50
-
HUmanEmber41st #10 Jut még eszembe: ebből az óriási összegből vajon mennyit fog kapni 1-1-előadó akinek a számát megtalálták a DJnél ????
Erről nincsenek hírek...ugye.. Ez szépen (szerintem) a mocskok zsebében marad.
De be kellene szüntetni a PC-k gyártását, és a gyártókat is megbüntetni, hiszen a PC vel íme bűnözni lehet.. -
HUmanEmber41st #9 Mert megérteném, ha a zenész legalább a felét megkapná, amit a jogvesztők összeszednek. De jó esetben csak a 10% ot kapják..a többi adó, meg a jogvesztők extra profitja...Alakítani kellene egy új jogvédő szervezetet, mely csak a bevétel 10% ára tartana igényt ..... -
IrkaBirka #8 Ja, ezennel be is jelentem, hogy ezennel copyrightoltam a világot. Egyenlőre nektek trial perion, a szaporodás meg GPL-es, de csak az embereknek :)))))) -
IrkaBirka #7 Az egész szerzői jog dolog durva jogi csúsztatás.
Ha megveszel egy albumot Te nem károsodsz azzal, hogy lemásolják.
Kicsit olyannak érzem, mintha vennék egy almát a piacon, a magot elültetném, és az almafa miatt a zöldséges beperelne.
Mi lesz itt, ha a keresztények/muszlimok/buddhisták/bárki bejelenti, hogy a világ meg copyrightolva van, mert a szerző az Isten, oszt fizessen mindenki, de ne csak a keresztények, hanem tényleg mindenki :)) -
IrkaBirka #6 Rohadt dolog, viszont az is igaz, hogy a srác $$$-t keresett vele. Amíg valaki saját magának másol, addig nem zavar, nade bizniszelni? -
aaaaa #5 Te normális vagy ? Még amerikában 250 ezer dollár a felső pénzbüntetési határ ilyen ügyekben. 2500 db számért ? (teljesen jogos Mp3-anként 140.000 Ft-ra büntetni...???) plusz még biztos 1000x-es áron még egyszer kifizetheti a szegény kiadóknak. Ha egyesével ellopta volna a boltból a CD -ket akkor sem büntették volna ennyire. Megint látszik hogy az újtól való rettegés miatt , példátalan és irreális büntetést kellett statuálni egy szerencsétlenen.
A maffia továbbra is jól működhet arrafelé, csak most "jogvédelmi" pénzt szed. -
#4 Jogos, jogos, De ennyi pénzre? -
#3 "Enzo Mazza, az olasz zenei ipari szövetség, a FIMI igazgatója üdvözölte a hatóságok gyors reakcióját."
Én is üdvözölném ezt az ürgét, de nem köszönné meg... -
#2 Úgy érzem, hogy most jogosan büntették meg ezt a dj-t. Az illegális cuccokkal pénzt keresők rohadjanak börtönben. -
#1 Ehh, szerencsétlen...