The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://rapidshare.com/files/228766048/darkcoder_crack.rar
segitséget elõre is köszönöm
csak a DA-t játszottad végig, vagy BBaytõl kezdted?
Ma este kezdem BBaytõl (csak a fíling kedvéért) xD
Racism is a weapon of mass destruction!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hogy én mekkora állat vagyok!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mellesleg tényleg ilyen rövid?
vagy csak te rohantál halomra mészárolva mindenkit? 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
(nem igazán van kedvem visszaolvasni ennyit. Láttam hogy szúrtatok be képeket szép számmal, viszont letûnt a Warez verzióval kapcsolatos utalás. Csak nem?)
riddick_update_eu_10_11.exe
GOW-os verzióm van!<#wow3>#wow3>
A PC-s eredeti cuccokkal ugyvagyok,ami tetszik megveszem,ami nem azt W...
ez van...A DMC4 tényleg jobb konzolon,ezt próbáltam...
élet a legjobb méreg
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Visca El Barça!
vagy csak guglizz ra hogy riddick crack darkcoder xD
Visca El Barça!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem rossz a pc-sem...de én konzolokon játszogattam metal gear-t final fantasy-t, resident evil, silent hil-t, devil may cry-t, god of war-t .....stb.
És nekem pc csak zene film-re kellett...ezért van ez az elavult konfigom 1.5 éve...
Az egy másik dolog, hogy még mais minden elfut vele fullban =]
Nekem valahogy egy konzolos játék többet ér eredetibe.
vagy a sok szarakodás miatt, a sok bug miatt nem tuom
vagy sok védelem miatt.
De pc-s eredeti cuccok ellenszenvessek:S
Viszont vicces, hogy pont a darkSector játékomat nem védték le !!! 😄
simán lemásolható.
Biztos nekem készitették direkt 😄DDDDDD
mert a világon te voltál az utolsó, aki nem hallott róla.
ráadásul kb 1 hete dolgozták adták ki magyar felirattal!!!

élet a legjobb méreg
élet a legjobb méreg
a gt5-nek nincs párja, de nekem tul sok pénzbe kerül.
xbox játékokkal együtt, kb annyiba van most, mint egy ps3 és, ezt monitoromra is tudom kötni. 😄
Halo 3 szerintem nem olyan nagy szám.
Gow2 az elég durva lett!!!
Én majd resi5-öt veszem meg, és final 13-at mindenképpen.
És késõbb majd a Saw és Feel játékokat, de az lehet majd jövöre lsznek csak 😛
jah énis így vaok.
csak a fakszákat megveszem mik érdekelnek...és a többit meg letöltöm pc-n azt ha nem tul bugos, akkor ott játszok vele.
Xbox-ra nem warezolok.
Eddig ezek vannak: The Darkness (4900 - használt), darkSector(9900 - uj), Bourne Conspiracy (6500 - használt), Geras of War 2 (10000 - uj), Star Wars Force Unleashed (8000 - használt), Mirrors Edge (10000 - uj), Dead Space (10000 - uj), Forza 2 (4500 - uj)
Pc-re meg csak 3-at vettem:
Crysis (1990 - uj), darkSector (4990 - uj), Killing Floor (3200 - steam aktiválási idõ 14.)
=]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"