A BSA-nak nem tetszenek az Unió nyít szabvány-tervei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A példát a DHCP-vel nem értem, mert az egy IETF szabvány, itt az alap, és mint ilyen, nyílt.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De nézõpontomon ez nem változtat.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
azért 65 év után illene tudni az igazságot
Nem vagyok naiv. pontosan látom az USA hibáit, de még mindíg ezerszer különb ország, mint az arabok, vagy akár a kínaiak, vagy az oroszok.
Killgore: bocs, de mit gondolsz, Pearl Harbor-nál miért nem voltak az amerikai repülõgép-hordozók a kikötõben? Azért, mert tudták, hogy mennek a japánok (akik elsõsorban a hordozókra utaztak) - ha ott tartották volna azokat a hajókat, akkor az életben nem nyomták volna vissza õket a Csendes-Óceánon... Úgyhogy ennyire volt váratlan 1941. december 7.
Engem ki kérdez meg mi tetszik nekem?
pl. a BSA nem tetszik... 😊
Azt sosem felejtem el mikor hír volt, hogy meghalt a magyarországi BSA ügyvezetõje vagy ki. Hát azok a kommentek... 😊))))))))
Egy nagyon bennem maradt:
Jaj szegény, de sajnálom.....
egyébként az a véleményem lassan a szerzõi jogvédelemrõl, mintha rájöttek volna, több pénzt lehet keresni a perekkel és büntetésekkel, mint a védelem tárgyaival...
Hogyan is áldozták fel? Amikor teljesen váratlanul rohanták le õket, védekezésre sem hagyva idõt?
De most már elég az off-ból
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"És most Afganisztán. Nemsokára Szomália? Irak? Jemen? Hova fog ez vezetni?"
Hát ide.. csak nem ebben a sorrendben...
Irak=>Irán=>Afrika=>Ázsia=>EU
Már most katalógusba veszik az embereket..=biometrikus útlevél. Beadják, hogy ezzel a biztonságodat növeled..persze. A náci haláltáborokban sorszámot tetováltak a foglyokra..
Itt kifinomultabban kell eljárni..a sok ember siet megcsináltatni az útlevelét..hova is?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha a törvényben az lesz, hogy csak sokkal korlátozottabban lehet a szoftverszabadalmakat illetve az azok biztosította jogokat gyakorolni, akkor neki ahhoz kell tartania magát.
Ez a nyilatkozat kb annyira számít (ideális esetben) mint akármelyikünk beírása itt a fórumon.
Az a ciki, hogy a szabványok és szabadalmak ügyét tudatosan összemossák.
Ha mérnöki/rendszermérnöki szempontok alapján építek egy rendszert akkor ott csak az számít hogy a rendszer elemei szabványosak legyenek. A rendszer mûködését egyáltalán nem befolyásolja, hogy az adott szabványhoz tartozó szabadalomért fizettem vagy sem.
Ha létezik olyan szabvány ami ingyenes, hülye lennék fizetõset választani, HACSAK TÖRVÉNY NEM ÍRJA ELÕ!
Na itt akar ez a szemét társaság belepisilni a levesestálba!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként ezeknek a cégeknek szerintem közös a külsõ tanácsadójuk. Mind pont ugyanarra a kaptafára nyomulnak a társadalom ellen: bilincses reklámok, perek, perselyezés. Igenis a társadalom ellen, amikor a _saját_ felméréseik alapján is kb 6millió ember ellen nyomulnak, az már nem lehet elhanyagolható, ez egy kisebbfajta ország, vagy ha nekik így jobban tetszik: ennyivel már választást is lehet nyerni 😊).
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Forza.
1. Sok beszedett pénz a felhasználóktól a szoftverek után
2. Illegális szoftverhasználat elleni ijesztgetõ kampányok (lehetõleg bilinccsel)
3. Perek, eljárások a illegális szoftverhasználók ellen
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Így van, a BSA meg leszophatja az egész EU-t...
Újrafogalmazni meg csak a szabadalmi idõ radikális lerövídítését kell, ne pár pénzéhes sutyerák élõsködjön rajtuk.
Nem kell megijedni, a Bizottságot nem lehet teljesen hülyére venni. Ez már kiderült az elõzõ Májkrémszaftos bírságból is.
Gyenge próbálkozás.
Ez olyan, mintha fizetnék a Linux-ért. Lószart!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate