The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi mindenki. Egy kis segítséget kérnék a játékmenetben. Azon a pályán vagyok, amikor valami "Starport" blokkon át kell jutni és mikor belépek az adott terembe, akkor azt mondja, hogy "Need to pick up the pace", ha jól értem, vegyem fel az iramot, de hiába megyek át egy kör alakú folyosón és közben van két katona, de mire a végére érek, egy rács lezárul elõttem. És utána vissza se tudok menni,mert ahol bejöttem ott is egy rács lesz. A terem közepén meg egy hatalmas lyuk tátong. Mi a fenét kell itt csinálni? Tényleg az lenne a lényeg, hogy a rács lezárása elõtt érjek oda? Köszi
Qwerty4
Megoldva!!!

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

Én is elkezdtem most, de csak a Dark Athena-t játszom, nem érett még meg az idõ, hogy újratoljam az alapot, mert az tavaly volt elõször "végigbújkálva".Szóval elég nekem ez is. :)

És van egy kérdésem:
Hol vannak a mentések?És nincs gyorsmentés?

Egy angol nyelvû fórumon erre a kérdésre ezt a választ, adták, amit amúgy magamtól is megkaptam:C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\SaveGames.
De nincs ott SaveGames mappa, csak egy Environment.cfg fájl.

1.01-es verzióval játszom...

Qwerty4

Üdv mindenki abban kérném a segítségetek, hogy vista rendszerem van és a game telepítése után és a "crackolás" után sem indul el a patch-csel nem megyek sokra.
Valaki tudna segíteni elõre is kössz
Zan
Na,a problémák orvosolva,a chrash-t megoldottam teljesen egyszerûen úgy,hogy az ellenõrzõpontokból töltöttem be az utolsót,nem pedig a continue-ra nyomtam egybõl!Az 16 bites cuccot pedig a legújabb catalystal orvosoltam,aminek annyira nem örülök,mert így a másik game most egy kicsit pihentetve lesz...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Amúgy meg nem hinném hogy problémák vannak a gépem táján,csak én egy régebbi catalystot használok,mert van egy játék,ami csak azzal hajlandó menni mostanság(Guitar hero 3) normálisan.De majd megnézem a legújabbal mit produkál!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Na megint baj van...!Crash-el a játék,amikor megszerzem a csavarhúzót - a csajnak,ami kajd a szellõzõnyitót csinálná meg - és kinyitom a raktár fedelét ,aztán lemászok és ott töltene egyed,de ehelyett kidob!Most crash-elt egyet,azóta nem tudok vissza lépni a játékba,mert amikor a folytatásra nyomok 3/4-ig betölti és ennyi!utánny csak Ctl-alt-del el tudok kilépni.ötlet?

IMYke2.0.0.0
Komoly gondok vannak a géped háza táján...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Driver és dx9 frissítés, talán megoldja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Zan
na sikerült elindítani!Most már csak azt nem értem,hogy miért nem tudom az élsimítást meg a 16 bites colort beállítani?Ha beállítom akkor fekete lesz a képernyõ és ha lerakom az asztalra,utána meg vissza,a game visszaállítja magát!Meg még van valami amit nem tudok beállítani,mert akkor az eredmény ugyan ez,de azt nem tudom így fejbõl,mi a neve.Ez is valami Nvidiás cucc?Amit atin nem lehet......???!

Zan
Basszus pont innen szedtem le!:)

Evin
Egyébként nekem W7-re rendesen feltelepült. Ha neked x64-es van, talán az a gond. (Ha jól emlékszem a Beyond Good and Evil-hez is ez a védelem jár, az nem megy fel x64-re, persze az jóval régebbi.)

Zan
Na,alakul most installáltam a legújabb TAGES drivert és most már nem anyázott amikor elkezdte installálni a játékot!:)Je!Most már csak annyi hogy megvárom amíg felrakja,aztán meglátjuk.gondolom még mindig nem fog menni,de azért próba cseresznye!

Evin
Akkor szerintem marad a crack, ahhoz azt hiszem nem kell, hogy telepítve legyen. Vagy innen leszeded külön, felrakod és hátha menni is fog.

Zan
Az illesztõprogram blokkolva van inkompatibilitás miatt,ezt írja ki az elején amikor telepíteni akarom.Most rendszergazdaként indítottam el,de így is.

Evin
Nem. Jobb gomb, futtatás rendszergazdaként.
Szerintem így rakd fel újra.

Zan
Sõt még azt is írja,hogy a program elsõ futtatásához rendszergazda jogkörrel kellene rendelkeznem....na de istenem,nem abban vagyok,ha egyszer nincs más fiók a gépemen?

Zan
Nos az a helyzet hogy felraktam a cuccot,de Win 7 alatt már az elején panaszkodott valami TAGES driverre,hogy inkompatibilis,ezért nem rakja fel vagy mi,de futott tovább a telepítõ,így nem érdekelt különöseben,de most hogy megcsináltam szépen mindent amit írt az instructionns.txt el akarom indítani és kiirja,hogy:

TAGES driver

The drivers require installation(whit an administrator's account).

Utánna rákérdez,hogy esetleg folytatni akarom-e,ha igen akkor ez a szöveg fogad:

unable to proced (error 1275)

Szóval itt nem lehet,hogy a win 7-el van baja?Nem lehet hogy valamit be kellene állítani hogy Vista kompatibilitási mód legyen?Csak azt nem tudom hogy melyik file-nál?(már ha ez a megoldás!

találkozott már valaki ilyen fajta hibával?

Nekem olyan problémám van hogy annál a résznél amikor a csavarhúzóval kell felfeszíteni a fedelet mindig kilép. Van erre megoldás?
pxxl
thx közben visszaolvastam a topicot. <#idiota><#beka3> lehet rossz volt a sorrend? <#miaz><#hehe>

All hail the double x!

Evin
Visszaolvasva!
Vagy a CDProjekt oldaláról letöltöd a magyarítás javítását, amitõl persze az extrák hiányosak maradnak, vagy letöltöd i2k magyarítását (ehhez link van lentebb, fejbõl nem tudom).

pxxl
hali!

hogy lehet a mech-bõl kiszállni? el kellene menni a szellõzõn keresztül, denem bírok kijönni a cuccból :S

All hail the double x!

mustang93
annyi a lényege a GOW verziósnál :D

1. telepítsd a játékot
2. Telepítsd a "Patch 1_01" könyvtárban lévõ 1.01-es patchet
3. Indítsd el a játékot és a "Serial" könyvtárban lévõ "Serial.txt" sorozatszámot add meg, válaszd az online aktiválást!
Ezután kiírja hogy rosz a serial! Semmi gond!!!!

4.A "crack\Tages" könyvtárban található "Vca.bin"-t másold be a tages mappába ami a WinXP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663362 (a könyvtár rejtett alapesetben)

5.A "crack\patch" könyvtárban lévõ "patch.exe"-t másold be a játék System\Win32_x86 könyvtárába
(PL.: "Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\System\Win32_x86 ") és indítsd el és nyomjad meg hogy patch!!!

6. Játsz!!!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne hogy azt a Tages Client programot nem lehet felrakni és így Crackelni sem lehet!GOW verzióm van.

Köszi sikerült megoldani a problémát.

Sikerült végig olvasnom az oldalt csak a javitás nem akart felmenni a játékra...

De reinstall segített.
Evin
cdp.hu->Athena javítás. Például, ha már 1 oldalt sem lehet manapság végigolvasni.

Sziasztok !

Tudna nekem vki segíteni.

Azt szeretném megtudni, hogy lehet elhagyni a Robotot.
Mivel az a küldetésem, hogy hagyjam el a robotot és mennyek be egy szellõzõbe...

A szellõzõ megvan, de egyik gombbal se tudom elhagyni a robotot, kérlek aki tud segítsen.

Köszi.
Agy Halott
nekem az orosz DVD5 van meg es minden franko, de se a patch-et, se a magyaritast nem tom feltelepiteni.
igy meg nem igazan ertheto a jatek...
svédcsepp
Értem.kösz<#alien2>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Mindenkinek tiszteletem! Abban kérném a segítségeteket, hogy az elmult 3 napban mást sem csinálok csak fel és le teszem a gamet a gépemrõl.
Mindent a leírás szerint csinlások, sõt a másik gépemen fel is tudtam rakni 1 hónapja de a mostanin nem megy.
Valaki tudna nekem ebben megoldást találni azt megköszönöm.
Vista rendszerem van.

Üdv mindenkinek
wesker24
Semmit nem változtat a játék állásán ! Ha megcsinálod a küldetéseit vagyis kilövöd az 5 antennát akkora Refinery felé amikor mész be tudsz menni egy zárt ajtón ahol egy Sniper Rifle lesz a jutalmad ! Ennyi !

De én amint megkaptam a Scar fegyót azzal is vittem végig a játékot !
svédcsepp
pacsker

Mikor megöljük a csajszit és lezuhanunk a telepes bolygóra ott fogva tartanak 1 öreg csokát(pavlo),aki megkér ,hogy hozzunk neki 1 gázmaszkot és ott van a scar fegyver is.Na már most ,mikor elõször végigtoltam a játékot itt ezen a szakaszon valahol volt még 1 csávó,aki megkért ,hogy löjjük ki az átjátszó antennákat,hogy ne zavarják a rádió adását.Ebbõl asszem 5 volt.Valaki tudja merre van ez a csávó?És ,ha ezt a küldetést megcsinálom az változtat a játék további alakulásán.Mert csak úgy érdekel a dolog.Elõre is köszi a segítséget

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

oksa megvan

hy
elakadtam annál a résznél mikor vmi gombot akk lehet megnyomni ha a lefele nyíló kapu felett ember van...nem értem:S
kösszi elõre is

Agy Halott
en felraktam BETA-s win 7re a jatekot es azonnal indult...
Agy Halott
elakadtam ott, amikor a bortonben a silvermann-nak kell cuccokat osszegyujteni: az aranyfogert mar kaptam kodot es a szekrenybol kivettem a csavarhuzot. itt akadtam el, hogy most mi van? senki nem mond semmit, hogy mi kene csinalnom.
koszi
ac
1 hangkártyám van a DirectX-et a játékkal telepítettem de a hangkártyám driverét felfrissítem,a patch is fent van.Haígy se megy felrakom a W7 7100-at.A segítségedet nagyon köszönöm,jó látni hogy vannak emberek akikre lehet számítani!THX.

Wanted
A tagest külön kellett telepítenem és így már jó.
Szerencsére a hang probléma sem és a felbontás váltás probléma sem jött elõ, amik xp alatt igen. :)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Evin
Ugye azt írja:
Kezeletlen kivétel bla-bla-bla.
A hangkeverõvel van gondja eszerint. Arra tudok gondolni, hogy esetleg 2 hangkártyád van, vagy régi a drivere, régi a DirectX stb.
A patch-et gondolom felraktad.

Wanted
W7 7100-on tökéletesen megy. Rendszergazdai joggal futtattad, amit kell?

ac
Bocs Evin hogy ilyen késõn válaszolok de most értem haza.A segítséget elõre is köszönöm.

Nálam tökéletesen megy.

Wanted
Windows 7 alatt sikerült valakinek telepítenie a játékot?
Már a tages-t sem tudom feltenni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Evin
Legközelebb Yes, és a bugreportot kérjük, mert abban talán lesz infó, ebben semmi nincs. (A bugreport egy txt fájl lesz, nem feltétlen txt kiterjesztéssel, a fõmappában vagy az indító exe mellett.)

ac
ilyenkor mi van?

svédcsepp
Jó kis gamma volt.Összességében azért az elsõ rész nekem jobban bejött
Bunyózni,csevegni,boltolni,kijutni a börtönbõl
Tudom...senki se kérdezte <#idiota>

KáZé
ó faszom! mindig akkor találom meg a megoldást amikor kérdezem! :D:D

KáZé
basszus ilyen nincs! megint elakadtam. a finomítóban vagyok és a csillagkikötõbe kell mennem. bezártak elõttem egy rácsos kaput, mögöttem bezáródott a másik rácsos kapu, középen pedig egy nagy szakadék van. elérhetetlen magasságban van egy szellõtõszerû nyílás ahova be kéne mennem, de nem érem el. tudja vki mi itt a megoldás?

svédcsepp
Azért van egy erõsen prínsz of perzsiás rész a gammában
<#idiota>

Nvidia pénzelte õket hogy az õ kártyáikra optimalizálják ezeket a játékokat (õket részesítsék elõnyben). A Riddick pedig nem lett nvidia által "megszponzorálva" ezért ebben a játékban kimondottan sz@rul szerepelnek Atikhoz képest! Ez Ati játék, a többi amiket felsoroltál pedig nvidia.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

KáZé
fúú itt szarakodok 15 perce es akkor talalom meg a megoldast amikor kerdezem! :D