletlenül üres videókazetta már viszik is.
Venni meg ugye nem vettek helyette. Nézem még mennyi fér rá, mondom talán ráfér.
Hát lóf@aszt, reklám után nem sokkal lekapcsolt. <#mf3>#mf3>
Szóval most keresek olyan embert aki gyûjti divx-ben õket és ha vége a vetítésnek elküldené nekem majd egy-két dvdn. Ki lenne ilyen rendes?
El kellett volna kezdenem az elejétõl torrentrõl szedni de mondom majd úgyis meglesz videón mind. Most meg már hiába szedném, pár hét után már nincsen seeder akitõl lehetne szedni. 😞(
A kisgyerek játszott a film elején egy C64-el, amivel a játékgépet távírányították, az egy C16 volt 😛
A doki gépe meg szvsz csak egy terminál billentyûzet volt (gondolom nemakarták a drága Commodore gépeket eláztatni 😄 ), de érdekes módon belülrõl már C16-nak nézett ki 😄