The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Bocs a suta kérdésemért, de a vca.bin fájlt hova másoljam win7 alatt me nálam nincs se Documents and Settings se programdat?
Ryder62
A hátába lövöldözz!

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
jah
de amugy nálam nem csak 3 ellenre vao töltény van
mivel ha megnézed a videómaba
löttem 2 robotot
meg utána randomba lövöldöztem még félrambo töltényt
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
LOLnem arról beszélek hogy magam elõtt oltni állandóan.Hanem volt pár rész ahol elég sokan voltak nekem meg kisbicskám volt.

És nem kifogyhatatlan amugyse.Max 3 ellenfélre elég kb

Next PC upgrade: 2022

menekülj el...
én anno azt csináltam legalábbis

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
-.-
jesszusom ne légy puhány. akkor meg mi értelme...kifogyhatatlan municióval
-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Egy bajom volt a játékkal a halott dronokat csak huzni lehet magunk elõtt vinni nem pedig sokszor jól jött volna.

Snexi
pár tárat beleengedtem de le se szarta,ezért hittem azt hogy van valami speciális kinyirási módja

Mondjuk ha leölöd akkor az jó lenne.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

DarkSector
-.-

DarkSector
nem akkor csak hátrálni lehet.
elõre nem értelemszerüen.

Boxon lehetett itt is asszem, bár nem néztem az az 1 alkalommal amig volt rá lehetõségem. 😄

Snexi
szóval ez lenne az

LackoMester
nyomja valaki 4870-en?

élet a legjobb méreg

Nálam se lehet 60 ról 75 re mert visszamegy mindig 60 ra,a textúrahiba meg szerintem driver miatt lehet,rakd fel a 165.68 béta drivert az direkt ehhez a gémhez van.vagy egy másik atit.

gfreak
uninstall, aztán kezdheted elõlrõl...valamit elszúrhattál a sorrendnél

Racism is a weapon of mass destruction!

1581 es kérdésem re kérem segitsen valaki
Hi. Remélem tudtok segíteni nekem...Az lenne a gondom, hogy mûködik normálisan a játék, viszont nem engedi, hogy 60 Hz-rõl 75-re állítsam, és a játék közben a kép borzalmas, textúrahibákkal tele. Levegõben lóg a fegyõ, stb. Ezzel mit lehet kezdeni?
Evin
Szinte ugyanaz, csak új gyártási technológiával készült a mag, ezért kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik. Meg talán pár tervezési hibát is javítottak benne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Snexi
az elözõ játék sztorijában mit kell annál a résznél csinálni amikor egy liften lejön egy robot?
még eléggé az elején

A 9800GT és 8800GT között kb 3% különbség van,asszem ph n volt teszt vagy nem tudom hol láttam.

gfreak
összehasonlíthatod az nvidia honlapon...nagyjából ugyanazt a teljesítményt sajtolhatjuk ki a két kártyából (mivel szinte minden ugyanaz benne) nekem 9800GTm van, egy 1GB-s O.C. Gigabyte, nem lehet rá egy rossz szavam sem, meg még lehet egy kicsit húzni is, de 8800ról 9800ra nem igen éri meg váltani, akkor már GTXre inkább 😉

The Protector
Mellesleg nekem borzalmasam fut a gép.Lehet azért mert 1éve nem lett újratelepítve😊.És vagy 1000játékot feltettem rá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az direkt van úgy szerintem hogy csak helybõl tudj lõni merthogy a kezén van a fegyver.

Szép az a táj😊most már csak magyar felirat kellene a gémhez,de majd biztos kiszedi valaki.

The Protector
Én nagyon szeretem az UE3.0 enginet.Kurvajól fut.Vannak gyengeségei és el is lehet baszni.pl wheelman a rossz memóriakezelés miatt sokszor kirepített az útról.
Mellesleg a 9800Gt mennyivel jobb a 8800Gt-nél.Sokkal vagy átcimkézett szar.

Egyébként nálatok lehet mozogni ha a halott drónt felemelve lõttök a puskájával?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Tuom hogy régi
csak nekem uj
de lol
igy kinézzen egy batman
😛

amugy jah uncsi3 motorral mükszik.
láthatóan egy tunningolt verzio.

DarkSector
OFF
amugy az összes muvim itt van: Összes muvi

The Protector
Szerintem a(kezdetleges) crack az okozója.Mellesleg atin 6x jobban fut a game.

hát mostmár meg is patchelte ki is irta a végén hogy done meg minden de ha inditani akarom még mindig bejön az aktivácio egyszeruen nemértem bemásoltam a txt t meg a vca bint a taged mappába a patchet is a helyére meg is patcheli és mégis inditásnál aktivácio
The Protector
Nem kötekedés.De ez már régebbi videó.olyan 1.5hetes.de ez a legújabb is.A Batman game alatt az UE3.0engine dolgozik?

kryst
Hát nem tudom, de nagyon fogja ez a játék a gépet! Már levettem 1024x768-be. 88GT, 4GB RAM, A64 X2 5200+ van. Van ahol elég szépen megy, van ahol rettenetesen szaggat. Talán a beta patch lehet az oka?

The Protector
Ehez még azt kéne odailleszteni hogy elõfordulhat hogy nem tálod ezek után sem mert rejtett mappa.Megjeleníteni:Start-Vezérlõpult-mappa beállításai-nézet fül-és középtályon a rejtett mappák megjelenítése-alkalmaz-bezárás.

DarkSector
nem pont riddick téma de loool!!!

Uj batman gameplay (xbox360-on)

Hát én nagyon szépen köszönöm a segítséget és a többsazöri beirkálás meg nekem is szolhatott ugyan ugy mert én is megtettem többször mondjuk nem ugyan zt irtam be mert midig valam ieaszembe jutott pluszba de ugyéreztem engem is érint azért füztem hozzá a dolog hoz
gfreak
ez tényleg ahsznos, az idegesítõ csak az, hogy már leírták párszor, csak vissza kéne olvasni egy kicsit követelõzés helyett <#nyes>

grebber

tomasz18
legalább leírtam belinkeltem mindent,hogy ne keljen minden egyes embernek külön külön megkérdeznie és elmondani neki

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
a lényeg a fontos hogy megtalálják azért írtam oda...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Evin
A játék fõkönyvtára, meg amit megadtál utat, nem ugyanaz!

tomasz18

gfreak
neked viszont azt nem siekrült megfigyelni, kinek is írtam vissza..ügyes <#ejnye1>

tomasz18
1.Tedd fel a Version 1.01

2.Másold a Vca.bint,és a cdkely.txt-t a

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Tages\100663362 (Xp)
Vagy
C:\Program Data\Tages\100663362 (vista/win7)

Fontos!!ha nincs meg a "Tagges"mappa ott ahol kéne lennie,indítsd el a játék aktivációját,de ne nyomd ki és mostmár ott lesz a mappa....

3.A játék fõkönyvtárába másold be a patch.exe-t,majd futtasd. "Atari\The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena\System\Win32_x862

4.Indítsd a játékot!

Have FUN!!!
...crack...

és akkor lehet valamit csinálni vele?mert elõtte ment normálisan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ok teljesen világos gondoltam azért irom többször mert láttam eléggé sok a hozzászolás és esetegesen elveszik azenyém többi között könynebb átsiklani fellette ha egyszer van bent és a zokat a patcheket honnan amgy? de azért köszönöm h azt sikerült megfigyelni h többször is beirtam
gfreak
6 óra elég sovány...na ezért kezdem elõrõl, akkor legalább olyan érzésem lenne mintha jó hosszú lenne (bár így az is lesz)

gfreak
ha hárompercenként küldöd el a kérdésedet sem fogsz hamarabb választ kapni 😉 ez egy fórum és nem egy chat, ergo postolod a kérdésedet, és vársz...aztán majd jön valaki aki tudja rá a választ, és visszaír neked...ezért olvassuk többen a fórumokat visszafelé is (meg azért mert akkor sátánista üzeneteket tudunk dekódolni)

grebber
Xfire 6 órát ír!Nem rohantam csináltam amit kellett normalon toltam.

Evin
Bármivel indíthatod majd. Ha bejön a regisztráció, valamit rosszul csináltál vagy kihagytál. 2fájlt kell letölteni+ 1.01 patch-et telepíteni!

Szpecnyaz
Talán a crack hibája. Írták, hogy nem tökéletes.

tomasz18
hello itt a hasznalható crack nekem ezzel mûxik Win7 alatt....!!!!!CRACK!!!!!

nekem adjon valaki egy linket már légyszives ha iylen sürtü a nézettsége enne kaz oldalnak h el tdujam inditani a játékot meg egy kis kommentet is hozzá h hogyan is kellene ezt a gow os verziot be crackelni köszönöm