3013
-
#2893 hel,olyan problémám volna,azt irja a segitség,h.hadjam el a bolygót?DE HOGYAN?egy bazi nagy robot lö rám eszetlenül,nemtudom kinyirni(legalább 50x meglötte már)elüre is köszi a segitséget -
skampi #2892 ohh!köszönöm!
igaz,nem olvastam vissza. -
#2891 A magyarítás letöltése és telepítése a megoldás.
-
#2890 A visszaolvasás csodákra képes.
Vagy a CDProjekt oldaláról szedd le a javítást, vagy rakd fel a nem hivatalos fordítást, amiben az extrák is jók. -
skampi #2889 hali
ez a szemét nem akar kiszállni a mech-ből v miből.néztem végigjátszást a youtube-on,ott a csávónak egyből beadja a mech elhagyása gombot,ha eléri a szellőzőt,de nekem semmi.
lehet erre valami megoldás??? -
gaaabi23 #2888 Már megvan -
gaaabi23 #2887 Tudna nekem valaki linket küldeni a magyarításról, mert visszaolvastam és azon a weboldalon nem találtam, a magyarítás portálról meg nem tudom letölteni. -
Module #2886 Jah hogy ezek tömörítések!Bírom mikor nem ismerik a Winrart,te meg találd ki hogy most mi ez,krumpli vagy rar vagy mi -
Module #2885 Jó és most "Assault on Dark Athena SAVEGAME #1" és "Assault on Dark Athena SAVEGAME #2" -név alatt letöltött egy "Assault" meg egy "TCORAODA" -nevü kiterjesztés nélküli file-t. És akkor most ezekkel mit csináljak?Pleaze help!THX! -
#2884 Ittkapsz mentést! -
Module #2883 Jólvan,úgylátom buktram a mentéseket!Új Windowst kellett raknom,előtte vagy fél órát keresgéltem hova a bánatba rakta a mentéseket,NEM TALÁLTAM SEMMIT csak vmi ostoba environment.cfg file-t,meg a screenshot-okat!Újratelepítés után meg kéri hogy kreáljak profilt,utána kliéptem a windowsba,azt akkor meg már ott volt egy olyan mappa vhol a dokumentumokban hogy PROFILE meg azon belül SAVES!!Amikor én kerestem akkor meg híre hamva se volt ilyesminek!EZ MI?! AZ ilyenek miatt kapok egyszer agyvérzést az biztos!!Hogy lehet így elsinkófálni egy játéknak a saját mentéseit?!!
Gondolom véletlenül se tud vki mentést adni nekem?Nah,SG.hu,úgy hallom itt mindent el lehet intézni,most segítsetek nekem,akkor el is hiszem!THX!!!! -
Module #2882 BAXXXXXUS elárulná vki hova a jó nyavajába teszi a mentéseket??Vááááá!THX! -
#2881 Az egyik lépcsőfokról a másikra kell szökni.Közöttük pedig a lyuk van, ha beleesel tényleg meghalsz.
Ha jól értettem a helyszínt... -
isotec #2880 Akkor meg sajna megdöglök :) -
#2879 Eleve Trilógiának készült a film - és állítólag bővítik a terveket, a (szerintem) méltánytalanul rosszul fogadott második rész ellenére!
Nekem mindkettő rész nagyon tetszik/ett. Az első részt közel fél tucatszor láttam - magánban, kedvessel, és vetítéseim alkalmával.
A második részt kicsit kevesebbszer.
-
#2878 Nem is tudtam, hogy készül a folytatás. Akkor talán egy új játékot is kapunk.:) -
#2877 A sötétség krónikája szerintem unalmasabb volt mint a Pitch Black, de talán az is belejátszott, hogy az egyiket sziknkronnal a msáikat meg felirattal láttam előbb.
Talán az új film jobb lesz. -
#2876 Hát mondjuk én nem vagyok akkora nagy rajongó, de az a lényeg, hogy jól szórakoztam. :)
Film szempontjából, csak egyet láttam, most a címe sem jut eszembe, de azt untam.A játékok jobbak. -
#2875 Szerintem is többet érdemel ez a kiegészítő is, bár elmarad az alapjátéktól, de hozza a régi hangulatot, a játékidő is meglehetősen hosszú. Nálam is simán 90% felett van.:) -
Én elfogult vagyok Riddick-kel - nem csak a magyarítások miatt -, és nálam a filmek, a játékok is mind magasan a nívó felett.
Ez a játék nálam 95%.
Én nem unatkoztam alatta.
-
#2873 Megírtam most:
Az előző részhez képest ez a lopakodás helyett inkább a lövöldözésre helyezi a hangsúlyt, ami igencsak más színt ad a Riddick játéksorozatnak.Míg az EfBB-ben csak a végén volt igazi akció, itt már a játék legalább 20%-nál indult be.
Ami kiemelendő az a szinkron, hihetelen jól tükrözik az adott karakter érzelmeit, nagyon jól sikerültek.Mindegyik.Riddick karaktere is kiváló, baromi jó beszólásai vannak, flegma nem is kicsit, de baromi jól kitalált személyiség.
Néha nagyon zavart, hogy nincs gyorsmentés, de jót is tett a játéknak, végre volt kihívás, az elsőben nem nagyon, elég lazán túl lehetett szaladni rajta.
Negatívumok:
-nincs gyorsmentés (de van vele méreg)
-ehhez a lövöldözős játékhoz nehezen passzol Riddick régi mozgása, elég nehéz a fegyverrel is bánni miatta
-mint szinte mindegyik játékban itt is vannak unalmas pályaszakaszok
Pozitívumok:
-karakterek, Riddick, de a többi is
-szinkron, hangok, zenék
-történet (nekem bejött)
-hangulat (főleg a bolygóé)
-nincs gyorsmentés (de végre van kihívás)
-grafika (bár egy-egy helyen eléggé ronda, a növényzet pl.)
-gyors pályabetöltés
-magyarítás
-fegyverek (pl. az a bomba lövő nagyon tetszett, nagyon jól lehetett vele szórakozni)
Értékelés:82% -
#2872 Na, ez is kivégezve. :)
Ma vagy inkább nagyobb valószínűséggel holnap írok egy kis véleményt is a játékról. -
#2871 Végülis nem az L-alakú alagútban voltam, hanem előbb.
Kétszer kellett ezt a módszert alkalmazi.Pár bombát rádobni a robot testére, majd egyszerre robbantani őket, a robot megfekszik, közelébe menni és hátba döfni.
Kösöznöm a segítséget.Már túljutottam a pályán.Várom már, hogy a végére érjek a játéknak. :) -
#2870 Ott nem.
-
#2869 Igen.Szóval akkor egyszerre kell robbantani.És nem muszáj a hátára dobálni a bombát? -
#2868 Ez az, amikor egy L alakú alagútban lehet bujkálni?
Mert ott bele kell ereszteni vagy 4-5 robbanó lőszert, és egyszerre kell robbantani.
-
#2867 Nem megy, párszor elkapom, de azután már nem fordít hátat nekem, az alagútból meg hiába lépek ki, mert hamar kinyír. :( -
#2866 Lődd a hátulját...
-
#2865 Ahogy haladok előre egyre idegtépőbb lesz ez a játék.
Most a robot bossnál vagyok a városban újból a Dark Athena felé.
Hogy kell legyőzni?Percekig bujkálva eresztettem rá a kis bombáimat, de nem akar meghalni.
Mi a szart kell ezzel csnálni? -
#2864 És ha belemész a lyukba? -
isotec #2863 Hi mindenki. Egy kis segítséget kérnék a játékmenetben. Azon a pályán vagyok, amikor valami "Starport" blokkon át kell jutni és mikor belépek az adott terembe, akkor azt mondja, hogy "Need to pick up the pace", ha jól értem, vegyem fel az iramot, de hiába megyek át egy kör alakú folyosón és közben van két katona, de mire a végére érek, egy rács lezárul előttem. És utána vissza se tudok menni,mert ahol bejöttem ott is egy rács lesz. A terem közepén meg egy hatalmas lyuk tátong. Mi a fenét kell itt csinálni? Tényleg az lenne a lényeg, hogy a rács lezárása előtt érjek oda? Köszi -
#2862 Megoldva!!! -
#2861 Hello.
Én is elkezdtem most, de csak a Dark Athena-t játszom, nem érett még meg az idő, hogy újratoljam az alapot, mert az tavaly volt először "végigbújkálva".Szóval elég nekem ez is. :)
És van egy kérdésem:
Hol vannak a mentések?És nincs gyorsmentés?
Egy angol nyelvű fórumon erre a kérdésre ezt a választ, adták, amit amúgy magamtól is megkaptam:C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\SaveGames.
De nincs ott SaveGames mappa, csak egy Environment.cfg fájl.
1.01-es verzióval játszom... -
Bodrey #2860 Üdv mindenki abban kérném a segítségetek, hogy vista rendszerem van és a game telepítése után és a "crackolás" után sem indul el a patch-csel nem megyek sokra.
Valaki tudna segíteni előre is kössz
-
#2859 Na,a problémák orvosolva,a chrash-t megoldottam teljesen egyszerűen úgy,hogy az ellenőrzőpontokból töltöttem be az utolsót,nem pedig a continue-ra nyomtam egyből!Az 16 bites cuccot pedig a legújabb catalystal orvosoltam,aminek annyira nem örülök,mert így a másik game most egy kicsit pihentetve lesz...! -
#2858 Amúgy meg nem hinném hogy problémák vannak a gépem táján,csak én egy régebbi catalystot használok,mert van egy játék,ami csak azzal hajlandó menni mostanság(Guitar hero 3) normálisan.De majd megnézem a legújabbal mit produkál! -
#2857 Na megint baj van...!Crash-el a játék,amikor megszerzem a csavarhúzót - a csajnak,ami kajd a szellőzőnyitót csinálná meg - és kinyitom a raktár fedelét ,aztán lemászok és ott töltene egyed,de ehelyett kidob!Most crash-elt egyet,azóta nem tudok vissza lépni a játékba,mert amikor a folytatásra nyomok 3/4-ig betölti és ennyi!utánny csak Ctl-alt-del el tudok kilépni.ötlet?
-
#2856 Komoly gondok vannak a géped háza táján...
-
#2855 Driver és dx9 frissítés, talán megoldja. -
#2854 na sikerült elindítani!Most már csak azt nem értem,hogy miért nem tudom az élsimítást meg a 16 bites colort beállítani?Ha beállítom akkor fekete lesz a képernyő és ha lerakom az asztalra,utána meg vissza,a game visszaállítja magát!Meg még van valami amit nem tudok beállítani,mert akkor az eredmény ugyan ez,de azt nem tudom így fejből,mi a neve.Ez is valami Nvidiás cucc?Amit atin nem lehet......???!